Keresés

Részletes keresés

betekintő Creative Commons License 2012.11.04 0 0 1496

Ha valaki olvasná...

Az azonosított áldozatoknak mi lett a sorsa, mert sehol semmi bulvárhír?!

Valami olyasmi mende-monda is keringett, hogy több áldozat is lehet.

Nyáron haverokkal voltunk a helyszínen, de égig ért a parlagfű és a növényzet, de a szemét-sitt meg térdig áll az egész területen.

Hajléktalanokat is láttunk, minden maradt a régi?

sóhegy049 Creative Commons License 2012.07.21 0 0 1495

Valamit írni kellett megint? :-)

"Drogot is rabolt a csepeli gyilkos banda"

http://csepel.info/?p=20863#more-20863

Rikos Creative Commons License 2012.06.30 0 0 1493

Erdekes hogy a haboru ota a szerb kifejezest hasznalja a media ha valami nagyon nagy kegyetlen buntenyt akar bemutatni hogy felfigyeljenek ra!A haboruban a horvatok es a bosnyakok is ugyan olyan kegyetlenek voltak az albanokrol nem is beszelve kocobo-t most is egy gerilla vezer iranyitja!Mire kepes a media!A leghatekonyabb balkani maffia amit annak lehet nevezni az a szerb es alban etnikai csoportok a tobbi nemzet csak szervezetig notte ki magat!

Nem gondoljatok ,hogy roluk akar hir is van ?!Ezek nem kopasz kigyurt hulye gyerekek !Nincs rajuk irva eszre se venni oket az utcan nem olyan barmok!

Na az a lenyeg ha media nagy figyelmet akar akkor azt mondja szerb haborus bunos,szabadcsapat,tigrisek,alban bergyilkos,szerb bergyilkos,heroin!Csak azt fejtegetem hogy fel lehet hasznalni egy nep nevet ezt meg annak idejen elintezte Clinton bacsi meg az eu hogy a szerbek a feketebaranyok a horvatok a hosok a bosnyakok a fasza gyerekek az albanok meg egyenesen a szegeny elnyomott kisfiuk!A media a legnagyobb fegyver!Srebrenicarol minden evben hallani ,de arrol hogy Srebrenica kornyeken hany szerb falut irtottak ki a bosnyakok arrol nem vagy hany szerbet irtottak es kergettek el Krajinarol arrol sem vagy hogy sirva bucsuztak el egymastol szerbek es muszlimok a dayton-i beke utan kik bekeben eltek egyutt falvakban!Nem mert megdolne a nagy tevhit !

Amugy Magyarorszagon a szerb es alban maffia zavartalanul mukodik mar reges reg a haboru elott es fog mukodni meg vagy kitudja hany evtizedig ugy hogy errol senki sem tud es senki sem latja mert az ilyen dolgokat nem latni eppen azert szervezett es etnikai!

sóhegy049 Creative Commons License 2012.05.27 0 0 1492

"Platinát kereshettek a holttestben a csepeli gyilkosok"

Talán az eddigieknél is bizarrabb fordulatot vett a csepeli elásott emberek ügye. A Vasárnapi Blikk információi szerint az egyik áldozatot, H. Viktort azért ölték meg, majd égették el gyilkosai, mert platinát kerestek a testében.

A hajléktalanokból álló rablógyilkos banda egyik tagja mesélt arról a rendőröknek, hogy azt gyanították, áldozatuk testébe egy baleset után nemesfém implantátumot ültettek a kórházban.  

H. Viktor korábban maga hencegett ezzel, akkor még nem sejthette, hogy ez lesz a végzete.

- A vallomások szerint a banda fejének tartott szerb Dragan Bajics (38) amfetamint is szedett, mielőtt nekiállt volna a kínzásoknak – mondta el a Vasárnapi Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor.

- Nem elég, hogy a diósdról eltűnt férfit félholtra verték, megkínozták, felakasztották, aztán még fel is gyújtották, hogy hozzájussanak a testében lévő platinához – tette hozzá.

A rémtett után a gyilkosoknak csalódniuk kellett, a hamvak között ugyanis nem találtak semmit. Ezért az elégetett tetemet végül a Dunába dobták.

http://csepel.info/?p=19892

Pünkösdi kényszerpótcselekvés?!

sóhegy049 Creative Commons License 2012.04.06 0 0 1491

"Kitépték a fogait, hogy elmondja, hol van a pénze"

http://csepel.info/?p=19066#more-19066

A "táborban" akadt egy pár telefon, szanaszét, SIM plugin keret, meg ez-az, de valamiért azt a múlt évben nem nézték át. A mostani állapot, meg a lenti videónál is amortizáltabb.

A területen egyébként egy lakott "tábor" maradt, ami színte megközelíthetetlen, a helyszíntől kb. 300m légvonalban, a Duna parton gyalog 400m?! Ügyes "építés", mert még a lehullott levelek ellenére sem volt látható, sehonnan.

sóhegy049 Creative Commons License 2012.03.19 0 0 1490

B változat, stop.hu, csepell.info

"Csepeli “eperföld”: Gázpisztollyal lőttek a fejére, túlélte"

December végi állapotok:

FreedomTrail Creative Commons License 2012.03.19 0 0 1488

Lehet még halott a csepeli eperföldön

Újabb részletek: Krisztusi pózban kötözték ki egy kifosztott férfit. Ötnél több halott lehet. Tovább »

forrás: Index.hu

sóhegyi049 Creative Commons License 2012.02.22 0 0 1487

A hajléktalan kutyák és gazdáik megmentői

http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/159459

sóhegy049 Creative Commons License 2012.01.23 0 0 1486

A csepel.info oldalra rakták fel kommentként, a szócső nem adta hírül?!

Németh Szilárd
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.

Tisztelt Polgármester úr!

Alulírott, Észak-Csepel különböző részein sajátépítésű kunyhókban élő emberek, az alábbi kéréssel fordulunk Önhöz. A Csepeli Önkormányzat 2011. december 13-án el akarta dózerolni a kunyhókat, amikben évek óta lakunk. Ezek a kunyhók nem a legkomfortosabbak, gyakran engedély nélkül épültek és számos elvárásnak nem felelnek meg, de nekünk mégis az otthont jelentik. Egy olyan helyet, ahol melegben vagyunk, ahol minden este fedél van a fejünk fölött, ahol személyes tárgyainkat tároljuk, és ahol együtt lehetünk családtagjainkkal.

Ábel Attila alpolgármester telefonos tájékoztatása alapján az Önkormányzat a kunyhók elbontását bizonytalan időre elhalasztotta, de sajnos azóta sem kaptunk pontos információt arról, meddig maradhatunk otthonainkban és milyen emberhez méltó elhelyezést tudnak nekünk biztosítani abban az esetben, ha valóban lebontják a kunyhókat.

Ezúton szeretnénk kérni Öntől egy személyes találkozót, ahol elképzeléseink szerint mi, azaz az érintett kunyhólakók, A Város Mindenkié hajléktalan érdekvédelmi csoport képviselői, valamint Ön és az önkormányzat illetékes munkatársai vennének részt. A találkozó célja, hogy megtudjuk, mi lesz otthonaink sorsa, pontosan mik az önkormányzat tervei, és hogyan tudunk olyan megállapodást kötni, amely a helyi lakosoknak, az önkormányzatnak és nekünk is elfogadható.

Kérjük, jelezze, hogy január folyamán mikor tudunk személyesen találkozni. Válaszát előre is köszönjük.

Üdvözlettel,
Budapest, 2012. január 12.

http://hvg.hu/itthon/20120123_csepel_hajlektalanok_polgarmester#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_1_23

Természetesen reakcio, zéró!

sóhegy049 Creative Commons License 2012.01.09 0 0 1485

A narancs szócső is megírta, úgy saját profiljában :-)

Az még eszembe jutott, hogy anno volt az egyik áldozat lánya a Frizbiben és azt ecsetelte, hogy a temetés a jövő héten lesz. Igaz nem mondta, melyik jövő hét, meg a felvétel időpontja sem ismert, de a bulvár csendben volt?!

Előzmény: Berlusz Móni (1484)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.01.07 0 0 1484

Nem közvetlen összefüggés, de Csepel és hajléktalanok...

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kutyamaffiara-csaptak-le-csepelen-2076751

A rendőrök az állatvédőkkel együtt ütöttek rajta péntekről szombatra virradóan egy főleg hajléktalanokból álló kutyakereskedő bandán.

sóhegy049 Creative Commons License 2011.12.28 0 0 1483

Nem is kell idehozni, van saját topic, olvastam. Itt a helyi infon is megy a szardobálás. Nem tudok többez írni róla, meg semmit nem akarok írni róla, mert pusztán a "HA" és a -"hetett", "-hatott" végű igékre nem lehet támaszkodni. Mi igaz? Ki tudja... Sajnos, hogy két ember életének valamiért vége.

Előzmény: Berlusz Móni (1482)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.12.23 0 0 1482

Nyilván van benne propaganda-PR is.... De ahogy végigkísértük a kettős gyilkosságot eddig, hát nem piskóta, ami ott Csepelen folyt a szoci érában....

Nem akarom áthozni ebbe a topikba azt a témát, de nyilván nem párszázezer ft-ért történt a kettős gyilkosság.....

Előzmény: sóhegy049 (1481)
sóhegy049 Creative Commons License 2011.12.23 0 0 1481

Itt ahol lakom, nem jutott el, valamilyen oknál fogva, ahol dobálták, onnan hoztam egyet, mert a fele a papírgyűjtőben végezte. :-)

Az ominózus iskola itt van a lakótelepen.

Magánvélemény: ez a "Vörös Csepel" című, helyi alpolgármesterünk - állítólag - magánműve.

Nem igen mozdít meg, mert a nyomdatechnika mivoltából olyan büdös, hogy nem lehet elolvasni. :-) Na meg a "HA" és a -hatta, -hette végű igék még számomra nem bizonyító erejűek. Mindegy, propagandaanyag... A http://csepel.info ahol találni építő hsz-at! :-)

Előzmény: Berlusz Móni (1480)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.12.22 0 0 1480

Ennyire mélyen nem ismerem az ügyet... Nem tudom, mikor került képbe a Fadesa.

Más: ha csepeli vagy, kaptál már ebből a kiadványból, amit a mai NOL cikkben szerepel?

Mivel a kettősgyilkossággal kapcsolatos inkább, reggel a Csepel - brutális! topikba tettem be.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=114928585&t=9186438

Előzmény: sóhegy049 (1479)
sóhegy049 Creative Commons License 2011.12.22 0 0 1479

Köszönöm az infokat!

Ez már a túlpart, amiatt nem mélyültem el benne.

Itt, biztos tudod, hogy a Wallis mutyi az megbukott, pedig együtt írta a jobb és a bal, de csepeli civilek - vezetőjük nevét nem írom - sikeresen megfúrta, de ezután jött a Fadesa, 2008-ban?

A lényeg, ahogy írod, ebből nem most lesz bármi is. A szemét csak gyűlik Csepelen, még a IX. kerület nagyjából elmegy.

Előzmény: Berlusz Móni (1477)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.12.21 0 0 1478

Az eklépzelt Duna Passage-ról itt láthatsz egy jobb képet:

http://hg.hu/cikk/epiteszet/9723-hol-is-epul-az-uj-belvaros

Előzmény: Berlusz Móni (1477)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.12.21 0 0 1477

A www.dunacity.hu weboldal elég gyenge, csak angol infót tartalmaz.

2008-2009-es cikkek vannak a témáról, tán ez a legutolsó:

http://hetivalasz.hu/uzlet/vizparti-rozsda-30995/

Tudomásom szerint a másik oldalon a Duna Passage (ez WING, azaz Wallis érdekeltség) is eléggé vontatottan bontja a terepet. Szóval nem lesz ott egyhamar ez:

http://dunapassage.hu/Dunapassage_ismerteto.pdf

Előzmény: sóhegy049 (1475)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.12.21 0 0 1476

Szerintem az a Duna City projekt is leállt....

Előzmény: sóhegy049 (1475)
sóhegy049 Creative Commons License 2011.12.21 0 0 1475

Az anyacég már rég, azt tudom, de a magyarországi is? Itt a fityiszes hírblog, csak annyit villantott, hogy nem található. Igaz én osztottam mindjárt 2-vel! :-)

A túlparton, a Nagyvásártelep is az ő tulajdonuk, mert arról semmit nem találtam?

Előzmény: Berlusz Móni (1474)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.12.21 0 0 1474

Nem veszett el a befektető (Fadesa, spanyol ingatlanos cég), csak csődöt jelentettek, és még pluszba rájött a gazdasági válság, ami az ingatlanpiacon hatványozottan jelentkezik.

Előzmény: sóhegy049 (1473)
sóhegy049 Creative Commons License 2011.12.21 0 0 1473

Nyáron még meg volt egy része. :-)

Most hozzáépítettek és az Obi felé, a domboldalban ismét van vagy 5-6 sátor és kunyhó. Egyszer a volt Nagyvásár telepre akarunk benézni, mert kizárt, hogy ott ne legyen senki. Az épületet nem őrzik, csak van. A befektető ott is "elveszett"!

Előzmény: Berlusz Móni (1471)
sóhegy049 Creative Commons License 2011.12.21 0 0 1472

Segítettek a hajléktalanok is takarítani, kint voltunk az említett helyen, más miatt is.

Akkor itt is monitorra vetem, hogy a szemét 90%-át a "kedves" csepeliek hordják oda. Nem egy kupacból szedtünk ki számlákat és egyéb papírokat, amik a gazdájára utalnak.

Azért nem "lájkoltuk" a "kilakoltatást", mert nem szerettük volna, hogy a lakótelepekre költözzenek be.

Előzmény: Törölt nick (1470)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.12.13 0 0 1471

Éppen tegnap jártam az OBI mögött. A korábban már itt is emlegetett 'Atom anti Kft" házat lebontották (vagy elhordták...???), a terület valami iszonyat módon tele van hordva lommal, és már felhúztak egy nejlonfóliából sátrat a ház romjai mellé.....

Előzmény: Törölt nick (1470)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.13 0 0 1470

Én inkább választás elé állítottam volna őket.

1. Megtisztítják az erdőt a szeméttől és a helyükön maradhatnak

2. Az aktivisták tisztitják meg az erdőt, a hajléktalanok meg mennek a jó francba. 

Igy a következmény az lesz, hogy a hajléktalanok újból össze fogják szemetelni az erdőt és továbbra is leszarják, ha valaki oda önti ki a szemetet, hiszen itt vannak a szorgos aktivisták, akiknek meg úgyis kell a reklám.

Amúgy az a gond, hogy kb. ilyen szellemben "kezelik" a cigányputrikat is, meg is lehet nézni, mcsoda környezetszennyezés van egy ilyan környéken.

Előzmény: marcipannyuszi (1469)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.12.13 0 0 1469

A Város Mindenkié aktivistái megtisztították a csepeli Szabadkikötő környékét a szeméttől, így az ott élő hajléktalanok egyelőre kunyhóikban maradhatnak.

http://www.hir24.hu/belfold/2011/12/13/megkegyelmeztek-a-csepeli-hajlektalanoknak/~~fokusz

sóhegy049 Creative Commons License 2011.12.05 0 0 1468

Továbbra sem pihen a bulvár:

http://csepel.info/?p=17225#respond

"A csepeli gyilkosságok során hét embert ástak el a tettesek..."

Azóta ott helyszínelés nem történt, mindent elvitt az őszi enyészet. A vasat is begyűjtötták, a talajjal egy szintem áll már minden. Érdekes, hogy senki nem vette birtokba a tábort?!

sóhegy049 Creative Commons License 2011.11.18 0 0 1467

Nem pihen a Nemzeti Bulvár:

http://csepel.info/?p=16875#more-16875

"Így mészárolt a csepeli banda"

sóhegy049 Creative Commons License 2011.11.07 0 0 1466

"Bedrogozva öltek a sorozatgyilkosok"

http://csepel.info/?p=16660#more-16660

"A rendőrség gyanúja szerint brutális kegyetlenséggel kivégeztek egy nyáregyházi családot és a diósdi H. Viktort. Az eddigi adatok szerint a banda tagjai „elszámolási vita” miatt kínozták meg és akasztották fel H. Viktort, és a gyilkosság előtt részegek voltak, illetve drog hatása alatt álltak. Úgy tudjuk, van vallomás arról is, hogy a banda fejének tartott szerb Dragan Bajics amfetamint (speedet) is szedett, mielőtt nekiállt volna a kínzásoknak. Feltehetően a drogoknak köszönhető önkívületükben gyújtották fel a holttestet, a hamut pedig a Dunába szórták."

Egyszer már kijelentették, hogy azonosították a négy áldozatot. Akkor...?

sóhegy049 Creative Commons License 2011.11.04 0 0 1465

Csepeli hamut gyűjt a rendőrség

http://csepel.info/?p=16634#more-16634

Az elhunytak egyik hozzátartozója éppen a helyszínen volt a mintavétel idején.

– Az anyósom holttestét még nem azonosították, egyelőre csak gyanú, hogy őt is megtalálták. A hamut a szemem láttára zacskózták be. Volt, akit halála után úgy próbáltak eltüntetni, hogy tűzre dobták – állította a Blikknek a rokon.

A 1456-ban írtam, október 12-én, mikor mesélte a horgász lakóteleptárs, hogy kotorják a hamut... Akkor nem a táborban, hanem a Duna partra vezető úton tették ezt, ahol van egy pár égetés nyom, mégpedig a fémgyűjtők, kábelégetési nyomai, ezeket kotorták akkor.

A táborban már rég átkotorták, átrostálták, azóta ott semmi, csak az enyészet, meg a "használható" tárgyak elfogyása. 31-én néztünk le utoljára, akkor készűltek a mécseses képek. Esetleg ha onnan vesznek most mintát, az remek munka. :-) Biztos nem jártak arra azóta emberek és állatok? :-) Minden tele van kutyával!

Dr Jan Garavaiglia mondotta az ID-n, hogy a holttest 1500 fokon, 2 óra égethető el. Szerintem ez a krematórium. Mivel a benzin sem ég 800 fok felett, így nem tudom hogyan lehet mindent eléhetni? Olyat nem olvastam, hogy csontot találtak volna. DE(!) Amennyiben sikerült teljesen elégetniük a hajléktalanoknak, a nomád körülmények között valakit, akkor szerintem a kosszal keveredett hamuból nem értem hogyan akarnak DNS-t kimutatni?

Végszóra? Egyszer arról volt már szó, hogy azonosították a négy áldozatot. Most akkor a Blikk talált ki megint valamit, vagy éppen volt négy eltűnt ember és hozzá négy holttest? Utóbbi teória morbid lenne!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!