Keresés

Részletes keresés

PapLan Creative Commons License 2012.08.24 0 0 1

Magento webshopok készítéséről blog a magento.blog.hu

itt találod: http://magento.blog.hu

 

Magento fejlesztések a darken.hu-n

itt találod: http://darken.hu

 

És még egy csomó más magento oldal a magento.lap.hu-n

itt találod: http://magento.lap.hu

ernohorvath Creative Commons License 2011.09.11 0 0 0

Igen, elég sok webshopot készítettünk Magentoval. Amire te gondolsz azt a Magento tudja. Tehát nem automatikusan fordít, hanem mindegyik termékhez külön-külön fel tudod vinni, hogy mi jelenjen meg, mint leírás, tehát mi jelenjen meg angolul, vagy éppen mi jelenjen meg magyarul a shopban. A Magento cég (ilyen nincsen, Varien DB-nek hívják), de nyilván a Magento Go-ra gondolsz. Nos, azzal csak az a probléma, hogy jelen pillanatban a magyar felhasználói felület még nem támogatott. Ami azt jelenti, hogy ha a két nyelv amin szeretnéd a webshopot üzemeltetni, az angol vagy német akkor semmi gond vele, viszont ha magyar az egyik nyelv, akkor azt egyelőre még nem kezeli a rendszer, viszont a letölthető Magento Community Edition-höz van magyar nyelvű fordítás ami többé-kevésbé jó is.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.05 0 0 topiknyitó

Van itt valaki, aki készített már magento-val webshop-ot? Szeretnék egyet, ami képes több nyelvet kezelni. A statikus oldalakat és a termékleírásokat is több nyelven szeretném megadni. Vagyis nem valami fordító modul kellene, hanem minden terméknek a leírását szeretném beírni az adott nyelveken.

A kérdésem, hogy tud ilyet a magento? Esetleg van tapasztalata valakinek a magento cég által biztosított tárhelyről, ahol előtelepített magento-t lehet használni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!