Keresés

Részletes keresés

martinaxe7 Creative Commons License 1 napja 0 0 42728

A társadalom alrendszereit erősen irányítani kívánó, korrupt, represszív rendszer működött körülöttünk. Félelemkeltéssel, propaganda-médiával, a legalitás határait áthágó vagy azokat feszegető eszközökkel igyekezett kontrollt gyakorolni. Zsidó szempontból leginkább értékelhető vonása a jó kapcsolat fenntartása volt Izraellel – vagy inkább annak Benjamin Netanjahu vezette kormányával.

Az Orbán-rendszer a magyar zsidó közösséget is erősen befolyásolta. Az EMIH-et feltőkésítve, megtörni próbálta a legnagyobb érdekképviselet, a Mazsihisz hegemóniáját, és megvásárolva bizonyos embereket, megosztotta és egymás ellen fordította a Mazsihiszen belüli csoportokat is. A cukor és korbács romlott eszközeit használta, kormánysajtójában – és szövetségesei által a zsidó közösségben is létrehozott revolverlapban (Smúzoló) – uszított, pellengérre állított több zsidó vezetőt, másokat ellenükben támogatott, és aláásta a magyar zsidóság legitim vezetését.

Törölt nick Creative Commons License 2 napja 0 2 42727

Egy nyugdíjas hölgy naplójából ide másolt részlet:

" Vasárnap óta még optimistább vagyok, mint eddig voltam. Éjbe nyúlóan néztem a választást, és ugyanúgy ünnepeltem itt magamnak, mint az a sok ezer boldog ember a Batthyányi téren.

A régi rendszer leváltódott - életemben másodszor -, ez remélem, biztos.

Ahhoz, hogy a lelkes szőke srácban is bízhassam, még sokat kell komolyodnia és főleg lehiggadnia.

Az esélyt megadom neki, ha él vele, és jól használja, már nem leszek ennyire bizonytalan.

De most még a reménykedés időszaka van, hadd legyek felhőtlen hangulatban!
Vér nem folyt, győzelem elismerve, forradalom se tört ki, mit kívánhatnék még?

Bölcs hazám megint jól viselkedett."

--

martinaxe7 Creative Commons License 2 napja 0 3 42726

Izrael kedd este a jeruzsálemi Herzl-hegyen hagyományos fáklyagyújtással nyitotta meg a 78. Függetlenség Napját.

Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 3 napja -2 0 42725

„Ez most meghívás vagy nem?” – a miniszter szerint totálisan értelmezhetetlen Magyar Péter Netanjahu-meghívása

Ismert, a Tisza-vezér október 23-ára invitálta hazánkba Izrael miniszterelnökét, miközben csatlakozni akar az ICC-hez.

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2026.04.18 -2 0 42724

és a 7i7es

Előzmény: martinaxe7 (42723)
martinaxe7 Creative Commons License 2026.04.18 0 1 42723
Törölt nick Creative Commons License 2026.04.18 0 1 42722
Előzmény: Törölt nick (42718)
Törölt nick Creative Commons License 2026.04.17 0 1 42721

A számitógép elsősorban munkaeszköz, illetve oktatási eszköz. Egyébként ki kell kapcsolni. 

Aki a pc -n lóg egész nap, klaviatura beteg.

Süt a nap, az emberek jőkedvűek, 2026 ápr 12 óta vége a 16 éves lelki nyomornak is

Törölt nick Creative Commons License 2026.04.17 0 1 42720

Miért beszélsz többesszámban, nem képviselsz senkit.

Ez csak a te egyéni véleményed semmi más, amit monoton terjesztgetsz.

Minek linkeled ide az interneten parkoló számítógépek összes szemetét ? ? ?

Előzmény: martinaxe7 (42719)
martinaxe7 Creative Commons License 2026.04.17 -1 0 42719

Bolgárnál egy telefonáló lebudapestizsidózta Róna Pétert, miután nemteccését fejezte ki Netanjahu háborús bűnös +hívása kapcsán

(Magyar Péter által)

Szépen állunk

Törölt nick Creative Commons License 2026.04.16 0 1 42718

Ennek a remek zeneműnek nálunk is aktualitása lehet most.

Anglia nem hivatalos nemzeti himnusza. (a hivatalos a brit Isten Óvd a Királyt)

A híres verset zenésítette meg a zeneszerző.

A "Jerusalem" itt mint hasonlat jelenik meg a műben.

https://www.youtube.com/watch?v=-XfbEOFLqPE

-

martinaxe7 Creative Commons License 2026.04.14 -1 0 42716

A korábbi, ugyancsak vagyon elleni bűncselekmények miatt különös visszaesőnek minősülő 55 éves férfi január 16-án este bement egy VII. kerületi zsinagógába, és

a tóraolvasó emelvényen található ezüst adománytábla több részét letörte, majd a hímzett imaleplekkel együtt ellopta.

Az okozott kár meghaladta a 15 millió forintot. Az imaleplek az ügy másik gyanúsítottjához kerültek, aki az egyiket a VII. kerület, Klauzál téri piacon eladta.

martinaxe7 Creative Commons License 2026.04.06 -1 0 42715
Törölt nick Creative Commons License 2026.04.01 0 1 42714

Ott a rossz rögződés, hogy ha ösztönösen megkülönböztetünk bármely magyar állampolgárt.

A mai magyarok származása szláv népek, zsidók, németek keveréke. Mindenki magyar .....

Valaha törvénnyel próbálták szétzilálni a magyarokat egymástól, mehet a sötét történelmünk felejtős homályába.

Előzmény: Törölt nick (42713)
Törölt nick Creative Commons License 2026.03.31 -1 1 42713

Nem vagyok zsidó, de nagyon szeretem, becsülöm a zsidó embereket.

Gyerekkoromban kezdődött. Neufeld Pist volt a legjobb barátom. Az ö biciglijén tanultam meg biciklizni. Tejtetővérek voltunk, bár nem tudom, hogy anyám etette-e Pistit vagy Neufeld néni szoptatott engem. Aztán 44-ben Pisti elment. Elvitték 7 éves volt. Sosem jött vissza.

45-ben apámat elvitték az oroszok. A szomszéduknál bújkált Kató néni. Azt mondták erdélyi menekült. Nem az volt. El tudta intézni, hogy az oroszok elengedjék apámat.

Amikor felnőltem, s elkezdtem dolgozni, az idősebb zsidó kollégák segítettek, tanácsokat adtak, tanítottak, vezettek. Igaz, hogy nem tudtam, mert nem érdekelt, de a barátnöim - egy kivétellel - mind zsidók voltak. Szépek, okosak, kedvesek.

Aztán megnösültem. Zsidó feleségem van, és a családja úgy fogadott be, mintha a saját gyerekük lennék. Jobb házasságot el sem tudok képzelni. 

Szeretem a zsidókat.

Van kultúrájuk, van hagyományuk és van eszük. Szorgalmasak.

Törölt nick Creative Commons License 2026.03.18 0 1 42712

Kétszemélyes pályaudvar. Az egyetlen nézhető szovjet film volt.

(ne felejts el magyar feliratra váltani)

https://www.youtube.com/watch?v=3g-p1d8H02o

(angolosoknak)

https://www.youtube.com/watch?v=bUya5DBvw_g

Előzmény: Törölt nick (42710)
martinaxe7 Creative Commons License 2026.03.17 -1 1 42711

Sorsdöntő pillanat: a szemünk előtt zajlik a nyugati zsidó-keresztény civilizáció végső összeomlása?

https://www.youtube.com/watch?v=PJ8KjLo1Lkk

Törölt nick Creative Commons License 2026.03.14 0 1 42710

Játékfilm egy valós sztori alapján  (Kultúrpolitika a topic könyvtárának címe)

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-herceg-2020-film-animacio-gooaIXz2u7BNjfzn

martinaxe7 Creative Commons License 2026.02.26 -1 0 42709

.

Törölt nick Creative Commons License 2026.02.25 0 1 42708

Igaz, és lehetne sorolni a további neveket is, de talán jobb a felejtés sötét homálya.

De van politikus aki méltánytalanul lett elfelejtve.

" 1939. május 6. Bethlen István gróf volt miniszterelnök tiltakozásul a zsidó törvények ellen,

lemond képviselői mandátumáról és visszavonul a közélettől "  (Mi magyarok 1989).

.

Előzmény: Törölt nick (42703)
martinaxe7 Creative Commons License 2026.02.15 -3 0 42704

Till Attila tabuk nélküli kérdéseit hallgathatják meg Geszti Péterrel és Ditz Edittel

A fesztivál színpadán olyan művészek lépnek fel, mint Lovasi András, Csákányi Eszter, Hajdu Steve és Farkas Róbert

Index - Kultúr - Egy bátor királyné szembeszállt az önkénnyel a zsidóság megmentéséért

Törölt nick Creative Commons License 2026.02.14 -1 1 42703

Akár "jegyben" is járhattak volna, bár a hölgy korának elhíresült leszbikusa is volt, de nem ez volt vele a problem

https://hu.wikipedia.org/wiki/Tormay_Cécile

https://magyarnarancs.hu/belpol/prohaszka_ottokar_kultusza_ma_is_megkoveznek-62644

Szánalmas, hogy mindkettőjüket előásta a kor torz magyar történelem nem ismeretének vadhajtásai.

Törölt nick Creative Commons License 2026.02.13 0 1 42702
Előzmény: Törölt nick (42688)
martinaxe7 Creative Commons License 2026.02.12 -1 0 42701
martinaxe7 Creative Commons License 2026.02.11 -2 0 42700

Tb-re, az orvosoknak zsebbe fizetve, negyven-ötvenezerért végezhették el a beavatkozásokat.

Feketén metélték körül a szegedi hitközségbe belépő zsidó férfiakat (444.hu)

Törölt nick Creative Commons License 2026.02.08 0 0 42699

Valaki itt hirdette már a Polgár Juditról szóló 2026 -os dokumentum filmet (nem én voltam).

A film címe ' A sakk királynője ' , eredeti: ' Queen of Chess '

Biztos, hogy a magyarul beszélő szinkronizált verzió meg fog jelenni valamely hazai tv csatornákon bármikor.

martinaxe7 Creative Commons License 2026.02.07 -2 1 42697

Friss meleg sólet

martinaxe7 Creative Commons License 2026.02.05 -2 0 42695

martinaxe7 Creative Commons License 2026.02.05 -2 0 42694

Sokat beszéltünk ma a Tiszáról, segítsen nekem megérteni. Ma vendégem volt Szepesfalvy Anna fővárosi közgyűlési képviselő, ő több alkalommal napirendre kérte az aluljárók éjszakai bezárását, ahol metró is van. A Tisza nevű párt korábban ezt megszavazta, most viszont tegnap levetette a napirendről. Mit lehet ebből lekövetkeztetni. Ugyan ők még nem országgyűlési képviselők, de hát hogyha a közvélemény-kutatók, akiket ön plusz-mínusz propagandistáknak nevezett, eléggé érthető módon, pedig nem szoktam mindig egyetérteni Önnel, tehát akkor mit lehet itt most ebből leszúr... leszűrni, hogy az egyik alkalommal megszavazták és akkor ezt most levetetik a napirendi pontról? Itt az ajánlat az volt, hogy használják éjszaka, főleg az idős emberek a zebrákat, mert nem biztos, nincsen akkora biztonság, szenny, járványok, meg amit akar a világon, a graffitikről nem is beszélve, és gazdaságilag is ha, London, Róma, Párizs is, ahol metró van, ha nincs metró, be tudja zárni, akkor mi miért nem zárjuk be, és ehelyett kitakarítjuk, rendbehozzuk és biztonságot garantálunk.

A Heti Tévé legutóbbi adásainak mindegyikét kevesebb mint száz ember látta a YouTube csatornájukon. Breuer Péter alapítványa a Magyarországi Zsidó Közösségi Médiáért Alapítvány rendszeresen kap támogatást Rogán Antal minisztériumától.

martinaxe7 Creative Commons License 2026.02.05 -2 0 42693

Who is in the Epstein files?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!