Keresés

Részletes keresés

Axióma Creative Commons License 2011.06.10 0 0 4

Na peldaul a muanyag lefolyoracs az igy vszinu ertelmesebb... de a pazsitracskonel nem latom ertelmet. Bar tok normalisan kinez az is ahogy keritesnek alkalmaztak, de ahhoz meg plane veszett draga.

Előzmény: RealCorpus (1)
Axióma Creative Commons License 2011.06.10 0 0 3

Na, ebbol a topikbol se fogom megtudni, erdemes-e...

Abban tud valaki segiteni, hogy ha akarok 1,5 m hosszu 7-8 cm szeles, 2-3 cm vastag (vagy amennyi kell) keriteslecet annak megfelelo fabol, rendesen lekezelve (idojaras ellen, szin nem szamit), akkor az mibe kerul _keszen_, 5 evig a karbantartasat is figyelembe veve? Mert muanaygbol ez most 910 Ft, es nem kell kenegetni se most, se kesobb, csak felrogziteni amit a fanal is (ugyanazok a szerszamok viszik, azt mondjak). Me'g tan a fa arat tudnam, de hogy festesnek (kezelesnek) mennyi az anyag + munkadija (1x konnyebb szereles elott, aztan ha kell me'g 5 even belul akkor mar fent a keritesen).

A mua. pazsitracsko viszont most neztem, mocsok draga per negyzetmeter, azt valahol elszamoltam elsore, 2-es alatti szorzo remlett.

Infomaker Creative Commons License 2011.06.10 0 0 2

Én usaban jártamban a Suncast termékekbe voltam beleesve, tök jó cuccokat gyártanak, még kerti házikókat is:

 

www.suncast.com

 

RealCorpus Creative Commons License 2011.06.09 0 0 1

... és még az illetlen illetéktelenek sem tugyák serre cserélni.

Előzmény: Wágner úr (0)
Wágner úr Creative Commons License 2011.06.09 0 0 0

.... http://www.siremlekek.eu/ - nadon Lyó lakhely, kérem szépen, tartós, környezetbarát, mobil, csereszabatos, nem süllyed - nem borul föl a hálás utókor által hozott EmlékSör.... 

Előzmény: Axióma (-)
Axióma Creative Commons License 2011.06.09 0 0 topiknyitó

Muanyag keriteslecet arul a Bauhaus is, de ha a gyarto oldalat felkeressuk (cortinaplast), rengeteg mas mindent megoldottak (ujrahasznositott!) muanyagbol.

Teljesen logikus egy csomo esetben, legalabbis ranezesre. De van-e aki mar hasznalja? Nem csuszik-e a muanyag gyepracskovon az auto? Lehet-e eresz aljan a lamberia helyett ilyet rakni? Erdemes-e ebbol csinalni a gyerek homokozojanak a keretet, uloket?

 

Elso korben eleg draganak tunik, de foleg a fa'val szemben (nem kell kezelgetni) mar par eves tavlatban se biztos, hogy nem lesz olcsobb osszessegeben (bar elsore is le kell kenni... annak se tudom az a'ra't). Beton elemek eseten inkabb a konnyebb varialhatosag ami ertelmesse teszi.

[Esztetikailag egy csomo helyen nincs jelentosege, de nem is feltetlen nez ki rosszul, inkabb mashogy.]

 

Leginkabb az erdekelne, hogy kinel miert NEM valt be, vagy milyen mas, nem fa megoldasok vannak a fentebb emlitett problemakra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!