Olyan problémám lenne, hogy egy bizonyos idő után, amikor szeretném betölteni a mentett játékot, akkor nem tölti be, hanem kidob az asztalra és bezár a játék. Tud valaki valamilyen megoldást erre?
Nem tudja valaki véletlen, hol lehet módosítani azt, hogy egy állomás mikrtól elérhet a játékban? Jó lenne, ha az emelt szintű metróállomás nem 1960-tól létezne.
Cim1. Ugyebár a teljes lefedettséghez villamost kell építeni a térkép széléig, mert csak azzal lehet ott megállót lerakni. Nos elvileg van egy mod, anivel játékon belül lehet utakat építeni. Ha ezzel csinálok egy buszfordulót és buszjáratot viszek ki a széléig, ugyanúgy működhet a dolog?
Arra gondolsz ami a valós kapacitásúra bővítette a járműveket? (Pl a metrót 40 helyett 120-ra)
Az megvan, elvileg el tudom küldeni, ha kell.
Valakinek sikerült már a CIM1-ben villamos alagutat csinálnia? elvileg letölthető, de hiába tettem be az addons-ba, semmi....tényleg hová kell egyáltalán tenni az addons-t stb, hogy érzékelje a progi a tartalémát?
Szia, a játékhoz nem volt mellékleve? Az enyémben volt a menükről egy magyar leírás de kevés, kell mellé egy kis gyakorlat a tutorial pályán, de az pl a metróépítésnél teljesen magadra hagy.
, sokat kínlódtam vele mire rájöttem hogyan kell metrót építeni...:S
Valakinek nincs meg/nem tudja hol elérhetö az elsö részhez készült capacity mod? 120%-al növelte a jármüvwk kapacitását, úgy már egészen türhetöen lehetett vele játszani.
A CIM2-ben tudtommal nem lehet kezdési évszámot beállítani! Város növekedést pedig úgy tudsz elérni, ha utat épitesz és utána az út mellé magától fognak épülni a házak amire a lakosok igényt tartanak.
1/Hogy kell metróvonalat építeni, mert a tutorial semilyen segítséget nem ad hozzá....
2/A kézikönyben azt olvasatm, hogy be lehet állítani a kezdés évét, de a játékban ezt az opciót nem találtam meg sehol, létezik egyáltalán ilyen vagy az egyből az emberhez vágott metropoliszokkal lehet játszani.? A CIM-ban legalább valós városok voltak, illetve játék közben bővültek....
Ha valaki még játszik ezzel a gyöngyszemmel, és a moddolásban is kicsit otthon van, elárulhatná, hogy hogyan lehet az Ikarus 260 és 280.01 buszokból BKV festésű járműveket fabrikálni. Kizárólag ráncajtós és trilexes 260-as és 280-as (BKV festésű!) Ikarusokkal akarom teletömni a városaimat. Az eredeti gs kiterjesztésű fájlból kell módosítani valamit ehhez. Photoshoppal kellen talán próbálkozni, és ott a .dds fájlokat meg lehet nyitni. Egy próbát már csináltam, de csak a megnyitásig jutottam el. Ott háromféle méretben volt a megnyitott fájlban a busz kiterített képe, és nem tudtam eldönteni, hogy mindhárom képecskét át kell-e festeni. Nem egyszerű feladat az biztos. Ötlet valakinek? Vagy talán valakinek ez már sikerült? Üdv.
Egy sokakat érintő dologról, nevezetesen az online játékos szokásokról készül egy felmérés. Ha szoktatok az interneten játszani, vagy ismertek valakit, aki szenvedélyes játékos, továbbítsátok neki ezt a bejegyzést.
Jelentős összértékű nyeremény lesz kisorsolva a válasz adók között.
Ezen a képen szintén Test City van a áros nyugati szélén elhelyezkedő Merca áruház és előtte a 2-es villamos vonal végállomása a 214-es pályaszámú villamossal. :D