Keresés

Részletes keresés

Kannaváró Creative Commons License 2011.06.29 0 0 88

Ebbe' akkor is és most is a metró volt a legkevésbé fontos, mondhatni elhanyagolható. A legfontosabb a presztízs.

Előzmény: Barisnya (86)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.29 0 0 87

Hát szomorú, hogy politikai okokból hagyják veszni azt a rengeteg pénzt, amit beleöltek. Az egész nyugati agglomerációs övezet és Dél-Buda várja, de én már nem fogok rajta utazni. Sose boocsátom meg Orbánéknak, hogy a célegyenesben leállítják:(((

Előzmény: Barisnya (86)
Barisnya Creative Commons License 2011.06.28 0 0 86

Viszont már lenne metró. Mondtam is akkor a férjemnek, aki Kelenföldön dolgozik; pont akkor mész nydíjba, amikorra átadják a metrót. Nos, a férjem májustól van nydíjban. És hol is a 4-es metró?

Előzmény: Kannaváró (84)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.28 0 0 85

Hoszú idő után a napokban ismét utaztam a 3-as metrón. Szó szerint megijedtem, egyszer csak elkezdett csatttogni, füstölni és rázkódni. Nincs jobb szó rá, borzasztóan le van robbanva a meglévő 2 metróvonal is. Kizárt hogy az új metrót a következő években átadják, amikor a meglévőt sem tudják szinten tartani.

Előzmény: Müller őrmester (64)
Kannaváró Creative Commons License 2011.06.28 0 0 84

"Demszkynek lehetősége lett volna arra, hogy teljesen ingyen (mármint a BKV részére), a 300 millió dolláros orosz adósság terhére megcsináltassa a 4-es metrót."

Kisfiú volt ahhoz Demszky, hogy ilyesmit eldönthessen. Az igaz, hogy nem is nagyon forszírozta, mert milyen egy olyan presztízsberuházás, amelyet oroszok valósítanak meg.

Előzmény: Barisnya (80)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.28 0 0 83

Nem baj.

Nem kell mindíg mindent érteni.

Ez itten a polidili. Én pl. mindíg jól szórakozom.

Pá gyerekek!

Vacsi idő van. Családilag.

Ritka, de talán mégsem példátlan együtt lenni a családdal.

Senkinek nem kívánok rosszabat.

Előzmény: Barisnya (82)
Barisnya Creative Commons License 2011.06.28 0 0 82

Te beszélni mágyár? Mert én nem érteni, mit te írtál.

Előzmény: Törölt nick (81)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.28 0 0 81

Szeretnéd ha így lenne mi?

Nincs így.

Ennyi.

A többi izéddel nincs kár lenne  vitatkozni.

Ezeket beszéljétek meg egymás között. az olllllyyyyyan lyóóóóóóóóóóóó.

Előzmény: Barisnya (80)
Barisnya Creative Commons License 2011.06.28 0 0 80

Off: minden igazi kálvinista azt vallja, hogy ő református, 1517 óta, függetlenül attól, hogy mikor tért át a család az "új" hitre.

On: Demszkynek lehetősége lett volna arra, hogy teljesen ingyen (mármint a BKV részére), a 300 millió dolláros orosz adósság terhére megcsináltassa a 4-es metrót. De neki a francia kellett. Azót sincs metrótok, csak itt-ott fúrás, meg semmibe vezető aluljárók.. (Rám nem vonatkozik, nem vagyok fővárosi, nem is járok be..) 

Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.28 0 0 79

Igazad van!

Szarba minden gondolkodóval!

Ha én nem vagyok képes a gondolkodásra, dögöljön meg mindenki, aki gondolkodné képes és akar.

A politikai gatyaszár olyan jó meleg, és büdös, ki akar ebből kijönni?

Előzmény: Törölt nick (77)
-hoppá- Creative Commons License 2011.06.28 0 0 78

Ahhoz képest, hogy a ruszlik megcsinálták volna kicsi pénzen, nem rossz buli ez egyeseknek.

Francia becsületrendet nekik is. Megdolgoztak érte.

Előzmény: Törölt nick (69)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.28 0 0 76

Bocs, ez a 71-re volt válasz.

Előzmény: Törölt nick (75)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.28 0 0 75

Abban a topikban nem komcsik írnak, hanem hozzáértők, de persze az átlagjobbernek a szakértelem bolsevik trükk.

Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.28 0 0 69

Javaslom, olvasgassad az ALSTOM topikot. Nem a szabvánnyal volt baj, derogációt lehetett volna kérni és valószínűleg meg is kapták volna. Csak a bulit Fideszék másnak szánták, és ez volt az ürügy. Csak megszívtuk, az Alstomot nem olyan könnyű félreállítani, mint a pécsi vízmű tulajdonosait (utóbbi valószínűleg "peanut" volt a tulajoknak). Úgyhogy a 40 metrókocsit csak keresd a Vitézy-klánon.

Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.28 0 0 68

Szerintem sem kell metró, inkább  pl.ugráljunk vissza a fákra és mint a páviánok, mutagassuk a seggünket az európai civiláziónak!

Igy leszünk fasza magyarok!

Na jó néha kopjafát is verhetünk bele  az olajmezőkbe és háromszor körbe is táncolhatjuk.

Hogy nem jön fel az olaj?

Nahát, ki hitte vóna?

Uram-Atyám!

Nagy az Isten állatkertje.

Hogy mindez miről jutott eszembe?

Előzmény: Müller őrmester (64)
Müller őrmester Creative Commons License 2011.06.28 0 0 64

Ha már a meglévő metró üzemben tartására sincs pénz, akkor miért kellett erőltetni az új metrót? Valamikor, készült új, magyar gyártású metrókocsi, ki is került a forgalomba egy, de aztán nem rendeltek belőle. Pedig, akkor talán nem lenne ilyen probléma és egy magyar cég működne. Persze, nem volt rá pénz.  Tarlósra kenni a mostani problémát szarság. Kivéve, ha hazudik a kocsik biztonsági képességeit érintően. Mindent Demszkyre kenni azért túlzás.

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.28 0 0 63

Zsidózunk-zsidózunk, álokosan? (Pesze ezt majd  erősen tagadod.)

Kicsim!

Az én családom közel 500 éve kálvinista- magyar. Erre büszke vagyok!

Ha zsidó-magyar lennék, erre lennék büszke!

Mert minden tisztességes, értelmes magyarra büszkék lehetünk.

A tefajtádra egyáltalán mem lehetek  büszke.

Útálom a gatyaszárakból csaholó kis hiénákat.

Baj?

A hősök  - pl. Demszky -  dögöljenek meg!

Döngöljük a sárba és álljunk rá. Ettől lesznek nagyok a ....... sárlakók.

Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.28 0 0 61

Ki kell irtani minden ellenállót, akik akkor álltak ellen, amikor még ennek hátrányos következménye volt.

Fújjjjjjjjjjjjjjjj! Vesszenek a szemetek!!!!!!!!!

Éljenek az újhoni éhes szarjankók, akik valójában az igazi ellenállók voltak.

Az MSZMP-ben.

43 metrókocsi?

Ha én nem keresek rajta, utálom, és új tendert irok ki.

Nahát!

-komolyan- Creative Commons License 2011.06.28 0 0 60

Már a fiatal kocsik sem akarnak gurulni, inkább elmennek nyugdíjba.

Buta, irigy banda!

Előzmény: Feri BPO-576 (58)
asdf_ Creative Commons License 2011.05.20 0 0 59

Egy picit elmebetegek ezzel az azonnali kivonással, ha várnak pár hetet, akkor kezdődik a nyri szünet, akkor nyugodtan ritkíthatnaának.

Nyugodj meg, fognak akkor is. A metrovezetok nyari szabadsagolasa is ritkitassal oldhato csak meg, ha jol tudom.

Előzmény: pert2 (22)
Feri BPO-576 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 58

A 40 év feletti szerelvények (EV) a 2-es vonalon futnak, a 3-as metró legrégibb szerelvényei 34-36 évesek (EV3).

Előzmény: Tarkabarka fajta szarka (13)
Mr Paul Inka Creative Commons License 2011.05.20 0 0 57

Bezzeg,mikor az orosz államadósság fejében,a ruszkik megcsinálták volna a 4-es metrót,csili-vili új szerelvényekkel,mindenki rítt,hogy az nem ildomos,a vidéki emberekkel.

Előzmény: Watchdog (20)
linfury Creative Commons License 2011.05.20 0 0 56

Én néztem be ... a cikkben az van, hogy hétfő reggelig, de ez nyilván azt jelenti, hogy addigra, csak hülye a megfogalmazás

Előzmény: Törölt nick (53)
anticonstitutionelle Creative Commons License 2011.05.20 0 0 54

Néha az az érzésem, hogy a BKV-nak nincs tulajdonosa. Mikor zárják el már végre a hitelcsapot?

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.20 0 0 52

nincs rajta mit szerelni, van egy szint, amikor nem lehet tovább űzni ezt a mókát. az usa is szépen kivonja forgalomból az űrsiklóit, leszolgálták az üzembiztos időszakot és ennyi.

de ha szeretnél bent égni az életveszélyes metróban, akkor a magadfajtáknak meg lehet biztos dumálni, közlekedtet tarlóspista egy szerelvényt. legalább akkor nem veletek tovább baj, s még örültök is neki, hogy grillhusi lesz belőletek.

Előzmény: linfury (51)
linfury Creative Commons License 2011.05.20 0 0 51

43 kocsit kivonnak 2-3 napra ... egyesével kihívva 4-5 nap lehetett volna ... szigorúan szerintem

Előzmény: Törölt nick (33)
linfury Creative Commons License 2011.05.20 0 0 50

Viszont a hatóság, bár kötelezettséget vállalt rá, nem módosította az európai szabványoknak megfelelően a magyart - de nem ez volt az egyetlen bibi, csak erre hivatkoztak. Viszont borítékolható, hogy nemigen tudja a főváros visszaszerezni a "letétet" emiatt

Előzmény: drcuca (39)
Zézé Creative Commons License 2011.05.20 0 0 49

Me', me' ... mert ilyen a rendszer ... van az, hogy ejjel jon erted a fekete auto es elvisznek gulagra, es van ez ... 

a poltikusi karokozas olyan mint amikor az autod mellett gyullad ki/fel egy parkolo auto, "magatol". A paraszt(atlagpolgar) latja, hogy valaki hibazott, meg azt is, hogy magatol nem gyullad ki csak ugy ... de a jogasz nem ... gyakorlatilag,  ebbol penzt, te, soha nem fogsz latni (KGFB nem fizeti, a masik auto tulajdonosa sem hibas, lehet az autoszereloje, lehet annak az egyik alaktresz beszallitoja, pereskedhetsz, telefonalhatsz a vegtelensegig) kiveve ha van CASCO-d :))

Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.20 0 0 48

Ezen egyre többen csodálkoznak, de nem sokáig, mert távoznak a fidesz támogatók köréből. Rendcsinálásra kapták a szavazatot, de ezek futni hagyják a gazembereket. Ez így nem lesz nyerő.

Előzmény: Törölt nick (47)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.20 0 0 45

Demszky és bűntársai (MSZP, SZDSZ politikusok) miért nincsenek tömegésen már letartóztatva, bilincsben, rabláncon, s elítélve tényleges életfogytiglanra? Tisztelt TARLÓS ÚR!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!