Keresés

Részletes keresés

BéDéKá Creative Commons License 2020.01.05 0 0 77

A blog eredetileg a transzferár nyilvántartás kulcsszóra optimalizált honlap támogatására indult, a projekt megszűnésével PR-cikkek elhelyezésére alkalmassá tett, általános SEO-célokat szolgáló webhely lett. Jelenlegi preferált témák:

  • műanyag tartály gyártás
  • ivóvíz fertőtlenítés klórdioxiddal
  • pánikbetegség öngyógyítása
  • honlap-seo, keresőmarketing.

A Google által szorgalmasan indexelt oldal: Keresőoptimalizálás blog: kármentő tálca + agorafóbia gyógyítása. Ha marketing szöveget, PR-cikket szeretne megjelentetni: keressen.

BéDéKá Creative Commons License 2019.10.05 0 0 76

Ez az interjú a nyár közepén jelent meg a litera portálon. Arról beszélek benne, hogy a kognitív pánikbetegség öngyógyítása lehetséges oktatóvideókkal. Az agorafóbia és pánikbetegség tüneteinek csillapítása és a viselkedészavar gyógyítása otthoni körülmények között történik. Pánikroham leküzdése viselkedésterápiával. Videók az öngyógyuláshoz – pszichoterápia helyett.

BéDéKá Creative Commons License 2019.08.25 0 0 75

Energiatakarékos üzemmód

Alapvető lépés, hogy ha az üzemidőt szeretnénk kitolni, akkor kapcsoljuk be laptopunk energiatakarékos módját. Ez nemcsak a kijelző fényerejét, de gépünk teljesítményét is visszafogja, így rengeteg energiát spórolhat meg nekünk. Tippek a laptop akkumulátor üzemidejének növelésére

BéDéKá Creative Commons License 2019.05.07 0 0 74

VANÍLIA és ORCHIDEA TERMESZTÉSE TÉLIKERTBEN

 

A vanília a szórt fényt kedveli, ezt legegyszerűbben úgy biztosíthatjuk számára, ha kezdetben egy méretesebb bételpálma vagy dús lombozatú trópusi díszfa közelébe helyezzük a télikertben vagy beépített üvegteraszon, idővel pedig gondoskodunk a további megfelelő árnyékolásról. Trópusi származásából adódóan szereti a napot és a meleget, és fagyérzékeny, tehát mindenképp központilag fűthető helyiségben, üvegházban, pálmaházban, napfényes keri fedett terasz védelmében tartsuk. A déli növények gondozása során legyünk óvatosak, hűvös helyen tároljuk

 

Az orchideák egzotikus szépségére már a trópusokra vetődő első vikingek rácsodálkoztak. A begyűjtött orchidea, vanília és kakaó növények java része azonban az Európáig, Észak-Amerikáig tartó hosszú hajóúton kiszáradt, vagy ha mégis túlélte az utazást, hamarosan a hozzá nem értő kontár kertészek áldozata lett. A törvény  szerint a  bánatos kertész vadvirággá változott, hogy télikertet szerezzen a szeretett azték és inka  nép totemnövényének.

BéDéKá Creative Commons License 2017.12.14 0 0 73

Profilokat nemcsak a rajzolók készítenek. A szónak számos értelme van, például építőelemek esetében a vázszerkezet keresztmetszete után az L vagy U alakú sineket nevezzük profilnak. Ahogy a marketing célból épített Facebook profilaknak, úgy a télikert-profilnak is megvan a maga ára. Télikert építésnél az összetevők közül a szerkezet anyagát tekintve választhatunk műanyag, alumínium, horganyzott acél, vagy hagyományosabb ízléssel a fa profilokból. A legjobb ár / érték arányú télikert a műanyag és alumínium profilrendszer vegyítésével érhető el. Az alapértelmezett színek közül a fehér, barna, alumínium profilok érhetők el, de lehetőség van a Ral színskála felhasználásával bármilyen stílus kialakítására. A fóliázott profilok a legnépszerűbbek, lehet aranytölgy, mogyoró és mahagóni, de lehetőség van további 48, – akár – faerezet mintás szín felhasználására is. A színes szerkezetek 5-20 %-kal emelik a szerkezet végösszegét, hiszen ezek extra szolgáltatások a télikertgyártó és építő cég részéről.

[fidelio] Pirandus Creative Commons License 2017.07.07 0 0 72

Üdv, BDK! - Érdekes ismertetőt ismertetsz. Gyakran olvasom a prohardver.hu híreit, de ezt valahogy még nem láttam. (Mellesleg az Acer hagyományosan a legelterjedtebb márka Itáliában - hogy miért, azt nem tudom.)

Előzmény: BéDéKá (71)
BéDéKá Creative Commons License 2017.06.06 0 0 71

A Chromebook 14 az első Chromebook, mely az Intel 6. generációs Core i5 processzor és 8 GB RAM memória mellett fut, így gyorsabb, mint bármely Chrome OS-alapú eszköz. Ezzel együtt kapunk 32 GB belső tárhelyet, bár valószínűleg nem is igénylünk ilyen sokat, a Chrome-alkalmazások nem sok helyet foglalnak el, és ha Chromebookon dolgozunk, a legtöbb adatot felhőben tároljuk. http://ungparty.blog.hu/2017/05/30/acer-chromebook14-laptop-munkahoz

BéDéKá Creative Commons License 2016.12.18 0 0 70

Érdekes kütyük a laptophoz

3D nyomtató, toll és szemüveg a menő Az első laptop feltalálása óta nagyon sok idő telt el, és jelentősen megváltoztak az igények és a trendek is. Aki feltalálta a laptopot, nem is gondolta, hogy idővel hétköznapi cikké válik, melyhez rengeteg kütyü és tartozék is[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.12.12 0 0 69

Leállt a HHRF régi rendszere

Lassan három hete, hogy leállították a hhr.org domain alatt futó rendszer régebbi, statikus oldalait , és magát a főlapot is. A Hungarian Human Rights Foundation amerikai székhelyű jogvédő szervezet, amely elsősorban a mai Magyarország határain kívül élő magyar kisebbségi[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.11.05 0 0 68

Szöveges és egyéb honlaptartalom: mit optimalizáljunk?

Lehetőleg mindent! De először is tisztázni kellene, hogy mi az a honlaptartalom. Nyilván: minden, ami a honlapon található. No de mi az, ami található? Nem árt tudni: nem csupán az, amit a felhasználó lát, észlel – annál sokkal több.

BéDéKá Creative Commons License 2016.07.24 0 0 67

Az újabb plakátkampány egyértelműen összekapcsolja a bevándorlók óriási csoportját a terrorcselekmények egyedi elkövetővel, ezzel kimeríti a vallási és etnikai csoport elleni, nagy nyilvánosság előtt elkövetett uszítás tényállását. Az ilyen uszítás Magyarországon a Btk. 332. paragrafusába ütköző bűncselekmény, a gyűlöletre uszítás bűntette három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Ezért Feljelentem a magyar kormányt

BéDéKá Creative Commons License 2016.05.28 0 0 66

SEO eszközök: Google Analytics

Aki keresőoptimalizálással foglalkozva Google helyezéseket javít, sok SEO-eszközre van szüksége. Első persze a saját tudása: a honlapok optimalizálása és a linkprofil építés ma már nem lehetséges szaktudás nélkül. A kontármunkát a Google keresőalgoritmusai nem[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.04.28 0 0 65

Teraszbeépítés - télikertek

Teraszbeépítés: a télikert építés legegyszerűbb módja a meglévő terasz beépítése. A beüvegezés ablakok és ajtók, illetve üveg tető kialakításával történik - ehhez természetesen erős vázra, szerkezetre van szükség, és magának a terasznak is alkalmasnak kell lennie[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.03.24 0 0 64

SMS-kampány

A mobilmarketing tevékenység nem merül ki az SMS-kampány indításában, de a tömeges SMS-küldés a telefonos marketing eljárások közül a leghatékonyabb. Gondolhatnák, hogy a hanghívások személyes jellege effektívebb mozgósító hatással bír. Ez elvben igaz is lehet, ha egy[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.03.09 0 0 63

hirdetés - online marketing. preferált téma: tömeges sms küldés, télikertépítés, kárpátalja

Online hirdetés: KÁRPÁTalja.net

Kárpátalja: Hirdetés, online hirdetések megjelenése kárpátaljai honlapokon; felhívás, szolgáltatások, internetes sms marketing kampány : télikertépítés Aktuálisan kiemelt témák: télikertek gyártása és építése - ajtó, ablak beszerelés tömeges sms küldés[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.02.12 0 0 62

Honlapajánló - blogajánló - ajánló blog oldal. Téma: télikertépítés, tömeges sms küldés

Blogjánló - Honlapajánló (télikert+sms)

Ajánló honlap - honlapajánló blog oldal - Weboldalak, blogok, céges, szolgáltató és személyes oldalak ajánlása Az ungparty blog multifunkcionális internetes egység, komplex webhely, több célt egyszerre szolgáló közlőhely, amelynek tematikája széles és nyitott. Az[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.02.08 0 0 61

Mobil marketing SMS kampány

Tömeges SMS küldés mobiltelefonra: Gateway rendszer - marketing SMS-kampány - csoportos üzenetküldés Mobil marketing: SMS A témával foglalkozó szolgáltató cégek honlapján gyakran olvashatjuk a nógatást, amely arra szólítja fel a vállalati vezetést, hogy kommunikáljon[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.12.18 0 0 60

Kreatív játékok az újévi bulihoz

Nincs szebb dolog, mint amikor a karácsonyi vagy szilveszteri asztalt saját készítésű díszeinkkel tesszük hangulatossá. Még élvezetesebb, ha ezt közösen végzi a család apraja-nagyja. Kevés ráfordítással, gyönyörű és kreatív érdekességeket készíthetünk, játszva. [...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.12.08 0 0 59

A blog.hu alatt nyitott blogok esetében ez eddig pofonegyszerűen történt. A Google Analytics tracking kódját eddig sem kellett manuálisan betűzni a sablonba, elegendő volt a Beállítások > A motorháztető alatt menüpont alatt megadni a GA-regisztrációnál kapott identitás (ID) adatait

 

Google Webmestereszközök: Bloh.Hu tulajdon igazolása head html-címkével

A honlapoptimalizálás fontos kelléke a Google Webmestereszközök. Blog.Hu tulajdonigazolási probléma megoldása head html-címkével Az újabban Search Console, korábban Webmaster Toools néven ismert Google-eszköz egyik elengedhetetlen segédlete a weboldal optimalizálásnak. Az[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.11.25 0 0 58

A cím ironikus, ne tévesszen meg senkit

Kárpátalja „visszatér a Magyar Szent Korona testébe"

Rövidesen megjelenik Fedinec Csilla A Magyar Szent Koronához visszatért Kárpátalja c. könyve - ajánló Hogy mi történt Kárpátaljával az 1938. november 2-ai első bécsi döntés következtében? „A Magyar Szent Koronához visszacsatolt felvidéki területeknek az országgal[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.11.08 0 0 57

Weblap optimalizálás, SEO

Egy kissé félresikerült az az elképzelésem, hogy új tárhelyen új domain alatt alakítsak ki újabb Seo-portált. Az építkezést elkezdtem, de a tárhelyet nem tudtam az elképzeléseimnek megfelelően használni, így elhoztam a domaint a régebbi webtárhelyszolgáltatómhoz. Itt[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.10.28 0 0 56

Mobil marketing SMS kampány

Tömeges SMS küldés mobiltelefonra: Gateway rendszer - marketing SMS-kampány - csoportos üzenetküldés Mobil marketing: SMS A témával foglalkozó szolgáltató cégek honlapján gyakran olvashatjuk a nógatást, amely arra szólítja fel a vállalati vezetést, hogy kommunikáljon[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.10.07 0 0 55

Salgó Oszkár visszatér - Sellő a pecsétgyűrűn

A Sellő a pecsétgyűrűn c. regény legendás alakja, Salgó Oszkár visszatér és raktáros lesz. Dexion néven küldött tömeges SMS-üzeneteivel megzsarolja és markába kaparintja a politikai elitet A Sellő a pecsétgyűrűn Berkesi András izgalmas kalandregénye, amelyből[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.09.05 0 0 54

Berniczky-novellák elemzése

Fazekas Andrea két elemzése Berniczky Éva egy-egy novellájáról Tojás és blasztula A kiadói hozzájárulások most tették lehetővé, hogy Fazekas Andrea korábban megjelent tanulmányai a minap az elemzett művek szerzőjének a honlapjára is felkerülhettek. Az írásokban[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.08.20 0 0 53

Virtuális szerver bérlés Budapest

VPS szolgáltatás Budapest - virtuális szerverek bérlése, szerver hosting, bérlet Magára adó vállalkozás ma már nem létezhet internetes jelenlét nélkül. Egy szépen tervezett, tartalmas honlap nagyban hozzájárulhat a cég sikeréhez. Különösen így van ez, ha a[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.07.28 0 0 52

Kiadó lakás Ungváron - ajánló

Honlap ajánló blog: Kiadó lakás, Ungvár | Virtuális szerver bérlés, Budapest | Weboldal optimalizálás és keresőmarketing  Veterán blogban PR-cikk, hirdetés 24 órán belül megjelentethető. A webhely jelentős nagyságú archívumot tartalmaz több mint 10 évre[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.07.24 0 0 51

Csúcstchnika 1956: IBM 305 RAMAC

1956: Szállítják az IBM csúcsteljesítményű adathordozóját. Az első üzleti célból készült hordozható hardvereszköz 50 alumínium lemezen összesen 5 millió karaktert tárolt. Ma egy hétköznapi, körmöm nagyságú pendrive néhány ezerszer több adatot tárolhat, mint ez a[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.07.03 0 0 50

Privát, dedikált, virtuális

A virtuális privát szerver - avagy irodalmibb nevén dedikált virtuális szerver nem egy fizikai valóságában létező objektum, hanem egy speciális szolgáltatás neve. Az ezt igénybe vevő felhasználó korlátlan hozzáférést kap egy teljes értékű szervereszközhöt anélkül, hogy[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.07.03 0 0 49

Honlapajánló: Szövegírás, PRcikk írás autós, szerveres témákban. Virtuális szerverbérlés:

 

http://www.scoop.it/t/honlap-ajanlo-szovegiras

BéDéKá Creative Commons License 2015.06.14 0 0 48

Virtuális szerver bérlés - VPS

Saját szerver? Szerverhoszting? Vagy VPS? - A virtuális szerver bérlés lehetőségeiről Az itt leírandó SEO-projektum egy speciális szolgáltatás Budapesten működő weboldalának a támogatása céljából jött létre ezekkel a kulcsszavakkal: vps, virtuiális szerverek bérlése[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!