Keresés

Részletes keresés

limola Creative Commons License 2011.11.23 0 0 9

Igen,most én is így vagyok.Igaz hogy hiányzanak is,de másik városban laknak és ez így jobb is talán. Egész jót pihenek a hosszú fáradságos évek után.

Előzmény: inmi (8)
inmi Creative Commons License 2011.11.23 0 0 8

Yessss! Azt a 19-20 évet kell kibírni...

 

Amikor nekem volt baba a felnőtt fiú, nem volt net. Nagyon rosszul nem éreztem magam otthon, de jól sem. Nekem a segítség hiányzott, az effektív, kézzel fogható segítség. Az elméletet könyvtárakból szedtem össze.

 

Érdekes, most folyton itthon ülök, és: nyam, de jó. Lehet, mert nem lóg a nyakamon senki..?

Előzmény: zsuzsa (2)
limola Creative Commons License 2011.11.23 0 0 7

Szegény anyám. Mióta elment oly sokszor kérem a bocsánatát,így 62 évesen. hamarabb kellett volna.Nem mintha olyan rossz gyerek lettem volna.Később kellet volna őt sokkal jobban megérteni, mikor már nagyon panaszos lett az élete.De velünk rohant az élet. Mindent végig kellet csinálni ugyan úgy mint néki és még plusz a munkahely.Nem sok idő maradt ővele foglalkozni.Most hogy az én gyerekeim is már felnőttek,saját "bőrömön " erzem ezt.Valahogy a gyerekeim nem értenek.Majd még mesélek....

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.23 0 0 6

Olvastam 2 jó mondatot.

Az idegbaj öröklödö betegség. Én is a gyerektől kaptam.

vickie Creative Commons License 2011.11.23 0 0 5

Egyébként pont ez a fűszere az egész anyahálós internetnek, hogy ezt is bevállaljuk. Hogy néha kenyába kívánjuk az egész fészekaljat!

Előzmény: zsuzsa (2)
vickie Creative Commons License 2011.11.23 0 0 4

Jó kérdés, mert egyrészről könnyebb a gyes-es idő, szociálisabb az ezer fórummal, ahol bármiről, de tényleg bármiről lehet beszélgetni. Nemcsak a kevés tejről, a zöld kakákról, hanem az anyósunkról, meg arról, hogy miért idegesít a férjünk. Már ha...

Másrészről viszont sokkal kevesebb emberrel találkozva is megúszatjuk az első néhány hónapo-évet, mert a monitor ugye mindig nyitva lehet, egyszerűbb, mint felkerekedni barátnőzni.

 

Én több mint tíz éve kezdtem fórumozni, megjártam néhány inetrnetes helyet és komolyan érdekel, hogy vajon csak én érzem, hogy az örök siránkozás, de nehéz a nők élete vezérvonalú helyek lejártak és a trendibb anyaság került elő, vagy én változtam meg a nagyobb gyerekek mellett?

Berlusz Móni Creative Commons License 2011.11.23 0 0 3

Vajon nekünk volt könnyebb - netes fórumok nélkül - a kisgyerekes időszak, vagy most azoknak, akik számtalan fórumról tájékozódhatnak (vagy éppen megrettenhetnek)...?

 

 

(mondom ezt három egyetemista gyerek anyjaként...)

Előzmény: zsuzsa (2)
zsuzsa Creative Commons License 2011.11.23 0 0 2

Nem birom, de az egyik már elment egytemre, remélem jövőre a másik is és szerencsére 2,5 órás vonatút, mire hazaér a szennyessel.. Tényleg csak azt a 18-19 évet kell kibirni.

Előzmény: vickie (1)
vickie Creative Commons License 2011.11.23 0 0 1

A nullázáson túlesve:), lökést adok:) Babaszoba, vagy Babanet? Poronty, vagy Nlcafe babázó? Vagy fórumozás? Na?

Hómamóka Creative Commons License 2011.11.23 0 0 0

S0k sikert! Hát valóban nem könnyű.:)

Előzmény: vickie (-)
vickie Creative Commons License 2011.11.23 0 0 topiknyitó

Néha igen, néha pedig biztos vagyok benne, hogy nem. Mármint úgy érzed, hogy nem bírod. Te milyen oldalakat látogatsz, ahonnan erőt, energiát, humort, vagy csak fényt meríthetsz, hogy lásd az alagút végén a világosságot? Miről olvasnál, mit hiányolsz a létező oldalakról és mi az, amiből többet szeretnél látni, olvasni? Unod már az ősanya-effektust? Trendi oldalt keresel? Vagy inkább anyrágógumria vágysz? Ötleteljünkt, kutassunk, elemezzünk!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!