Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.03.31 0 0 44
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.31 0 0 43

Ezel (filmsorozat) összes zenéje...

https://youtu.be/8Q2_9u3EOS0

Úgy 22 részt láttam belőle! Pedig ez a sorozat tetszett! Nem rosszak a török tévésorozatok! :D A zenéje szuper volt! Azért Ezel egy kicsit balfasz volt, hogy így játszadoztak vele....Eyşan viszont tényleg szép lány volt! ♥

Cansu Dere

pucca1013 Creative Commons License 2017.10.11 0 0 42

ezel 2 évad legutolsó részében ezel nyít ajtót én ott jöttem rá mikor a fejét meg vakarta ugyanis az ezelnek volt a szokása 

Előzmény: Padre540 (29)
quadfreerider Creative Commons License 2011.10.08 0 0 41

Nem teljesen értem a sorozat végét, amikor a már felnőtt Can, Ezel fia, elmegy a világítótoronyhoz. Az ajtóban ki áll? Ti hogy értelmezitek?

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.17 0 0 40

Tevfiknek a hálának előzményét tettem be, itt van az a rész amit akartam.

Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.17 0 0 39

Elhahálozási sorrend és videók: (hétfőn lesz a 59. rész)

Ramiz (61. rész) (ez a nagy lövöldözés, itt sérül meg)

Tevfik (65. rész)

Temmuz (67. rész)

Kenan (68. rész)

Eysan (70. rész) (itt szúrja meg Cengiz, ő ugye később hal meg a vonaton)

Cengiz (71. rész)

Magyar Hadvezér Creative Commons License 2011.08.29 0 0 37

Nagy jelenetek.Kenan halála után megjelenik halott Ramiz és elmegy a már halott  fiatal Kenannal(Ramiz átváltozik öregből fiatal Ramizzá).:D Egymásra mosolyognak, mintha nem háborúztak volna egymással évekig.:D

Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.27 0 0 36

Valószínű akkor hogy se Kenan

se Temmuz halálát

nem fogják mutatni.  (lehet még Tevfikét sem) :(

Előzmény: Magyar Hadvezér (35)
Magyar Hadvezér Creative Commons License 2011.08.26 0 0 35

Yusuf halálát nem mutatták meg egészben, akit érdekel itt megnézheti.Kb 34.perctől.

Magyar Hadvezér Creative Commons License 2011.08.26 0 0 34

Köszönöm!

Előzmény: deluigi (33)
deluigi Creative Commons License 2011.08.26 0 0 33
Előzmény: Magyar Hadvezér (31)
deluigi Creative Commons License 2011.08.26 0 0 32
Előzmény: Magyar Hadvezér (31)
Magyar Hadvezér Creative Commons License 2011.08.26 0 0 31

Azt hol lehet megnézni, amikor Ramiz elvágja Selim torkát?Youtube-on kerestem, de nem találtam.

Előzmény: Caro_Lina (26)
Padre540 Creative Commons License 2011.08.15 0 0 30

Az öreg Ali azért sem lehet,mert elvileg Ő nevelte fel Can-t.Jó,megszökött amikor megtudta az igazságot.De akkor is öreg.:)Cengiz?Az megmagyarázná a botot,túlélte és fáj neki.:)De ott éldegélnek kettecskén Ezellel?Mellesleg Ezel 32 éves a sorozat elején,Ősem lehet vén őszhajú.

Előzmény: Padre540 (29)
Padre540 Creative Commons License 2011.08.15 0 0 29

Sziasztok!

Bárhogy is gondolkozom,a vége amikor Can jön a motorral,sehogyse jön ki.Ki a botos öreg?Ali nem lehet,mert túl öreg,kb. 2040-et kellene írni.Idegen lenne?Csak nem.Ezel nyit ajtót?Ok hogy nem volt méreg,hol volt az elmúlt 8-10 évben?Azért ezeket a kérdéseket nehéz lenne megmagyarázni.

Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.26 0 0 28

Az a leggázabb, hogy azok a jelenetek, amiket ki fognak vágni szinte mind kulcsjelenetek.  (mint pl. Eren halála is az volt). Ebben a sorozatban nem nagyon csinálnak semmit ok nélkül :)

Előzmény: ahududu (27)
ahududu Creative Commons License 2011.06.26 0 0 27

Még az elején valahol Sebnem drogozott Alival és azt is kivágták.

Szerencsére Mert halála nem olyan drámai és véres, az biztos marad.

De valóban sok sok jelenet hiányozni fog, már előre félek...

Előzmény: Caro_Lina (26)
Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.26 0 0 26

Sok olyan lényeges jelenet van, amit így szerintem nem fognak leadni.

Például amikor...

Ramiz elvágja Selim torkát,

Alinak majdnem letépik az ujját,

Ali "kivégzi" Temmuzt,

Cengíz "baseball ütős" jelenete

A Ramiz halála előtti tűzharc

stb.

Az is kérdéses, hogy a Sebnem "drogos" jelenetei vajon beleférnek e ebbe az idősávba...

(csak a számomra legemlékezetesebb durvább jeleneteket soroltam fel)

Előzmény: ahududu (24)
Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.26 0 0 25

Igen... Én is erre gondoltam. Pedig az igazán látványos, és drámai jelenet. Nem értem miért nem lehetett későbbi idősávba tenni, hogy leadható legyen... Ezzel legyilkolják a sorozatot. Olyan mintha pl az Elemi ösztönt úgy adnák le, hogy kivágják belőle az erotikus és az erőszakos jeleneteket. Értelmetlen...

Előzmény: ahududu (24)
ahududu Creative Commons License 2011.06.26 0 0 24

Én még Baharnál leszek kíváncsi, vajon hogy fogják megoldani? A fejlövésnél spriccelő vér biztos nem leadható, akkor marad az első két lövés? Az még talán belefér...

Előzmény: Caro_Lina (23)
Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.25 0 0 23

Remélem az Ezel-Ali-Temmuz jelenetsort nem vágják meg, mert nagyon drámai lesz.

Előzmény: Törölt nick (21)
Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.25 0 0 22

Igen Mert meg fogja tudni. :)

Serdart majd a második évad közepefele Eysan fogja lelőni. Ali és Teffo pedig eltakarítja a hullát.

Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.25 0 0 21

Izgis részek jönnek a jövő héten. Szerdán megtudja Ali hogy Ezel=Ömer valamint Kamillt lelövik, csütörtökön Alit ápolják a kotházban mert nagyon megsérül, pénteken a végén pedig megtudja egy levélből Ezel, hogy Gan a fia.

Mert halála előtt meg fogja tudni, hogy Ezel a testvére?

Serdart megöli valaki úgy is, hogy meg fog halni, vagy állandóan megússza?

Előzmény: Caro_Lina (19)
Messier72 Creative Commons License 2011.06.25 0 0 20

..hát én többször megnéztem az ajtónyitós jelenetet a világítótoronynál, de ott a hajszín nem látszik, hogy őszes. A jellegzetes fejvakarás és szintén nem látható "kék kockás" ing viszont igen. Hogy ne lett volna elég bátorsága Eysan miatt az öngyilkossághoz? Nos, nélküle viszont mégsem tudott élni, hisz Bahar kérdésére is egykor merőn hallgatott, illetve a második évadban felszedett csajtól is elköszönt. Ergo neki csak Eysan kellett, őt szerette, nélküle meg mit kezdhetett magával?.....bizos online pókerezett..:)

Előzmény: Caro_Lina (18)
Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.25 0 0 19

Arra, hogy mérget vesz be nem a gyomorfájdalma utalt (főleg, hogy végig az arcát mutatták), hanem az a visszaemlékezés, mikor Ramiz odaadta neki a gyűrűt, amiben méreg van. Ha az utolsó jelenetet megtörténtnek  fogadjuk el, akkor Ramiz becsapta Ezelt, és nem méreg volt a gyűrűben.

Előzmény: Messier72 (15)
Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.25 0 0 18

Ezelt nem látjuk öregnek, csak őszes. Szürke a haja, mint Alinak. 10-15 év alatt meg simán megőszülhetett.

Ezelt Cengíz házánál Eysan meggyilkolása miatt rohanják le a rendőrök. (Valószínűleg Cengíz azonnal szólt a rendőröknek, miután elpucolt, ráadásul "bizonyítékokat" is gyűjtögetett előzőleg. Minden szépen ki volt tervelve.)

Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.25 0 0 17

Ne felejtsd el a narrációt. Ramiz azt mondja, az a történet, amit elmesélt, az most végetért. Ami ezután következik az nem történt meg. (...) Vagy mégis?

Egyszerűen csak a nézőre van bízva. Én Ömert nem tartom elég erősnek egy öngyilkossághoz, miután már Eysant eltemették... Abban a pillanatban képes volt rá, máskor nem hiszem, hogy az lett volna.

Eysanba 2x döfi bele a vésőt. Valószínűleg sikerült is átdöfnie valamelyik belső szervét. Azért lógott belőle annyi csó, és ezért nem tudták már megmenteni, miután Cengíz elvágta azokat. (Persze ez csak az én változatom :))

A fordításról pedig annyit, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az angol fordítás téves. Főleg hogy a magyar szinkron sokkal jobban kötve van, mint egy feliratozás.

Messier72 Creative Commons License 2011.06.24 0 0 16

...nem beszélve arról, hogy az a srác, aki Can Ucar néven mutatkozik be, az max 20-25 év körüli lehet. Amikor Ezel visszatér - az első részben mondja Tefo Alinak -  32 éves és Can ekkor már 12 éves, azaz 20 év van apa és fia között. Ezel így Can Ucar megjelenésekkor annyira nem lehet öreg, max 40-45 éves. Szóval kicsit gáz a vége....

Előzmény: Caro_Lina (10)
Messier72 Creative Commons License 2011.06.24 0 0 15

...hát én is végignéztem a sorozatot a youtubon, de ma borult minden, köszönhető az angol feliratozásnak. A mai részben az angol felirat szerint Ali és Cengiz találkozójánál Cengiz ezt mondja 7:51-nél: "Look at my condition" (nézd a kondiciómat) ma viszont "ad meg a széf számát és megyek is" mondat hangzott el. Ha így van az összes rész lefordítva...hát elég vicces. (  Továbbá azt sem értem, hogy a 71-ik részben Ezelt miért rohanja le 15 rendőr Cengiz házánál, egy iskolai lökdösés miatt? Vagy hogy Eysan mibe hal bele? Attól a 15 csepp vértől ami elfolyt, amíg a csövet kihúzták? Kár volt ezt a filmet így elrontani a végére.

Amiért viszont írtam...nos a vége is fura, mert ha Ezel mérget vesz be a vonaton - erre utalt a gyomor fájdalma - , akkor ugyebár meghal. Ha csak altató volt a gyűrűben, akkor mikor felébred jópárszor lehetett volna öngyilkos Eysan miatt. És mivel annyira szerette, nem is akart volna tovább élni. Ha pedig egy mindent "elfelejtő por" akkor miért kellett bezárkóznia egyedül a világítótoronyba, hisz gazdag, jóképű és semmiresem emlékszik a múltból, simán kezdhetett volna új életet...Hát ez az utolsó rész el lett cseszve...nem kicsit...szerintem. Pedig a story és maga a film brutál jó, a szinészekkel együtt.

Előzmény: Caro_Lina (10)
Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.24 0 0 14

Persze hogy megtudja. Bár Cannak ezt nem mondja el senki. Ezért üt nagyot, mikor az utolsó jelenetben a fiú Can Ucarként mutatkozik be. (Ali biztos elmondta neki, mikor nagyobb lett)

Cengíz azért viszi magával Cant, mert neki csak Ő van. Nagyon kötődik a gyerekhez, a fiának tartja, akkor is, ha tudja hogy nem Ő az apja. Vele akar új életet kezdeni. Valóban szereti Cant, nem Ezel miatt viszi magával.

Előzmény: Törölt nick (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!