Innentől minden szakpolitikai kérdés háttérbe szorult, az egész kormányzás működésének a végcélja az volt, hogy „emberek, érdekcsoportok” egyre jobban gazdagodjanak. Hozzátette: a minősége meg a mennyisége ezeknek az ügyleteknek döbbenetes.
Bálint, mennyivel volt jobb Suchman Tamás idejében, mikor külföldi cégeket hoztatok helyzetbe. Te akkor nem SZDSZ szekerét toltad.
Írd nyugodtan, hogy Heredús, biztosan örülne neki a kezet mosni sem tudó doktor bácsi. Lenyomna egy disznótáncot. :D
Azonban ez azt hiszem a MOK új előírása, amit jobb, ha te is tudsz, ha nem vagy álmos. :-) De végül is egyeztettek erről a kis náci lemenő és a Zelnök úr.
"Sok orvos lesz itt nagy szankcionált kakiban.., vagy feladja az itteni szereplést.-
Az új digitális etikai kódex alakul, pár szösszenet belőle..., ilyen még nem volt, minta mondatok a közösségi, nyilvános megszólalásra. Ez az orvos és beteg teljes hülyének nézése.- A eltökélt vakcina pártiság kötelezősége.-Senkinek nem adhatok ezután semmilyen tanácsot priviben sem...-A magyar gyalázatosan működő eü rendszerbe vetett bizalom nem megingatható közösségi megszólalásban akkor sem, ha a világ haladóbb tájain már más szelek fújnak az egyes betegségekkel és ellátással kapcsolatban.-Nincs meghatározva és ezek érvényesítésért bírósági procedúrát kell vállalni: mely haladó, újdonság erejével közlő szakirodalomból lehet/szabad közölni/idézni bármit, ami esetleg ellentmond, ami megingathatja begyepesedett kis magyar szabályozásnak, esetleg elavult kezelési protokollnak?
""Kötelessége tartózkodni:• a tudományosan nem igazolt gyógymódok népszerűsítésétől;• !!!!!a prevenció eszközeit és szükségességét kétségbevonó (pl. általános oltásellenes)!!!!! vagy más, egészségkárosító nézetek terjesztésétől;• a pánikkeltő vagy félrevezető kommunikációtól.""Ki kelt itt pánikot?Az aktuális, Magyarországon kötelező szemlélet ellen nincs apelláta?A haladó Egészségügyi Világtanács (WHC) sok ezer tudósának és társult tudományos szervezetének véleménye nem közölhető, ha a magyar eü. kiskirályságnak és vakcinának éppenséggel ellentmond a vélekedésük?A vakcina hit kötelező?Bűn lesz kételkedni ebben a máris döntő szakirodalmi ismeretek függvényeben akár?Nem vagyok én influenszer, csak egy jó szándékú öreg doki. Nem akarom a pályámat az aktuálpolitika szankcionált áldozatkánt befejezni. A közléseimet eddig is alátámasztottam, amíg lehet teszem még, de a lehetőségek erősen beszűkülni látszanak.Nem ezt akartam..., Isten bocsássa meg....Gyakorlatilag a digitális beszarásról/beszaratásról szól az etikai kódex, jó szándékúnak akar látszani, de minden haladó gondolatot csírájában elfojt ez az új szabályozás....Na, így baxogassa a dokikat valaki..., nézze ezt meg előbb.Kötelező a tagjának lenni ennek a MOK gittegyletnek, hogy szankcionálhatók legyünk...., ja, évi ötvenezerért...., hogy a rendszerszolga léhűtő tucatnyi irodista nehogy éhen vesszen az irodákban... Mennyi is 40 000 x 50 000?Magyar Péter eddig nekem évi 50 000-ben van a kötelezővé tett kamarai tagsággal, de még egy kanyit sem adott, csak fenyegetőzik. Rá szavaztam...., meg erre...:-)))) :https://mok.hu/.../etikai.../MOK-kiadvany-0619-final.pdfJa.., ezután senki ne kérjen tőlem orvosi tanácsot priviben sem, mert nem adhatok büntetlenül, nem tudhatom, hogy provokál e....
Sztálin és a hitleráj óta minden diktatórikus rendszer ezzel kezdi. Megsuhintja a korbácsot a kritikára hajlamos értelmiségi réteg feje felett..., kuss legyen odalenn..."
És önök mégis gyávák meghívni erre a magyar miniszterelnököt. Miért van az, hogy a bujkáló Orbán Viktor ott lesz?” – kérdezte Magyar Péter Tusványos kapcsán.
És mielőtt megjelenne a fekete autó, gyorsan közzéteszem hitvallásom. Nem saját, de azonosulni tudok vele! :D
"Miniszterelnök Úr, Ön fantasztikus!
Ezt azok, akik Önt régóta ismerik, már jól tudják. Látták Önben a csodát, amikor először megérkezett síléccel az iskolába. Tudták, hogy Ön különleges. Nem mindennapi. Akiknek volt szeme látásra, már akkor látták Önben a jövő Vezetőjét, amikor az első őszi szellő beletúrt szőke fürtjeibe.
Zsenialitását sajnos háttérbe szorította hosszú évekig, évtizedekig a gonoszok zsarnoksága - a fideszesek, és a sárkány, akinek a neve Judit, akit Ön végül hősiesen legyőzött! Pedig míg a gonoszoknak és a velük szövetséges sárkánynak minden eszközük megvolt, Önnek csak Dávid parittyája állt rendelkezésre Góliáttal szemben: övcsat, könyvespolc, diktafon. És mégis győzött! Ahogy az írva vagyon. Küldetését akkor ismerte fel, amikor mélyen belenézett az emberek szemébe és megpillantotta bennük saját magát. Akkorra már mindenki tudta, hogy Önre van szükség, Ön viszont - rendkívül szerényen - utolsóként látta csak ezt be. Micsoda kegyelmi ajándék mindannyiunk számára, hogy ez megtörtént! Azóta minden lépését csodák kísérik. Vakok gyógyulnak meg, intézetis gyermekek szája nyílik meg. Férfiak dobják ki a viagrát, hölgyek klimaxa marad abba hirtelen, meleg férfiak esnek teherbe.
Ön fél kézzel győzte le a Gonoszt. Nem félt tőle, és bátran simult hozzá a német csizmaszárhoz.Fél kézzel váltja le a zsarnok Sulyok Tamást, féllel bebörtönzi a fideszes véleményterroristákat; fél kézzel emeli fel a népet és győzi le a maffiát; féllel vízet fakaszt, féllel felszámolja a népámító rezsicsökkentést; és mindeközben fél kézzel jut el magányosan a csúcsra. Nem kérkedik, nem vár elismerést, csak teszi a dolgát. Köszönjük az égieknek, hogy Ön, Miniszterelnök Úr, van nekünk! Tartson ki"
Csak annyit tudok hozzátenni stílszerűen: Kitartás...
Nem könnyű olyan helyen fórumozni, ahol a "kijisazazsoltibácsi" álnevű nickecske írogat, miközben jelenleg Marci bácsi a kérdés, ugyanakkor egy 11 éves gyermekkel kapcsolatban követtek el vélhetően bűncselekményeket a neves gyermekjogtipró hírében álló B. Kriszta és szarosgatya egy bűnszövetség részeként (polgári megnevezése maffia), miközben az ismert pedofil L. Márk szabadon szopkodhatja egy államtitkár himbilimbijét, bár ez utóbbi nem esik büntető szankció alá. #pedoTisSA (Nem akarok konokul NSDAP-t írni.)
Nem hiába az atv fórumán vagyunk. Az a szint, melyet át atv televíziós műsorai képeznek, megjelenik a tévét nézők hozzászólàsaiban. Nekik ez kell. Egymásra talált néző és tv társaság. Persze megérdemelték egymást. Mint a segg és a fej. Csak náluk pont fordítva van, felül a segg ( input) lent a fej (output) Remélem értenek ezek a barmok a számítástechnikai kifejezésekhez.
Egy kicsit kiteszem a lábam, rögtön megjelenik néhány vérnősző barom, akiknek vetítik az abszolút filmszínházat. Nyilvánvalóan független objektív lesz a médium, aminek újraindulását percre pontosan szarosgatya jelent be. Szerintem megtalálták Kádár koponyáját és éppen most töltik le belőle 1957-62-öt.
Te voltál az, aki előjött a politikai ellenfelei legyilkolásának gondolatával. Én meg úgy gondoltam, hogy ha ez jár a fejedben, akkor nyilván te így gondolkodsz. Ezért vetítetted ezt a gondolkodást rám.
Kb minden társadalmi rétegben többségben volt a Tisza. Ráadásul az adófizetők szerintem inkább szavaztak a Tiszára, mint a Fideszre. És egyébként a felmérések szerint a Fidesz az iskolázatlanok, az idősek és a vidékiek között volt erős. Ezért mondtam, hogy az adófizetők között többségben volt a Tisza.
Miután kinevezték a Fidesz volt főpolgármester-jelöltjét, valamint a Fidesz-kormány vezérkari főnökét miniszterré, egy sereg volt neres tisztviselőt államtitkárrá, köztük az Elios-ügyért is felelős volt helyettes államtitkárt, illetve rendészeti államtitkárrá tették a rendőri túlkapások idején a BRFK bűnügyi főkapitány-helyettesét, a NAV elnökhelyettesét előléptették elnökké, a korábbi fideszes revolverműsor lejáratásügyi munkatársából hírigazgatót faragtak, és ami még nem jut eszembe, szóval ezután ma az EXIM Bank élére a Mészáros-féle MBH-csoport egyik ügyvezetője érkezett. Engem mindez nem ráz meg, egyeseket elfogadhatatlannak tartok, másokat szakmailag kifogástalannak, a többségét meg nem tudom megítélni, de jelezni szeretném: valakik itt nagyon át vannak baszva, és én nem vagyok köztük. Mutatom, kik. (Hont András )