Szeptembertől 56 iskola irányítását vették át a nagy keresztény egyházak az önkormányzatoktól. Tapasztalatok szerint a szülők nehezebben meggyőzhetők, a gyerekek nyitottabbak. A váltás sok helyen problémamentes volt, néhol viszont feszültséget keltett,
A hamis papok, pedofil, buzi (nem kívánt rész törlendő) papok áldását leszarom, a békességre meg nem vagyok vevő, amíg az önző hatalom rendsszeresen kibaszik velünk.
Amíg a hatalom semmibe sem veszi a népet, addig a nemzetet a nép ellenségének tartom, s így békességnek, összefogásnak és hasonlóknak semmi helye.
Javaslom, hogy azok akikkel a hatalom kibaszott, a népszámláláson (jelképesen) tagadják meg magyarságukat s valják magukat magyar helyett bozgornak. Ha ezt elég sokan megtesszük, akkor annak súlya van!
Te mondd ezt. Elvégre demokrácia van. T.i. az a 3 milla azért nem ment el mert nem volt kire szavaznia, nem azért mert neki mindegy. (jó, egy részük azért persze.)
rokika korlátozott szoftvered miatt nehéz veled beszélgetni.:) Pont azért használtam a gádzsót, amiért használtam. Én ugyanis sosem használok olyan szót, aminek nem, vagy nem jól tudom a jelentését. Hogy te nem értetted, mit akarok vele, az legyen a te dolgod.
Azt hiszed, hogy jópofa és autentikus gádzsózni, pedig csak szerencsétlen cigányok számára nehezítitek ezzel az integrációt" nemtom már megint kikkel zagyválsz össze de biztosítlak róla, nem én vagyok aki nehezítem az integrációt, inkább a hozzád hasonló jóindulatú keresztények.:DDD
Ez az SZDSZ-MSZP kormányzat olyan teljesítménye" Itt hagyjuk abba, mert már betegre röhögtem magam. Hápersze rokika. Hápersze.:DDD A vörösiszapot is ők robbantották rád.:DD
Másrészt viszont a család egyik tagja ott volt azon a bizonyos gályán. Most is olvasható a neve a debreceni emlékművön. Csak hogy teljesebb legyen az oikumené.:))
Szánalmas erőlködés, és értelme sincs, hisz ez nem élő beszéd, nyoma van. Most úgy teszel, mintha nem írtad volna le azt, amit. a kérdésemre nem akarsz/tudsz válaszolni, helyette személyeskedésbe menekülsz. Pedig csak annyit kérdeztem, hogy a többi választás kapcsán is tudod e nyomatni az adatokat, vagy csupán a 10-esnél tartottad fontosnak ezt megtenni.
Mint látszik az utóbbi. Ez is sokat mondó reakció, az indulatos kirohanásaiddal együtt. Amúgy ne fáradj, nekem megvannak az adatok, de azért jó volt látni céltalan kapálózásodat:-)
A tévedhetetlen nácivadász, Figyelő azonban már nehezebb ügy, mert egy ideig ő is a NOL-on blogolt a szemét nácik ellen, de közben rájött, hogy maga a NOL is félnáci irányultságú megalkuvókból áll, úgyhogy odébbállt.