Hillary Clinton amerikai külügyminiszter a magyar demokrácia állapotával kapcsolatban értésre adta: amíg egy kormány demokratikus választásokon leváltható, addig nem lehet a demokrácia megszűnéséről beszélni. Utalást tett arra is, hogy a kormányzat kétharmados parlamenti többsége szabad választások eredménye.
Probald a 287-es hozzaszolastol ujraolvasni ezt a topikot, addig, amig meg nem erted azt az osszefuggest, hogy neked es Dereknek ugyanaz a dolog jutott eszebe, viszont kikerted magadnak h veletek kapcsolatban tobbesszamot hasznaltam. Ez az, amitol tobbet vartam volna toled. Nem gondoltam, hogy ezt a dolgot osszerakni neked tenyleg problemat jelent.
Valamint ismet sikerult bemutatnod a nagyszeru vitakulturad egy ekkovet, nevezetesen, hogy nem erdekel es hidegen hagy a tema onnantol kezdve, hogy valaki ravilagit a butasagodra. De nem muszaj am ide irkalnod, ha meg megis megteszed, ne lepodj meg, ha valaki helyreigazit, ha hulyeseget irsz. Azt meg ugye nem gondoltad komolyan, hogy te barkinek is megmondod itt, hogy mire valaszoljon, es mire ne?
De szoveget ertelmezni azert nehezen tudsz, ugy nez ki. Vagy mar elfelejtetted, hogy neked es Dereknek ugyanaz a dolog jutott eszebe? Hiszen pont ezt reagaltad a hsz-ere. Vagy a te kedvedert ismeteljem meg neki is ugyanazt, vagy a hsz-emben az o nevet is meg kellett volna emlitenem?
Ennel azert tobbet vartam toled, de hat ha nem, nem.:)))
Ma tartja XXIV. kongresszusát a Fidesz. A Millenáris Parkban csaknem kétezer küldött gyűlt össze, hogy újraválaszthassa tisztségében Orbán Viktor pártelnököt.
A médiatörvény hatálya az internetes sajtótermékekhez fűzött kommentekre, blogbejegyzésekre, fórumokra nem terjed ki, és az internetes vagy nyomtatott sajtótermékek esetében eleve csak a június 30-át követően megjelent tartalommal kapcsolatban alkalmazható - mondta Koltay András, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának tagja az MTI-nek.
2018-ban vagy 2022-ben már igen, jöhet egy másik fideszes, vagy bármilyen ''szalonképesebb'' politikus de most ide egy kemény legény kell, jó gyomorral, gumicsizmában!
Gyermekkorban a leg tanulékonyabb az ember. Tehát a cuculizmus egész szótárát
otthon megtanulhatta a komenista papa-mama beszédéből, meg sok Marxismus-Leninizmussal is tetézték terhelték agyát az iskolákban. Kis időt töltött a Soros
Alapitvány iskolájában, de az meg a többihez képest smafu, igy domináns a kommunista
diktatura ismeret. Azt is építi keményen sajátos személyre szabott kivitelben Elvégre fejlődni és változni kell az erőszakrendszereknek is.