A Török Olivérnek üzenném, hogy a csapat ugyan "Thüringer HC", de a "HC" nélkül kimondva nem "Thüringer", hanem "Thüringen", ahogy a "Ferencvárosi TC" se "Ferencvárosi", vagy a "Debreczeni VSC" se "Debreczeni".
Nem tudom, ki volt az a zseni, aki Negyedik Harmadnak nevezte el a jégkorong magazint, ami nyilvánvaló koppintása a sporttv Harmadik Félidö c. magazinmüsorának.
A kézi-EB online közvetítései az m4sport.hu-n egyenlőre igazi "sikertörténet"... Tegnap a Hollandia-Izland meccset sikerült végig teljesen némán (még atmoszféra sem volt) leadni. Most pedig a Norvégia-Ausztria meccsre kattintva nézhetünk egy teljesen fekete képernyőt, rajta azért az M4 logójával.
A minap hallgattam meg az M4 kerékpáros podcastját, amit a TdF jogszerzés miatt készítettek. Abban Székely Dávid azt mondta, hogy lesz még nagy izgalmas bejelentés is (és az nem a vb-közvetítés joga lesz).
Nekem van egy teljesen alaptalan gondolatom, ami nemrég szökött a fejembe. (Mindenesetre vicces volt eljátszani azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha az M4 közvetítene néhány PL-meccset - a Spíler mellett/Spílerrel osztozva -, leginkább Szoboszlaira és Kerkezre "fókuszálva".) :'D
Ezúton is szeretném megköszönni a Paksnak és a Puskás Akadémiának, hogy úgy tettek, mint akik be szerettek volna jutni a KL főtáblájára. A magyar érdeket szem előtt tartva, nem voltak hajlandóak úgy kvalifikálni, hogy az elkövetkezedő mérkőzéseiket már a kapitalista TV adná. Nagy fricska ez az RTL-nek, mert nálunk az összes európai kupasorozatban szereplő magyar csapatot láthatnak, ingyenesen.
Szerintem úgy lesz, ahogy eddig es járeknaponkent lehet az első valasztasosnak egyet valasztani függetlenül attól hogy EL/KL EL vagy csak KL meccs lesz az adott jateknapon. Csak mivel ez egy M4-es cikk inkabb nem volt egyértelmű. Faramuci helyzet lenne, ha mindharom csapat főtablas lenne, mert kettő menne a RTL-hez.
Ilyen szinten nem erdekel. Ott nezem a magyar csapatokat, ahol épp adják és abban a kiiŕasban ahol szerepelnek. PAFC-nak es Fradi-nak is szurkolok, ha úgy jön ki a lépés. De, ha az EL/KL futottak meg kategória neked, akkor miert lenyeges, hogy van e ott magyar csapat vagy nincs. Egyebkent a nem első választás az RTL-nel van így lehet ott landol a PAFC vagy Paks vagy mindkettő.
De, eddig úgy volt, ahogy írtad: az EL-ből vagy az EKL-ből választhattak egyet. Ezzel az alapszakaszos mizériával nem tudom, hogy változott-e. Az biztos, hogy lesz olyan nap (talán januárban), amikor csak a KL-ben rendeznek majd mérkőzéseket, de az EL-ben nem. (És fordítva is lesz majd ilyen.)
Őszintén? Lehet, fogalmam sincs hány meccset adtak, az EL meg a KL számomra a futottak még kategória. Ha csak 1 meccset lehet, akkor főleg kellemetlen, ha 2 magyar csapat is ott van az EL/KL csoportkörben, vagy ha a Fradi a BL-be jut. Mert akkor lényegében semmije nincs az M4-nek.
Eddig nem úgy volt, hogy az EL/Konferencia ligaból egyet lehetett valasztani mint első valasztast? Nekem a cikk nem egyertelmű, hogy egyet-egyet lehetne valasztani elsőkent.
Én csak arra utaltam, hogy így a Fradi kiesését mosdatják ott, ahol nem lehet kritika, hogy de legalább az M4 közvetíti majd az EL-ben, a saját BL jogaik elvesztését meg azzal palástolják, hogy de legalább mi adhatjuk a magyar csapatokat (vagyis a Fradit), és mi amúgy is ezt akartuk, nem a BL-t siratjuk. Vicces az M4 vergődése, hogy ezen ennyire nem tudnak túllépni.
Valahogy úgy imádkozhatnak, hogy a nemzet Fradija az EL-ben, a Puskás meg a KL-ben indulhasson, és akkor a két legfontosabb magyar csapat meccsét ők adhatják. A mondjuk tényleg magyar játékosokkal felálló Paks másodlagos...