Keresés

Részletes keresés

T.Howard Creative Commons License 2013.01.24 0 0 303
NevemTeve Creative Commons License 2012.11.14 0 0 301

Akkor nincs is mitől félnünk 2014-től? Nem is kell trükköznünk a választási szabályokkal? Meg szavazati jogot adni a külföldi magyaroknak? (Speciel, ha továbbra is a Hídat meg az RMDSZ-t támogatják, akkor ezt még visszavesszük tőlük.)

Előzmény: Törölt nick (300)
NevemTeve Creative Commons License 2012.11.13 0 0 299

Most hogy így mondod, emlékszem, akkor még nem voltak ilyen szabadságharcos pávatáncosok, hanem először szépen elmentek engedélyt kérni Brüsszelbe, hogy szabad-e elengedni a hiány, csak később jöttek rá, hogy az eladósodás a legfőbb ellenség.

Előzmény: Törölt nick (298)
NevemTeve Creative Commons License 2012.11.13 0 0 297

Lehet, hogy túl sok sallert/kokit osztogattak? Persze ez csak egy tipp...

Előzmény: Törölt nick (296)
huncut világ Creative Commons License 2012.11.13 0 0 295

Mit gondoltok mondjuk Moldovából nem vándorolnak ki az agyak? Nem EU-s ország. Az agyelszívás csak akkor működik, ha az agy nincs megbecsülve. Ha Magyarországon az agy meg volna becsülve, akkor éppenséggel akár Magyarország szívhatná el az agyakat, akárhonnan.

Előzmény: Törölt nick (293)
NevemTeve Creative Commons License 2012.11.13 0 0 294

Relax, az EU-nak abszolúte semmi baja Magyarországgal. Hogy a pillanatnyi kormányuk szabdságharcol, pávatáncol és ámokfut egyszerre, az persze zavarja őket, de ez csak egy átmeneti állapot.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.13 0 0 293

Nem tetszik az eu-nak, hogy nem folytathatnák kedvükre az agyelszívást:

Újabb fogást keres az Európai Bizottság Magyarországon Tovább egyeztet az Európai Bizottság Magyarországgal a felsőoktatási hallgatói szerződések uniós megfelelése kapcsán. Az ok: a "munkaerő szabad áramlásának korlátozása". 2012. november 13. 17:50 Share on email Share on print Share on favorites Share on twitter Share on facebook Share on myspace Share on iwiw Share on googlereader More Sharing Services  Kapcsolódó cikkeink> Lesújtó ítéletet közölt egy brüsszeli közvélemény-kutató az Európai Bizottságról

Úgynevezett pilot eljárás keretében folytatódik a párbeszéd, a kormány napokon belül levelet kap, mely szerint még mindig felvetődik a munkaerő szabad áramlásának korlátozása - írja a bruxinfo.hu.

Továbbra is elégedetlen az Európai Bizottság a hallgatói szerződések rendszerét lefektető magyar jogszabályokkal. ezért az eddigi informális levelezés helyett pilot eljárás keretében folytatják az egyeztetést. A párbeszéd a hallgatói szerződések kapcsán kezdődött el, mert sértheti a munkaerő szabad áramlásának elvét, de más problémát is látnak benne.

Andrulla Vasziliu oktatási biztos szóvivője korábban a BruxInfónak elmondta, a Bizottság attól tart, hogy "az oktatási rendszerben bekövetkezett változások káros hatással lehetnek a diplomások arányának növelését kitűző uniós cél teljesülésére".

Az EU Pilot eljárás 2008 áprilisa óta létezik. Lényege, hogy az Európai Bizottság egy jogszabály kezdeti szakaszában, még a kötelezettségszegési eljárás megindítása előtt próbálja meg eloszlatni a kételyeket az uniós jogi megfelelés kapcsán, illetve próbáljon rábírni egy tagállamot a módosításra.
A pilot szakasz elindítását jelző levél a napokban megy Budapestre, és ha erre sem érkezik megnyugtató válasz, a testület kötelezettségszegési eljárást indíthat Magyarország ellen az ügyben. 

bruxinfo.hu, edupress.hu

yaouank Creative Commons License 2012.10.21 0 0 292

Nem is olyan vicces. Azért az nagy dolog ám, hogy 67 éve nem esnek egymás torkának a németek, franciák, angolok, stb :-)

 

ya

Előzmény: Törölt nick (291)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.21 0 0 291

Eu-nak a Nobel békedíj vicc-katerőgia. Mindenhol tüntetések, lázongások, elégedetlenségek- Valszeg tényleg nem volt más, aki megkapja ezt a leamortizált díjat. Nesze semmi, fogd meg jól.

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.14 0 0 290

Te Svájcban, a gyereked és az unokád meg Amerikában. Ez ám a családi idill!

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.14 0 0 289

Azt mondja az élet, hogy mindenki azt kapja, amit adott-a szüleinek, a barátainak, a hazájának.Hosszú távon kiegyenlítődnek a dolgok. Nincsenek rossz kilátásaim.

Előzmény: Potyli (288)
Potyli Creative Commons License 2012.06.14 0 0 288

" Te éreztél valaha ilyen intenzív érzést?"

 

 

Nem mert sokkal inkabb az ujdonsag varazsa hatott. Amikor kijottem az USA-ba amikor egy szegedi kollegam bevitt a repuloterrol a belvarosba ahol a szallasom volt ,benn a francia negyedben,teljesen ismerosnek tunt az egesz varos, es az volt az erzesem je, en mar jartam itt,persze mert annyit lattam mar filmeken,hogy mar a kocsmak nevere is emlekeztem:-)) aztan amikor mar kocsim is lett vettem par pecabotot es kivaltottam a horgaszengedelyt es elkezdtem jarni a kornyekbeli vizeket le a mexicoi obolig es azonnal otthon ereztem magam ,a konyha izlett, a new orleansi cajun konyha a vilagon az egyik legjobb ,meg a fuszerezese is hasonlo a magyarhoz es par het utan otthon ereztem magam  par honap utan kijott utanam a csalad , amikor mar volt lakasom,a gyerekeket beirattam a suliba, persze par honap utan azert hianyzot MO-o aztan a kovetkezo nyaron es azota minden evben hazamentem. Nem voltam egyedul kinn csak az elso 4 honapban,de akkor is volt tarsasagom, a szomszed laborokban dolgoztak magyarok akikkozul tobbet ismertem Szegederol az egyik eppen nalunk csinalta a doktorijat az apja meg tanitott is engem az egyetemen, De az kellett a berendezkedeshez hogy legyen a tobbieknek hova kijonni.Ha nem itt jartak volna suliba sose kerultek volna azokba az allasokba ahol most vannak,mondtam nekik mivel sarokhazam nincs ez tolem az orokseg, ok is hamar beilleszkedtek fociztak a helyi csapatokban, a lanyom atletizalt ,volt programjuk es jol vettek az akadalyokat.

Előzmény: Törölt nick (286)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.14 0 0 287

Ok. Váljunk le egymásról. Én hazahívnálak, mert úgy érzem, itthon lennél boldog. De nem ismerlek, ez csak egy érzés.

Viszlát.-))) itthon:-)))))

Előzmény: Potyli (285)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.14 0 0 286

Az én lányom azt mondta, a mellkasában érezte a honvágyat és sírt. Te éreztél valaha ilyen intenzív érzést? Tudod, milyen szörnyű volt nekem akkor? Több száz kilométer és nem tudom megölelni, nem tudom megvígasztalni, mert a telefon nem pótolja a test érintkezését, az ölelést.

Előzmény: Törölt nick (273)
Potyli Creative Commons License 2012.06.14 0 0 285

Apam meghalt az elso szabad valaasztasok elotti napon,anyam meg 2 eve ,de addig minden nyaron voltam odahaza ,ma is mert anyosom meg el .De miert nem a magad dolgaval torodsz miert nekem akarsz programot szervezni en nem akarok neked. te mas eletet akarod megszabni en meg csak a sajatomat , tedd te is azt.En nem varok el mastol semmit,hogy hogyan eljen masnak sincs semmi koze az enyimhez.

Előzmény: Törölt nick (284)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.14 0 0 284

Ha teheted, és még megvannak, minél előbb keresd fel a szüleidet. Jól fog esni nekik.

Előzmény: Potyli (283)
Potyli Creative Commons License 2012.06.14 0 0 283

"Mindenesetre ha biztos lennél magadban, amerikai fórumokon írogatnál és nem itt"

 

 

Mert irogassak amerikai forumokon, ide irnak magyarok, Uj Zeelandtol kaliforniaig ez a net elonye,nincsenek hatarok tobbet.Regebben irogattaqm a History Channel forumara foleg europat erinto temakban es foleg 2. vilaghaborus temakban

 

 

"A mai kor multikultija megöli az egyént, az identitást, az értékrendet"

 

Dehogy oli meg az egyent csak masfajta identitast es masfajta ertekrendet alakit ki,ami lehet,hogy neked nem tetszik de ez a te egyeni problemad,nem az enyim.

 

 

Előzmény: Törölt nick (282)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.14 0 0 282

Igazad van. Neked így jó, nekem meg máshogy jó. Te meg vagy győződve a magad igazáról, én meg vagyok győződve az én igazamról. Mindenesetre ha biztos lennél magadban, amerikai fórumokon írogatnál és nem itt. Biztosan sokkal több anyagi javakkal rendelkezel, mint én-írtad, telik rá-, mégis én érzem magam gazdagabbnak-érzelmileg. Büszke vagyok a gyerekemre, hogy miután világot látott, hazatért. nem moö ndtam neki, hogy menj csak, úgy lesz jobb neked. Tudta volna, hogy úgy rosszabb lesz neki.

A mai kor multikultija megöli az egyént, az identitást, az értékrendet. Az ezeknek bedőlőkből lesznek a modern korn hontalanjai. Bárhol is legyen házuk, otthonuk sehol sincs.

Előzmény: Potyli (281)
Potyli Creative Commons License 2012.06.14 0 0 281

Nem adtam en fel semmifele identitast neked ez a rogeszmed,miert kene feladnom egy magyar se adta fel itt a magyar identitasat csak van nekik amerikai is,hiszen sokan hosszabb ideig eltek itt ,mint MO-n.Milyen csaladi problemak? A gyerekeim jottek velunk az USA-ba ,itt jartak kozepiskolaba reszben egyetemre is, aztan hazamentek,ott fejeztek be az egyetemet ,kozben kettos anyanyelvuek lettek ennek koszonhetik jelenlegi allasukat ,PhD-t szerzett a nagyobbik aztan ujra kijottek ,dolgoztak itt is aztan megint hazamentek,ha meg evente hazamegyunk masfel honapra altalaban akkor megvan meg a szegedi lakasom akkor ott van nalunk mind a 6 unoka amig ok dolgoznak, kzosen szoktunk lemenni a minden evre a Balatonra az egez csapat ki szoktam berelni egy vizparti villat,telik ra, egyutt pecazgatunk, sorozgetunk visszuk a gyerekeket ide oda ,Szegeden kijarunk az atkai vizre ,metrt van ott csonakunk, sullozgetunk, a nejem foz az egesz csapatnak,hogy kicsit az aszonyok es a lanyom pihenhessenek,nekunk mas dolgunk ugy sincs mint nagypapaskodni, nagymamaskodni. Reggelente elmegyek bevasaroni a napi dolgokat kozben a bolt melletti kocsmaban megiszok valamit a regi haverokkal akik ott lebzselnek ,nem ertem mi a gondod,meg kulonben is az en eletem,miert kene nekem mintanak lennie a mas eletenek.Nekem igy jo, masnak meg mas,az o dolga. Ensenkinek nem akarom megszabni milyen eletet eljen az enyimehez meg senkinek semmi koze,csak nekem, a magam utjat jarom 18 eves korom ota.

Előzmény: Törölt nick (280)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.14 0 0 280

Az eu képviselő hazajön, ha lejárt a mandátuma. A másféle identitás az nem magyar, tehát valamit valahol feladtál. Valószínűleg erről semmilyen színű kormány nem tehet, szerintem családi problémák üldöztek el. Ha tévedek, akkor bocs.

Az én szűk környezetem egy megyei jogú város, jártam a környező országokban, ültem repülőgépen, és mindig HAZA tértem. És itt engem mindig várt valaki!

Előzmény: Potyli (278)
Potyli Creative Commons License 2012.06.14 0 0 279

Dehogy menekulok ezt te akarod bebeszelni neke, en igy erzem jol magamat mi elol kene menekulnom? Mivel kene szembeneznem.Egyszeruen nem ertem a problemadat. Semmifele csaladi viszaly nincs ,meg aztan ha van ilyen miert en menekulnek ,en vagyok a csaladi klan fonoke. A rangidos. A nemzetsegfo. Egy nalam idosebb nagynenem le apai vonalon ,o a csalad nagyasszzonya o ul a fohelyen ha oszejovunk. De a fonok en vagyok.

Előzmény: Törölt nick (277)
Potyli Creative Commons License 2012.06.14 0 0 278

Dehogy vesztik el a gyokereiket se az identitasukat csak masfele identitasuk lesz,sokkal nyitottabbak a vilagra nem jonnek zavarba ha korulottuk mas nyelven beszelnek mint magyarul. Nem mindenki provincialis, ha kimegy a falujabol akkor mar idegenben erzi magat. Eszem agaban se  lenne hogy miattam,hogy kozel legyenek roghoz kossek magukat azert annyira onzo nem vagyok. Nincs itt semmifele hontalansag ezt csak az erzi aki a szuk kornyezeten kivul mindenhol idegennek erzi magat,ok egesz eletukben olyanok kozott fognak forogni akik hasonlo eletet elnek es ahol dolgoznak ott mindig nemzetkozi kozossegben lesznek tucatnyi mas anyanyelvu es szarmazasuak kozott ,ez igy van a tudomanyos eletben ami egy nemzetkozi katyvasz ,ahol en dolgozom csehek, oroszok, kinaiak, indiaiak, magyarok, japanok es meg a franc tudja hany nacio tagjai dolgoznak egyutt sokszor egy laborban is. Nekem ez a kozegem evtizedek ota es aki ilyen teruleten dolgozik annak ugyanigy ,de aki eu kepviselo magyar az is ilyen kozegben el es dolgozik evekig akar tobb cikluson keresztul is neki ez a termeszetes eletforma,haza csak nyaralni vagy csaladi okok miatt jar.

Előzmény: Törölt nick (276)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.14 0 0 277

Azt hiszem, mindent értek. Te vagy az az ember, aki azért "lát világot", mert folyamatosan menekül. Valami elől, a felelősség elől....... a saját tudata elől.

Eljön az idő, amikor mindennel szembe kell nézni. Minél előbb, annál jobb. Aztán jöhet a tiszta víz a pohárba.

Nehogy azt hidd, ahogy az én életem leányálom volt. Mégis, valahogy idetartozónak érzem magam-örökre. Ezt nem írhatja felül családi viszály, sértődöttség, féltékenység-amik elől te valszeg menekülsz.

Előzmény: Potyli (275)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.14 0 0 276

Itt vannak az unokáid, te meg világnak mész?" Érdekes "vagy. Ez a majd ha úgy alakul mennek újra ez a moder hontalanság. Bárhová mehetnek, bárhol kletelepedhetnek, semmi mást nem veszítenek el, mint a gyökereiket és az idntitásukat. Ez megér némi jólétet? Nekem nem. De nem vagyunk egyformák. Szerencsére.

Előzmény: Potyli (274)
Potyli Creative Commons License 2012.06.14 0 0 275

"Ezek szerint a fiadtól külön élsz-mármint távol egymástól."

 

 

Szerintem felnott embereknel ez a normalis, hogy milyen tavol az ma mar nemigen erdekes,en pl 18 eves koromban elkoltoztem a szuleimtol, mas varosba is es azutan csak latogatoba jartam haza szabadsagra vagy karacsoonykor, husvetkor,ez a normalis a faxom akart otthon elni veluk felnottkent,inkabb kiizzadtam az alberletet,de onalloan akartam elni.

Előzmény: Törölt nick (273)
Potyli Creative Commons License 2012.06.14 0 0 274

"Az számít, hogy nem kell rá főzni, mosni, vasalni, eltartja saját magát idejekorán? mit tanult ez a gyerek a családban, milyen értékeket, értékrendeket?"

 

 

Miert kene ra fozni nekunk 36 eves feleseggel sajat 3 gyerekkel,A gyerekek meg kettos anyanyelvuek,  amerikai-magyar allampolgarok, mert Baltimore-ban szulettek mindharman,beszelnek angolul es magyarul is egyforman,de most eppen 5 ev amerika utan MO-on vannak,a gyerekek meg szegedi ovodaba jarnak,hogy meddig arrol fogalmam nincs ,majd eldontik. Ha ugy alakul mennek ujra.

Előzmény: Törölt nick (273)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.14 0 0 273

Ezek szerint a fiadtól külön élsz-mármint távol egymástól. Milyen nemzetiségű az unokád? Tudsz-e vigyázni rá, ha mandula gyulladása van? Tud magyarul?

Milyen az összetartás abban a családban, ahol a gyereket messzire küldik? Az számít, hogy nem kell rá főzni, mosni, vasalni, eltartja saját magát idejekorán? mit tanult ez a gyerek a családban, milyen értékeket, értékrendeket?

Az én lányom 10 hónapig élt Németországban. Tanult, okosodott, aztán amikor hazajött, példaértékű mondatot mondott:

-Azt hittem eddig, hogy nem tudnék máshol élni, mint Magyarországon. De tudnék, de nem akarok!

Fiatal kora ellenére ebben benne van a lényeg!

Előzmény: Potyli (263)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.14 0 0 272

Például ez sem tetszik:

 

BOROS IMRE LERÁNTOTTA A LEPLET A MULTIKRÓL

A közgazdász szerint az Európai Központi Bank (EKB) azt akarja, hogy ne a monetáris politika, hanem az idetelepült multik érdekeit szolgálja a devizatartalék.

A közgazdász szerint az EKB azt akarja, hogy ne a monetáris politika, hanem az idetelepült multik érdekeit szolgálja a devizatartalék.

Spanyolországban a bankmentés úgy megy végbe, hogy tulajdonképpen légiesítik, európai pénzekből konszolidálják az intézményeket. A következő lépés pedig az lesz, hogy közvetlen európai felügyelet alá helyezik a pénzintézeteket. Ezen mi már túl vagyunk, hiszen a nem magyar gyökerű bankok Ausztrián, Olaszországon és egyéb államokon keresztül kapcsolódnak Magyarországhoz – jelentette ki Boros Imre közgazdász, volt Phare-ügyekért felelős miniszter az m1 Ma reggel című műsorában.

A szakember egyébként helyesnek véli, hogy kivezetik a szükségszerűségből bevezetett bankadót. Arra a kérdésre, hisz-e abban, hogy komoly összeg folyik majd be a tranzakciós adóból, azt válaszolta: szerinte végigszámolták, milyen tranzakciókra vonatkozzon az adó, és hogyan ösztönözze a gazdaságot. Azokat a tranzakciókat vélhetően jobban sújtják majd az adóval, amikor a pénz kifelé áramlik Magyarországról – fejtette ki a közgazdász.

Megismételte korábbi kijelentését: eddig az volt, hogy a baloldali kormányok valamelyik emberének valahol belesúgtak valamit a fülébe, azt csinálták, miközben egy ellentétes irányú szöveggel tagadták az egészet. Most kipiszkálódott, hogy nehogy már a devizatartalékok felett a magyar kormány és a monetáris politika magyar érdekből cselekedjen, hanem legyen az csak biztonsági tartalék az idetelepült multiknak, ez a dolog lényege – hangoztatta Boros Imre.

A jegybanki tartalékok a jegybankban vannak, ezért kell az egyébként definiálhatatlan jegybanki függetlenséget az egekbe magasztalni. Mert ha a jegybank független a magyar kormánytól, a magyar parlamenttől, azért valakitől mégis függ. Boros Imre szerint az Európai Központi Banktól függ, s ennek oka, hogy a rendelkezésre álló tetemes eszköztömeget ennek a nemzetközi közösségnek az érdekében vesse be, ha szükség lesz rá.

Boros Imre úgy vélte: valószínűleg célszerűbb egy újabb csomagot benyújtania a kormánynak a jegybanktörvény módosításához, mint a régit alakítgatni, amely szerinte jogtechnikai, parlamenti ésszerűségi kérdés.

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.13 0 0 271

Lehetne jobban csinálni! csak nem a bankok érdekeit kéne nézni mindenek előtt, hanem az unios polgárokét!!!! Gyanítom, hogy az eu-s döntéshozóknál a lobbi szinonimája a korrupció.Nem hiszem, hogy maguktól ilyen tesze-toszák.

Előzmény: Demokrapia (264)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.13 0 0 270

Egy kis előzmény:

 

 

"Gyurcsány kínos helyzetbe hozta az Orbán-kormányt A Magyar Hírlap által összegzett számok azt mutatják, hogy a Gyurcsány-kormány szándékosan úgy kötött szerződést 2008-ban az IMF-fel és az EU-val a gigantikus hitel felvételére, hogy annak törlesztése szinte kizárólag a következő kormányra, azaz Orbán Viktor kabinetjére háruljon.   

Az Európai Uniónak még 2016-ban is fizethetünk a 2008–2009-ben hazánknak nyújtott IMF–EU-hitelkeret miatt.

Magyarországnak a 2008–2009-ben lehívott és felvett IMF–EU-hitelből az idén mintegy 3,3 milliárd eurót kell törlesztenie a Nemzetközi Valutaalapnak. Ebből az első negyedévi – mintegy hatszázmillió eurós – törlesztés már februárban megtörtént, e hónap végéig további 906 millió euró, a harmadik negyedévben ugyanennyi, a negyedik negyedévben pedig további 913 millió euró fizetése válik esedékessé. Az Államadósság-kezelő Központ tájékoztatása szerint jövőre negyedévente átlagosan 913 millió euró értékű törlesztőrészlet terheli meg a költségvetést, vagyis összesen 3,6 milliárd euró. Magyarország devizafinanszírozási igénye, azaz, hogy megújítsuk az államadósságunkat, ötmilliárd euró körül lesz az idei évre – és minimum hasonló nagyságrendű összeget kell jövőre is előteremteni a piacról. Ugyanakkor 2014 első részében már „csak” háromszázmillió eurós visszafizetési kötelezettség terheli Magyarországot a Nemzetközi Valutaalap felé, illetve egy kétszer hétmillió eurós tétel. Ha tehát a száraz tényeket nézzük, akkor megállapítható: az IMF-es adósságnak a terhe az Orbán-kormányra hárul – tulajdonképpen három és fél év alatt kell visszafizetni a teljes valutaalapos kölcsönt.

Eközben az uniónak is tartozunk. Már a múlt évben is fizettünk kétmilliárd eurót, de 2014-ben további kétmilliárd eurós tétel törlesztése vár ránk. A szóban forgó nemzetközi kölcsön lejárata 2016, akkor másfél milliárd eurós törlesztéssel zárja le Magyarország ezt a hitelterminust.

A 2008–2009-es „bő” 19 milliárd eurós IMF–EU-hitelkeretből mintegy 14,3 milliárd eurót hívott le hazánk, 12,7 milliárdot az adósságkezelő, 1,5 milliárdot a jegybank. Az állam által lehívott hitelkeretnek az volt a célja, hogy a bankrendszert „megtámogassa”, illetve emelje a jegybanki tartalék alacsony szintjét. A 14,3 milliárd eurós összes hitellehívásból a pénzügyi rendszer támogatására 2009 nyaráig 1,8 milliárd eurót fordított az állam, később pedig a lehívott, de fel nem használt hitelkeretből (a Magyar Nemzeti Bank betétje) vásárolta meg a Mol-pakettet (1,9 milliárd euró). A lehívott, de fel nem használt hitelrész mintegy 1,5 milliárd eurót tehet ki. Hazánk most új megállapodást kíván kötni a valutaalappal és az unióval. Ezzel kapcsolatban Giró-Szász András kormányszóvivő az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, a magyar kormány számtalan esetben kompromisszumot kötött az Európai Bizottsággal és a Nemzetközi Valutaalappal, míg az Európai Központi Bank (EKB) két héttel ezelőtti felvetéseire a kormány és az Országgyűlés azzal reagált, hogy elnapolta a jegybanktörvény szavazását.

Magyar Hírlap"

Előzmény: Demokrapia (264)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!