Keresés

Részletes keresés

RónaLD Creative Commons License 2011.08.30 0 0 234

Bloggerynának üzenem, ne gondolkodjon túl sokat,

 

Na ja. Itt vagy például te, gondolkodás nélkül is milyen jól elvagy már vagy húsz éve.

Előzmény: Amocsok3 (225)
Welcome on board Creative Commons License 2011.08.30 0 0 233

Értem.

Azért én is kiváncsi lennék az értékelésre.

Előzmény: Amocsok3 (224)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.18 0 0 232

Ha távollétemben megérkezne a kérdőív értékelése, kérlek benneteket, hogy ebbe a topikba helyezzétek el a linkjét! Nem szeretném elmulasztani, és szükség esetén elnézést kérni, amiért mindenféle negatív kicsengésű prekoncepcióval éltem. Köszönöm.

Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.18 0 0 231

És az ősiségével sincs semmi probléma.

Előzmény: Törölt nick (230)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.18 0 0 229

2040-2050-re megoldódik a probléma. Ha nem tesz valaki keresztbe neki.

Előzmény: wok (227)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.18 0 0 228

"Szoval, mi a helyzet a csakrákkal és az akupunktúrával? Mert aku-val már érzéstelenitettek Kinában és műtöttek is"

No! A csakrákba még nem volt időm beleásni, de az aku az nagyon kézenfekvőnek látszik, mivel van szufla (energia) benne bőven. Katona koromban, a tűzoltó rajban egyszer a nagy lábujjamra helyezték a 20 kg-os porraloltót. Azonnal megszűnt az órák óta gyötrő fejfájás. Ott a hajtógáz lehetett az energia forrása.

 

Sajnálom, hogy néhány napra netmentes helyre kell utaznom, mert úgy látom, végre elérkeztünk arra a pontra, mikor valóban használható, alternatív gyógymódokról esik szó. Ez a hangszóró dolog nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Utána is fogok nézni, hogy hol tudnék egy használható sorozatot beszerezni, mondjuk úgy 0,2 mg tól 120 kg-ig. Érdemes lenne kísérletezni vele. Nem bizonyított, csupán női megérzés, de jelentősége lehet annak is, milyen hangokat sugároznak alkalmazás közben. Én a Pink Floydot használom már évek óta láz- és fájdlomcsillapításra. Első próbálkozásra az Állatok című albumukat javasolnám. Vagy valami igazán szép, magyarnótát.

 

 

Előzmény: horex (226)
wok Creative Commons License 2011.08.18 0 0 227

ez jópofa, de igazság szerint a rák gyógyíthatatlansága még az elég sután működő vegyi gyógyászat szerint is meghaladott álláspont, én már legalább annyi gyógyultat láttam, mint belehaltat

Előzmény: Törölt nick (220)
horex Creative Commons License 2011.08.18 0 0 226

Azt szeretem amikor az ilyen levelekben szerepel "a Magyarok Háza" és hasonló "bizalomgerjesztő" kitétel

 

A rák tényleg mindig is gyógyitható volt, csak ezt majd akkor mondjuk ha feltaláltaák az ellenszerét, de ugy má könnyű lesz mondani

 

Hadd mondjak a hitre vagy a gyógyitásra egy tegnapi példát

B.nőmnek fájt nagyon a dereka sokat melóztak a vikend-telekn a lányával, derékfájós.

Lánynak mindenféle akupunktura és hasonló vizsgája van

Azt mondja a b.nőm "benyomott" a fülébe egy tabletta szerűt/?/ és 10perc alatt , újjzsibbadás kiséretében , eltünt a fájdalom a derekábol

 

Elfogadom én a 10ezer éves kinai !inka gyógyitásokat, de amikor egy térdfájásra az a válasz hogy pszichés,mert nem ekarsz elmenni valahova és mágnessel gyógyitja, az már sok nekem

Egyszer mondtam a b.nőmnek, ha fáj a térded, gyere hozám és ráboritom a 30cm-es hangszórómat, az majd meggyógyitja

Hááát, én voltam a "hulye" :)

 

Szoval, mi a helyzet a csakrákkal és az akupunktúrával? Mert aku-val már érzéstelenitettek Kinában és műtöttek is

 

by horex

Előzmény: Amocsok3 (216)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.18 0 0 225

Ja! Még valami.

 

Bloggerynának üzenem, ne gondolkodjon túl sokat, ösztönösen sokkal értékesebbeket, maradandóbbakat alkot. :)

Előzmény: Amocsok3 (224)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.18 0 0 224

A leányzó 15 éves, naívnak mondható teremtés. Nem az első küldeménye volt. Általában visszaküldök neki néhány címet, amiből kihámozhatja, hogy az általa küldött levél hoax, vagy egyszerűen csak valami baromság. A rák ugyi más. Az ember úgy van vele mint a vallással. Próbál körültekintő lenni, finoman fogalmazni, nem megsérteni senkit a hitében és érzelmeiben. Ezt egyébként az utóbbi időkben próbálom elfelejteni, és idegenekkel szemben (pl. itt a fórumon) elég jól megy, de valódi ismerőssel ez még elég nehezen megy.

 

Egyébként némi provokáció is volt abban, hogy tanácsot kértem. Ezen topik nyitója, Bloggeryna látva az index cikk címét (Hisz ön a hitben?), úgy csapott rá, mint tyúk a takonyra. Bloggerina érzékeny a hittel kapcsolatos kérdésekben, manapság az iskolák egyházi kézbe adásán örömködött, miközben rendesen kiosztogatja a hitetleneket. Ebbe a témába most nagyon bele (mellé) nyúlt, nem is nagyon látjuk azóta. Szóval, provokációm témája: A fiatalok és a hit.

 

Megkérdezték már itt tőlem, hogy miért tulajdonítok ekkora jelentőséget egy ilyen felmérésnek, nincs abban semmi rossz. Én meg azt mondom, hogy van. Nagyon nem mindegy, hogy mit közvetítünk az utánunk jövő generációknak. Mi talán már vagyunk annyira tapasztaltak (talán fásultak is kicsit), hogy a hallottakat, olvasottakat képesek vagyunk a helyükön kezelni. A fiatalok, gyermekek erre még képtelenek. Mindenféle információt magukba szívnak, legyenek azok jók vagy hamisak.

 

Minden átverésnek kell, hogy legyen igazságtartalma. Ki hinne ennek a levélnek, ha a gyümölcsök egészségre veszélyes voltáról értekeznének benne? Ez teljesen ellentmond az eddigi ismereteknek. Hiteltelenné teszi a levelet.

Szó sincs a levélben a megbírságolt csodateáról, ugyanakkor, aki kapcsolatba kerül a rákkal és ismeri e levelet, bizonyára rákeres a prof. úr nevére a neten, és az első tíz oldal bőven ad felvilágosítást e csodaszerről.

Előzmény: Welcome on board (223)
Welcome on board Creative Commons License 2011.08.18 0 0 223

Na jó, olyasmire gondoltam, hogy mennyire bizonytalan a témát illetően, bedől, nem dől be.

Elolvastam őket.

A mindenféle csodaszerekkel kapcsolatban erősen szkeptikus vagyok én is, a naponta felbukkanó hihetetlen gyógyulásokra képessé tevő valamikben egyszerűen nem tudok hinni, ennek ugye megvan az a veszélye, hogy lehet között akár valóban kiváló, az is megy a levesbe. Van egy olyan teoriám is, ha már nem árt, akkor jó :-), de ez kevés.

A füvesemberes gondolatok szerintem egyáltalán nem rosszak, monjduk most nagyon rámentek erre a savbázis egyensúlyra, nem tudom, nem vagyok szakavatott, abban viszont maximálisan hiszek, hogy a táplálkozás rengeteget számít.

Hogy azt hogyan lehet normálisan kontrollálni a mai agyonmérgezett világban, azt viszont megint nem tudom.

 

Előzmény: Amocsok3 (221)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.18 0 0 222

:) Ez kedves.

Előzmény: Törölt nick (220)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.18 0 0 221

Volt konkrét kérdés is, igen.

Mit válaszoljak egy  tizenéves, nagyon kedves leányzónak? Mármint az általa küldött továbbított levélre.

Egyébként meg megadtam néhány címet a topik témájával kapcsolatban. Arra is lehet reagálni.

Előzmény: Welcome on board (219)
Welcome on board Creative Commons License 2011.08.18 0 0 219

És mi volt a kérdés? :-)

Előzmény: Amocsok3 (216)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.17 0 0 218

> A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a
> nevetés, lúgosít!

 

 

Mióta ezt tudom, percenként mérem a pH-mat. Hol sírok, hol meg nevetek.

Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.17 0 0 217

A szavazógépet nem ártana beállítani, mert egy gépről több szavazatot is elfogad. Nyomtam is néhányat. (Örüljön a laptulajdonos a forgalomnak!) :)

Előzmény: Amocsok3 (216)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.17 0 0 216

Levelet kaptam ma délután (ez nem kamu), és most gondban vagyok, hogy mit válaszoljak egy  tizenéves, nagyon kedves leányzónak. Segíthetnétek!

 

A továbbított levél így kezdődik:

 

> Bükkszentkeresztről Gyuri bácsi a füves ember és Dr.Dávid
> Tamás
> professzor, a Magyarok Házából ill.Lébényből üzeni
> tisztelettel:
> Emberek!
> Ébresztő!!
> Gyógyítható a rák!!!
> Mindig is gyógyítható volt!

 

Nem másolom be, mert hosszú. A neveket bepötyögve a keresőbe ezer számra jönnek a találatok. Itt pl. Lehet szavazni is. :) (igaz lehet: 50%, Hülyeség:42,31%, Passz: 7,69%) Ebben már az én szavazatom is benne van.

 

https://kecskescsabi.wordpress.com/2011/01/29/bukkszentkeresztrol-gyuri-bacsi-a-fuves-ember-es-dr-david-tamas-professzor-a-magyarok-hazabol-ill-lebenybol-uzeni-tisztelettel/

 

Adalékok:

 

http://www.codteainfo.hu/konyvek.htm Érdemes a designet is nézni.

És! Nem akárkiről van itten szó.

Assoc.prof.prof.h.c.mag. Dr. Dávid Tamás — rákkutató, a Nemzetközi CoD™ Rákkutató Csoport (ICRG) és a Nemzetközi CoD™ Rák Információs, Prevenciós és Kutatási Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány elnöke és tudományos főigazgatója.

 

A CoD™ tea – a „fehér elefánt”, amit mindenki lát, de senki nem tesz semmit Nem kell megrettenni az oldaltól. Embert még nem esznek. Talán.

Na jó. Egy kis kedvcsináló a cikk utáni hozzászólásokból:

 

 

Louis Cypher 2010.05.25. 18:43:31 @Serio: "Ismer bárki olyan embert, aki rákos volt, és ténylegesen meggyógyították?" (Mármint az orvosok. A szerk.)

Nincs kedvem bővebben kifejteni, de igen.
Magamat.

 

 

docpayton 2011.02.23. 19:57:34 Tisztelt ...,ma láttam (sajnos) újra Dávid dr-t (a Profot nem írom hozzá, mert kitartó kutakodás után sem sikerült Europaban egyetemet találnom ahol habilitált volna) és a mai kinyilatkozásai végleg kiborítottak. Mert, hogy "nem szabad mammográfiát végezni", "nem szabad biopsziát venni" mert vagy rákkeltö vagy áttétképzö- dést okoz. 30 éve agyok sebész, ebböl már 25 éve Ausztriában (ahol Becsületrend nevü kitüntetés nincs - csak Dávid dr-nak), így szomorúsággal figyelem mennyi sarlatán ténykedik szülöföl- demen.

.

A készítmény amit propagál Ausztriában a betiltott szerek listáján szerepel, pedig itt is van elég kétes eredetü szer, de ennek a kumarin (véralvadásgátló) tartalma olyan magas, hogy azonnal visszadobták a törzskönyvezésnél. Sajnos a Mo-n tapasztalható bizalmatlanság a hagyományos medicina iránt részben érthetö, de ez nem ok arra, hogy ilyen hiénák szabadon garázdálkodhassanak.

 

 

 

A levélben persze nem szerepel a CoDTM teakeverék. Kérdezhetnék olvtársaim, hogy szerintem miért, de talán maguk is megtalálják erre a választ.

Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.17 0 0 215

Rajta!

Csak figyelmeztetnélek, hogy az ő génkészlete is veszélybe kerülhet, ha nem hasonló utat választ.

Szerintem, fehér asztal mellett megdumálható. Vidd el valahová vacsorázni!

Előzmény: kölcsönzői jelmez (214)
kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2011.08.17 0 0 214

jó ötlet, csak a nejemmel kell ledumálnom

Előzmény: Amocsok3 (212)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.17 0 0 213

Nem. Egyáltalán nem. Csak, gondoltam, a 2/3 miatt, érzékletesebb lesz a példa.

:)

Előzmény: RónaLD (211)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.17 0 0 212

Másrészt, meg alaposan gondold meg (ha még nem váasztottál társat), hogy kivel kevered génkészleted. Mert az evolúció egy nagyon tréfás társasjáték. Ki tudhatja, hogy egy ma lesajnált embertípus a véletlenek játéka során nem válik-e uralkodó típussá (pl. azzal, hogy produktívabb, és kiszorítja a kevésbé produktívakat), és ha ráadásul egy véletlen baleset folytán, úgy 500 000 év elteltével úgy változik a genetikai állománya, hogy már nem kompatibilis a tiéddel (magyarán nem lehet közös utód), akkor a génjeid halálra vannak ítélve. Tehát. Ha még nem kötelezted volna el magad, a legjobb megoldásnak az tűnik, ha a világ minden szegletében szétszórod a génállományodat. Így van némi esélyed a továbbélésre.

Előzmény: wok (210)
RónaLD Creative Commons License 2011.08.17 0 0 211

...így nem mondhatjuk azt, hogy a holapirosozó (esetleg csak rossz helyre született) egyed bármivel gyengébb génkészlettel rendelkezne, mint mondjuk a parlamentben ülő képviselőink.

 

Izé. Én már jártam parlamenti bizottsági ülésen. Biztos, hogy a képviselői génkészlet a megfelelő referencia alap?

Igaz nem vettem tőlük DNS mintát, meg IQ tesztet sem töltettem ki velük csak csendesen sírdogáltam a sarokban ennyi hülyeség láttán.

Előzmény: Amocsok3 (209)
wok Creative Commons License 2011.08.17 0 0 210

az már igaz: szoktam is mondani, hogy hülyékre nagy szükség van, mert kihez képest lennének okosok az okosok? :)

Előzmény: Amocsok3 (209)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.17 0 0 209

Semmi bizonyíték nincs arra, hogy a szerzett (tehát nem genetikusan öröklődött) tulajdonságok beépülnének a genetikai kódba (sőt! ennek minden tapasztalat ellentmond), így nem mondhatjuk azt, hogy a holapirosozó (esetleg csak rossz helyre született) egyed bármivel gyengébb génkészlettel rendelkezne, mint mondjuk a parlamentben ülő képviselőink. Ez is hozzátartozik a tisztánlátáshoz, ha már sanyit említetted. :)

A holapirosozóknak is meg van a maguk helye a társadalomban. Ugyan kin élősködnének a "kiválasztottak" ha ők nem lennének?

Előzmény: wok (208)
wok Creative Commons License 2011.08.17 0 0 208

az evolúció ellen dolgozunk, silányodik is a génállomány rendesen. ez örök dilemma, hiszen általában egyetérthetünk azzal, hogy nem szabadna akárkinek megszületni vagy életben maradni, de ez a gyakorlatban csak antihumánus módon volna betartható.

 

de ha már így van, akkor legalább azokat hagyjuk pusztulni, akik még arra se törekszenek, hogy ne csináljanak oltári faszságokat maguk ellen: a donortempóban zsinnyegő motoros gyerekeket, meg az itt a pirosozókat mindenesetre ide sorolom, vagy azokat, akik percenként többszázért hívják sanyi tisztánlátót

Előzmény: Amocsok3 (207)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.17 0 0 207

"és azt is megvéded, aki beszáll az aluljáróban itt a piros hol a pirosozni?"

Mindenható nem vagyok, sajnos.

Nem is reméltem, hogy evolúció párti vagy. A modern társadalmak nagyon sokat tesznek a természetes szelektálódás ellen. Például az orvoslással, de mondhatnánk a természetgyógyászatot is (bizonyos kitételekkel). A fogalom az új körülmények között kicsit módosult. Jelenlegi törvényeink (társadalmi) szerint a behúzósoknak kellene kiszelektálódni. Csak nem működik tökéletesen a rendszer.

Előzmény: wok (205)
horex Creative Commons License 2011.08.17 0 0 206

Hit!

Egy kérdőivben Mari néni biztos bexelné

Előzmény: wok (203)
wok Creative Commons License 2011.08.17 0 0 205

és azt is megvéded, aki beszáll az aluljáróban itt a piros hol a pirosozni?

 

mindentől nem lehet megvédeni az embereket, és aki nyilvánvalóan és menthetetlenül hülye, az megérdemli, hogy az evolúció kirostálja

Előzmény: Amocsok3 (204)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.08.17 0 0 204

Így is mondhatjuk.

Vagy, aki hülye, haljon meg!

Én azért maradok a szerényebb képességű becsapottak pártján.

Előzmény: wok (203)
wok Creative Commons License 2011.08.17 0 0 203

megérdemlik

Előzmény: horex (202)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!