Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.06.29 0 0 10

Törölt nick Creative Commons License 2019.06.20 0 0 9

Budapesti 43 éves tanár vagyok, matematika, fizika, kémia korrepetálást vállalok. Koromnál fogva megtalálom a hangot a diákokkal, ugyanakkor 15 év tapasztalatom van a reál tárgyak tanítása, összefüggések elmagyarázása, koncepciók kialakítása terén, szemben a nyáron megszaporodó fesztiváljegyre gyűjtő kamutanárokkal. Sajnos az iskolai oktatás egyáltalán nem alkalmas arra, hogy a gyerekeknek sikerélményt nyújtson, egyénileg foglalkozzanak velük. Reál tárgyak esetén minden egymásra épül, akivel nem foglalkoznak személyre szabottan, hamar elvesztik a fonalat.
A korrepetálás részben pszichológia is. (Ez lenne ideális az iskolákban is, ha nem futószalagon egy kódszám lenne a diák, frusztrált tanárok közt.) 
Attól hogy felnőtt vagyok, semmivel sem vagyok több a diáknál, a haveri viszony, tegeződés, jó hangulat alap, ami nem mond ellent a tanulásnak, következetességnek, koncepciónak

Érthetően, ha kell az alapoktól (ebben szokott hiány lenni), az elmélet mellett sok gyakorlati feladatlappal korrepetálok, jó hangulatban, így a siker garantált, a diákok motiváltak, sikerélményeik vannak, mindig javít az, ahol nem csak aktuális tűzoltás a feladat hanem időben, stressz nélkül kezdjük a tanulást felvételire, érettségire, pótvizsgára is!

Budapesten nyáron házhoz megyek a 18. 19. 20.  23. kerületben, egyéb esetben a KÖKI Terminálban / Shopmarkban (Europark) tudok órát tartani, illetve heti 1x a Duna Plázában (13. ker.) 


-90 perc matek fizika kémia a KÖKI /SHOPMARK/DUNAPLAZA esetén 6000 Ft, 

 

-120 perc 8000 Ft , amiért a fenti kerületekben házhoz megyek, vagy KÖKI / SHOPMARK / DUNAPLAZA

 

NYÁRI SZÜNETBEN 1000 Ft kedvezmény,

 
-90 perc matek, fizika, kémia nyáron 5000 Ft, 


E-mail: matekfizikakemiakorrep@freemail.hu

Tel.: 30/9999008

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.08 0 0 8

Üdv!

 

Ha akartok valakit aki jó tanár, jó szakember, érdekli a diákok lelkivilága is, és nem kiégett, frusztrált, gyerekgyűlölő tanár nézzétek meg a linket. Matek-fizika-kémia területen tanít, érthetően, baráti hangulatban, házhoz megy Bp nagy részén. Lányom stabil 4-es lett a kezdeti 2esből matek fizika kémia terén.

 

https://www.facebook.com/korrepetalas.matematikafizikakemia

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.06 0 0 7

Rendben,csak nekem nagyon fontos lenne ez az egész,felőlem kombinálhatnánk is a dolgokat,pl.: aki nálam tanul az kedvezményt kapna nálad ,na persze vica-verza.Természetesen pénzügyileg megtudnánk egyezni:),mert szerintem az a legfontosabb hogy legyen jelentkező.

E-mailen megbeszélhetnénk,ha persze érdekel a dolog:): majer76@freemail.hu

Előzmény: .ZsL. (6)
.ZsL. Creative Commons License 2011.08.04 0 0 6

Leginkább semmi, naphosszat csak a számítógép bűvöletében élne.

Szgépfüggő lett a kölök, pedig másfél éves korától kb tíz éves koráig nagyon szeretett repülni, ha vittem magammal tandemutasként. Most már az nem érdekli, túl hétköznapi a számára.

Mondtam is neki nemrég, hogy semmi kifogásom a szgépmániája ellen, de legalább az idő negyedét (inkább harmadát) arra fordítsa, hogy a témával kapcsolatos érdekességeket olvassa a Net-en, képezze magát iskolai tananyagon túli dolgokkal, ne pedig csak játsszon.

 

Első gimis koromban én se nagyon tudtam, mi szeretnék lenni, de több dolog is érdekelt korábban is, aminek utánaolvasgattam. Akkoriban még nem volt Net (négy évtizede), de voltak könyvek, folyóiratok (Természet Világa, Élet és Koholmány, Népszerű technika, Univerzum, Ezermester, Fizikai Szemle, Magyar Tudomány, Új Írás, megegyebek...), aztán rájöttem, hogy csillagász lennék leginkább, de akkoriban az ELTE TTK-n óriási túljelentkezés volt, és nagyon erős volt a felvételi, főleg a szóbeli. Egyébként nagyon helyesen, és beláttam, hogy igazuk volt abban, hogy nem vettek fel, még a max. elérhető pontszám közelében sem, mert nem volt eléggé fizikusi az észjárásom. Egy fizikus jelöltnek nem az a legfőbb erénye, hogy meg tud oldani szabványos matematikai egyenletekbe foglalható feladatokat, hanem hogy olyan problémák esetében, amelyeket eddig még nem tudtak megoldani, fel tudjon vázolni kísérleteket, amellyekkel mérési adatok gyűjthetők a probléma későbbi esetleges tisztázásához.

 

A csereajánlatod egyébként köszi, majd meglátjuk, mi jön össze.

 

 

Előzmény: Mensikov (5)
Mensikov Creative Commons License 2011.08.04 0 0 5

Egyes után ötös ? Hihetetlen. Az idén ua. de matekból ?

Mi szeretne lenni ?

Előzmény: .ZsL. (2)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.04 0 0 4

Írtam:) ˇˇ

Előzmény: .ZsL. (2)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.04 0 0 3

Nagyon rendes felajánlás,de a jutalék nem fontos:).....nekem csak diákra lenne szükségem,s ha megoldható amennyi diákot betudnál nekem szervezni,én annyit probálok a te tanfolyamodra is,aszem erre talán tudok is érdeklödőt:) A részleteket akár e-mailen is megbeszélhetnénk:) majer76@freemail.hu

.ZsL. Creative Commons License 2011.08.03 0 0 2

Bizony, a lakbér...

Az súlyos ügy lenne nálam is, ha legutóbb nem sikerült volna olyan helyre költöznöm, ahol csak rezsit kell fizetnem, mert a tulaj örül, hogy nem áll üresen a ház addig sem, amíg eladja (majd egyszer, valamikor, nem sürgős neki), mert az új házát sikerült ennek eladása nélkül is megvennie.

Hozzám a jövő 7N a nagyobbik fiú fiókám jön matek korepre, mert az idén abból húzták meg a csibészt (tavalyelőtt fizikából, akkor elég jól sikerült felhúznom az ismereteit, jeles lett a pótvizsgája; csodálkozott is a tanár, persze bevetettem apait-anyait az ügy érdekében, azaz kiszíneztem a megadott tételeket mindenféle példákkal, ami csak eszembe jutott, a részecskefizikától a repülésen át a galaxishalmazokig, és a kölök rájött, hogy sokkal érdekesebb dolog a fizika, mint addig gondolta...) Most azonban elég sok dolgom van, ezért ha elvállalod matekból átsegíteni a vizsgán (Bp-en lakik, a káposztási ltp-n), cserébe felajánlok egy tandíjmentes siklóernyős képzést itt nálunk (ld: www.paramania.hu )

Na persze abból sincs lakbérre valód, de esetleg amíg itt vagy, nem kell fizetned ott. :-)))

Ez viszont komoly: az általad ideküldve nálam beiratkozott növendékek tandíjából jutalékot ajánlok. Ha érdekel a lehetőség, megbeszélhetjük.

 

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.03 0 0 1

Bocs:D...de a lakbért abból nem tom finanszirozni:D

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.03 0 0 topiknyitó

Budapesten házhoz me is megyek ha kell,...részletekér írj az e-mail címemre

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!