Keresés

Részletes keresés

gyorskeresés00 Creative Commons License 2022.01.08 0 0 7

Ha már Vietnám, kevesen tudják, hogy dél lerohanását követően a zsákmányolt jelentős számú repülőgép egy részét hadrendbe vették az északiak, s be is vetették a 78-as vörös khmer majd a 79-es kínai háború idején. Bővebben:

http://kazivilaga.com/blog/2022/01/07/tigrisek-voros-csillaggal/

hsziupeng Creative Commons License 2012.02.17 0 0 6

Ki gondolta volna, hogy a 'Beillesztés'-gombot még külön meg kell nyomni, nem elég a képet kitallózni...

Előzmény: hsziupeng (5)
hsziupeng Creative Commons License 2012.02.17 0 0 5

Íme. (sajnos az előző hozzászóláshoz nem sikerült csatolni.

Előzmény: hsziupeng (4)
hsziupeng Creative Commons License 2012.02.17 0 0 4

Szervusz,

próbáltam utánjárni a dolognak, angolul, vietnamiul és kínaiul, de eddig nem jutottam eredményre.

Eleddig egy kézzelírott levélfélét találtam, amiben Hồ Chí Minh gratulál Mao Zedong 74. születésnapja alkalmából. A kép mellékelem.

Előzmény: gacsat (-)
gacsat Creative Commons License 2011.06.26 0 0 3

10 évvel, és sokmilió viettel később. Különben sem állítok semmit, hanem keresek.

Előzmény: KripliSzek (2)
KripliSzek Creative Commons License 2011.06.26 0 0 2

A vietnámiaknak engedélyt kellett kérni a kínaiaktól, hogy megverhessék az amerikaikat ?!?! Mert ezzel fejeződött be a háború...

NickJ Creative Commons License 2011.06.26 0 0 1

Gacsat elvtárs! Már csak te vagy életben azok közül, akik látták a levél tartalmát. De rövidesen felkeresnek munkatársaink, hogy orvosolják ezt a problémát.

Ja és nincs Gacsat-ügy!

bakibaby Creative Commons License 2011.06.25 0 0 0

0 ember látta a képet.

bb

gacsat Creative Commons License 2011.06.25 0 0 topiknyitó

Az volt benne, hogy megtalálták Ho Chi Minh táviratát Maohoz, amiben engedélyt kér a vietnámi háború befejezésére. Kép is volt hozzá, 1 kínai nyelvű távirat. Most sehol sem találom. Ki látta rajtam kívül?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!