Keresés

Részletes keresés

BéDéKá Creative Commons License 2020.10.05 0 0 80

PR-cikk: Az infrasugárzó környezetbarát technológia

Takarékoskodnunk kell forrásainkkal. A füstölgő kémények láttán a zöld mozgalmak erősödnek világszerte. A környezettudatos álláspontot képviselő szakmai vélemények az infrafűtés energiatakarékos és környezetkímélő volta mellett érvelnek, lévén csak lokálisa melegítenek - zónafűtés -, és nem kell masszív csöveket, nagy vízmennyiséget, beton padlót, téglafalakat hevíteniük: az infrasugárzók használata a zöldmarketingesek szerint is sokkal inkább környezetbarát, mint a gáz-, fa-, olaj vagy szénfűtés. Az infratermékek nem bocsátanak ki káros anyagokat, optimálisan energiahatékonyak, és nemcsak beltéri, hanem kültéri környezetben is effektíven melegítenek. Nincs égéstermék, nincs szén-dioxid-kibocsátás, de van energiamegtakarítás: a fűtési számla is kisebb lesz.

BéDéKá Creative Commons License 2020.02.11 0 0 79

Ipari műanyag tartályok biztonságos használata kármentő tálcák alkalmazásával. Ezek magas minőségben, különböző méretben kaphatók a webáruházban. Varratmentes, vegyszerálló és élelmiszerbiztos termékek között válogathat, szemcsés ömlesztett anyagok, szárazanyagok és építőanyagok tárolására. A fémkeretes szögletes hordók és ipari műanyag IBC-tartályok olyan polimer anyagból készült nagy kapacitású tárolóeszközök, amelyek cseppfolyós, pasztás és ömlesztett anyagok biztonságos tárolására szolgálnak konténerek, vízmedencék, ciszternák, gyűjtő és adagooótartályok, esővízhordók. A rotoformázást nem a műanyagipar fejlesztette ki  üzemanyagtartályok gyártására. | Intermediate Bulk Container környezetvédő funkciójuk is van.

tibuusz Creative Commons License 2020.01.24 0 0 78

Miért szükséges a kármentő tálcák használata az iparban?

Az anyagveszteség és a környezetibkárok megelőzésére a legpraktikusabb megoldás, ha a kannák, tartályok, műanyag hordók alatt úgynevezett kármentő tálca kerül elhelyezésre. A kármentő tálcák felül nyitott, általában polietilénből készült gyűjtőedények, melyek felfogják tartály oldalán lecsorgó cseppeket és összegyűjtik a maró hatású, mérgező folyadékokat, ezzel teljesítve be környezetkímélő funkciójukat. Egyes területeken használatuk kötelező: https://karmento.blog.hu/2020/01/23/biztonsagi_karmento_talca

 

BéDéKá Creative Commons License 2020.01.05 0 0 77

A blog eredetileg a transzferár nyilvántartás kulcsszóra optimalizált honlap támogatására indult, a projekt megszűnésével PR-cikkek elhelyezésére alkalmassá tett, általános SEO-célokat szolgáló webhely lett. Jelenlegi preferált témák:

  • műanyag tartály gyártás
  • ivóvíz fertőtlenítés klórdioxiddal
  • pánikbetegség öngyógyítása
  • honlap-seo, keresőmarketing.

A Google által szorgalmasan indexelt oldal: Keresőoptimalizálás blog: kármentő tálca + agorafóbia gyógyítása. Ha marketing szöveget, PR-cikket szeretne megjelentetni: keressen.

BéDéKá Creative Commons License 2019.10.05 0 0 76

Ez az interjú a nyár közepén jelent meg a litera portálon. Arról beszélek benne, hogy a kognitív pánikbetegség öngyógyítása lehetséges oktatóvideókkal. Az agorafóbia és pánikbetegség tüneteinek csillapítása és a viselkedészavar gyógyítása otthoni körülmények között történik. Pánikroham leküzdése viselkedésterápiával. Videók az öngyógyuláshoz – pszichoterápia helyett.

BéDéKá Creative Commons License 2019.08.25 0 0 75

Energiatakarékos üzemmód

Alapvető lépés, hogy ha az üzemidőt szeretnénk kitolni, akkor kapcsoljuk be laptopunk energiatakarékos módját. Ez nemcsak a kijelző fényerejét, de gépünk teljesítményét is visszafogja, így rengeteg energiát spórolhat meg nekünk. Tippek a laptop akkumulátor üzemidejének növelésére

BéDéKá Creative Commons License 2019.05.07 0 0 74

VANÍLIA és ORCHIDEA TERMESZTÉSE TÉLIKERTBEN

 

A vanília a szórt fényt kedveli, ezt legegyszerűbben úgy biztosíthatjuk számára, ha kezdetben egy méretesebb bételpálma vagy dús lombozatú trópusi díszfa közelébe helyezzük a télikertben vagy beépített üvegteraszon, idővel pedig gondoskodunk a további megfelelő árnyékolásról. Trópusi származásából adódóan szereti a napot és a meleget, és fagyérzékeny, tehát mindenképp központilag fűthető helyiségben, üvegházban, pálmaházban, napfényes keri fedett terasz védelmében tartsuk. A déli növények gondozása során legyünk óvatosak, hűvös helyen tároljuk

 

Az orchideák egzotikus szépségére már a trópusokra vetődő első vikingek rácsodálkoztak. A begyűjtött orchidea, vanília és kakaó növények java része azonban az Európáig, Észak-Amerikáig tartó hosszú hajóúton kiszáradt, vagy ha mégis túlélte az utazást, hamarosan a hozzá nem értő kontár kertészek áldozata lett. A törvény  szerint a  bánatos kertész vadvirággá változott, hogy télikertet szerezzen a szeretett azték és inka  nép totemnövényének.

BéDéKá Creative Commons License 2017.12.14 0 0 73

Profilokat nemcsak a rajzolók készítenek. A szónak számos értelme van, például építőelemek esetében a vázszerkezet keresztmetszete után az L vagy U alakú sineket nevezzük profilnak. Ahogy a marketing célból épített Facebook profilaknak, úgy a télikert-profilnak is megvan a maga ára. Télikert építésnél az összetevők közül a szerkezet anyagát tekintve választhatunk műanyag, alumínium, horganyzott acél, vagy hagyományosabb ízléssel a fa profilokból. A legjobb ár / érték arányú télikert a műanyag és alumínium profilrendszer vegyítésével érhető el. Az alapértelmezett színek közül a fehér, barna, alumínium profilok érhetők el, de lehetőség van a Ral színskála felhasználásával bármilyen stílus kialakítására. A fóliázott profilok a legnépszerűbbek, lehet aranytölgy, mogyoró és mahagóni, de lehetőség van további 48, – akár – faerezet mintás szín felhasználására is. A színes szerkezetek 5-20 %-kal emelik a szerkezet végösszegét, hiszen ezek extra szolgáltatások a télikertgyártó és építő cég részéről.

[fidelio] Pirandus Creative Commons License 2017.07.07 0 0 72

Üdv, BDK! - Érdekes ismertetőt ismertetsz. Gyakran olvasom a prohardver.hu híreit, de ezt valahogy még nem láttam. (Mellesleg az Acer hagyományosan a legelterjedtebb márka Itáliában - hogy miért, azt nem tudom.)

Előzmény: BéDéKá (71)
BéDéKá Creative Commons License 2017.06.06 0 0 71

A Chromebook 14 az első Chromebook, mely az Intel 6. generációs Core i5 processzor és 8 GB RAM memória mellett fut, így gyorsabb, mint bármely Chrome OS-alapú eszköz. Ezzel együtt kapunk 32 GB belső tárhelyet, bár valószínűleg nem is igénylünk ilyen sokat, a Chrome-alkalmazások nem sok helyet foglalnak el, és ha Chromebookon dolgozunk, a legtöbb adatot felhőben tároljuk. http://ungparty.blog.hu/2017/05/30/acer-chromebook14-laptop-munkahoz

BéDéKá Creative Commons License 2016.12.18 0 0 70

Érdekes kütyük a laptophoz

3D nyomtató, toll és szemüveg a menő Az első laptop feltalálása óta nagyon sok idő telt el, és jelentősen megváltoztak az igények és a trendek is. Aki feltalálta a laptopot, nem is gondolta, hogy idővel hétköznapi cikké válik, melyhez rengeteg kütyü és tartozék is[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.12.12 0 0 69

Leállt a HHRF régi rendszere

Lassan három hete, hogy leállították a hhr.org domain alatt futó rendszer régebbi, statikus oldalait , és magát a főlapot is. A Hungarian Human Rights Foundation amerikai székhelyű jogvédő szervezet, amely elsősorban a mai Magyarország határain kívül élő magyar kisebbségi[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.11.05 0 0 68

Szöveges és egyéb honlaptartalom: mit optimalizáljunk?

Lehetőleg mindent! De először is tisztázni kellene, hogy mi az a honlaptartalom. Nyilván: minden, ami a honlapon található. No de mi az, ami található? Nem árt tudni: nem csupán az, amit a felhasználó lát, észlel – annál sokkal több.

BéDéKá Creative Commons License 2016.07.24 0 0 67

Az újabb plakátkampány egyértelműen összekapcsolja a bevándorlók óriási csoportját a terrorcselekmények egyedi elkövetővel, ezzel kimeríti a vallási és etnikai csoport elleni, nagy nyilvánosság előtt elkövetett uszítás tényállását. Az ilyen uszítás Magyarországon a Btk. 332. paragrafusába ütköző bűncselekmény, a gyűlöletre uszítás bűntette három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Ezért Feljelentem a magyar kormányt

BéDéKá Creative Commons License 2016.05.28 0 0 66

SEO eszközök: Google Analytics

Aki keresőoptimalizálással foglalkozva Google helyezéseket javít, sok SEO-eszközre van szüksége. Első persze a saját tudása: a honlapok optimalizálása és a linkprofil építés ma már nem lehetséges szaktudás nélkül. A kontármunkát a Google keresőalgoritmusai nem[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.04.28 0 0 65

Teraszbeépítés - télikertek

Teraszbeépítés: a télikert építés legegyszerűbb módja a meglévő terasz beépítése. A beüvegezés ablakok és ajtók, illetve üveg tető kialakításával történik - ehhez természetesen erős vázra, szerkezetre van szükség, és magának a terasznak is alkalmasnak kell lennie[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.03.24 0 0 64

SMS-kampány

A mobilmarketing tevékenység nem merül ki az SMS-kampány indításában, de a tömeges SMS-küldés a telefonos marketing eljárások közül a leghatékonyabb. Gondolhatnák, hogy a hanghívások személyes jellege effektívebb mozgósító hatással bír. Ez elvben igaz is lehet, ha egy[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.03.09 0 0 63

hirdetés - online marketing. preferált téma: tömeges sms küldés, télikertépítés, kárpátalja

Online hirdetés: KÁRPÁTalja.net

Kárpátalja: Hirdetés, online hirdetések megjelenése kárpátaljai honlapokon; felhívás, szolgáltatások, internetes sms marketing kampány : télikertépítés Aktuálisan kiemelt témák: télikertek gyártása és építése - ajtó, ablak beszerelés tömeges sms küldés[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.02.12 0 0 62

Honlapajánló - blogajánló - ajánló blog oldal. Téma: télikertépítés, tömeges sms küldés

Blogjánló - Honlapajánló (télikert+sms)

Ajánló honlap - honlapajánló blog oldal - Weboldalak, blogok, céges, szolgáltató és személyes oldalak ajánlása Az ungparty blog multifunkcionális internetes egység, komplex webhely, több célt egyszerre szolgáló közlőhely, amelynek tematikája széles és nyitott. Az[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.02.08 0 0 61

Mobil marketing SMS kampány

Tömeges SMS küldés mobiltelefonra: Gateway rendszer - marketing SMS-kampány - csoportos üzenetküldés Mobil marketing: SMS A témával foglalkozó szolgáltató cégek honlapján gyakran olvashatjuk a nógatást, amely arra szólítja fel a vállalati vezetést, hogy kommunikáljon[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.12.18 0 0 60

Kreatív játékok az újévi bulihoz

Nincs szebb dolog, mint amikor a karácsonyi vagy szilveszteri asztalt saját készítésű díszeinkkel tesszük hangulatossá. Még élvezetesebb, ha ezt közösen végzi a család apraja-nagyja. Kevés ráfordítással, gyönyörű és kreatív érdekességeket készíthetünk, játszva. [...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.12.08 0 0 59

A blog.hu alatt nyitott blogok esetében ez eddig pofonegyszerűen történt. A Google Analytics tracking kódját eddig sem kellett manuálisan betűzni a sablonba, elegendő volt a Beállítások > A motorháztető alatt menüpont alatt megadni a GA-regisztrációnál kapott identitás (ID) adatait

 

Google Webmestereszközök: Bloh.Hu tulajdon igazolása head html-címkével

A honlapoptimalizálás fontos kelléke a Google Webmestereszközök. Blog.Hu tulajdonigazolási probléma megoldása head html-címkével Az újabban Search Console, korábban Webmaster Toools néven ismert Google-eszköz egyik elengedhetetlen segédlete a weboldal optimalizálásnak. Az[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.11.25 0 0 58

A cím ironikus, ne tévesszen meg senkit

Kárpátalja „visszatér a Magyar Szent Korona testébe"

Rövidesen megjelenik Fedinec Csilla A Magyar Szent Koronához visszatért Kárpátalja c. könyve - ajánló Hogy mi történt Kárpátaljával az 1938. november 2-ai első bécsi döntés következtében? „A Magyar Szent Koronához visszacsatolt felvidéki területeknek az országgal[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.11.08 0 0 57

Weblap optimalizálás, SEO

Egy kissé félresikerült az az elképzelésem, hogy új tárhelyen új domain alatt alakítsak ki újabb Seo-portált. Az építkezést elkezdtem, de a tárhelyet nem tudtam az elképzeléseimnek megfelelően használni, így elhoztam a domaint a régebbi webtárhelyszolgáltatómhoz. Itt[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.10.28 0 0 56

Mobil marketing SMS kampány

Tömeges SMS küldés mobiltelefonra: Gateway rendszer - marketing SMS-kampány - csoportos üzenetküldés Mobil marketing: SMS A témával foglalkozó szolgáltató cégek honlapján gyakran olvashatjuk a nógatást, amely arra szólítja fel a vállalati vezetést, hogy kommunikáljon[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.10.07 0 0 55

Salgó Oszkár visszatér - Sellő a pecsétgyűrűn

A Sellő a pecsétgyűrűn c. regény legendás alakja, Salgó Oszkár visszatér és raktáros lesz. Dexion néven küldött tömeges SMS-üzeneteivel megzsarolja és markába kaparintja a politikai elitet A Sellő a pecsétgyűrűn Berkesi András izgalmas kalandregénye, amelyből[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.09.05 0 0 54

Berniczky-novellák elemzése

Fazekas Andrea két elemzése Berniczky Éva egy-egy novellájáról Tojás és blasztula A kiadói hozzájárulások most tették lehetővé, hogy Fazekas Andrea korábban megjelent tanulmányai a minap az elemzett művek szerzőjének a honlapjára is felkerülhettek. Az írásokban[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.08.20 0 0 53

Virtuális szerver bérlés Budapest

VPS szolgáltatás Budapest - virtuális szerverek bérlése, szerver hosting, bérlet Magára adó vállalkozás ma már nem létezhet internetes jelenlét nélkül. Egy szépen tervezett, tartalmas honlap nagyban hozzájárulhat a cég sikeréhez. Különösen így van ez, ha a[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.07.28 0 0 52

Kiadó lakás Ungváron - ajánló

Honlap ajánló blog: Kiadó lakás, Ungvár | Virtuális szerver bérlés, Budapest | Weboldal optimalizálás és keresőmarketing  Veterán blogban PR-cikk, hirdetés 24 órán belül megjelentethető. A webhely jelentős nagyságú archívumot tartalmaz több mint 10 évre[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.07.24 0 0 51

Csúcstchnika 1956: IBM 305 RAMAC

1956: Szállítják az IBM csúcsteljesítményű adathordozóját. Az első üzleti célból készült hordozható hardvereszköz 50 alumínium lemezen összesen 5 millió karaktert tárolt. Ma egy hétköznapi, körmöm nagyságú pendrive néhány ezerszer több adatot tárolhat, mint ez a[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!