Keresés

Részletes keresés

RealCorpus Creative Commons License 2011.06.10 0 0 395

Voltam Vagyok Leszek Creative Commons License 2011.06.09 0 0 393

"Jobb oldalon - ha az ő pozíciójukból nézzük - gyülekezik a Boldog (párt)Család a felhőtlenül boldog dedekkel, Antika tünde fülei még műtétre várnak, de Petike már láthatóan tudja az irányt, ahová a tekintetét emelnie kell pályafutása során. Gabóca pinduri kis angyalka még, de a kiflit már eléri a babakocsiból kinyúlva is. A középső, gyalásóra támaszkodó paraszt a tanya intéző-árokásója, igazi jómunkásember, aki az Audibúl nyeri ki a zoxigént, és társadalmi munkában látja el hol a tanya pitbullja, hol a háztáji nyugdíjas simogató igazgatójának szerepét. Mellette a tanyapedellus látható, aki háromszori próbálkozás után sem tudott egy épkézláb közoktatási törvényt összehozni, ezért most délelőtt magántanár, délután pedig a bálnatenyésztők oktatásához szükséges tengeri akvárium alapját ássa büntetésből, mert valamelyik ostoba azt mondta, itt van ilyen szak. Az meg nem lehet, hogy tanyásék mondanak valamit, és az nem úgy van.

Sok finomság van ezeken az íveken amin röhöghetünk, nekem mégis van vele egy alapvető bajom: az, hogy bár forradalmian újnak látszik, mégis régimódi. Egy igazi, ízig vérig interaktív kérdőívre vágyom, ami eltépi magát nagyjából négy egyforma darabra, és beavatkozás nélkül ballag el a szemetesig. Vagy esetleg egy olyan radikálisan haladó szelleműre, ahol nem az adataim pártcélokra felhasználásához való engedélyem kell a véleményem helyett."

 

http://aztadom.blog.hu/page/4

macmester Creative Commons License 2011.06.08 0 0 390

Szociális konzultáció: feljelentést tett az LMP

Személyes adattal való visszaélés és az arra való felbujtás miatt ment a BRFK-ra Schiffer András. Tovább »

forrás: Index.hu

 

:)

felbújtó

Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2011.06.08 0 0 387

Én nem a felelős, hanem a feleselős beosztást választottam. A magánéletben is: Beosztom a fizetésem, és feleselek a zanyósommal...:o)

Előzmény: macmester (386)
macmester Creative Commons License 2011.06.08 0 0 386

És te hogyhogy ez után még nem vagy az államgépezet része, aki ilyen világosan látja a lényeget, az okokat annak felelős beosztásban a helye

 

 

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (385)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2011.06.08 0 0 385

Tegnap ezt néhai Aszongyaja Zanyósom nicknév mögé bújva, Or Kán kartáccsal közösen már megfejtettem, de - annyi más értékes megfejtésemmel együtt - az éj leple alatt kiradírozták.

 

Tehát a megfejtés: Ha nem volna személyre szólóan egyedivé téve a zűrlap, akkor a csaló komcsik soxorosítanák, és a baloldali bértollnokok sorra csak ixelnék meg ixelnék. És végül, kapaszkoggy meg, ezeket visszaküldve megtévesztették volna a kormányt a zemberek valós vélekedéséről, és nem hoztak volna a népnek teccő törvényeket. Szabotázs!

 

De szemfülesek voltak, és azáltal védték meg a vélt jogaimat, hogy mellékesen a valósakat durván megtiporták.

Előzmény: Ezüst Sajó (378)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2011.06.08 0 0 384

Hopp, ez kimaradt... Tehát megtette a szükséges lépéseket. Hátra.

 

De azért mégiscsak a magyar személyes adatvédelem atyjának és apostolának tekinthetjük, no meg mérvadónak is, nem?

Előzmény: WYW (375)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2011.06.08 0 0 383

Persze ha bárki elmagyarázza nekem, hogy hogy lehet egy nem névreszóló dokumentumot más nevében kitölteni, akkor revideálom álláspontomat.

Persze akkor még mindig ott van a következő probléma, miszerint egy vonalkód hogy akadályoz meg abban bárkit is hogy más nevében töltse ki a kérdőívet ha megszerzi valakiét. De ha még is van ilyen csodavonalkód, akkor is mi jelentősége van ennek, ha nem névhez kötve tárolják és dolgozzák fel az adatokat.

Nekem ez többszörös buktának látszik. :-)

Előzmény: Ezüst Sajó (378)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2011.06.08 0 0 378

"Szijjártó tájékoztatása szerint ez utóbbi vonalkód az adminisztrációs feladatok ellátását segíti, a visszaérkező küldemények érkeztetését és pontos nyomon követését.

"A vonalkód a kérdőívet egyedivé teszi, és lehetőséget ad a visszaélések megakadályozására. Segítségével megakadályozható, hogy az állampolgár nevében valaki más töltse ki a kérdőívet, és küldje vissza illetéktelenül" – fogalmazott."

 

 

Ez kész! :-))))

 

Ha nem akarják névhez kötni a válaszokat, akkor nem mindegy ki tölti ki? Darab darab, oszt jó napot.

 

Az meg "némileg" bezavar Szíjjártó - szokás szerint zseniális -, érvelésébe hogy csak akkor lehet más nevében kitölteni ha az névhez köthető mert van rajta név, cím, vonalkód, stb... Hacsak.... Hacsak nem olyan népnemzeti fülkeforradalmi a vonalkód, hogy észreveszi ha az illetékes Kis István helyett Nagy Kálmán közelít illetéktelenül egy tollal az űrlap felé, és jól lekardozza. :-)

 

 

Előzmény: Törölt nick (359)
Polvere tutto Creative Commons License 2011.06.08 0 0 377

A miniszterelnök szóvivője tegnap azt állította, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) vezetői több személyes egyeztetést folytattak az ombudsmannal és munkatársaival, és ennek során egyszer sem hangzott el kifogás a személyes adatok védelmével kapcsolatban.

Ezzel szemben a KEK KH vezetője a levelek kiküldése előtt egyetlen alkalommal, május 5-én találkozott Jóri András adatvédelmi biztossal. A KEK KH vezetőjének tájékoztatása alapján, a kérdőíven ekkor már nem volt mód semmilyen változtatásra, ennek ellenére azt a biztosnak nem mutatták meg.

Május 10-én a Szociális Konzultáció 2011 adatvédelmi nyilvántartásba vételéről értesítette a biztos a KEK KH vezetőjét. Ugyanebben a levélben arról is tájékoztatta, hogy vizsgálatot indít az adatkezelés jogszerűségét illetően.

E vizsgálat keretében, már jóval a levelek kiküldése után, május 16-án és 24-én jártak a biztos munkatársai a KEK KH-ban, amikor az adatkezelés körülményeiről, az adatfeldolgozás folyamatáról kértek tájékoztatást. A biztos ezen információk felhasználásával alakította ki állásfoglalását, amelyet tegnap hozott nyilvánosságra.


Tovább: http://www.jogiforum.hu/hirek/25542#ixzz1OglKoatP

linfury Creative Commons License 2011.06.08 0 0 376

"..."A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) vezetője a [szociális konzultációs] levelek kiküldése előtt egyetlen alkalommal, május 5-én találkozott Jóri András adatvédelmi biztossal" - írta szerdán az ombudsman titkársága. "A KEK KH vezetőjének tájékoztatása alapján, a kérdőíven ekkor már nem volt mód semmilyen változtatásra, ennek ellenére azt a biztosnak nem mutatták meg" - tették hozzá. A biztos 5 nappal később indított vizsgálatot a kérdőív jogszerűségéről, és már jóval a levelek kiküldése után szerzett olyan információkat, amelyek alapján a kérdőíveket jogszerűtlennek találta..."

WYW Creative Commons License 2011.06.08 0 0 375

Sólyom eme ütős kijelentése után elutazott Amerikába.

Igaz azzal a magyarázattal, hogy az nem Amerika volt hanem az ENSZ. :-)

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (369)
ludwigvanmozart Creative Commons License 2011.06.08 0 0 374

Nagy eggy hazudós ez a Jóri!

Előzmény: Polvere tutto (368)
linfury Creative Commons License 2011.06.08 0 0 373

Meg is érdemled :)

Előzmény: morbiczer (348)
linfury Creative Commons License 2011.06.08 0 0 372

Biztos van a kormánynak valami papírja az egyeztetésről, meg arról, hogy Jóri megfelelőnek találta a kérdőíveket ... Lássuk!

Előzmény: Polvere tutto (368)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2011.06.08 0 0 369

Egyébként nem emlékszem, hogy Sólyom László megszólalt volna ebben az ügyben. Az a Sólyom László, aki mint köztársasági elnök, azért nem utazott el Amerikába, mert nem volt hajlandó hozzájárulni, hogy az ujjlenyomatát rögzítsék.

Előzmény: Polvere tutto (368)
Polvere tutto Creative Commons License 2011.06.08 0 0 368

Visszaszólt az ombudsman: dúl a háború Orbán kérdőíve miatt

 

Jóri András adatvédelmi biztos szerint nem egyeztettek vele előre a szociális konzultáció kérdőívéről, mint ahogy azt Szijjártó Péter állítja.

 

Jóri András adatvédelmi biztos szerint viszont nem így történtek az egyeztetések. Mint közleményében írta, a KEK KH vezetőjével a levelek kiküldése előtt egyetlen alkalommal, május 5-én találkozott. A KEK KH vezetőjének tájékoztatása alapján, a kérdőíven ekkor már nem volt mód semmilyen változtatásra, ennek ellenére azt a biztosnak nem mutatták meg.

Május 10-én Jóri arról értesítette a hivatalt, hogy a Szociális Konzultáció 2011-et adatvédelmi nyilvántartásba vette, illetve ugyanebben a levélben arról is tájékoztatta, hogy vizsgálatot indít az adatkezelés jogszerűségét illetően.

"E vizsgálat keretében, már jóval a levelek kiküldése után, május 16-án és 24-én jártak a biztos munkatársai a KEK KH-ban, amikor az adatkezelés körülményeiről, az adatfeldolgozás folyamatáról kértek tájékoztatást. A biztos ezen információk felhasználásával alakította ki állásfoglalását, amelyet kedden hozott nyilvánosságra" - áll a közleményben.

 

http://hirszerzo.hu/belfold/20110608_jori_kormany_haboru

Tamerlán Creative Commons License 2011.06.08 0 0 367

A karcsúeszű Szíjjártó

a Kálmán Olgával történt beszélgetésben már más indítékra célozgatott. 

 

A vége előtt 1:20 tól:

http://atv.hu/cikk/video-20110607_szijjarto_peter

Előzmény: Törölt nick (362)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2011.06.08 0 0 366

Jóri úr - Szíjjártó logikáával - nem félti az immár elveszett állását, hanem bosszút áll, valamint dörgölődzik az ellenzékhez.

 

Jóri úr becsülete nagy nyilvánosság előtti megsértésének ügyében majd jönnek a jogászok, oszt jónapot!

 

(Akimonggya máásra, azmonggyamagáára, beee! - Szíjjártó szerintem ennyit érdemel...)

Előzmény: Törölt nick (362)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2011.06.08 0 0 365

(Egyébként végiggondoltam: Valószínűleg az a zárójeles megjegyzésem verhette ki a biztosítékot, amelyben kilátásba helyeztem, hogy talán nem megfelelő személyt fogok jelölni alkotmánybírónak alkalomadtán, a jelenlegiek közé... Meg talán az, hogy némi IRL információt is kiadtam magamról? Mindenesetre egy e-mailes Nono!-t megérdemelnék, ha másért nem, hogy okuljak.)

 

Előzmény: BENTA (361)
BENTA Creative Commons License 2011.06.08 0 0 364

Hihetetlen:((

Előzmény: Törölt nick (362)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2011.06.08 0 0 363

:-)

Előzmény: BENTA (361)
BENTA Creative Commons License 2011.06.08 0 0 361

Szia kedves Anyóspajtásvője:) Mivel rám kérdeztél, csak azt mondhatom, hogy nem tudom, miért tiltottak ki. Viszont örülök, hogy visszatértél, akármilyen néven is:)

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (324)
Andrej Andrejevics Creative Commons License 2011.06.08 0 0 360

Voltam kb. 2010 októberéig!

Előzmény: -komolyan- (353)
mociga Creative Commons License 2011.06.08 0 0 358

Ugyan! Segszpíri örök kétség kísért. "Valami bűzlik Dániában." Te! Érted Te ezt!?

 

Itt a nóta oviról..... (Na meg rólam is, de sosem leszünk egyek két testben.) Dirette a ballibbantaknak kedveskedek... (????)

 

http://www.youtube.com/watch?v=Vm6gnUvMF3Y

 

 

Más!

 

http://fidesz.hu/index.php?Rovat=10031&Media=11592

 

Kálmán Olginak nem is tűnt fel, hogy Árpádsávos neofasiszta zászló (nyaktekerészeti mellfekvenc = nyakkendő) lengedez rajta? Csak újabb témajavaslat volt a .................................. (sorolhatnám) balbalibbant médiáknak. A seggítőszándékom roppant őszinte!! :-)))

Előzmény: Törölt nick (357)
mociga Creative Commons License 2011.06.08 0 0 356

"egy közvélemény-kutatás, ezt viszont törvény szabályozza, amit a kormány figyelmen kívül hagyott."

 

Kakán vagy kákán csomó? Az ún. reprazentativitáson messze túlmutat. Pláne ha mindenkit megkérdeznek kivétel nélkül. Most 16-és a halál közti kv. kutakodás folyik. Na persze össze lehet keverni ám a jogszabályok közt jógázva az illetékes elvtársaknak, még a sezlonyt is a faszommal. A személyes adatok rögzítését kell tisztázni!! Mi lesz velük, mi a jövő? Mellesleg a kv kutakodóknál az is ott van, vagy lehet. És valszeg nem élnek ugye vissza vele. Gondolom nem.

Előzmény: Törölt nick (335)
Nero Bianco Creative Commons License 2011.06.08 0 0 355

A hit csodákra képes.

Megmondotta már ezt vekker úr korábban.

 

Előzmény: Törölt nick (352)
morbiczer Creative Commons License 2011.06.08 0 0 354

Dolgozzon is csak meg a penzeert!

Előzmény: Voltam Vagyok Leszek (349)
-komolyan- Creative Commons License 2011.06.08 0 0 353

Te is Fideszes?

 

Előzmény: Andrej Andrejevics (351)
Andrej Andrejevics Creative Commons License 2011.06.08 0 0 351

Szedsz valami gyógyszert? Mert akkor megértem, hogy láttad és semmit nem éreztél!

Előzmény: -komolyan- (350)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!