Keresés

Részletes keresés

ricker.hu Creative Commons License 2013.12.12 0 0 10

Szép napot!

Trabant 600 p60 alkatrésze van valakinek eladó?

Trabant 600 p60  felújítás kezdődik hamarosan, kellene pár alkatrész.

Ha érdekel,akkor további képek itt láthatóak a Trabant 600 p60 felújításról:  http://www.ricker.hu/trabant-p60-600-oldtimer-restauralas/

Bogyó 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 9

No, mi a helyzet?

Nincs gond, remélem! Mert mail-t se kaptam, de olyan fontosnak tűnt eddig.

Előzmény: Lancelot0 (7)
Bogyó 2 Creative Commons License 2011.11.05 0 0 8

Hohó!

Rád kattintottam, hogy van-e valami cím ott, s látom trabant clubos vagy!?

Akkor neked ez még nálam is érdekesebb!

Nincs egyébként talán egy rész se, amikor ne kellene szerelni a Trabikat valamiért, ami nem csoda egy ilyen úton. Az elején a legtöbb gond amúgyis a szervízkocsinak vitt Mercedesszel volt!:-)))

Szóval egy trabisnak meg főleg nagyon érdekes tapasztalat a film!

Én is szívesen beszélgetnék róla, de én nem vagyok se autószerelő, se igazán műszaki vénájú. Trabantom viszont nekem is volt 7 évig, s én is cseréltem már rajta kereket, ékszíjat.

De ha mindez ne lett volna, akkor is érdekes egy ilyen útifilm ezeken a nem annyira turistaparadicsom-országokon át. De engem érdekelne az is, hogy egy hozzáértőbb mint mond azokról a szerelési esetekről, műszaki gondokról, amik előfordultak. Csak mélyebben azért nem beszélek a megtörtént dolgokról, hogy ne lőjem le előre, mi hogyan alakult, van aki úgy szereti nézni az ilyesmit, hogy ne tudja előre mi történt végül.

Összesen kb. 6 órányi anyag úgy, hogy kivágtam belőle a beharangozó, meg a mi történt az előző részben, mi lesz a folytatásban-féle tölteléket.

Küldj egy postázási címet az across@vipmail.hu címre, s szívesen elküldöm neked a két kazettát.

Előzmény: Lancelot0 (7)
Lancelot0 Creative Commons License 2011.11.04 0 0 7

Ha valahogy kitalálnád, hogyan juthatna el hozzám, az tök jó lenne... posta, VHS kazin... Nem tudom. Úgy megnézném, de nincs ilyen csatornám :(.

Előzmény: Bogyó 2 (5)
Bogyó 2 Creative Commons License 2011.11.03 0 0 6

Itt egy beharangozó az úthoz.

http://www.origo.hu/utazas/20070514ndks.html

Bogyó 2 Creative Commons License 2011.11.02 0 0 5

Nekem T-home-os rendszerem van, s rögzítettem őket, de lassan elfogy a helyem. Ezért most elkezdtem átmásolni videóra, mert máshogy nem tudom kinyerni onnan. Sajnos a neten seholsem találtam magyarul és a video bedigitalizálását nem tudom megoldani, nem értek hozzá annyira, s valószínűleg megfelelő eszközeim sincsenek hozzá.

Rendhagyó egy sorozat, néha kegyetlenül őszinte, néha meg elhallgatódnak dolgok szerintem, nagyon fura a magyar lány Zsófi szerepe is. Mondanak hülyeségeket is a Trabantról a beharangozóban. Egy Trabantokat egykor bütykölő és utazni is szerető embernek biztosan nagyon érdekes lehet.

Előzmény: Lancelot0 (3)
Lancelot0 Creative Commons License 2011.11.02 0 0 4

Vagy akár magyar felirattal aki tud, kisegíthetne.

Köszi köszi!

Lancelot0 Creative Commons License 2011.11.02 0 0 3

Sajnos nekünk sincsen Travel Channelünk. Viszont érdekelne a sorozat, nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni a magyar nyelvű részeket megszerezni.

lancelot@totalcar.hu

Bogyó 2 Creative Commons License 2011.11.02 0 0 2

Sajnos, nem tudom, hogy másutt leadják-e.

A youtube-on is biztosan vannak angol nyelvű részek, majd kutakodom, de magyarul csak más, ha az ember nem perfect english.

Előzmény: Családos, Dolgozó, Vidéki (1)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1

Érdekelne, de travel channel az nincs.

Előzmény: Bogyó 2 (-)
Bogyó 2 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 topiknyitó

Most ért véget a sorozat, de máris elkezdték ismételni a Travel Chanellen. Ma éjjel még leadják a budapesti indulást, s aztán jön a 2. a romániai rész. Összesen kb. 20 rész van, be lehet még kapcsolódni!

Valójában voltak Németországban és Csehországban, Szlovákiában is, de a film valamiért Budapestről indul. A műsorról már van egy topic máshol, ahova a magyar lány, Zsófi is írt, de már nem nagyon írnak oda, s én inkább itt szeretném a témát életre kelteni. Elvileg egy gyermekvédő szervezetnek gyűjtöttek az úttal pénzt. Többen feladták, illetve volt aki eleve nem tervezte végig az utat. Nekünk különösen érdekes a Trabant és a magyar vonatkozások miatt, az autók is magyar rendszámúak voltak. Akinek volt Trabija, lehet fogalma arról milyen lehetett az út!

Remélem, a nullázások után akad olyan is, akit tényleg érdekel a film, mert szerintem lehet róla beszélgetni, még Trabik nélkül se semmi út, de így meg főleg!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!