Sziasztok,én érdeklődni szeretnék,ismer-e itt valaki egy Feri bácsi nevű embert,aki Tata alkatrészekkel,és javítással foglalkozik az országban?Annyit tudok róla,hogy az alföldön él,megvolt régebben a száma,de telefoncsere miatt elkeveredett.Ha valaki ismeri,kérem,segítsen nekem!Köszönöm szépen előre is!
Üdv! Segítséget szeretnék kérni: van egy Tata Telcoline autónk. Tele tankoltuk és egy idő után leállt. Az üzemanyag mérő mutatója kiakadt. A gázolajszűrők a motortérben tele voltak rozsdával, ki lettek takarítva. Valószínűleg lehozta a rozsdát a tanknak abbol a részéből amit soha nem ért gázolaj. A szűrő takarítás után sem indul, a kézi pumpa sem hozza fel a gázolajat és vontatásra sem indult be. Hol lehet még eldugulva valami az üzemanyag rendszerben? Előre is köszönöm az ötleteket!
Semmit nem sikerült találni a következő kereséssel: „https://www.facebook.com/groups/296018803743827/”Embereket vagy bejegyzéseket keresel? Próbálj beírni nevet, helyet, vagy használj más szavakat.
Létrehoztam egy Facebook csoportot abból a meggondolásból, hogy ide csak ritkán lépünk be, viszont a fészen egyből megjelenik, ha esemény történik. Szeretném, ha minél többen lennénk ott is! Szeretettel várok mindenkit! A csoport neve ott is csak egyszerűen Tata Telcoline.
Tata "safari.t" nézegetem,viszonylag olcsóbb mint más terepjáró.Minnél fiatalabbat szeretnék venni. Mi szokott a tipus hibája lenni,mire kell vásárláskor odafigyelni?