Keresés

Részletes keresés

titkom Creative Commons License 2011.06.04 0 0 122

:-(((

...ez a mondat egy magyar miniszterelnök szájából, hááááááááááááát döbbenetes :-(

HOVÁ FAJUL MÉG EZ A MÉRHETETLEN GYŰLÖLETHULLÁM A POLITIKACSINÁLÓK KÖRÉBEN???

Pater Altenberg Creative Commons License 2011.06.03 0 0 121

A másik topikban is megkérdeztem, ki hivatalosan a bohócügyi államtitkár? Szőcs Géza?

Előzmény: titkom (120)
titkom Creative Commons License 2011.06.02 0 0 120

"Javasolta Orbán Viktornak, hogy menjen ki a Kossuth térre, és tartson ott egy szociális konzultációt. Mint Árok Kornél fogalmazott, a kormányfő erre azt mondta, az ötletet majd elmondja a bohócügyi államtitkárának."

...no ilyen egy hamis telefonáló...

titkom Creative Commons License 2011.05.26 0 0 119

...nálunk jeges nem volt, de ha Pesten rokonoknál jártunk, mindig lestem...

Előzmény: Törölt nick (118)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.26 0 0 117

Pont a napokban volt a rádióban hogy  betiltották a tevékenységüket, ha jól emléxem Mária_Terézia idején. Ahogy ma a házalást is tiltják egyes helyeken.

Talán mert konkurencia a helyi  üzletnek, nagy bótnak.

Előzmény: titkom (107)
titkom Creative Commons License 2011.05.26 0 0 116

"A háború a fővárosnak ezt a színfoltját magával sodorta." - lehet Pest-Budán elsodorta, de a 60-as évek elején vidéken én gyerekként hallottam a mondókájukat, s bár Apám, vasas ember lévén tudott edényt foltozni, ha felénk járt ilyen hátikosaras mester, mindig adtunk neki némi munkát...

Előzmény: Qqberci (113)
wok Creative Commons License 2011.05.25 0 0 115

köszi, akkor jól mondtam

Előzmény: Qqberci (113)
Qqberci Creative Commons License 2011.05.25 0 0 114

a trikolor, vagy a kokárda is legalább úgy le van járatva, mégsem vicc tárgya... akiben az árpádsávok félelmet gerjesztenek, azokban a többi miért nem?

Azért alakul az rendesen...

Előzmény: titkom (111)
Qqberci Creative Commons License 2011.05.25 0 0 113

"Drótos tót":  17800 találat

"Drótostót":   15800 találat

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A drótostótok törött cserépedények és lyukas fémedények javításával foglalkozó vándoriparosok voltak.

A második világháborúig Budapest jellegzetes alakjai voltak. „Fazikat fótooznyi”, „drótoznyi-fótoznyi” kiáltással járták az utcákat, udvarokat. Többségük Árva, Trencsén vagy Liptó vármegyékből érkezett. A 20. század leghíresebb drótosai Abaúj vármegyéből származtak. Az edényfoltozók között a szlovákok mellett sok cigány is volt. Szerszámaikat, a munkájukhoz szükséges anyagot hátukon faládában hordták. A drótostótok jellegzetes ruházata volt a széleskarimájú kalap és a bocskor. A háború a fővárosnak ezt a színfoltját magával sodorta.

Előzmény: wok (105)
Wágner úr Creative Commons License 2011.05.25 0 0 112

... hehe, mijazhogy...., pláne, ha elárulom a magam kis boltját..., azoknak, akik netán mégsem akarják az ingyé' Sör mellé a dumát hallgatni, Egy Pofa Söré' Lyó minőségű (malájkalózoktól beszerzett) füldugókat szállítok...., nagy üzlet, nagy üzlet...

Előzmény: titkom (108)
titkom Creative Commons License 2011.05.25 0 0 111

...bocsi: megtennéd, hgy az Árpád sávokat nem molesztálod?

...már csak azért se, mert a trikolor, vagy a kokárda is legalább úgy le van járatva, mégsem vicc tárgya... akiben az árpádsávok félelmet gerjesztenek, azokban a többi miért nem?

Előzmény: syrius (110)
syrius Creative Commons License 2011.05.25 0 0 110

Na engem is felhívott. Igaz először azt hittem Rákosi et. az csak Orbán hangján.

Mondtam is neki, hogy egyre többen támogatjuk, most még csak két harmad, de rövidesen két negyed, ötöd, hatod... Felső határ a csillagos árpádsávos ég.

titkom Creative Commons License 2011.05.25 0 0 109

OFF

Igaz is, rénéztem a hsz-aimra, s a fórum motor nem mutatja a február előtt hsz-aimat: másoknál is össze-vissza...

Mikor lesz ez helyrehozva?

Előzmény: Wágner úr (106)
titkom Creative Commons License 2011.05.25 0 0 108

...szvsz  mindlét féloldal hajthat erre: ergo dupla pia is lehet ;-)

Előzmény: Wágner úr (106)
titkom Creative Commons License 2011.05.25 0 0 107

...volt cigány is , tót is gyerekkoromban.. meg hátán-szerszám köszörűs is...

...szvsz nagyon gyengén releváns ilyen régi témában a google... pont arra jártak, amerre ma sem neteznek az emberek...

Előzmény: wok (105)
Wágner úr Creative Commons License 2011.05.25 0 0 106

... nem fog csökkenni a tapsoncokok darabszáma, mer' majd a pijás osztály, izé..., pijár osztály... (hogy mia különbség? bár tudnám..), na, szóval azok majd elolvassák a zén javallataimat..., má'mint a Söröket illetően...., és akkor azokat mind bevezetik és annyian fognak , táncolni, tapsolni és huj-rázni, hogy csak na!  Csak előre köll gondolkozni..., le is védtem kópérájtra...., nehogy a sok pijás osztályos, izé... pijár, pijár..., na, majd megjegyzem egyszer..., szóval, nehogy csak úgy megfújják Sörjutaléktalanul..., mer' akkor dühös leszek és rájuk gurítom a hordómat (üresen), ami sokkal többet ér mindenféle Hágánál, vagy mijafrancnál....

Előzmény: titkom (102)
wok Creative Commons License 2011.05.25 0 0 105

"drótos cigány"

About 165 results (0.14 seconds) 

de amúgy valóban a drótos tót az elterjedtebb (About 25,800 results (0.25 seconds))

Előzmény: Qqberci (100)
titkom Creative Commons License 2011.05.25 0 0 104

...szerintem a célközönséget ezek a pazarló, bugyután szervezett akciók épp hogy ne mérik el...

Ki lehet az a "tökös legény", aki ilyet talál ki???

Előzmény: Maccskacico (96)
titkom Creative Commons License 2011.05.25 0 0 103

"Nekem mondanivaló." - ha így van, rámutatnál, hogy mi az?

Előzmény: Törölt nick (95)
titkom Creative Commons License 2011.05.25 0 0 102

...hmmm, süketeknek... nekem meggyőző volt az előző leveles akciójának sikertelensége...

...az akkori 10% azt jelezte, hogy felénél lejjebb sülyedt a neki tapsolók száma... lesz ez még kevesebb is...

Előzmény: Törölt nick (94)
titkom Creative Commons License 2011.05.25 0 0 101

"az ország vezető politikusa hogyan jár elöl jó példával a törvényesség betartásában"

...hogy? Megszegte miniszterelnöki esküjét: egyértelműen hatalomra tör, az Alkotmányt semmibe veszi, s nem sorolom...

Előzmény: wok (82)
Qqberci Creative Commons License 2011.05.25 0 0 100

régen volt olyan foglalkozás, hogy drótos cigány

Az drótos tót volt... Vagy drótos szlovák?...

Előzmény: wok (88)
-komolyan- Creative Commons License 2011.05.25 0 0 99

Engem vacsira is meghívott.

Buta, irigy banda.

(szolok a Gyurcsánynak, az hiányzik nektek)

Wágner úr Creative Commons License 2011.05.25 0 0 97

.... a teflonhoz madzag köll meg áram (ami, ha megfogjuk, ráz)..., az egészet ki köll adni lelkecs aktívistáknak..., vagy kiscserkészeknek (napi Lyócselekedetként)..., na, ezek mászkáljanak valami kihangosítós izével és arról harsogjon a duma...., olyan végtelenített izével...., akkor mindenki mindig mindenütt hallja majd...., a kocsmákba' pedig minden korsó előtt lejátssza eztet a zizét a pénztárgép - és a legfontosabb, hogy ez lesz a Sör ára... - határozottan népszerű intéckedécs lesz, mer' csak úgy tódul majd a nép..., és mindenki boldog lesz, tapsol és énekel, na meg isz...

Előzmény: Maccskacico (96)
Maccskacico Creative Commons License 2011.05.25 0 0 96

Költségtakarékos megoldási javaslat:

Meg kell adni egy telefonszámot, azt felhivja aki megakarja hallgatni a viktort.

Igy pont a célközönséghez fog eljutni és egy csomó pénz is megsporolható.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.25 0 0 93

Már kampány van?

Előzmény: titkom (-)
wok Creative Commons License 2011.05.25 0 0 90

bíztam a képességeidben, bár elvont volt :))

Előzmény: Törölt nick (89)
wok Creative Commons License 2011.05.25 0 0 88

nem kapcsolódik ide, csak eszembe jutott: tudtad, hogy régen volt olyan foglalkozás, hogy drótos cigány?

Előzmény: Törölt nick (85)
wok Creative Commons License 2011.05.25 0 0 84

ja, hogy orbán csak drótoson hív?

akkor már tudom, miért szarik rám (szerencsére)

Előzmény: anticonstitutionelle (83)
anticonstitutionelle Creative Commons License 2011.05.25 0 0 83

Nekem nincs vezetékes telefonom, csak mobil. Azon meg max a bank hív ha van vmi jó ajánlatuk.

Előzmény: wok (82)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!