Attól még nem demokratikus politikus Orbán. Sőt, ő maga lebegtette meg, hogy talán idejétmúlt a demokráczia, meg az ilyen félázsiatisztikus népségnek nem is való igazán, hanem inkább egy tekintélyelvű rendszer köll nekik. És hathatósan építi lefele a demokratikus közintézmény-rendszert...
nagyon remélem, hogy már a böröndben van! sztem ez a fogyatékos nem fog egyhamar elmenni..., decemberben két bírósági ügye is van a Gój Motoros Mészáros Imrével, kamarai is folyamatban van..., és ki tudja mi van még a háttérben.
Izraelbe megy, a haderőhöz áll Dániel Péter
– Mit dolgozik majd Izraelben? – Néhány hónapig nyelvtanfolyamra járnék, illetve szeretném felajánlani magam a hadseregnek, polgári szolgálat keretében szívesen végeznék munkát.
Zsidó szervezetek, köztük a Mazsihisz tartott szimpátiatüntetést csütörtök délután az izareli nagykövetség előtt Budapesten. A rendezvényen felszólalt többek között Ilan Mor izraeli nagykövet, és a tömegben ott volt Dániel Péter is, akit nemrég jelentette be, hogy Izraelbe költözik.
azért is távozik, mert a demokratikus ellenzék képtelen az összefogásra, így 2014-ben is Orbánék maradnak hatalmon, sőt egy Fidesz-Jobbik koalíció is létrejöhet a hatalom megtartása érdekében.
Ha Orbán ellen szavazna a lelépés helyett az nem volna hatásosabb?
Elutazik Dániel Péter, méghozzá Izraelbe, talán örökre. Egyebek mellett azért, mert durva, antiszemita támadások indultak ellene és egyetlen demokratikus szervezet sem állt ki mellette. Én ugyan nem vagyok demokratikus szervezet, de mindig kiálltam mellette. Akkor is, ha egyáltalán nem értettem egyet azzal, amit tett, pláne azzal, ahogyan tette.
Azért, mert soha nem fogom elfelejteni, hogy amikor a Jobbik pogromosdit játszott a Károlyi-szobornál - gyalázták és kipát tettek a fejére -, ő oda mert menni egy szál virággal a hisztérikusan őrjöngő náci parlamenti képviselők közé. Ezzel beírta a nevét a legbátrabb magyarok könyvébe.
Azóta a Jobbik győzött, hiszen Károlyi szobrát elcipelték. Ezért is megfontolandó, amit mond: azért is távozik, mert a demokratikus ellenzék képtelen az összefogásra, így 2014-ben is Orbánék maradnak hatalmon, sőt egy Fidesz-Jobbik koalíció is létrejöhet a hatalom megtartása érdekében.
"- Véleményem szerint az antiszemitizmus sajnos folyamatosan erősödik Magyarországon. Ennek rengeteg jele van. Elég talán az újnyilas Jobbik erősödésére, a gárdista mozgalomra, a Horthy-kultusz mesterséges újjáélesztésére utalni. Ezt a folyamatot példázta Nyirő újratemetése, Wass Albert szellemiségének megjelenése a nemzeti alaptantervben, a turul-szobrok avatása és a zsidó honfitársaink elleni támadások elszaporodása is. Ezt a folyamatot jól tükrözi a magyar miniszterelnök Európa- és bankellenes politikája, illetve retorikája is."
Itt most kimondta azt amit másnak gondolni sem szabad, hogy a bankárok zsidók ?