Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Szeretnék eladni egy 2022-ben vásárolt AKAH 10-40X56 céltávcsövet, illetve a hozzá használt és egy bontatlan szereléket. A távcsőért 60 000,-Huf a kért összeg, a Nikko Stirling szerelékért 8000,-, a bontatlan SPORTSMATCH szerelékért pedig 25 000,-Huf. A távcső és a hozzá használt szerelék is kifogástalan állapotú, nagyon rövid ideig használtam őket. A bontatlan szerelék pedig valóban bontatlan.
Átestem annak a bizonyos jószágnak a másik oldalára ezekkel az összegekkel? Előre is köszönöm a jó szándékú segítséget.
Sportlövészet újrakezdéséhez keresek megfelelő, saját légpisztolyt, lehetőleg állítható, fa markolattal és hozzá tartozó táskával. Budapesti vagyok, a max. összeg jelenleg 100000 Ft. lenne.
Ha van ilyened kérlek írj emailben: bartuberni@gmail.com
Sziasztok! Az alábbi "közdarabot" keresem, ha van valakinek elfekvőben. 1/8-as apa verziós. Pest megye és Budapest környékén, illetve, ha tudtok boltot, az is jó lenne. Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Nem kicsim! Kapufát lőttem,majd szaladtam a "bÍrósporikhoz"racsázásért(a fiatalok kedvéért:radÍrozás) Az,hogy ők nem sietnek,már nem az én gondom.(nyilván más dolguk is van,mint a faxságom)
De!Hagy kérdezzelek: Te még nem qrtál el semmit az életeden kÍvül? ;-DDDD
A segítségeteket szeretném kérni ár meghatározásában. A légfegyveres adás-vétel-keresés fórumon 19677. számon eladásra kínált Crosman Benjamin Trail Elite 4,5mm-es ,,jószágnak" 85 000,- Ft-ra értékeltem az adottságait. Véleményetek szerint, kiváló műszaki és megvigyázott, hibátlan esztétikai állapot mellett ez túlárazott összeg?
Megköszönök minden intelligens, segítő szándékú hozzászólást.
A légfegyveres adás-vétel-keresés fórumon feltett kérdésért elnézését kérem az adminisztrátornak. Köszönöm a segítséget, és a ,,bocsánatot".
A többik elmondták a lényeget. Viszont van fent a szigorú adásvételiben egy szép LGV nagyon baráti áron Azt tudom ajánlani. Mikor egy rozsdás vacak Sláviát 150-ért adnak, vagy egy szebbet 185-ért, akkor ez ajándék 120-ért.
Bepróbálkozik. Vagy olyan, mint az egyik itteni "sporttárs", aki azt hiszi, hogy az egunon van, azt 180e nála egy LGV. Vannak ilyenek páran, nem kell velük foglalkozni.
Kezdeném az elején . Venni szeretnék egy Gamo Hunter 1250 légpuskát .Fel is tettem egy posztot a megfelelő helyre .Jöttek is szép számmal az ajánlatok ,egyszer csak ma reggel beesett egy számomra kicsit ,vagy talán nagyon túlárazott légpuska. Mutatom a szóban forgó üzenetet.
"Van 4.5 es és van 5.5 is mind kettő a gyári rugos tehát erős tökéletes gyári gyüjtői állapotban nincs felújitva mert 10 lövés sincs bennük csak kiprobálva voltak az ára 260000 ft /db alku nélkül székesfehérvár vonzás körzetében van ha érdekes így is akkor hivj fel és ha beszéltünk küldök képet is,,
Igazándiból az érdekelne hogy egy olyan légpuska ami új korában sem került 200 ezer forintba ,most hogyan vagy mitől is ér ennyit? Ez a szóban forgó fegyver nem egy Mustang a légpuskák világában .Ennyi pénzért fényévekkel jobbat lehet venni a használt piacon.Kiváncsi lennék a ti véleményetekre ,hogy ez valóban ennyit ér mert akkor meg veszem mind kettőt,vagy csak egyszerűen bepróbálkozik az eladó.