Keresés

Részletes keresés

TamásD Creative Commons License 2018.06.24 -3 0 212

Némi adalék.

 

Maga a "biznisz" működik, ez a Simon nevű tag valós, és valóban foglalkzoik betegek kijuttatásával. Én személyesen találkoztam vele kétszer itt Debrecenben. 

Ez a része tehát nem kamu, ha valaki megfizeti, valóban kijuttatja és valóban foglalkozni fognak vele ott. (És valóban vissza is hozzák :)

 

A másik oldala, hogy azért túl van misztifikálva az egész. Az biztos, hogy az izraeli egészségügy fejlettebb a miénknél, tehát ha valakinek a pénz nem számít, akkor ott jobb ellátást, esetleg magasabb túlélést vásárolhat. Biztos van olyan betegség, állapot, amiben érdemi különbséget jelent a kinti kezelés, de azért abban is biztos vagyok, hogy olyan csodák és titkok, amiket csak a kintiek tudnak, nincsenek. 

 

MÉrlegelni kell. Ha valakinek a pénz nem számít, menjen, szerintem nagy átverés nem lesz benne. Viszont az is igaz, a legtöbb ember számára anyagilag megterhelő a dolog és nem jelent, olyan ég és föld különbséget, hogy csak ezért el kelljen adni autót, házat.

Előzmény: 191919 (211)
191919 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 211

Szia, lett azóta több infód a kinti kórházról?

Előzmény: Ármány1970 (196)
TamásD Creative Commons License 2018.04.26 -1 0 210

OK, megint a Google translate féle baromság.

 

De mit akar ezzel?

Előzmény: Saraja (209)
_chillout_ Creative Commons License 2018.04.25 -1 2 208

Reklámnick külföldről :-)

Előzmény: TamásD (207)
TamásD Creative Commons License 2018.04.23 0 0 207

Hmmm. Ezt honnan szedted? Elég furcsa szöveg sok hibával :)

 

A szövettani típusok nagyon zavarosak. Szerintem ezzel sokra nem megy senki.

Előzmény: Saraja (206)
picike100 Creative Commons License 2018.01.22 0 0 205

Hello

Erdelyi 39 eves mellrakos no vagyok.szeretnem felvenni a kapcsolatot hozzam hasonlo betegekkel.ha valaki ugy erzi irjon a tamasitunde@yahoo.com email cimre.udv mindenkinek

fertőtlenítő Creative Commons License 2017.05.14 0 0 203

Egyet ismertem, de neki a kis sejtes tüdőrák számtalan áttétje közül volt az egyik. Nem tudom, mi lett a sorsa...

Előzmény: Csuklósbusz (202)
Csuklósbusz Creative Commons License 2017.05.14 0 0 202

Férfiként volt valakinek mellrákja?

HajacskaDóra Creative Commons License 2017.02.09 0 0 200

Kedves Mindenki! 

Kevésbé érint komolyan ez a probléma mint az olvasottak alapján itt sajnos sokmindenkit, de boldogsággal tölt el , hogy ennyire erős csajok vannak !

Kicsi történetem annyi, hogy 11 éves koromtól vannak a talyogtól a cisztáig mindenféle jóindulatú elváltozások a mellembe...ezt persze minden irányból rendesen meg is szabdalták, hogy eltávolítsák ezeket, de reménytelenűl újra kialakúltak! Ezek a hegek zavarnak engem és felnőtt koromra, ha bár mára leküzdöttem az ez okozta gátlásosságom, de kitanúltam a kozmetikai tetoválás csínját bínját és mostanra az orvosi tetoválást is! Sokan nem tudjátok, hogy van lehetőség a hegek testszínűre tetoválására illetve ami mégjobb a teljes amputáció után egy  areola tetoválásra ami teljesen méretben színben azonos mellbimbót és udvara képet ad vissza! Tudom, hogy ez nem a reklám helye nem is itt akarok meggazdagodni, hozzá teszem külföldi rokonainknál ezt a TB támogatja, mert ott fontos, hogy a beteg lelkileg is jólérezze magát , újra nőnek érezze magát! Ha esetleg valakit érdekelne ez a dolog várom szeretettel és együttérzéssel leveleiteket! 

takacs.dori.td@gmail.com

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.03 -1 1 199

Üdv. Mindenkinek! 

Ismeri valaki Jane Plant munkáját és étrendjének eredményességét kiegészítő kezelésként? Netán van jobb megoldás is?  

Szöllősi Betti Creative Commons License 2016.03.09 0 0 197

Tisztelt Tagok!

 

Az ebben a topikban fórumozók mindegyike küzd vagy küzdött mellrákkal.

Jelenlegi regényem főhősnője szintén a betegség áldozata.

Abban szeretném valaki/valakik segítségét kérni, hogy hitelesen, a maga valóságában, szépítés és mindenféle cicoma nélkül tárhassam az olvasó elé, hogy mit is jelent ez egy nő számára. Mert én ezt, mint kívülálló, nem tudom hitelesen megtenni.

 

Sajnos az interneten nem sok minden találtam (vagy csak nem jó helyen kerestem) és számomra fontos lenne, hogy valós információkat vessek a papírra.

Ha úgy érzi, hogy tudna kötetlenül a betegségéről velem beszélni, és megosztana velem minden információt, (a kezelésétől kezdve, a gyógyszerekig mindent) akár e-mailben, akár skype-on, kérem jelezzen itt, vagy az írói oldalamon:

 

https://www.facebook.com/betty.grape/

 

Köszönöm, további szép napot kívánok,

Bernadett

 

 

 

 

Ármány1970 Creative Commons License 2016.03.01 0 0 196

Sziasztok!

 

SEgítséget szeretnék kérni, van-e valakinek tapasztalata Izraeli gyógyulásról. Nekünk a www.rakgyogyitasa.com weblapot ajánlották, azon belül megtudtam, hogy a Sheba Hospital Israel maga a központ, és Simon Kálmán szervezi Magyarországról a betegeket. Mivel egyéb más kontaktot nem tudok (kinti orvos, vagy olyan beteg aki Mo-ról ment ki) félek hogy átverés.

Kérlek Bennetekt ha bármit tudtok erről válaszoljatok ! KÖSZI!

4749 Creative Commons License 2014.08.12 0 0 191

Májusban műtötték a mellemet, hónalj mirigyeket is kiszedték. Orvosom szerint szépen gyógyul. De piros, és feszül és fáj. Azt mondják, jegeljem. De az sem segít. Törvényszerű ez a fájdalom? 

KormicaPetra Creative Commons License 2014.04.28 0 0 190

Szia, Boaerzsi! Azóta mi hír a csillagoddal?

Előzmény: boaerzsi (188)
KormicaPetra Creative Commons License 2014.04.28 0 0 189

Szia, Bori!

 

Olvasom a blogodat az elejétől. Most tartok 2013 novemberénél, ahol köszönetet mondasz.

Mi is köszönjük, akik olvashatjuk és tanulhatunk belőle. Én még az "elején" vagyok, műtét után 1 hónappal. Jólesik olvasni a tapasztalataidat, így kicsit látja az ember lánya az alagút végén a fényt. :)

Előzmény: Hbori (187)
boaerzsi Creative Commons License 2014.02.27 0 0 188

Tisztelt FÓRUMOZÓK!

Szeretnék valamit nagyon megtudni!Behívtak mammográfia szűrésre és utána behívtak ultrahan vizsgálatra ismelynek az eredménye jobb MLO felvételen az axilláris nyölványban 5 mm-es fehér csillag látható! Meg tudja nekem valaki mondani mi ez!

El voltam sebészetre ott azt mondták sebészetiteendőt nem igényel de 6 havonta menjek kontrolra!Nem nyugtattak meg!Kellene kapnom nyirokmasszást de addig mig ez nem tisztázot nem kaphatom meg a masszást!56 éves vagyok!

Segítsen valaki!

Előre is köszönöm!

Hbori Creative Commons License 2013.12.09 0 0 187

Pozitív hozzáállással a mellrák ellen!

 

November 6-án volt pont egy éve, hogy elkezdődött az én kálváriám és küzdelmem. Ezen a napon diagnosztizáltak nálam rosszindulatú daganatot a bal mellemben. Megoperáltak, eltávolították a daganatot a mellemből, és az összes hónalji nyirokcsomómat is. Sajnos emlő megtartó műtétről szó sem lehetett. 6 darab kemoterápiát és 28 db sugárkezelést írtak elő. Hosszú és nehéz út volt, de itt vagyok és élek! Idén májusban töltöttem be a 40-et, a családban korábban nem fordult elő emlőrák. Az első pillanattól kezdve pozitívan álltam a betegséghez, és meg sem fordult a fejemben, hogy ebbe belehalhatok. Magamért és a lányomért is meg akartam gyógyulni. Nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy az időben felismert mellrák, ma már nagyon jó arányban gyógyítható! Ehhez persze rendszeres, havi önvizsgálatra és éves szűrővizsgálatra van szükség! Már a betegség alatt megfogalmazódott bennem, hogy minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy a nők komolyabban vegyék a szűrővizsgálatok fontosságát! A nők körében ugyanis ez a betegség vezeti a listát. Évi több, mint 7000 emlőrákos megbetegedést diagnosztizálnak és ebből sajnos 2000 halálesettel végződik a késői felismerés miatt!!! Ezen a számon változtatni kell és lehet! CSAK rajtunk múlik, kedves nőtársaim. Ismerjük meg és tiszteljük jobban testünket és figyeljünk oda rá! Ezen cél érdekében vezetek egy blogot, hogy minél több nőnek nyissam fel a szemét, illetve segíthessek sorstársaimnak, illetve hozzátartozóiknak az általam megélt és leírt tapasztalatokkal.

www.a-mellrak.blogspot.hu

Catella Creative Commons License 2012.08.27 0 0 185

Első pillanatban mindenki padlót fog:) Ezen gyorsan túl kell esni, aztán koncentrálni a következő lépésekre. Az emlőrák gyógyítható, ha idejében elkapják. A műtéttel pedig pont a terjedést gátolják meg, ami nem odavaló, azt ki kell venni. Kemó-sugár-hormongátló gyógyszer lehetséges még, függ a dög méretétől, stádiumától, milyenségétől, ez majd a szövettanból derül ki.

Előzmény: Totyizselé (184)
Totyizselé Creative Commons License 2012.08.27 0 0 184

köszönöm a választ. meglátogatjuk az oldalt, amit ajánlottál. szerintem ő is tudja, hogy a "nem műtét" nem a legjobb megoldás, csak lelkileg van nagyon padlón, és nem igazán tudom, hogy billentsem ki. majd megpróbálom felcdsalogatni a házipatikára :)

még egyszer köszönöm a segítséget

Előzmény: Catella (183)
Catella Creative Commons License 2012.08.27 0 0 183

A műtét nem bevállalása a legrosszabb opció. Mond meg neki, hogy gyönyörűen lehet rekonstruálni a mellet, fizeti az OEP.

Ezt a topicot ideiglenesen hoztuk létre, amikor a Házipatika átalakította a fórumot. Gyere oda, nagy a pörgés, mindig van valaki, aki segít. Még jobb, ha Édesanyád is olvasná.

Előzmény: Totyizselé (182)
Totyizselé Creative Commons License 2012.08.27 0 0 182

sziasztok! segítségre lenne szükségem.

anyukámról nemrég derült ki, hogy daganat van a mellében és sajnos rosszindulatú. meg kell műteni, de még nem tudjuk, hogy csak részleges vagy teljes eltávolításra kerül-e majd sor. azt hiszem természetes, hogy fél a műtéttől, illetve attól, hogy úgymond "csonkán" kell élnie (ő mondta így).

a legnagyobb baj, hogy azt fontolgatja, hogy nem is vállalja be a műtétet. nagyon félek, hogy rosszul dönt. hogy tudnék neki lelkileg segíteni? kétségbe vagyok esve. nem akarom őt elveszíteni.

Catella Creative Commons License 2012.08.16 0 0 181

Hol jó, hol nem jó:( Elszúrták nagyon, múltkor 2 hétig nem engedett be.

Előzmény: Orgona60 (180)
Orgona60 Creative Commons License 2012.08.15 0 0 180
Halihoooooó mellfórumos Lányok!!!!!!!
Nem tudok belépni a fórumra!!!!!!!Már irtam az ügyfélszolgálatnak is, de semmi!
tud valaki valamit?! Ez az új formátum még közel sem tökéletes!
puszi Mindenkinek! Marika
Picike11 Creative Commons License 2012.03.20 0 0 178

Szia Orsi, sajnalom amim tortent, tarts ki! Viki

Előzmény: orsoly29 (138)
eva1957 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 177

és akkor viszlát topik, jól elvoltunk itt is átmenetileg, de a régi beírások miatt költözünk........ KÖSZÖNET KRISZTINEK ÉS A FORUM.INDEX.HU-NAK!!!!!!!

 

Pusszi, Éva

eva1957 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 176

Kriszti! szerintem se töröld, legalább ha megint zűr van, vissza tudunk jönni :-) Lesz egy hely plusszban.

 

Pussszi, Éva

Előzmény: chris2007 (174)
kis.márta Creative Commons License 2012.03.07 0 0 175

http://www.hazipatika.com/forums/messages/mellrak?ftid=220

 

Szerintem nem kell ezt a topikot sem törölni. Megmaradhat magnak! :)

chris2007 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 174

Sziasztok!

Szerintem lépjünk vissza a régibe, ott van egy csomó infó, sokan vissza szoktak olvasni és a gugli hamar kiadja. Ha egyetértetek akkor pár nap múlva törlöm ezt a topikot.

cicirii Creative Commons License 2012.03.07 0 0 173

Sziasztok!

 

Működik a patikás fórum :-) Döntsétek el hogy maradunk vagy visszamegyünk.

 

cupp cupp

Lilianna2 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 172

Gitta, köszi a válaszodat, te tényleg a szerencse lánya vagy!  :)  Megértem, ha most már nem hiszel olyan könnyen az orvosoknak.  Én mindent mindig elhiszek elsőre.  Pedig betojok a legkisebb tünettől is, de abban a percben, ha egy orvos legyint rá, már el is felejtetettem a problémát.

 

Orsi, nagyon sajnálom, amin most keresztül kell menned, de mi itt vagyunk támasznak, ne feledd, addig is, amíg minden újra helyreáll!  Mert helyre fog állni, az biztos.

 

Missbringa, a barátnőm volt ilyen tanfolyamon, és a végén olyan rajzot készített magáról, hogy hanyatt estünk!

 

A többieknek is minden jót kívánok, csak mostanában több a munkám, és kevesebbet tudok írni, de azért olvaslak ám titeket!

 

Puszi,

Zsuzsanna

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!