Keresés

Részletes keresés

frimi Creative Commons License 2011.05.12 0 0 7

Persze. Meg lehet nézni utólag is a nyertes számokat. Vagy vissza-vissza kapcsolgatva. (Ezt csinálom egyébként.) Ám, amit most látni lehet, az egy szegényházi megoldás. Shownak lottóhúzás, lottóhúzásnak meg... no nem show, hanem valami egyenforma szegényíházi megoldás. Pedig kaszálnak annyit hetente, hogy - ha már show a show mellett döntöttek, akkor -csinálhatnáénak egy valódit. Nem egy ilyen pótlékot! 

Legalább a számhúzónak adnának egy széket, hogy leülhessen... 

comad Creative Commons License 2011.05.12 0 0 5

Hát...ne nézzed, ha nem tetszik. Én sose nézem, feleslegesnek tartom a cécót. Vagy legyen show-műsor (amitket nem szeretek), vagy számhúzás, felesleges összekötni. Mindig csak másnap nézem meg a számokat.

Előzmény: frimi (-)
Tarkabarka fajta szarka Creative Commons License 2011.05.12 0 0 4

Én régebben sokat luxoroztam, de aztán ahogy egyre inkább kezdett átmenni ebbe a beszélgetős-táncos szarságba az egész és emiatt egyre hosszabb szünetek lettek a különböző számcsoportok kihúzása között, úgy tértem át a "felveszem számítógéppel és átpörgetve végignézem" megoldásra. Így megmarad az izgalmas része a dolognak, de nem ülök fölöslegesen fél órával többet a TV előtt.

Picardia Creative Commons License 2011.05.12 0 0 3

Nincs idegem bámulni ezt a "show"-t, húzás után megnézem a neten a számokat, és kész.

LUCzI FERencz Creative Commons License 2011.05.12 0 0 1

Ha azt a bizonyos öt számot húznák ki, biz isten nem érdekelne, milyen hosszú és unalmas a show.

fakim68 Creative Commons License 2011.05.12 0 0 0

Így van, csak sok sok 0000000000000000000000000000 van a nyereményben!!

Előzmény: frimi (-)
frimi Creative Commons License 2011.05.12 0 0 topiknyitó

Unalmas és fárasztó az új ötös lottó show. Mások szerint is? Vagy nem?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!