Keresés

Részletes keresés

bendeguz90 Creative Commons License 2022.11.21 0 4 11592

R.I.P. 

Csiricsáré nyakkendő Creative Commons License 2022.11.18 0 1 11591

Nagyfokú méltatlanság lenne, ha ezt a gyöngyszemet (egy újabb csiricsáré nyakkendővel ♡) nem örökítenénk meg egy szar cédulán is.

 

 

- Jó... Jó estét kívánok, kedves nézőink! Jó estét kívánok, Mészöly Kálmánnak!

- Jó estét kívánok!

- ...az örökös focistának, a labdarúgás elsőszámú szakemberének. A sportszerűséghez hozzátartozik az, hogy bevalljam, hogy én a Knézy Stúdió friss diplomása vagyok.

- Ez nem jelent semmit. Nem egy örök harag ez a közöttünk lévő nézeteltérés, és nem is volna helyes, ha ez így lenne.

- … Ismételje meg az utolsó mondatát… mert azt nem, nem tudtam leírni…

- Hát azt, hogy mondom, hogy ha közöttünk valami hosszantartó nézeteltérés lenne, az nem lenen egy helyes dolog.

- Mit kellene a professzor úrnak másképp csinálni? Szóval, hogy…

- Hát mondjuk… én, az én megítélésem szerint… persze ez a…

- …de most van egy fontos…

- Igen?

- …mellékmondata a dolognak, hogy önnek mindig jó kedve legyen a közvetítéseitől.

- Nem, nem, nem hogy… ábszolút nem így értem, hogy nekem jó kedvemnek kell legyen. Ha majd visszanézem, hogy fölveszik a mérkőzést, olyan szakmai dolgokba megy bele, amibe nem hiszem, hogy a Knézy Jenőnek vagy bármelyik riporternek – hacsak nem olyan szaktekintély, akinek a végzettsége, a játékos múltja és egyebek.

- De hát, de hát azért ő mégiscsak elvégezte a Testnevelési Egyetem labdarúgás szakát.

- Hát erről nem tudok.

- Hát úgy, mint ön, persze.

- Hát erről nem tudok. Ezt nem hiszem el.

- De… de… elvégezte…

- Ezt nem hiszem el.

- De… ezzel vagánykodik.

- Ezt nem hiszem el.

- Hát ez… minden órán ezzel kezdi.

- Hát ezt nem hiszem el…

- Hogy például, hogy lehetne szövetségi kapitány is.

- Hát igen. Meg kéne próbálkozni vele, és akkor meglátná, hogy mi is ez a szakma. Na, most függetlenül, hogy elvégezte-e a szakedzőit, ha valakinek van valamiről egy papírja, az egy nagyon szép dolog, s lehet, hogy ezt könyvből meg lehet tanulni, én ezzel nem vitatkozom, és nem biztos, hogy a legjobb játékosokból lesznek a legjobb szövetségi kapitányok vagy a legjobb edzők. De hogy valamifajta hozzáértésre szükség van. Ez most gondolja el, hogy én, Mészöly Kálmán, mittomén 25 éves lennék, vagy 30 éves, és jövő héten kitalálom, én a kosárlabdát fogom közvetíteni, mert én a kosárlabdához ér… Soha az életembe, talán gyermekkoromban volt a kezemben a kosárlabda. Tehát nem mernék fölvállalkozni rá. A másik, amit elmondanék…

- És ha elvégezte volna a Testnevelési Főiskolát?

- Parancsol?

- Ha elvégezte volna a Testnevelési Főiskolát?

- Az egy da… az egy diploma. Az még nem jelenti, hogy valaki ért ehhez a futballhoz. Tehát ahhoz, hogy valakinek papír van róla…

- Kosár… kosárlabda.

- A kosárlabdát lehet, hogy elvégezte. De a labdarúgó szakon, az biztos, hogy nem végzett. Mert én voltam meghívott, tanárként szerepeltem a Testnevelési Egyetemen. Én a Knézy Jenőről nem tudok, hogy a labdarúgó szakedzői szakon végzett volna. Kizárt dolog!

- Á-á-állítolag kerülte az ön óráit, mert hogy nem kedvelte önt mint szakembert.

- Á, nem… Nem.

- De azért azt nem mondhatja, hogy a professzor úrnak a játékosokról, vagy a taktikáról alkotott véleménye az nem mindig telitalálat? Még ha nem is volt szövetségi kapitány…

- Hát nézze… Ez, ez nézőpont kérdése, hogy hogy nézzük. Mindegy, ez nem hiszem, hogy ez… ebben mélyebben bele kéne menni, mert nem az én feladatom őt… hogy mondjam… helyre tenni vagy… vagy olyanfajta véleményt nyilvánítani. Ez, amit én mondok vele kapcsolatosan, és nem – mint ahogy említettem volt az elején – nem egy életre szóló, örök harag. Nekem ezzel kapcszsa megvan a süjöt, saját szubjektív véleményem, és ezt nyilván tartom is, és tartom…

- Mint az örök haragot…

- …öt éve, hat éve… Hogy?

- Mint az örök haragot?

- Dehogyis! Hát épp mondom, nincs örök harag. Ez a véleményem. Üdvözöltem a portugál meccsen a Népstadionban, de a világon semmi differencia nincs közöttünk. Nekem van vele kapcsolatosan egy-egy-egy megnyilvánulásom. Mondok egy példát rögtön, s aztán ha lehet, akkor vegyük ezt a Knézy dolgot, mert nem hiszem, hogy ezért jöttem ide, hogy a Knézyről beszélgessünk. Hallom én is, ugyan most nem ülök a kispadon, és nézem a televízió közvetítését, Knézy Jenő közvetít, és hallom a káromkodásokat. Egyszer nem mondja be, hogy ki káromkodik, Csank János vagy valami. Amikor a Mészöly káromkodott, akkor: Na, kérem szépen, nem így kéne megnyilvánulni! Hát miért lehet észrevetetni a Mészöllyel ezt a dolgot, és miért nem lehetett észrevetetni más edzőkkel ezt a dolgot, hogy véletlenül elszólta magát a kispadon.

- Ön tud egy… szóval, hogy tud egy új káromkodást már?

- Nem kell új káromkodást tudnom.

- De a-a-a régiekből?

- Hát a régiekből ugyanannyit tudok, mint ön tud.

- Szóval…

- Ezt jól megtanulta a Knézy úrtól, ezt a fajta… hogy tudok-e újat káromkodni? Mert nem hiszem, hogy ezért hívott ide, mert akkor… ha ezért hívott ide, akkor fölállok és nem kell tovább beszélgessünk. Én azt hittem, hogy valami olyan dologgal akar engem kérdezni, ami érdekesebb a futballal kapcsolatosan. Ez, amit ön kérdez, ez engem ez nem érdekel. Ha ez érdekli a nézőket, akkor mással csináljanak riportot és ne énvelem.

- Nem, hát a nézőket tulajdonképpen a nyelvújítás érdekli.

- Hát akkor hívjuk ide a Lőrincze Emilt nyelvújítással kapcsolatosan.

- Az Lajos…

- Akkor Lőrincze Lajos.

- De már meghalt.

- Van a fia, aki nagyon jó jogász és a… a… a jogászoknak a főtitkára vagy a szövetségnek az elnöke volt. Biztos az édesapjától rengeteg rajtamaradt, hogy hogy kell ezeket a nyelvi dolgokat megoldani.

- De hogy jön össze a káromkodás és a jogászat? Fél?

- Én nem félek semmitől.

- De… de még mindig nem értem, hogy jön össze a jogászat és a káromkodás.

- Hát gondolom, hogy az édesapja valakinek egy nagyszerű szaktekintély a valamilyen területen, az valami megmarad a fiában is. És ezért gondoltam. Nem a jogászatra gondoltam, hogy a Lőrincz…

- Jó, jó. Beszéljünk másról.

- Lőrincze Péter az a… egy szövetségnek a főtitkára. Ezt csak azért mondtam, hogy ez a titulusa. De mondom, nem tudom, hogy maga ezért hívott engem ide, mert akkor nincs értelme beszélgetni, mert erre én alkalmatlan vagyok. És fölállok, és nem nyilatkozom.

- Jaj, nem! Ne menjen el, kérem! Kérem szépen! Én portrét szeretnék csinálni.

- Hát portré az nem a legjobban kezdődött, s nem a legjobban sikerült. Mert ha magában az maradt meg, fiatalember létére, hogy én káromkodós vagyok, hogy mit beszéltem, s nem az maradt meg és nem arra készült fel, hogy én mit tettem a magyar labdarúgásért, akkor nincs értelme, hogy beszélgessünk.

- D-d-de… magánál már csak én vagyok a káromkodósabb, úgyhogy azért mertem egyáltalán erről beszélgetni.

- Erről nekem nincs tudomásom, és nem is foglalkozom azzal, hogy ki mennyit káromkodik vagy ki mit csinál vagy hogy teszi a saját dolgát. Mindenkinek a saját szuverén joga, de mondom, engem idehívott egy riporalanynak, ha erre a kérdésre kíváncsi, akkor én erre nem felelek, és nem vagyok kíváncsi a továbbiakban erre az egész felvételre.

 

Előzmény: maribor (11579)
Jay-X Creative Commons License 2022.11.17 0 1 11590

indig is sejtettem, hogy a halas menü a vietnámi balzsamnál is hatékonyabb.

Mér nem váltotok bazmeg?! Creative Commons License 2022.11.17 0 2 11589

Legyőzte a koronavírust, ismét a belgyógyászaton kezelik Mészöly Kálmánt, a Vasas és a magyar válogatott egykori világválogatott labdarúgóját.

Mészöly Kálmán a hónap elején került a János kórházba, keringési zavarokkal szállították a belgyógyászati osztályra. A legyengült angyalföldi ikont fertőzéssel, tüdőgyulladással kezelték, állapota szerencsére szépen javult, fia, Mészöly Géza elmondása szerint már arra készült, hogy visszatérjen otthonába.

 

- Az elmúlt héten, pontosabban kedden aztán kaptuk az ijesztő hírt, covidos lett az öreg – mondta a Borsnak a futball legenda fia. - Mit mondjak, megijedtünk, de szerencsére édesapám nagy küzdő, kőkemény pali, még ez a brutális koronavírus sem tudta legyűrni.

Mészöly Géza naponta látogatja a kórházban az édesapját, és mikor beszéltünk vele, örömmel újságolta, hogy a vírus a „fasorban” sincs már, sőt apját már kiengedték a covid-osztályról, ismételten a belgyógyászaton ápolják őt.

- Éppen most jöttem el tőle a kórházból – mesélte Mészöly Géza. - Most már bátrabban mondom, hogy egyre jobban van az öreg. A tüdőgyulladása is javulóban, a közérzete napról-napra javul. Még azt is mondta, hogy várja a gyógytornászt, mert megértette, hogy mozgás nélkül csak nagyon lassan szerezheti vissza kondícióját.

Géza elárulta, hogy édesapjának az étvágya is visszatért, alig várja, hogy feltálalják neki az ebédet. Persze ezen nincs mit csodálkozni, hiszen nem csak a kórházi kosztot fogyasztja.

- Gyöngyi, édesapám felesége naponta főz, és viszi a házi kosztot, a meleg kaját apunak. Az öreg egyáltalán nem válogatós, mindig szerette a hasát, ez látszik is rajta. És, ami nagyon fontos, a kedve szintén javulóban van, már arról beszél, hogy otthon, egy-egy nagyon kicsike fröccs társaságában, majd együtt nézzük a focivébét. Ez persze még várat magára, de a meccsekről természetesen nem marad le, mert a kórházban is van tévékészülék a szobájában.

Mészöly Kálmán kijelentette, nem enged a huszonegyből, a világbajnoki döntőt, ahová a brazilokat és a hollandokat várja, már otthon, a karosszékéből akarja végigszurkolni. Hogy kinek drukkol, ez megmarad a Szőke Szikla titka.

 

https://www.borsonline.hu/sport/2022/11/fia-elarulta-erre-vagyik-meszoly-kalman

A másik határbíró Creative Commons License 2022.11.16 0 3 11588

Apuka székláb híján egy infúziós állvánnyal kergette el a covidot.

Előzmény: Wakler Inci (11586)
kedves kapitány Creative Commons License 2022.11.16 0 2 11587

Ez az, keményen, határozottan, nincs izé!

Előzmény: Wakler Inci (11586)
Wakler Inci Creative Commons License 2022.11.15 0 1 11586

COVID, taka...!

 

Örömteli hír érkezett kedd délután: Mészöly Kálmánt kiengedték a Szent János Kórház covid-osztályáról.

Mint korábban megírtuk, a Vasas 81 esztendős legendája november elején került a János Kórház belgyógyászati osztályára,  az első diagnózis szerint keringési problémákkal, fertőzéssel és tüdőgyulladással küzdött a „Szőke Szikla”. Bár a kezeléseknek köszönhetően javult az állapota, múlt kedden kiderült, még nagyobb a baj: a  magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a körültekintő kezelés ellenére is elkapta a koronavírust, így áthelyezték a covid-osztályra.

Most azonban jó hír érkezett: a jelek szerint a legenda szervezete a koronavírus elleni harcot megnyerte, kedd délután a belgyógyászatra szállították vissza, ahol tovább folytatódik a kezelése.

 

https://sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/jo-hir-erkezett-meszoly-kalman-legyozte-a-koronavirust/2022111515471350980

Gézát kapitánynak! Creative Commons License 2022.11.13 0 6 11584

- Láza nincs, hangulata jó, vasárnap jön soron az újabb covid-teszt  - újságolta a Borsnak fia, Mészöly Géza. - Amikor meglátogattam, tudattam vele, hogy egy olyan, a hazai gyógyszertárakban is kapható medicinát kap majd, ami az emberi szervezetből eltávolítja a nehézfémet.

 

 

Azért óvattal, nehogy apukából kioperálják a Vasas-szívet! Azt nem bírnánk el, fiatal barátaim...

Előzmény: Wakler Inci (11583)
Wakler Inci Creative Commons License 2022.11.12 -1 1 11583

Bevetik a perui biocsodát is!

 

Tüdőgyulladás-gyanúval, fertőzéssel kezelik Mészöly Kálmánt, ráadásul a Szőke Szikla pénteken újabb pozitív koronavírus-tesztet produkált a Szent János Kórházban - tudta meg a Bors.

- Láza nincs, hangulata jó, vasárnap jön soron az újabb covid-teszt  - újságolta a Borsnak fia, Mészöly Géza. - Amikor meglátogattam, tudattam vele, hogy egy olyan, a hazai gyógyszertárakban is kapható medicinát kap majd, ami az emberi szervezetből eltávolítja a nehézfémet.

Ugyanakkor a volt válogatott futballista, szövetségi kapitány Szőke Szikla a jövő héten találkozik dr. Rafael Pizarro perui orvossal, az egykori perui válogatott futballista ász, Claudio Pizarro rokonával.

- Rafael egy olyan különleges perui vitaminkoktélt hoz apámnak, ami felgyorsítja majd a gyógyulását - tette hozzá Mészöly Géza.

https://www.borsonline.hu/sport/2022/11/meszoly-kalman-koronavirus-szent-janos-korhaz

Kadona Creative Commons License 2022.11.09 0 2 11582

Nem lennék a koronavírus helyében! Mert ugyebár Apuka volt kadona, a vírus meg nem...

Gyógyulást AKA!

Előzmény: Wakler Inci (11580)
Kadona Creative Commons License 2022.11.09 0 2 11581

Dobjatok meg kővel, vagy üssetek agyon, de ez igen méltó brígölés.

 

(A fiatal barátnak meg üzenjük, hogy ha volt kadona, akkor írjon fel egy új nevet a mocskos szemét cédulára fórumra, és térjen vissza közénk!)

Előzmény: maribor (11579)
Wakler Inci Creative Commons License 2022.11.08 0 2 11580

Mészöly Kálmán továbbra is kórházban van, ám az állapota nem javult, sőt a koronavírust is elkapta.

 

Amint már beszámoltunk róla, Mészöly Kálmánt hetek óta a Szent János Kórház belgyógyászatán ápolják. A Szőke Szikla tüdőgyulladással, fertőzéssel és keringési rendellenességgel került kritikus állapotban az egészségügyi intézménybe. A gondos orvosi kezelésnek és hihetetlen élni akarásának köszönhetően javult az állapota. 81 esztendősen is harcol a betegségek ellen, éppen úgy, mint egykoron Vasas- vagy meggypiros válogatott mezben a pályán. Ám az angyalföldi klub legendája most újabb csatára kényszerül: az alapbetegségek mellett a koronavírussal is meg kell küzdenie. S hogy milyen állapotban van az egykori világválogatott korábbi szövetségi kapitány, arról Géza fia adott tájékoztatást.

Most jöttem ki aputól, és szürreális élményben volt részem. A COVID-osztályra csak sok-sok óvintézkedés mellett léphet be az ember. Így aztán beöltöztettek, és úgy néztem ki, mint ha egy űrhajón repülnék a Hold felé. Tudom, hogy ez a normális ilyenkor, de az ember nehezen dolgozza fel az efféle élményt, különösen ha az apját látogatja így. De mindennél fontosabb, hogy apu a körülményekhez képest jól van. A teszt egyértelműen bizonyította a COVID-fertőzést, de nincs láza, van étvágya, és nem panaszkodik. Még viccelődni is volt ereje, amikor megkérdezték tőle, mit inna, megmondta, hogy mit – de ezt most inkább nem idézem. Korábban három COVID elleni oltást is kapott, és ez a tény, no meg apu hihetetlen életereje segítheti át a nehezén és győzheti le a betegséget. Mert hiszünk benne, hogy ezen is túl lesz. Az elmúlt napokban volt pillanat, amikor megijesztettek az orvosok, de most megnyugtattak. Szerdán újabb gyorsteszt készül, amely után kiderül, hogy eltűnt-e a COVID apu szervezetéből vagy sem. Ha igen, akkor visszavihetik őt a belgyógyászatra, és folytathatják a kezelését.

Mészöly Kálmán jó kezekben van a János kórházban, bár elgondolkodtató, hogy a szigorú rendszabályok ellenére ott is el lehet kapni a koronavírust. De bízhatunk benne, hogy a Szőke Szikla gyermekei hihetetlen szeretetétől támogatva ezúttal is erősebb lesz minden vírusnál és betegségnél.

 

https://sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/meszoly-geza-a-harom-oltas-es-apu-elni-akarasa-gyozheti-le-a-covidot/2022110814404916483

maribor Creative Commons License 2022.11.08 0 3 11579

Ezt Fiatal Barátunk, Tusmi kérte, hogy tegyem ide be.

Talált a Szikláról egy viselkedés-komponálást, amit eleddig minden valószínűsésee szerint disszonáns módon elhallgattak. Viszont azt gondolja, a méltó fórumra való.

https://www.youtube.com/watch?v=Q2bJq6snMGg

Wakler Inci Creative Commons License 2022.11.02 0 0 11578

Mészöly Géza

 

Mindenkinek köszönöm, hogy aggódik édesapámért! Sokan keresnek, jólesik ez a figyelem. Bízunk benne, hogy most is felépül és a szervezete legyőzi a betegséget. Tüdőgyulladással, keringési rendellenességgel és fertőzéssel került kórházba, de az orvosok elmondása szerint a helyzethez képest jó állapotban van.

 

https://sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-1/meszoly-kalman-fia-elmondta-hogy-tudogyulladas-utan-kerult-korhazba-a-vasas-legendaja/2022110219223447298

tom55 Creative Commons License 2022.11.02 -1 1 11577

Nem létezik, hogy...

Küzdjél Kálmánbácsi, keményen határozottan, nincs izé.

AkárkiValaki01 Creative Commons License 2022.11.02 0 1 11576

Kálmán kritikus állapotban. Lehet nincs több málnázás :-(

Bar fasz Creative Commons License 2022.11.02 0 1 11575

Korházban az öreg harcos. Nincs jól. Imádkozzunk érte.

Disznófő Vendéglő Creative Commons License 2022.11.02 0 1 11574

https://www.origo.hu/sport/futball/20221018-labdarugo-vilagbajnoksag-top-5-legjobb-meccsek.html

 

Baróti Lajos csapata a Gelei - Káposzta, Mátrai, Mészöly, Szepesi - Sipos, Albert, Farkas, Rákosi, Mathesz - Bene tizenegyyel kezdett és már a 3. percben vezetést is szerzett Bene Ferenc révén. A brazilok Tostao góljával még az első félidőben egyenlítettek, majd a második félidőben Farkas János lőtt fantasztikus kapásgólt, majd Mészöly Kálmán, aki sérülten szerepelt a meccsen, tizenegyesből álította be a 3-1-es végeredményt.

A meccs hajrájában a vállsérüléssel bajlódó Mészöly Kálmán felkötött karral játszott, az öltözőből tért vissza a gyepre és később Baróti azt mondta, ha Mészöly életben van, akkor pályára lép az utolsó csoportmeccsen is. Pályára is lépett, gólt is szerzett a Bulgária elleni megnyert meccsen is, így végül mi jutottunk tovább a portugálokkal a csoportból, de a Szovjetunió ellen már nem sikerült továbbjutni.

A brazilok elleni siker után a magyar és a nemzetközi sajtó is ódákat zengett a magyar csapatról, Baróti azt mondta, az 1954-es vb óta nem játszott ilyen jól a magyar válogatott, nem véletlen, hogy a Goodison Parkban zengett a „Hungary, Hungary" az angol nézők részéről, akik egy negyedik gólt is követeltek volna a magyar csapattól.

Magyarországon e meccs ideje alatt gyakorlatilag megállt az élet. Bár a mérkőzést a Magyar Televízió is közvetítette, az emberek nagy többsége a rádiót és Szepesi György legendás közvetítését hallgatta a Goodison Parkból.

Válts nicknevet.! Creative Commons License 2022.10.19 0 0 11573

Tényleg elkezdődött valami a fiatalsággal kapcsolatban, itt például Böde élteti tovább apuka szellemét a határbíró kapcsán: https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/video-bzd-szajba-te-ezert-allitottak-ki-bode-danielt-2919215

Disznófő Vendéglő Creative Commons License 2022.10.12 0 2 11572

...klubunk úgy döntött, hogy a vezetőedzőt írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

 

Már megint egy mocskos szemét cédula!

 

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-remek-sracok-akik-szeretnek-futballozni-veber-elnezest-kert-2918065

Előzmény: Van szókincsed? (11567)
Hát ne éljen Eduárd? Creative Commons License 2022.10.10 0 0 11571

Gyuritól ez egy őszinte megnyilvánulás volt.

Keményen határozottan megmondta, nem volt izé

Előzmény: Van szókincsed? (11567)
Tralfamador Zog Creative Commons License 2022.10.10 0 0 11570

ISKOLA

 

Vannak edzők, akik szókimondó, szenvedélyes stílusban irányítják a csapatukat. Ezt az iskolát képviselte Mészöly Kálmán is, aki nem válogatta meg a szavait, ami a szívén, az a száján volt. Legendássá vált, ahogy szövetségi kapitányként az 1981-es, norvégok elleni világbajnoki selejtezőn (4-1) űzte, hajtotta csapatát a Népstadionban: "Imre, hát miért nem váltotok, b...d meg? Te menj oda, ő jöjjön ide!" De a szívből jövő gólörömét sem feledi senki, amikor azt üvöltötte a segítőjének, Mezey Györgynek: "Gyere, a k... anyádat!"

Nos, a magyar futballban jártasak tudják, hogy az újpestiek kedvence, Véber sem ment a szomszédba egy-egy obszcén kifejezésért, ha arról volt szó, hogy jobb játékra sarkallja az övéit. Egy lapunkhoz eljuttatott videó szerint azonban Véber most talán a kelleténél is jobban elragadtatta magát. 

Előzmény: Van szókincsed? (11567)
A másik határbíró Creative Commons License 2022.10.10 0 0 11569

A könnyeim toldosulnak ilyen méltó komponálás hallatán! Gyuriiii!

Előzmény: Van szókincsed? (11567)
21 ezer Ft-ért tankoltam! Creative Commons License 2022.10.10 -1 0 11568

De legalább Apuka tanai ápolva vannak... 😀

Előzmény: Van szókincsed? (11567)
Van szókincsed? Creative Commons License 2022.10.10 0 3 11567

Hát itt nem úgy tűnik, mintha elindult volna:

https://sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/veber-az-u19-es-csapatanak-meccsen-vak-gik-gyulekezete--alpari-video/2022101010274219214

 

Apuka már csak egy málnát kér, ilyen méltó komponálás után.

 

"Kurva életbe, ereszd már el, kerüld ki körbe, baszd meg! Beleül az öledbe! Ez nem igaz, hogy nem mész rá, egy hónapja ugatom! Egyszerűbb, ha rúgsz egy öngólt, baszd meg minden meccsen. Buta fasz! Baszd szájba az összes a kurva anyját! Neked eszed annyi van baszd meg, mint annak a bábúnak ott, vitted ki a raktárba, baszd meg... A faszomba kerültök ti ide, baszd meg, Újpestre, ilyen tudással. Vak gecik gyülekezete, baszd meg. Goldballba, meg ott kéne a faszom tudja, hol lennetek. Falutokba, baszd meg. Senkiháziak, baszd meg."

Előzmény: Wakler Inci (11566)
Wakler Inci Creative Commons License 2022.10.08 0 2 11566

Gézu a SportPluszban:

 

– A focisulija révén komoly rálátása van az utánpótlás-nevelésre. Őszintén: látszik bármi igazán pozitív változás a szakmai fronton?
– A remek körülmények megteremtése után most már tényleg ideje lenne ezen a területen is alkotni, és azt gondolom, hogy el is indultak a jól érzékelhető változások. A figyelem végre a legkisebb korosztályok felé is kezd fókuszálni, ahol már rengeteg tényező eldőlhet.

 

Végre elindult valami a fiatalsággal meg a magyar futballal kapcsolatosan!!!

A másik határbíró Creative Commons License 2022.09.19 0 0 11565

Én sem látok egyetlen olimpiai bajnokot sem.

Előzmény: Válts nicknevet.! (11564)
Válts nicknevet.! Creative Commons License 2022.09.19 0 0 11564

Nézem a nagyfokú rendezvényt, de nem látom sehol Kálmánunkat. Méltatlan, hogy nem hívták meg. Csak jöttment államfők, akik a térdéig sem érhetnének. :(

Előzmény: A másik határbíró (11563)
A másik határbíró Creative Commons License 2022.09.12 0 1 11563

Állítólag a királynő utolsó üzenete az volt, hogy "Karcsi, pörgessél, melegítsél!"

Előzmény: Disznófő Vendéglő (11561)
Nincs izé! Creative Commons License 2022.09.12 0 0 11562

Ez méltó viselkedéskomponálás volt, AKA! (a képnél már csak a vízjel jobb, köszönöm, hogy elmondhattam!)

Előzmény: Disznófő Vendéglő (11561)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!