Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Arról beszélj milyen topikot nyitottam. Meggondolatlanul hazugnak neveztél. Érvek? Egyet sem tudtál lepötyögni...Na jó részemről vége a trolletetésnek, további jó ámokfutást az adásvételikben... :)
Akkor olvass vissza trollocska, nem az én topikomat törölték. Nem kell nagybetűvel kiabálni, olvasni kell és azt értelmezni. Látom némi kihívásokkal küzdesz ezen a téren... :)
Valamit félreértettél, engem itt még semmilyen sérelem nem ért. Milyen lázongást, mert volt egy ötletem és megosztottam? Az evolúcióhoz ez is hozzátartozik, persze kavicsokkal is dobálózhatnánk, ahelyett, hogy az ólmot röptetjük, de szerencsére páran úgy gondolták, hogy nem mennek a kolomp után, hanem továbblépnek... :)
Az eladási hirdetéseket: - csak árral, (ne kelljen rákérdezni) - lehetőleg képpel, (sokkal kelendőbb úgy) - áttekinthető formában (szintén kelendőbb és nincsenek fölös rákérdezések) - elérhetőséggel, legalább nyilvános email (hogy ne kelljen értetlenkedni, rákérdezni) kérnénk megtenni.
Mivel a topikok címéből nem derül ki melyik a dumás, melyik a steril így egy nem rutinos fórumozónak fogalma sincs hol mit tehet. Max. néz, mint hal a szatyorban, hogy miért moderálták.
azt amelyikben csak a hirdetések mennek, nagyon rövid időn belül takarítják ha tele szemetelik. pont azért van ez, hogy akik nem kíváncsiak az egyéb dumálásokra az ad-veszben legyen nekik egy ilyen fokozottan moderált topck. a másik a dumálós meg a "nép" akarata miatt van, volt egy hangos brigád aki meg a dumálás lehetősége miatt lázadt.....
Akkor csak én követem nehezen? Nekem úgy tűnik mindegyiket összeszemetelik, időről-időre. Egyébként javasolnék egy szavazást, persze normálisan feltett kérdéssel, hogy kell e egyáltalán kettő. Ott van az adásvételi kibeszélő topik a dumagépeknek, privátba pedig mindent meg lehet kérdezni, ami egy komoly érdeklődőnek fontos és nem kell végigszenvedni a kevés érdemi hsz. között azt, ha valaki csak unatkozik és nyilvánosan csevegni akar, vagy mikor a nepperek egymást kóstolgatják. Nekem drága az idő nem szeretek egy adásvételi topikban sületlenségeket olvasni.
SZ.V.SZ. több értelme lenne egy légpuskás és egy légpisztolyos adásvételi topiknak, mint a két légfegyver adásvételi topiknak. Így megszünne a sok párhuzamos hirdetés, az ember fia győzi kibogarászni hol van valami friss portéka.