Keresés

Részletes keresés

tök jenő Creative Commons License 2016.03.11 0 0 12

félbemaradt apphoz keresek programozót, aki befejezi. object c-ben lett kódolva. 

nem nagy meló, de megfizetem

 

_Viki_ Creative Commons License 2011.05.24 0 0 11

Szia, nem kérdőjelezem meg, amit írtál. Te programozó vagy, én nem, ezért biztos jobban rálátsz erre, mint én.

Előzmény: nadamhu (6)
_Viki_ Creative Commons License 2011.05.24 0 0 10

Van már pár játékunk, ami ezen fut, viszont az újabbakhoz kéne némi változtatás, plusz dolgokat szeretnénk bele tenni.

Előzmény: ghoezeke mate (8)
nadamhu Creative Commons License 2011.05.24 0 0 9

Gondolom IPhone/IPad alkalmazást szeretnének.

Előzmény: ghoezeke mate (8)
ghoezeke mate Creative Commons License 2011.05.24 0 0 8

És mi indokolja, hogy Objective C-ben akartok programozót? Vannak kész kódrészletek, amelyeket csak igazítani kell, vagy egyszerűen csak?

Előzmény: _Viki_ (5)
nadamhu Creative Commons License 2011.05.24 0 0 7

Magyarul pénz kérdése. Van az a pénz, amiért gyorsan befejezem a függőben lévő projektjeimet, 5-6 nap alatt beletanulok az Ovjective C-be, és onnantól azt nyomom. Azt a pénz viszont nemigen fizeti meg a piac.

Előzmény: nadamhu (6)
nadamhu Creative Commons License 2011.05.24 0 0 6

Szia Viki,

 

"úgy tűnik, hogy az, aki ezt megtanulja, rengeteg munkát talál, mert akikre mi rábukkantunk, azok mind durván el voltak havazva"

"ha valaki programozó és tovább szeretné képezni magát, az tanuljon objecitve c-t, akkor gyakorlatilag dúskálni fog a munkákban"

 

kb. 20 éve programozom, engedd meg, hogy árnyaljam neked a képet erről. Bizonyára dúskálni fog a munkában... De az a két fogalom, hogy valaki dúskál a munkában és dúskál a pénzben korrelál ugyan egymással, de nem ugyanazt jelentik.

Van olyan téma, ami iránt sok megrendelő érdeklődik, (a mobilfejlesztés) ilyen, de nem feltétlenül tudnak érte nagyon sokat fizetni. Megint más témák esetleg jóval nehezebbek is, kisebb iránta az érdeklődés is, de ha valaki bele tud tanulni, akkor az a pár megrendelő, akinek kell, az nagyon megfizeti.

 

Most mondok egy has dolgot (nem a saját szakterültetmmeet) Pl. kicsi a valószínűsége, hogy mondjuk banki terülteten egy Java enterprise területre jól bedolgozott ember tudna telefonos alkalmazások írásával közel annyit keresni, mint most keres.

 

Szép dolog és jó dolog megtanulni az Objective C-t, egy komoly programozónak ez gyorsan megy, de szvsz. messze nem silver bullet. Túl szép volna, ha egy egyszerű nyelv/környezet megtanulásával sokat el lehetne érni ebben a szakmában.

Előzmény: _Viki_ (5)
_Viki_ Creative Commons License 2011.05.24 0 0 5

...és ott is keresgélünk, de nem találunk. nem akartam elhinni, hogy ennyire kevesen foglalkoznak még ezzel, de lassan kezdem :(  úgy tűnik, hogy az, aki ezt megtanulja, rengeteg munkát talál, mert akikre mi rábukkantunk, azok mind durván el voltak havazva vagy kizárólagos szerződésük volt egy cégnél. aki korábban nekünk dolgozott, az is ezen bukott el, azaz a kiderült a főállásánál, hogy mellékeseket is vállal ilyesmit és majdnem kirúgták. azt hittem, hogy percek alatt találunk utódot, de nagyot tévedtem, gyakorlatilag tűt a szénakazalban helyzet van, azért is pakoltam itt is tele több topikot (pedig nagyon nem szokásom az ilyen), de eddig szintén eredménytelenül. tudom, hogy nem ez a fő célterület, de már mindenhol próbálgatom, a "talán elolvassa valaki" helyeken is.

akárhogy is, ha valaki programozó és tovább szeretné képezni magát, az tanuljon objecitve c-t, akkor gyakorlatilag dúskálni fog a munkákban. legalábbis jelenleg ez a helyzet, nagyon úgy tűnik.

Előzmény: Takoca_ (4)
Takoca_ Creative Commons License 2011.05.23 0 0 4

őőőő hát van egy rakat szakmai oldal, fórum, tudásbázis  "ahol összejönnek az ehhez értő emberek,"  és "megbeszélhetik a tapasztalataikat" 

"és rájuk találhatnak a hozzánk hasonló emberek" .... 

 

 

 

Előzmény: _Viki_ (3)
_Viki_ Creative Commons License 2011.05.23 0 0 3

Esetenkénti távmunkára keresünk embert, tehát akár állásajánlatnak is nevezhetjük. Hetek óta keresgélünk embert, de hiába, mindenki máshoz ért, ehhez valamiért nem. Ha valaki mégis és van némi szabadideje, az keressen meg, publikus az e-mail címem.

 

Másrészt nem ártana egy topik, ahol összejönnek az ehhez értő emberek, akik megbeszélhetik a tapasztalataikat és rájuk találhatnak a hozzánk hasonló emberek :)

Előzmény: NevemTeve (1)
Mindfield Creative Commons License 2011.05.23 0 0 2

Gondolom szép vaskos doksik vannak róla web-szerte, először azokat kellene megnézni.

Előzmény: _Viki_ (-)
NevemTeve Creative Commons License 2011.05.23 0 0 1

Ez most állásajánlat, vagy konkrét kérdésed van?

Előzmény: _Viki_ (-)
Géppuskaszájú Rapper Creative Commons License 2011.05.23 0 0 0

0 Print "Nulla"

10 Goto 0

_Viki_ Creative Commons License 2011.05.23 0 0 topiknyitó

Játékfejlesztéshez kéne segítség.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!