Keresés

Részletes keresés

Platon Creative Commons License 2011.07.12 0 0 92

Dehogynem jutott el. Csak szelektív látásod van.

 

De pattanj rá a youtubera, és megnézheted újra, hogyan szorul össze a riporter gyomra a leállatiasodva kocsikat gyujtogató "forradalmár fiukért".

 

 

 

 

Előzmény: ballib zseb (91)
ballib zseb Creative Commons License 2011.07.12 0 0 91

Ami a közvetítést illeti, nem emlékszem hogy bárkit is előléptettek volna érte. Amúgy imho egyszerűen összeszarták magukat, és nem mertek kiállni a kamerával.

 

A legfelső emeleten nem mertek kidugni egy kamerát az ablakon? Ugyanmár.

 

és az olyan megmozdulások miatt szankcionálták, amikor a magából kikelve randalírozó köztörvényes bűnözőket biztatta.

 

Lehet, hogy a légköri zavarok miatt, de az általad említettek a mi TV-nkbe már nem jutott el. Az viszont igen, hogy egy neki átadott éles lőszert a kamerába mutatott. Ha emiatt szankcionálták, akkor az bizony fedi a te elnevezésed: "média gestapó"

 

 

Előzmény: Platon (90)
Platon Creative Commons License 2011.07.12 0 0 90

Lehet rosszul tudom, de Császár "urat" és a HírTV-t a forradalmazás, és az olyan megmozdulások miatt szankcionálták, amikor a magából kikelve randalírozó köztörvényes bűnözőket biztatta. Személyes véleményem szerint a bűncselekményben való részessége a pszichikai bűnsegéd tényállását feszegette.

 

Ami a közvetítést illeti, nem emlékszem hogy bárkit is előléptettek volna érte. Amúgy imho egyszerűen összeszarták magukat, és nem mertek kiállni a kamerával.

 

Mindenesetre a kereskedelmi adók beszámoltak róla,  mert akkor még nem volt média gestapó, hogy komisszárokat kényszerítsen rájuk mint most.

Előzmény: pinabubus2 (88)
ballib zseb Creative Commons License 2011.07.12 0 0 89

Azért nem közvetítette a közszölgálati TV, mert kormányirányítás alatt volt.

 

Nincs szükség az adófizetők pénzéből fenntartott közszolgálati médiára, mert az nem az adófizetőket, hanem a kormányt szolgálja.

 

Az általad említett eset is azt bizonyítja, hogy a kormány visszaélhet (és 2006-ban vissza is élt) ezzel a (ismétlem: adófizetők által fenntartott) lehetősággel.

Előzmény: pinabubus2 (88)
pinabubus2 Creative Commons License 2011.07.12 0 0 88

Azért az elég komikus volt, hogy  a TV ostrom idéjén a TV-1 és a TV-2 valami órákon keresztül dögunalmas beszélgetést közvetitett, miközben a TV előtt autók égtek, a vizágyús autót elfoglalták a felkelők, a rendőrök meg nem tudnak mit kezdeni a civil felkelőkkel. Mindezt csak a hir tv közvetitette.

A végén még a hir-tv riporterét Császár elődöt akarták elmarasztalni, a tudósitás miatt.

 

üdv PinaBubus

 

 

  

Előzmény: Platon (87)
Platon Creative Commons License 2011.07.12 0 0 87

:D

 

Tényleg?

 

Akkor talán mondhatnál példát rá a BBC-nél - vagy akár a gyurcsányi időszak közmédiájából - hogy valaki szándékosan meghamisított hírt közöl a kormánynak kedvezve, lebukik, majd másnap jutalmul előléptetik, és őt teszik meg a propaganda izé, hírek atyaúristenének?  

 

Kilóg a lóláb?

Előzmény: ballib zseb (79)
kovacspeter57 Creative Commons License 2011.07.12 0 0 86

mi a bizonyíték arra, hogy a BBC-nél nem hasonlóak az indokok?

 

Tudod, a BBC-t az orbáni médiával összehasonlítani, az pont olyan, mint az angol demokrácia és a kádári rendszer közé egyenlőségjelet tenni, mondván, hogy "de hisz mindkét helyen voltak választások". Ami tulajdonképpen igaz is: csak épp a Kádár-rendszerben mindig a Hazafias Népfront győzőtt 98-99%-kal...

 

Akik korábban esetleg nem ismerték vagy nem akarták elfogadni Orbán valódi gondolkodásmódját, azoknak is kimutatta a foga fehérjét az elmúlt 1 év ámokfutásában: egypártrendszer, totális államhatalom és központi irányítás az élet minden területén, az érdekegyeztetés és konzultáció teljes lesöprése, egy igen szűk új arisztokrácia kiépítése, sok-sok zsellérrel és rabszolgával, kubai/kínai/venezuelai "demokrácia".

 

Ezek után természetesen fel sem merülhet, hogy egy ilyen ember nem politikai tisztogatást végez a közmédiában.

 

 

off:

Azért elég durva, hogy már a nagy vezér képét is törlik innen, ha nem előnyös társaságban van.

Visszatérnek a sztálini retusált fotók - a kérdés már csak az, hogy marad-e valaki a csoportképeken?

on:

 

Viszont épp ez a gátlástalan totális hatalomra törekvés az, ami reményt ad: minél inkább bebetonozza magát, annál nagyobb összefogást fog létrehozni maga ellen! Pünkösdi Orbán-királyság lesz ez csak!

Előzmény: ballib zseb (68)
dodo341 Creative Commons License 2011.07.12 0 0 80

Hagyd őket, ez az elbocsátásosdi is ki fog pukkadni pár nap után már senkit sem fognak érdekelni ezek az agyament rágalmak, ennek az ügynek a kapcsán. Az a vonal ,hogy nem szabad senkit elbocsátani a túlterjeszkedett méretéhez képest nevetségesen alacsony nézettséget produkáló közmédiától az már csak egy renyhe félmosolyt tud kicsalni a legtöbbekből. 

Előzmény: ballib zseb (79)
ballib zseb Creative Commons License 2011.07.12 0 0 79

mindkét oldalon egyformán ilyen kettős mércét alkalmaznak

 

Te beletörődsz én nem. Akik valemelyik oldalon állnak, beletörődnek, én nem.

Előzmény: voks02 (78)
voks02 Creative Commons License 2011.07.11 0 0 78

Szerintem azért lenne, mert a közszolgálati média messze nem csak a napi politikai hírek leadására szolgál. Kultúrát, tévéjátékot (nem Anyátok közt-szerű szemétre gondolok, természetesen), színházat, zenét (nem a tucc-tucc divatot, arra jó a kereskedelmi rádió), satöbbit elsősorban tőle lehetne várni. Ahol van többé-kevésbé sikeres közszolgálat a világban, ott azért ez a jellemző.

 

Amúgy meg, fájdalom, ellent kell mondanom. Ennek nincs köze a kettős mércéhez. Anglia és a BBC nem ekvivalens Magyarországgal és az MTV-vel. Kettős mérce, mondjuk, az lenne, ha mondjuk a Fidesz-kormány is elküldene 3000 embert, meg az MSZP-kormány is elküldene, és valamelyik topiktárs egyiknél nem kérné azt számon, mint a másiknál.

 

Ez, természetesen, könnyen lehetséges, mármint ilyen kettős mérce, a mai közállapotok mellett. Sőt, meg merem kockáztatni, a különféle pártok kifejezett hívei (tehát nem azok, akikről éppen beszéltünk), mindkét oldalon egyformán ilyen kettős mércét alkalmaznak, nincs ebben semmi újdonság annak, aki az elmúlt tíz évet itthon töltötte.

Előzmény: ballib zseb (74)
ballib zseb Creative Commons License 2011.07.11 0 0 77

Olyan is van ahol pl csak melegeket foglalkoztatnak. ...ha ez verseny..... )-:

 

Nem is szerepelek az IKEA egyik biztonsági kamera felvételén sem :-)

Előzmény: Törölt nick (75)
ballib zseb Creative Commons License 2011.07.11 0 0 76

"Akkor kereskedelmi médiára se legyen szükség mert az meg tőkés csoportok szócsöve."

 

A közsolgálati médiát mindenképp a te pénzedből (adó) finanszírozzák, míg a kereskedelmi médiák esetén a te döntésed, hogy vásárolsz-e abból a termékből amit hirdetnek (és amelyik árában benne van a hirdetés ára is), vagy sem.

Előzmény: Törölt nick (75)
ballib zseb Creative Commons License 2011.07.11 0 0 74

Elárulom neked az egyik legféltettebb titkomat :-)  Az a véleményem, hogy nincs szükség közszolgálati médiára. A közszolgálati média mindig is az éppen hatalmon levő kormány szócsöve volt (és az ma is). Erre semmi szükség, bőven helyettesíti a sajtótájékoztató, amit feltehetőleg a legtöbb kereskedelmi TV közvetítene.

 

Na ennek fényében elmondhatom, hogy örülök a létszámcsökkentésnek (és remélem folytatják az utolsó emberig), miközben kívánom, hogy az elbocsájtott emberek tehetségesebbje találja meg a neki megfelelő munkahelyet a versenyszférába, a tehetségtelenek (senki nem gondolja magát annak, tehát senkit nem sértek meg :-) pedig gondolkozzanak el a profilváltáson és boldoguljanak abból, amihez értenek.

 

Visszatérve a topik szelleméhez (mert ilyen is van :-), nem tetszik az, hogy bármit tesz a kormány, az ellenzék nem kritizál, hanem kötözködik. Hallottam már rádióműsort, ahol azt nehezményezték, hogy a közszolgálati TV nem közli az elbocsájtandók neveit. Szerinted ugyanez a rádióműsorvezető kritizálni fogja a BBC-t is ezért (mert arra mérget vehetsz, hogy a BBC sem fogja megsérteni elbocsájtott dolgozó személyiségi jogait)?

 

És akkor már el is értünk a kettős mérce fogalmához.

Előzmény: voks02 (73)
voks02 Creative Commons License 2011.07.11 0 0 73

Oké, ámbár a magam részéről nehezen értem meg, hogy ha valaki jobboldalinak tartja magát, milyen megfontolásból szavazhat a se gazdaság-, se társadalompolitikájában messze nem jobboldali Fideszre, de mivel nincs alternatíva, ezt nyilván nem érdemes felróni... :-)

 

Szorítkozzunk a tárgyra. Tekints végig a kormány bő egy éves tevékenységének mérlegére, AB-vel, manyuppal, Költségvetési Tanáccsal, Szalai Annamáriával, rendvédelmisekkel, pedagógusokkal, dohányadóval, meg minden egyébbel, amit most hirtelen, véletlenül kifelejtettem, majd újra gondolkodj el azon, hogy van-e valami különbség Magyarország és Anglia között, az MTV és a BBC szavahihetősége, valamint alkalmazottaival szembeni magatartása között. Szerintem magadtól is megtalálod a választ, miért butaság a topikcímben feltett kérdésed.

Előzmény: ballib zseb (71)
ballib zseb Creative Commons License 2011.07.11 0 0 72
Előzmény: voks02 (70)
ballib zseb Creative Commons License 2011.07.11 0 0 71

Nézd már meg akár csak a nyitott topikjaimat és megkapod a választ a kérdésedre. Azzal a kitétellel, hogy jobboldalinak tartom magam, de semmiképpen sem rajongónak. Ja, és ha esetleg találsz olyan hozzászólást tőlem, amiben a jelenlegi kormány egyes intézkedéseit kritizálom, akkor jusson eszedbe, hogy a Fideszre szavaztam.

Előzmény: voks02 (70)
voks02 Creative Commons License 2011.07.11 0 0 70

Lenne egy érdekes kérdésem. Te elméleti alapon teljesen kizártnak tartod, hogy egyes emberek ne a "baloldali" vagy "jobboldali" rajongótáborba tartozzanak, ennek ellenére lehessen saját véleményük, amely adott esetben nem egyezik meg az aktuális kormányzat álláspontjával?

Előzmény: ballib zseb (68)
voks02 Creative Commons License 2011.07.11 0 0 69

Mások kedvéért, akik talán valóban nem tudják elmondani, amit a kedves topiknyitó vagy szintén nem tud, vagy szándékosan elhallgat: az eredeti cikk arról szól, hogy a Sunday Times bulvárlap (a News of the World most megszűnt bulvárlap testvérlapja, a legújabb hírek szerint igen könnyen lehet, hogy követi a NOTW sorsát) mindenféle forrásmegjelelölés nélkül felröppentette ezt a hírt, amelyet a BBC azonnal spekulációnak minősített.

 

Azért magára valamit is adó ember itthon sem a Blikk vagy valamelyik másik krumplipucoló segédeszköz híreiből szokott társadalmi-politikai kérdésekben releváns információkat nyerni.

ballib zseb Creative Commons License 2011.07.11 0 0 68

Ha ez így lesz, akkor az gyalázat, de mi a bizonyíték arra, hogy a BBC-nél nem hasonlóak az indokok?

Esetleg fordítsuk meg. Mind a két helyen gazdasági okok miatt van elbocsájtás?

 

A lényeg az, hogy a baloldal kettősmércével ítél és emiatt hiteltelen, már tényleg csak azok hisznek a ballibeknek, akiknek eltökélt szándékuk, hogy bármi áron is mindent elhigyjenek nekik.

Előzmény: voks02 (67)
voks02 Creative Commons License 2011.07.11 0 0 67

Alapvetően politikai okokból, de kapóra jön a gazdasági indoklás. Tudjuk jól, hogy a kirúgottak helyére lesznek újak (nem feltétlenül ugyanabban a státuszban, de a kifizetett pénz meglesz), csak olyanok, akiket ők maguk szeretnek.

Előzmény: ballib zseb (66)
ballib zseb Creative Commons License 2011.07.11 0 0 66

A Fidesz politikai, vagy gazdasági okok miatt csökkenti a költségeket?

Előzmény: Törölt nick (65)
voks02 Creative Commons License 2011.07.11 0 0 64

Szóval, továbbra sem tudtad elolvasni az általad beidézett cikket? Segítsünk, fordítsuk magyarra? Hátha akkor megérted, miről van benne szó? Ráadásaul vesd össze azzal, hogy a hír forrásaként idézett bulvárlap, könnyen lehet, éppen most fog a testvérkéjéhez hasonlóan tönkremenni a hazugságai és a mocskos üzelmei miatt?

 

De ettől még lehet, hogy a BBC el fog küldeni embereket. Láttunk már ilyet Angliában is. Olyat viszont nem nagyon, hogy nagyobb arányú leépítéseket ne az illetékes érdekvédelmi és szakmai szervezetekkel megtárgyalva vigyenek véghez. Mert az angolok ilyen kis buták, nem tudják, mennyivel jobb az ilyet hatalmi szóval.

Előzmény: ballib zseb (39)
bátor bimbó Creative Commons License 2011.07.11 0 0 61

Arról a félművelt sameszről beszélsz, aki Viktorral  fletörölte a padlót, akárhányszor ültek le  vitázni, s akitől Orbán úgy reszket,mint cerkopf majom az oroszlántól???

 

És arról a libásról beszélsz, akit egész Európa elfogadott, ellentétben  az őrült mini-Mussolnival, akit laposra püfölnek állandóan????

 

Affenébe, a bolondházat tényleg korán zárták be!

Előzmény: Törölt nick (60)
ELŐRE! Creative Commons License 2011.07.11 0 0 57

"bosszúálló, gyűlöletkeltő"

 

 

Bizonyára kunczéra gondolsz, esetleg ferire, aki bandájával együtt a csillagokat is lehazudta, hogy hatalmon maradhasson!

 

--------------------

De ha esetleg nem erre gondolsz, akkor legalább azt bizonyára hallottad már Magyarországról, hogy volt egy rendszerváltásunk '89-ben, de akiket le akartunk váltani, máig itt ülnek és a pofánkba röhögnek, sőt a kommunista rendszerben lopott(!!!) vagyonukkal kérkedve ma is itt osztják az észt és tanítani próbálnak minket a demokráciára...nos,nyilván ezekre gondolsz...ugye!?

 

Előzmény: kovacspeter57 (46)
ELŐRE! Creative Commons License 2011.07.11 0 0 56

"politikai alapon megy a 'tisztogatás'"

 

Kérlek ezt fejtsd ki, mert nem éltem.

 

Honnan lehet ezt tudni? Páran felálltak, hogy "én MASZOP bérenc vagyok, és most kirúgtak"...?

 

Vagy mégis mit jelent ez a "politikai" tisztogatás?

 

 

-----------------------------

annyira röhejesek vagytok, hogy az már fájdalmas!

Előzmény: Seol (21)
bátor bimbó Creative Commons License 2011.07.11 0 0 54

Mi van? Hallottatok valamit, hogy Orbán kivándorol?

Artemis Entreri Creative Commons License 2011.07.11 0 0 53

A cikkét? 4 cikk van, ebből 2 2006-os. A többit nem mutatja a narancsszínű szemüveg?

Előzmény: Törölt nick (44)
Nero Bianco Creative Commons License 2011.07.11 0 0 52

"ha a Fidesz is korrigálásra kényszerült a tényezők megváltozása után."

 

Gyakorlatilag semmi komoly befolyásoló tényező nem változott az elmúlt 2 évben.

Ennek ellenére a fidesz gazpoljának az iránya úgy pörög-forog, mint vasorrúbába a mágneses viharban.

Az egyebekről ne is beszéljünk.

 

De a kormányzás kétségkívül 80% reagálás a környezetre és 20% alakítás a környezeten

.

 

Előzmény: Törölt nick (45)
Artemis Entreri Creative Commons License 2011.07.11 0 0 51

Apukám, a fidesz folytonos protestálása nem függ az évszámtól.

Előzmény: Törölt nick (44)
Platon Creative Commons License 2011.07.11 0 0 50

Szerintem meg nevezzük a dolgukat a nevükön.

 

A kérdés továbbra is áll, még ha láthatóan nehezedre is esik rá válaszolni, hiszen bukik vele az egész topicod.

 

Mondanál példát rá a BBC-nél - vagy akár a gyurcsányi időszak közmédiájából - hogy valaki szándékosan meghamisított hírt közöl a kormánynak kedvezve, lebukik, majd másnap jutalmul előléptetik, és őt teszik meg a propaganda  izé, hírek atyaúristenének?

 

Előzmény: ballib zseb (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!