Keresés

Részletes keresés

divaoni01 Creative Commons License 2012.08.02 0 0 51

Végül is érthető a döntés.

Ettől függetlenül az alapötletre (oknyomozó szerkesztőségi sorozat) építve, elképzelhető egy sikeres sorozat.

Persze lehet, hogy nem pont náluk !

Előzmény: Törölt nick (48)
Alpári Gnác Creative Commons License 2012.08.02 0 0 50

Minden rész tragikus volt, szerintem!

Az már önmagában mutat valamit, hogy egy hónapok óta futó sorozat topikja 49 hozzászólást számlál...

Lassú, vontatott, semmiféleképpen nem fejlődő szálak, komoly gyártási hibák, a napi aktualitások szánalmassága, ez az egész teljesen el volt baszva.

Ezért tényleg nem kár.

Habony Árpádnak sajnos másképpen kell átcsoportosítania a pénzt OV számlájára, ez nagyon cinkes lett volna...

Nem baj, majd megoldja...

Előzmény: bendeguz90 (49)
bendeguz90 Creative Commons License 2012.08.01 0 0 49

A szünet előtti utolsó részt láttam az azért annyira nem volt vészes. Viszont lesz Hacktion 3. évad. 

Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.01 0 0 48

Vége a Marslakóknak, az MTVA nem kért folytatást

Ősztől nem lesz Marslakók - erről a stábtagokat is értesítette a produkció. Az MTVA szerint nem volt esély a nézettség emelésére.

http://www.origo.hu/teve/20120801-vege-a-marslakoknak-az-mtva-nem-kert-folytatast.html

fehér atléta Creative Commons License 2012.07.25 0 0 47
bendeguz90 Creative Commons License 2012.07.13 0 0 46
divaoni01 Creative Commons License 2012.05.11 0 0 44

Igen, lényegében ez a helyzet.

Titániát, a fotóst és a hacker srácot megtartanám, a többit meg lecserélném és mivel az alapötlet valóban nem rossz, pénz meg van bőven....nézettségtől, teljesítménytől függetlenül van kellő kifutási lehetőség is, azaz idő....

Kb mint Sanyi bának. :(

Előzmény: Kovács 2.0 (21)
enicsek Creative Commons License 2012.05.11 0 0 43

Hogy pörög ez a topic :))) ahogy látom ide átlag 10 naponként illik írni :))

Nekem eléggé bejön a sorozat, nem rosszabb, mint a kereskedelmi esti mesék. Mondjuk az ilyen technikai dolgokhoz, hogy vágás meg stb, amit itt az elején kifogásoltak, nem értek. A történet azért nem rossz (nem feltétlenül hiteles, de abban a létrehozott világban, amiben játszódik, megállja a helyét), a valóságból beemelt beszélgetések, interjúk megszakítják a folyamatosságot, szóval az esetek 99 százalékábaninkább gyengítik a sorozatot, minthogy jobbá tennék.

Ami a szereplőket illeti nekem Horváth Lajos Ottó a kedvencem, és szerintem is nagyon gyenge, sőt irritáló a lányát alakító szinésznő, és maga a főszereplő is irritáló (vagyis az újságíróból lett színésznő, aki roppant ötletes és fordulatos módon újságírót alakít). Szerintem jól alakít még a számítógézseni anyukája, meg Titánia se rossz.

Összességében azért nem gagyibb egyik napi sorozatnál sem, szóval nem értem minek ez a nagy lehúzás, már akkor csak rosszakat írtak róla, mikor még jóformán meg se kezdődött. Biztosítja a napi fél óra bambulást, és még a híradóból kimaradt (kulturális?) híreket is pótolja :))

ga_zsi Creative Commons License 2012.05.01 0 0 42

Engem inkább az Eszter nevezetű hölgyemény játéka irritál. Beszélni sem tud, nem még hiteles alakítást nyújtani.

Ripli Zsuzsinak sem igen hiszem el, hogy olyan nagyon féltékeny lenne a fotósára. pedig a karakter hihető is lenne, csak valahogy "nem jön át"

Előzmény: Kerékpár22 (41)
Kerékpár22 Creative Commons License 2012.04.23 0 0 41

Szerintem vicces sorozat. Nem jobb és nem rosszabb a kereskedelmi tévék napi sorozatainál, egyszerűen más. Néhány szereplő elég béna (pl. a kopasz, szakállas újságíró leánya érdekesen beszél), mások egész jól játszanak.

Nyilván mivel a közszolgálati adón van, sokak véleményét a kormányzó párttal szembeni szimpátia/antipátia határozza meg.

Előzmény: Glázser Bozsó (40)
Glázser Bozsó Creative Commons License 2012.04.14 0 0 40

Tömény hülyeség, fényévekre a nyugat-európai trendektől.

bendeguz90 Creative Commons License 2012.04.12 0 0 39

Azt mondjuk már az elején leszögezték ,hogy igyekeznek a sorozatba olyan dolgokat is belecsempészni ami a közéletből való. 

Előzmény: Törölt nick (38)
kerékpár Creative Commons License 2012.03.12 0 0 37
Elég vontatottan indult a sorozat és talán a párbeszédek voltak a leggyengébbek, de az előbbi gonosz főhős - verőlegény párbeszéd a boldogsághormonos kakóval, az óvodai razziával és a Kiskegyed-olvasással zseniális volt :)

Közben tovább nézem a műsort és a vágások... hát...
bábuvagy Creative Commons License 2012.03.11 0 0 36

igy már jobban megértem (őszintén szólva csodálkoztam is)

Előzmény: Törölt nick (35)
bábuvagy Creative Commons License 2012.03.11 0 0 34

na te aztán rajongó vagy!

Előzmény: Törölt nick (33)
bábuvagy Creative Commons License 2012.03.10 0 0 32

Na ugyanez jutott eszembe, hogy fel kéne venni egy hangmérnököt. Telejs hangerőre kellett kapcsolni, hogy Papp Jánost hallani lehessen, de annál hangosabb volt a háttérzaj, egy gyerek rikácsolt. 

Előzmény: laurel87 (28)
bendeguz90 Creative Commons License 2012.03.08 0 0 30
fortune hai Creative Commons License 2012.03.08 0 0 29

nem vagyok szakértő, de úgy látom, hogy a világítás általában rákfenéje a magyar sorozatoknak. a forgatókönyv hiánya is, de az még érthetőbb a kontraszelekció miatt.

Előzmény: Törölt nick (27)
laurel87 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 28

a kezdő duplarészt néztem végig, de kb. a felétől már csak kínszenvedés volt. ami feltűnően sz*r volt, az a hangosítás. kocsmajelenetben magát a beszélgetést alig lehetett hallani az elnyomó háttérzajtól.

de ami még ennél is jobban kiakasztott, az az Eszter főnökét (Zoltán vagy mi volt a neve?) játszó színész alakítása. annyira irritálóan rosszul játszik, h komoly összeget tennék rá, h én a 2 éves színészképzéssel a hátam mögött sokkal hitelesebbet alakítanék.

meg amúgy unalmas. 

Kovács 2.0 Creative Commons License 2012.03.05 0 0 26

Nem szaporodnak a hozzászólások :-)

Nézi valaki ezt a "remekművet"?

inverz Creative Commons License 2012.03.04 0 0 24

Ádám bátyánk nem vállalta volne el a stromanságot és a pénz visszaosztást... ellentétben lacikával...

Előzmény: thordal (20)
inverz Creative Commons License 2012.03.04 0 0 23

felzárkozik a közszolgálati a kereskedelmik mellé...

Előzmény: Kovács 2.0 (19)
Kovács 2.0 Creative Commons License 2012.03.04 0 0 21

Az egészben az a legszomorúbb, hogy maga az alapötlet nem rossz. Néhány veszélyes helyzetekbe keveredő bulvárújságíró kalandjai a mai Magyarországon....

Normális forgatókönyvvel, jobb színészekkel, heti sorozatként lehetett volna belőle valami.

thordal Creative Commons License 2012.03.04 0 0 20

ezt a 2 milliárdot, inkább Horváth Ádám-nak adták volna..

Kovács 2.0 Creative Commons License 2012.03.04 0 0 19

Ez a filmsorozat totális támadás a közízlés ellen!

thordal Creative Commons License 2012.03.04 0 0 18

ez igy elsőre egy kalap szar

fortune hai Creative Commons License 2012.03.04 0 0 17

übercickók.

bendeguz90 Creative Commons License 2012.02.23 0 0 16

"Mondjuk egy család- vagy karriertörténet is jöhetett volna, akár több évadra tervezve."

Karriertörténet kb. jó féléve volt a Duna tv (valami csajozós film),de az annyira megbukott,hogy 8-ról 10-re tették át. 

A családtörténet meg azért nem jó ,mert ott van két napi sorozat ahol azért sok családi szál van. Én inkább a heti krimi vonalon maradnék persze megfelelő költségvetésből és Fonyódival :) 

" Ez abszurdum."

az. 

Ráadásul a Hacktionra visszatérve az elős évad során ott sem volt követelmény ,hisz rögtön berendelték a 2. évadot. 

Előzmény: Kovács 2.0 (15)
Kovács 2.0 Creative Commons License 2012.02.23 0 0 15

Egyetértek.

A Tűzvonalban első két évada kimagaslóan jó volt, de aztán gyorsan hanyatlani kezdett. A Géniusz gyenge volt, a Hacktion viszont minden hibája ellenére nem sikerült rosszul (sajnos a nézettsége így is tragikus).

A fenti sorozatok mindegyike Fonyódi Tibor tollához köthető. A színvonal csapongó volt, de mégiscsak sikerült feltámasztani a televíziós sorozat műfaját. Érdemes lett volna ezen az úton továbbmenni, ám nem biztos, hogy a krimi műfajában maradva. Mondjuk egy család- vagy karriertörténet is jöhetett volna, akár több évadra tervezve.

Az újszerűségről annyit, hogy nem véletlen a lereskedelmi televíziók ódzkodása a hazai fejlesztésű projektektől. Nagyon sok pénzbe kerülnek, és a kipróbálatlanság miatt hatalmas a kockázat. Az MTV nem így gondolkodik. Dehát ugyebár az adófizetők pénze mindenre elég.

Félreértések elkerülése végett: nem magával a Marslakókkal van bajom, és még csak nem is Jáksó László személyével (őt majd úgyis "kivégzi" a radikáljobb), hanem azzal, hogy kétmilliárd forintot ölnek bele, ráadásul szinte semmilyen teljesítménykritérium nincs. Ez abszurdum.

Előzmény: bendeguz90 (14)
bendeguz90 Creative Commons License 2012.02.23 0 0 14

Ezt a cikket már korábban olvastam,de a Bayeres interjún kívül még nem nagyon hallottam több keményvonalas jobboldali kritikát. 

"Olyan műfajjal kellett volna kísérletezni, ahol a kereskedelmi tévék kudarcot vallottak, vagy ahol elhanyagolták a nézőket."

Pl. a hetisorozat és azon belül is a krimit tartom megfelelőnek. (és azon belül is a Tűzvonalban-t,vagy Tűzvonalban spin-offot)

2 milliárd Forintból azért jó pár évadot lehetne csinálni (és a minőséggel sem lenne gond) xD 

Egyébként lehet,hogy az újszerűsége miatt az elején még hozhat egész jó kis nézettséget. 

Előzmény: Kovács 2.0 (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!