Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.29 -1 2 30

Nem tudom, de valamiért (vajon miért is?) az az érzésem, hogy a Viacom - amihez a CC is tartozik - szereti elcseszni az egykor jó csatornáit. A Viacomhoz tartozik az MTV, Nickelodeon, VH1 is. Ez a négy csatorna régen nagyon király volt, mára már a szemétbe való az összes. Az MTV-t pl. azzal b.ták el (elnézést a kifejezésért), hogy csökkentették a zenét, és helyére szir-szar, fis-fos realityk és egyéb szennyek kerültek. Régen is voltak az MTV-n sorozatok, de azért azok még jók voltak, és ZENEI TÉMÁJÚAK. Most már... 16 éves terhes ribik, fiszem-f4szom ikunuku emberek marhaságai... hagyjuk már... Ha pedig esetleg zene van, akkor természetesen az igénytelen popzene, vagy undorító magyar borzadályok. A Nickelodeon, a régi rajzfilmjeinek volt tartalma, az animáció igényes volt, és (nem utolsó sorban) humorosak voltak. Most már alig vannak rajta rajzfilmek, és ha igen, akkor is a ronggyá ismételt epizódokat adják le újra és újra. Pl. miért nem tudják leadni a Spongyabob/Tündéri keresztszülők korai évadait? Azok voltak a legjobbak! Ezek az újak mindenki könyökén jönnek ki! Ugyan van a Nicknek a rajzfilm-orientált társ-csatornája, a Nicktoons, amelyeken vannak jó műsorok, de az sem az igazi. Leadhatnák ott pl. a klasszikus műsoraikat (is), vagy a fent említett sorozatok régi évadait. Nem értem, hogy a Toons-on miért azokat a részeket kell adni a SB-ból és a T.K.-ból, amelyek a Nicken is mennek. Ez nem fér a fejembe. Ennyi a Nickelodeonról. (A live-action sorozataik nem érdekelnek, így azokról nem is ejtek szót). A VH1-gyel (én így mondom, magyarosan, tudom, hogy víéjcsván, egyébként...) ugyanaz a helyzet, mint az MTV-vel ("emtíví"): régen zene volt rajta és jó zenék. Most is zene megy rajta, de most csak és kizárólag a popzenék. Van rajta egy műsor, amelyen régi zenéket játszanak, az az egyetlen nézhető (hallgatható) dolog van rajta, de csak és kizárólag ezért nem fogok odakapcsolni. 

 

A cikk alanya pedig a Comedy Central, nem a Viacom összességében, szóval arról is beszélek. A CC nálam akkor b.szódott el (ismét elnézést a kifejezésért), amikor megváltoztatták a logójukat. A régi, földgömbös logó klasszikus. Ez a copyright-szerű logó, nekem ez unalmas, és ahogy az új logó megjelent, így a színvonal is kb. a béka feneke alá zuhant. Manapság meg...pffff...hagyjuk már... unalmas sitcomok egész nap (főleg az a rohadt Agymenők, amelyet utálok, mint a szart), éjszaka pedig továbbra is rajzfilmeket vetítenek, mint régen, valamint a hülye shitcomokat. Lássuk csak: South Park - nálam örök kedvenc, Family Guy - régen szerettem, most már nem bírom elviselni, Rick és Morty - az egyik kedvenc rajzfilmem, bár a magyar szinkron nem az esetem, és szerintem sutty, ennyi. Régen azért volt a CC-n változatosság. Voltak rajta stand-up-ok, nemcsak a CC bemutatja, hanem külföldi stand-uposok előadásai is. Volt rajta szkeccsműsor (Magyarok az űrben, igaz, az harmatgyenge volt, de el lehetett lenni vele), vicces jelenetek a műsorok között (Dan Clark, Rémi Gaillard) Sitcomok akkor is voltak a csatin, de azért változatosabban adagolták őket, nem az egész napi programjukat azok töltötték ki. Ekkor volt a legjobb a CC. Kár, hogy mára így elcseszték. 

 

Szóval, a Viacom bekaphatja a...tudjátok micsodámat, egészen nyugodtan. 

Törölt nick Creative Commons License 2018.02.19 0 0 29

Na, ez a csatorna is alaposan ellaposodott az évek alatt...

valakyvok:P Creative Commons License 2015.05.29 0 0 28
Régen még egész jó volt a comedy. A vh1-en mindig vártam hogy kezdődjön de most már egyre szarabb. Ismétlés ismétlés hátán.
bendeguz90 Creative Commons License 2013.01.24 0 0 25

A Comedy Central sajtóközleménye az új csatornáról:

 

 

Comedy Central Extra: A legbetegebb poénokat tőlünk kapják!



Az új adó Amerika legnépszerűbb humoristáit hozza el. Február 1-től magyar felirattal!



Rászabadult az amerikai humor Magyarországra! Megérkezett hozzánk a Comedy Central szókimondó, politikai szempontból megbízhatóan inkorrekt és – mondjuk ki – olykor beteges kistestvére, a Comedy Central Extra. Február elsejétől a csatorna magyar felirattal, eredeti nyelven élvezhető! Itt nincs köntörfalazás, sem tabuk, csak extra kemény poénok. Az új csatorna olyan sorozatokkal jelentkezik, amelyek a tengerentúlon tömegek napi nevetésigényét elégítik ki, és szakmai díjak sorát gyűjtötték be.



A Comedy Central úgy érezte, itt az idő, hogy a magyar közönség is jobban megismerje Amerika leghírhedtebb komikáját, Sarah Silvermant, és az ő műsorát, a Sarah Silverman Programot. Ebben Sarah egy mihaszna, ám felvágott nyelvű munkanélküli nőt alakít, aki bárkiről képes igen sarkos véleményt nyilvánítani. Sértegetéseinek eszköztára gazdag, gátlásai nincsenek. Érdekesség, hogy Sarah testvérét saját nővére, Laura játssza és a műsor gyakran foglalkozik olyan érzékeny kérdésekkel, mint a homoszexualitás, a vallás, valamint a rasszizmus.



Bizonyára sokan emlékeznek rá, amikor 2006-ban a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium az akkor még épülő dunai híd elnevezésére internetes szavazást írt ki. Sokáig Chuck Norris vezetett, de aztán megneszelte a voksolás hírét egy bizonyos Stephen Colbert, aki arra kérte műsorában a híveit, hogy szavazzanak rá. Szavaztak is. Tizenhétmillió kattintással Colbert nyert, ám a minisztérium törölte a végeredményeket, és a Megyeri-híd nevet választotta. A politikai hírműsorokat és azok vezetőit kiparodizáló Colbert a saját elmondása szerint egy alultájékozott, ám magabiztos idiótát alakít a vérbeli amerikai szatíra sorozatban, a Colbert Reportban. A műfaj kedvelői vele is megismerkedhetnek a Comedy Central Extra műsorán.



A CCE jelentkezik A munka hősei (Workaholics) című sorozattal, amelyet már a magyar nézők is a szívükbe zártak. Ebben három fiatal próbál megbirkózni a mindennapok nehézségeivel, közben pedig az összes adandó alkalmat felhasználják, hogy csúnyán betépjenek. Ugyancsak az új adó vetíti a 16 Emmy-díjjal jutalmazott Daily Showt, John Stewart ál-hírműsorát. A humor ínyencei eredeti hangon, február elsejétől magyar feliratozással élvezhetik a parádés kínálatot. A Comedy Central Extra már két szolgáltató, az Invitel és a PR Telecom ajánlatában is megtalálható, és a csatorna dolgozik azon, hogy minél szélesebb körben foghatóak legyenek az extra poénok.



Az új csatorna magyarországi megjelenését a Comedy Central egyik sztárja, Stewie Griffin is kommentálta. „Én azt hittem Lois a legbetegebb ember a világon. Aztán belenéztem ezeknek az arcoknak a műsorába. A világ megérett a pusztulásra” – jelentette ki a Family Guy világuralomra törő csecsemője.

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.30 0 0 24

de legalább reklám nélkül adják xD 

Előzmény: tom55 (23)
tom55 Creative Commons License 2011.12.30 0 0 23

szilveszteri műsorkínálat:

 

Irigy hónaljszag

Beethoven

L'art pour l'art

Hofi

 

 

Ja 2011 szilveszter ám!!! Röhej.

tom55 Creative Commons License 2011.12.30 0 0 22

igen köszi, azóta én is megtudtam valami special rész volt

Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.29 0 0 21

Mivel csak most akadtam rá err a topikra ezért válaszolok most. A lényeg az,hogy az egy olyan rész volt ami eddig semmelyik magyar tv-n nem volt leadva. (amolyan preimier jelleggel adták le ) Lehet,hogy amikor még egyszer leadják akkor már szinkronos lesz. 

Előzmény: tom55 (20)
tom55 Creative Commons License 2011.05.26 0 0 20

Most éppen feliratosan megy a Halló Halló... de nem tudom miért.

Előzmény: cudarka333 (17)
ironthehorse Creative Commons License 2011.05.24 0 0 19

nálam a kedd az über nap: cleveland family és south park :)

gabesz919_II Creative Commons License 2011.05.24 0 0 18

Nekem a két kedvenc sorozatom az Így jártam anyátokkal és a South Park.

cudarka333 Creative Commons License 2011.05.24 0 0 17

Egy szombat este odakapcsoltam. Akkor ment a Halló, halló, aminek nagyon örültem. Egyébként szerintem egy nagy szar, a south parkot leszámítva.

tom55 Creative Commons License 2011.05.23 0 0 16

Az tuti.

Nem baj szombaton és jövő szombaton jönnek újra a Louis de Funes filmek... könyökén jön ki mindenkinek.

Előzmény: Nazarin (15)
Nazarin Creative Commons License 2011.05.23 0 0 15

A Hidegtál bevállalásához, ráadásul főműsoridőben bátorság kellett. Ez tipikusan az a film, amit még a Dunán sem adnának hajnali kettőkor a sok dögunalmas realista lélektani dráma mellett. Nagyot nőttek a szememben.

Előzmény: Pater Altenberg (11)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.05.23 0 0 14

A standuposok valóban írtózatosak.

Az rtl-cool féle stand up jobb.

Amúgy igen, ha nem ölnek egy adóba elég pénzt, hogy mindig legyenen jó és lehetőleg nem agyonjátszott sorozatok, hamar ellaposodik, aztán nem nézi senki.

Én az AXN Sci-fi-vel vagyok így.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 13

A régi filmekre is rá lehet únni, de nekem ez a mai Filmmúzeum nem kell. Amíg a 30-as–40-es évek magyar filmjeiből adtak sokat, akkor még néztem.

Előzmény: tom55 (12)
tom55 Creative Commons License 2011.05.23 0 0 12

Persze pénzkérdés az egész. Kicsit olyan mint a Filmmúzeum esetében, ott is kevés pénzből próbálnak csatornát csinálni és unalomig ismételnek mindent.

 

Előzmény: Törölt nick (8)
Pater Altenberg Creative Commons License 2011.05.23 0 0 11

Bunuel legjobb tanítványa.

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 10

Bertrand Blier

Előzmény: Pater Altenberg (9)
Pater Altenberg Creative Commons License 2011.05.23 0 0 9

Bunuel rendezte? Talán.

Előzmény: tom55 (7)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 8

Talán a jogdíjak is meghatározhatják az igazán jó humorcsatorna kialakítását. Évek óta hallgatom a mellesleg.fm humor csatornáját. Korábban a régi hétfő kabaréműsorokat egy az egyben leadtak, s az új műsorok is hamar sorrakerültek. Aztán volt mindenféle vita, talán per is. Most semmit, de semmit nem adnak le egészben, hanem csak darabokat. Megy a Fábry-konferansz, s mondat közben átváltanak másra. De az is félbeszakad, és az az követő is, és azt követő is, aztán visszatérnak Fábry megszakadt monológjához. Érdekes, nagyon sok Hofi megy, de azt nem darabolják szét.

tom55 Creative Commons License 2011.05.23 0 0 7

De igen.

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 5

Évek óta elérhető a szélessávú net és millió torrent oldal.. miért használsz olyan dolgot 2011-ben ahol nem te döntöd el hogy mit akarsz nézni?

Előzmény: tom55 (4)
tom55 Creative Commons License 2011.05.23 0 0 4

Az a baj, hogy unalomig nyomatják ezeket. A Hofi-t is szeretem persze, de kb. 600-adszor megy.

Vannak jó kis sorozatok amiket lehetne adni, persze tudom pénzkérdés.

Sokan követelik a Rém rendest pl., persze valaki már azt unja.

De ott van a M*A*S*H, amiből csak 1 évadot adott le anno a TV3, régi jó kis sorozat volt a Talpig pácban(Working) vagy a Furcsa pár c. film sorozat változata.

De biztos van sok minden más is.

 

ironthehorse Creative Commons License 2011.05.23 0 0 3

mirigyék miatt én is levágatnék pár herét...unom

anno jók voltak egy darabig, aztán mikor tömegével kellett csinálniuk, akkor lettek xarok, főleg azokat ismétlik

én főleg a cleveland show, family guy, south park-ot szoktam nézni, de nagy kedvenc még: így jártam anyátokkal, malcolm

 

a stand up-osok nagy része meg hihetetlenül xar, nincs önkritikájuk

Előzmény: Kiswombat (1)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 2

Én egyik kertévét sem értem, miért lepődsz meg ezen. RTL, TV2 esti műsora mindig ugyanaz, de nap közben is eléggé állandó.

A CC-nál mondjuk azt nem értem – s ebben van eltérés –, amikor 5-6 részt adnak le egymás után egy sorozatból.

Az IHM nagyon jó volt az elején, amikor még csak színpadon léptek fel időnként. Az ipari termelés megöli ezt a műfajt.

Előzmény: tom55 (-)
Kiswombat Creative Commons License 2011.05.23 0 0 1

Egyébként pont uazt gondolom, mint te; IHM k*vaszar, viszont van néhány nagyon kircsi sorozat (Malcolm, Yes, dear stb.) Régebben volt a REBA, azt is szerettem.

Mondjuk én a rajzfilmeket nem bírom, de biztos sokan szeretik.

 

Ha az IHM-et eltüntetnék, nem is néznék más csatornát :-)

Előzmény: tom55 (-)
Kiswombat Creative Commons License 2011.05.23 0 0 0

K0média az egész.

tom55 Creative Commons License 2011.05.23 0 0 topiknyitó

Van valaki aki érti a Comedy műsorpolitikáját?

Mindig ugyanazok a szarok mennek, már mindenki a pokolba kívánja az IHM-et de le nem vennék. Van jónéhány jó kis sorozat ami mehetne, de semmi új nincs soha.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!