Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Hiába javasolgatunk sok mindenkit az összes topicokban, ha az esetleg nem vállalja, tehát a jelentkezők közül kell majd választani.
Ez a topic kiváló alkalom, hogy a jelentkezők bemutatkozzanak (természetesen a személyes adatokat nem kiadva magukról), beírhatják elképzeléseiket, és hogy milyen elvek szerint gondolják a régen áhított rendet és nyugalmat a légfegyveres topicokban.
Kiváló alkalom arra is a topic, hogy számon tartsuk a jelentkezőket.
Senki, de senki más ne írjon ide a jelentkezőkön kívül, annak ellenére, hogy egy nyitott topic, de legyen bennünk annyi önmérséklet és tisztelet egymás iránt, hogy ezt meg tudjuk tenni.
Szerintem pár nap és akár dönteni, szavazni is lehetne.
Kéretik újfent mindenkitől az önmérséklet és a kulturált hangnem, a trollokat meg tényleg hagyjuk figyelmen kívül,(a modik segítenek kitakarítani) hiszen ha ez az egész lezajlik, akkor minden esélyünk meg van egy nyugodt fórum-közösségre.
Tisztelt Modik,az lenne a kérésem ha lehetséges,hogy a Légfegyver javítás,tuning topikból a 44926 sz,hozzá szólást törölni sziveskedjenek.Köszönettel Cs.Firpó
Tisztelt Moderátorok! Amit elmondtam a főoldalon a Sláviáról azt mindenki tudja. Önök mégis eltüntették. Az utánam következő majdnem ugyanazt írta le és Őt a helyén hagyták. Mit vétettem? Kösz: Faragó
1. annyira nem is hülyeség olyanra is szavazni, aki nem jelentkezett. Ha megszavazódik ,akkor még mindig elvállalhatja, vagy visszautasíthatja. És akkor a sorban következőé lehet a lehetőség.... (Kivéve, ha eleve olyanra szavazunk, aki előre jelezte, hogy nem vállalja)
2. Mivel engem senki nem ismer, így kevés szavazatot kaptam. Köszönöm a voksokat! Nem fogok krokodilkönnyeket hullajtani, vagy megsértődni, ha nem moderálhatok. Bár én tuti nem vagyok elfogult vagy részrehajló! A cél az, hogy legyen már adásvételi topikunk!
Te sem olvastad a topik nyitószövegét. Jelentkezz moderátornak. Talán a jogi végzettséget előnyt jelentene számodra. Amúgy jobban elfogadnának, ha többet járnál azokra a lövészetekre, ahol nagyszámban vannak olyanok, akik itt is fórumoznak. Tudod a személyes ismeretség sokat számít...
TISZTELETEM minden kedves "topikszétbarmoló" kollégának nem nevezhető, hozzászólónak, megköszönöm, hogy egy anno-normális "Használt légfegyver adás-vétel"-
topikot létre hozó, egy "légfegyveres baráti kör", nyilvános fórumát, ilyen, és sok sok figyelmezteés után is, gyökér-tirpák módon szétbaxtátok !
15 éves korom óta, tehát idestova 30 éve Guriga a nevem! Más fórumokon regisztrációknál is ezt használom, mert apám megtanított arra, hogy vállaljam minden tettem, következményét…
Miskolci vagyok és szeretném, ha itt a környéken is fellendülne (a megérdemelt szintre) a légfegyveres élet.
Három lövész klub tagja vagyok, HFT-zek (általában kevesebb sikerrel) a legtöbbet, de MDLSZ-ben is versenyzek (ha eljutok versenyekre).
Szintén az MDLSZ-ben van versenybírói vizsgám, valamint országos lövészetvezetői engedélyem…. Ennyit magamról…
Moderálás, ahogy én gondolom:
- a troll (Indafa szindróma) egyszerűen megállítható, hiszen a rendszeres „rápillantás” és a provokatív beírásokat eltüntetve a többi fórumozó nem is fogja érzékelni, hogy ott volt, így lassan megunva sikertelenségét tovább fog állni.
- agresszív eladóknak (pl. sokan „Longit” tartják annak) szintén nyugalmat kell találniuk. Ez már kényesebb dolog lesz, hiszen azt kell elfogadnia mindenkinek, hogy ez a fórum nyílt, tehát ha valaki (a többség érzése szerint) drágán rak fel valamit, akkor azt lehet pl. az Offolóba véleményezni, de csak KULTURÁLTAN és sértésektől mentesen. Ha ezen irányelvem nem tetszik, meg se válasszatok!
- A fórumszabályok betartása és betarttatása
- A legnehezebb a belső moderálás, mert esetleg jó ismerőseinket, sporttársainkat, barátainkat is „kordában” kell tartani! Nem lehet elnézés, engedmény… nagyon-nagyon nehéz! Ha valaki hibádzik, szabályt sért, ugyan úgy kell szankcionálni, mint az előző kitiltottat! Ez is lehet unszimpatikus a választásnál, de ha emiatt nem leszek modi, akkor jobb is!
Örülök hogy „gw-tec” felfigyelt arra, hogy régóta próbálom a „mediációt” fejleszteni. A mediáció definiciója:
„…A mediáció (magyarul közvetítés) egy speciális konfliktuskezelési módszer, amelynek lényege, hogy a két fél vitájában egy semleges harmadik fél (mediátor) jár közben.
A mediátor a problémamegoldó folyamat keretében segít tisztázni a konfliktus természetét, segít olyan megoldást találni, amely mind a két fél számára kielégítő…”
Végezetül annyit, hogy bárkik is legyenek majd a modik, kívánok nekik erőt, sok-sok kitartást és türelmet, mert nagyban rajtuk múlik a légfegyveres topikok nyugalma.
Sziasztok! Gózon Lajos vagyok! Már régebben szerettem volna jelentkezni moderátor segédnek, és a szándékomat jeleztem is felétek! Nagyon szeretnék egy olyan közösség tagja lenni ahol nem csak virtuális nicknevek vannak, hanem tudjuk ki kicsoda a fórumon! A Mostani fórumozók nagy többségét személyesen vagy üzleti szempontból ismerem! Több féle kategóriában is tudnák értelmes hozzászólásokat írni, mivel elég régóta foglalkozom légfegyverekkel! Az informatika világában is járatos vagyok! Aki ismer, az tudja milyen is vagyok az életben aki meg nem nyugodtan kérdezze meg az ismerősét! Minden esetre, ha lehet, szívesen segíteném a moderáció dolgát, mert tudom milyen idegesítő, az hogy egy nyílt fórumon van 2-300 topik ahol, van 1000-2000 ember és topikonként betéved valaki, aki csak azért van ott, mert nem tetszik neki, amit oda leírnak, vagy éppen az zavarja, hogy mások el tudnak mondani olyan dolgokat, esetleg amiről ő még nem is hallott!
Szeretnék végre egy olyan fórumot ahol mindenki, tudja mit hol mikor, és kinek címezzen, vagy címezhet! Kiben bízhat, vagy ki tud neki az esetleges gondjában segíteni! Elsődleges cél az lenne, hogy mindenki a hozzászólásának megfelelő topikot használja!