Ha nem is tudják újból megvenni, szerintem nem is feltétlenül az anyagi okok lesznek (mert a "megszorítások" ellenére azért így is lenne bőven rájuk pénze), hanem azért, hogy nem új kormánynak legyen jó, mert azért az M4 Sport (és a M4 Sport+) mégis csak az MTVA zászlóshajója. Szerintem az is elképzelhető, hogy valamelyik "körön belüli " társaság megveszi és ők fogják adni.
Az az érzésem, hogy ezt bárki profibban lehozta volna.
Mindenről beszélt, saját gondolatairól, statisztikákról is, csak éppen arra nem figyelt, hogy éppen mi történik.
Hamarabb megértettem és kiszámoltam hogy egy adott csapat hány csoporttal arrébb kerül, nagyon nem volt képben…
Pontosabban nyilván képben volt, csak amiket ő tartott fontosnak, én azt feleslegesnek gondolom, amiről meg szerintem beszélnie kellett volna azt meg ő nem tartotta fontosnak…
Minden elismerésem a közrádió kommentátorai felé. Lelkiismeretesen, érzelmekkel teli prezentálták a mai hullámvasutat. Az, hogy Tóth Béla a meccs végén a könnyeivel küzdött, csak emelte a közvetítés nagyszerűségét.
Régen hallottam már rádióban ilyen jó produkciót, legutóbb talán a Deák Horváth Péter–P. Fülöp Gábor duótól…
Én azt hittem, hogy vasárnap fogják bejelenteni. Pénteken, az első szabadedzés alatt azt mondták, hogy érdemes lesz nézni a felvezető műsort, mert meglepetést tartogatnak.
A meglepetés: szombréróban köszöntötték a nézőket. :'D