Keresés

Részletes keresés

rolanda6 Creative Commons License 2016.05.25 0 0 6

Sziasztok! Érdeklődnék hogy sony ericsson arc mobilom sokáig kapcsol be mi lehet a gond? Szoftvert frissítették mégse jo. Mit lehetne vele csinálni? Köszönöm a segítséget.

ktomaaa Creative Commons License 2012.06.22 0 0 5

Tud valaki a gyári akksinál erősebbet ?

rézfarkubagoly Creative Commons License 2012.02.09 0 0 4

Úgy tünik nem játékos a Sony telo, hogy egy hónapja nem járt itt senki. Ezek szerint okosak az emberek, hogy hazug, sikasztó cégre nem kiváncsiak

Előzmény: rézfarkubagoly (3)
rézfarkubagoly Creative Commons License 2012.01.04 0 0 3

Kit érdekel, hogy mit tud, vagy mit kellene tudnia. Gyári hibásak. 100-ért.Repednek a házak! Ennek ellenére garba nem cserélik !!!

 

 A lehetséges boldog év titka ne költsünk Sony Ericsson telefonra, mert Isten nem bottal ver hanem Sony Ericsson telefonnal

 

 

margithid Creative Commons License 2011.07.20 0 0 2

A mobilarénás cikkekre én már nem hagyatkozom, volt olyan teló amit istenítettek, nálam iszonyat rossz volt, volt amit lehúztak azzal meg tök jól elvoltam.

Ettől függetlenül jó kis telefon lehet az Arc, de én a Google Nexus S-emet nem cserélném el rá!

i love metric Creative Commons License 2011.07.20 0 0 1

Én a teszt pár pontjával nem értek egyet. A kamerát sikerült indokolatlanul lehúzniuk, pedig más helyeken ennél sokkalta jobb tesztfotókat is sikerült kihozni a telefonból. Gyanítom, hogy ott egy kicsit a fotózáshoz is értett a tesztelést végző.

 

De ez mindegy is. Szerintem nem rossz telefon amit a Mobilaréna cikke is megerősít, ugyanis nem sűrűn adnak "Ajánlott" plecsnit a készülékekre. Az ára azóta meg már rég nem 150 lepedő, hanem függetlenül is több helyen megkapható már egy százas körül. Szóval hiába durvább egy SGS2 hardveresen... jóval drágább is.

Előzmény: Turbobácsi (0)
Turbobácsi Creative Commons License 2011.07.20 0 0 0
Előzmény: Zetorforever (-)
Zetorforever Creative Commons License 2011.07.20 0 0 topiknyitó

Öcsém most szeretne ilyen telefon venni és neki gyűjtök infókat, eddig itt nem volt ennek a telefonok külön topikja ami normális is volt így rászántam magam hogy nyitok egyet, hátha jó sok segítséget kapok/kap!

 

A véleményeteket szeretném kérni(főleg azokét akik ilyet használnak) hogy milyen a telefon hétköznapi használatban. Gondolok itt a fényképezőgépre, videófelvételre, sebességre, mindenre.

 

Eddig a fényképezőgépről csak jókat olvastam, sokan mondják hogy ez a Exmor R nagyon jó! Hogyha van valakinek teszt fotója akkor feltölthetné!

 

Ami még érdekel hogy milyen memóriakártyát adnak hozzá? A legtöbb helyen azt olvastam hogy 8gb-at adnak, de egyes helyeken mást...szóval ez sem világos.!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!