A frekvenciakiosztásnál szerintem az államnak nincs joga befolyásolni, hogy milyen arányban legyen zene és szöveg.
A frekvenciakiosztás alapja egyedül a lefedettség és teljesítmény (KW) lehetne.
Szabályozza a piac, hogy mit akarunk hallgatni és ne néhány politikus.
Az amerikai külügyminiszter közvetlenül beavatkozott az Országgyűlés törvényalkotó munkájába, mikor a Klubrádió frekvenciához juttatásáért kardoskodott.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a mai napon döntést hozott a Budapest 89,5 MHz, a Budapest 103,9 MHz és a Budapest 95,3 MHz helyi körzeti rádiós frekvenciákra kiírt pályázatok tárgyában. Mindhárom budapesti frekvencián várhatóan már 2012. év első negyedévében új rádióadók kezdhetik meg működésüket.
A Médiatanács a három budapesti kereskedelmi frekvenciára 2011 júliusában tette közé pályázati felhívásait, „kevesebb kötöttség több magyar zene” mottóval. 2011. augusztus 30-án az érdeklődők a három jogosultságra összesen 20 pályázati ajánlatot nyújtottak be, ami rendkívül nagy érdeklődést jelent. A formai és tartalmi vizsgálatok után végül 16 pályázati ajánlat maradt versenyben. Az NMHH hivatalának előterjesztése alapján a Médiatanács 2011. december 20. napján döntött a három nyertes ajánlatról.
[...]
A pályázati eredmények értelmében a Budapest 89,5 MHz frekvenciára a Prodo Voice Stúdió Műsorszolgáltató Zrt., a Budapest 103,9 MHz frekvenciára a Rádió Juventus Műsorszolgáltató Zrt., a Budapest 95,3 MHz frekvenciára pedig az Autórádió Műsorszolgáltató Kft. a köthet műsorszolgáltatási szerződést a Médiatanáccsal.
Tegnap este hallgattam a Klubrádión a ciánost. Nem szabad betiltani ezt a kanálist , megvan a közönsége , minden ilyen riportja sok százalékot hoz a jobboldalnak. Ingyenreklám.
Ne nevess ki. Komolyan itt rágtam a körmöm, hogy megtudjam. Erre jössz te és miattad fogok úgy meghalni, hogy Nero Bianco nem szótagolja le a "tők" szót. :-)
Volt idő, amikor egyetlen ellenzéki lap nem jelent meg hivatalosan, egyetlen ellenzéki adó sem volt Magyarországon, csak a Szabad Európa működött Münchenben. De ettől még összeomlott a Kádár rendszer. A te "demokráciád" ugyanígy fog járni.
Olvasva, hogy ki mindenki kapott eddig ott szerepet a bukott szélsőliberális bagázsból, indokolt eltakarodniuk az éterből is, és csak a nekem tetsző adók kapnak frekvenciát!