Keresés

Részletes keresés

feketekavics Creative Commons License 2011.05.09 0 0 64

>>>Mielőtt még a büntető és bizonyító eljárást lefolytatták volna a nevezett személy ellen, ők már biztosan tudják, hogy Gyurcsány nem

___

A másik oldal vezére meg az alamíniomgyártáshoz ért nagyon.

Ugyanúgy, a tények feltárása előtt kijelentette, hogy a vörösiszap károkért kizárólag a cég tulajdonosa felelős.

_FK (aki egyébként fidesz-zombi)

Előzmény: Aerion (59)
moziga2 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 63

"....... sokkal értelmesebb, és adekvátabb.

 

Ebben az esteben legalább világosak az üzenetek, Orbán dögöljön meg, a támogatói meg fognak fizetni azért, amit tettek és tesznek majd bukásuk napjáig."

 

Teljesen igazad van. De ....... az a két jelző kivsit nekem politológiai értelemben és különösképpen hosszútávon stratégiailag sántít kissé. Ugyanis pont ez a fajta gyurcsányista politika teljesen életképtelen. Ugyanis ez az egy egyesítő, összetartó dolog maradt mára már csak számukra.  Érdekes az, mikor adekvát módon ez a személy (mármint a média segítségével 98-óta az ördögöt a falra festett valaki) a politikai túlélés egyetlen zálogának tekintendő.

 

Na de mivel én kültúrázó személyiség vagyok áthelyezem feszültségfeloldásilag a hangsúlyt ebbe a szférába.

Először egy vicc, amit kicsit átköltöttem.

 

"Tudod mikor kezdődőtt Magyarország totális elbuzulása?

Nem.

Hát még az átkosban.

Hülye vagy? Hol volt akkor még liberalizmus, meg minden? Diktatúra volt a javából.

Na jó, de egymesna lógott, már akkor is a párt és a kisztitkárok fasza.

Na és!?

Elqrtcsányik."

 

Másik. Ki kivel nő össze és ki kivel közösül és szexel a liftben. Tanáltam erre egy jó nótát (benne).

 

 

Előzmény: Aerion (61)
moziga2 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 62

Breaking news by moziga reuters hírügynökség: :-)

Sürgősségi tárgyalás elfogadva. 93.3% igen. 6.7 % nem. Kik ezek a kik azok? Valszeg az MSZP vadballibbant SZDSZ-es árnyékszárnya.

 

Téma lezárva? Esetleg azon lehet agyalobni, hogy vajon ki kivel forrasztandó össze más konstellációban??? :-))

Előzmény: moziga2 (45)
Aerion Creative Commons License 2011.05.09 0 0 61

 

Őszintén szólva amit az MSZP vezetése művel, akár kommunikációs, akár politikai stratégia címén, annál a gyurcsányista tömörülés politikája, kommunikációs stratégiája sokkal értelmesebb, és adekvátabb.

 

Ebben az esteben legalább világosak az üzenetek, Orbán dögöljön meg, a támogatói meg fognak fizetni azért, amit tettek és tesznek majd bukásuk napjáig.

 

Ez világos üzenet, érthető, és tőlük ez a természetes.

 

De amit az MSZP jelen vezetése művel az egy értékelhetetlen zagyvalék, nincs besorolható politikai üzent, nincs igazodásüzenete, politikailag egy nulla.

 

A nullához képest nem lehet ellenpontot megnevezni, mert nincs negatív és pozitív nulla, következésképp ennek a politikának alternatívája sem lehet, de nem azért, mert annyira jó, hanem azért, mert nem létezik.

 

Hozzájuk képest a gyurcsányi politika létezik, és ellenpólusa is van, tehát életképes.

 

 

Aerion Creative Commons License 2011.05.09 0 0 59

 

A probléma éppen az, szerintem, hogy Mesterházy úr nem annyira kedveli a pontos fogalmazást, vagy ha kedveli, hát legalábbis nem gyakorolja.

 

Mesterházy úr többek között azt is kijelentette, hogy akit igaztalan vád ért, amellett egységesen ki kell állni.

 

Az MSZP vezetése egységesen kiállt a hivatali hatalommal való visszaéléssel vádolt Gyurcsány úr mellett, Sukoró ügyében. Ez pedig azt jelenti, hogy szerintük a Sukorói telekcsere ügyében mindent rendben lévőnek ítélnek, korrupciónak, hivatali visszaélésnek a gyanúja sem merülhet fel szerintük, és különösen nem Gyurcsány Ferenc esetében, hiszen mellette egységesen kiállt a pártjuk vezetése, tehát igaztalan a vád ellene.

 

Mielőtt még a büntető és bizonyító eljárást lefolytatták volna a nevezett személy ellen, ők már biztosan tudják, hogy Gyurcsány nem élt vissza a hivatali hatalmával, mert Gyurcsány úr a tisztességesség és becsületesség mintaképe, példa minden becsületes, hazáját szerető ember előtt, akinek tisztességességéhez nem férhet kétség, minden gyanú felett áll, tehát bármi, ami erre esetlegesen árnyékot vet, az nem lehet más, mint politikai támadás, igaztalan vád, a demokrácia lábbal tiprása, azaz ami történik ebben az ügyben, az Magyarország antidemokratikus működésének jele.

 

Ez pedig azt jelenti, hogy az MSZP vezetése nem tekinti demokratikus országnak Magyarországot, de persze az is lehet, hogy csak kretén idióták halmaza, akiknek valójában fogalmuk sincs, hogy amiről beszélnek, az valójában mit jelent, vagy egyáltalán nem törődnek vele, hanem csak rutinból teszik, mintegy természetes, önnön mivoltukat adva.

 

Aerion Creative Commons License 2011.05.09 0 0 58

 

Nem kell kitalálgatni, hogy az MSZP elnöke, Mesterházy Attila mire gondolt, amikor egymással együttműködő, sokszínű, egymást partnernek tekinthető ellenzékről beszélt.

 

Fogalmazzon pontosan. 

 

 

moziga2 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 57

És Fletó meddig marad az? Oszlik, foszlik az MSZP, mint az alposan megjárkált szőnyeg rojtolódós széle. Képies hasonlattal élve. De már a közepe is likacsosodni látszik. Szerintem.  

Előzmény: John Doe(520i) (52)
moziga2 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 56

Utóbbira szavazok. :-)

Előzmény: Nero Bianco (53)
moziga2 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 55

Boldog, független ún. erős középréteg vagy. Nem fügsz politikai mézesmadzagoktól. Ezt akarja kiszélesíteni és megerősiteni a FITYESZ. Százezerrel. Kkv. szektor kiemelt támogatyása, és ugye ez a SZJA törvény is. Ez a nehezebb út. A "prolik" függőek és így könnyebb is megzavarni őket holmi osztogatással, majd fosztogatással. Ereszd meg húzdmeg ciklikus politikával, alaposan beültetve őket egy hinta-palinta játszadozásba. :-((

Előzmény: Törölt nick (51)
Nero Bianco Creative Commons License 2011.05.09 0 0 54

A fidesz környékén vannak még párezren, akik "már nem azok".

:))))

 

Előzmény: John Doe(520i) (52)
Nero Bianco Creative Commons License 2011.05.09 0 0 53

"A Jobbik úgy került szóba, mint az MSZP-vel összenövő párt, hogy senki sem mondta ki a nevét."

 

Azért ne felejtsük el, ez a marhaság, hogy a jobbik az mszp-vel nőne össze, csak a topiknyitó képzeletében létezik.

Vagy azért, mert a topiknyitó nem tud olvasni, vagy azért, mert a topiknyitónak ven ez a prekoncepciója.

 

Előzmény: moziga2 (50)
John Doe(520i) Creative Commons License 2011.05.09 0 0 52

Már nem az.

Előzmény: Nero Bianco (43)
moziga2 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 50

Miért is ne? Igaz furcsa. Főleg ha jól szapulja, helyettük is a fityeszt. Amúgy is a Jobbik a messze legmédiátlanabb párt. Ki kell használni a lehetőséget? Nagy hibának tartanám mellesleg. :-((

Úgyhogy ezt a jelzést már komollabban venném. De egész jó, elképzelt jelet tanáltál, ezseltél ki. :-))

 

Na de itt a gumicsont nekünk. A Jobbik úgy került szóba, mint az MSZP-vel összenövő párt, hogy senki sem mondta ki a nevét. (Érdekes az LMP szóba se került, pedig hát az a pesties eset, a két forduló közt tavaly) Furcsa. Meterházy büffentett egyet. Volt már ilyenje nékije. Pl. Alkotmányos puccs. Alkotmányos államcsíny. Meg ilyen egetverő blődségek. :-((

Előzmény: No pasarán! (48)
moziga2 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 49

Nem hinném. Mert akkor FIDESZ->Jobbik transzfer a nagy táborból a szélközép széles sávból. Nem hülyék. Oszt akkor nem lenne csak a FIDESZ választási szlogen azoknak, akik meg akarták osztani a szavazatukat. Egyet ide, egyet oda. Ugye emlékszünk erre, annó 2010-ből. Nem volt olyan régen ám, hogy ne.

Előzmény: Törölt nick (47)
No pasarán! Creative Commons License 2011.05.09 0 0 48

ha már Vona cikkezhet a Népszabadságban...

Előzmény: pinabubus2 (-)
moziga2 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 46

Már megejakult, de kint. Szili - Szociális Únió pártja. SZÚ. Rágja is a maszópókat. :-))

Előzmény: Törölt nick (44)
moziga2 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 45

De Lázár Jánost nem olyan fából faragták, hogy két kudarc kedvét venné bármitől, még aznap bejelentette, harmadszor is beterjeszti a javaslatot, amit – ha sikerül megszerezni a Jobbik támogatását – sürgősséggel, a házszabálytól eltérve hétfőn elfogadhat a parlament.

 

Ebben bízom én is. Mellesleg most vizsgázik is kicsit előttem a Jobbik. Magyarország érdeke a fontos avagy csak a politika. Mert akkor utóbbi esetben az van, hogy az Oviék által kiosztott nagyon-nagypofon (egyenruhás bűnözés) motiválja őket és visszaütnek. Avagy az előbbi és akkor meg megszavazzák. Május 20.-ig nem sok idő van ám hátra. Gyorsan kell lépni, az biztos. Vagy ez, vagy az. Meglássuk. Nem olyan komoly dilemma ez ám. Indulatból nem szabad politizálni. Azt hagyjuk meg az MSZP-nek. A félfletósáskáknak.  Már ha nem Zrínyi kirohanás módszeréhez nyúl. A vár is elesik, meg a védősereg. És ez lesz. Nagyon el szigetvár nekem már ez a párt(ócska). Remélem 2014-re.  Lehet hajtani a parlamenti bekerülésért. Fogy a szavazóbázis!! Már csak biológiailag is. 75 évesekből 80- lesz, 80-asokból 85. A magasabb korértékek eléggé bizonytalanok ugye.

Előzmény: Törölt nick (20)
Nero Bianco Creative Commons License 2011.05.09 0 0 43

Szili smúzolt a fidesszel is.

Ámbátor ő spec nem mszp-s.

 

Előzmény: Törölt nick (41)
32nick Creative Commons License 2011.05.09 0 0 42

Biztos van neki olyan is! :)

Előzmény: Törölt nick (41)
32nick Creative Commons License 2011.05.09 0 0 40

Mszp=Jobbik. Simán.

Lásd: "Szereti valaki a cigányokat? (2)" :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.09 0 0 38

Ez az Aszfalthasító?

Előzmény: Törölt nick (37)
ezüstszalag Creative Commons License 2011.05.09 0 0 30

USA rendőr 55-60 évesen mehet nyugdíjba. Szerintem semmivel se stresszmentesebb arrafelé se az élet, mint itt. A német rendőr 60 évesen az angol 30 év szolgálat után! De ők pl 11%-ot fizetnek a bérük alapján nyugdíjra, szóval nem értem, a magyar zsaruknak miért jár ez az extra?

nagyanyo05 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 24

Mi érdekes van benne? Hisz ők hozták létre! Werberi ötletből kifolyólag, csupán rosszul sült el egy kicsit:D

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.09 0 0 23

Nem, azt hittem, hogy tényleg rend lesz. Azt hittem, hogy valami módon rá fogják kényszeríteni a cigányokat a civilizált együttélésre, ha már maguktól nem képesek rá. Tisztelet a kivételnek. Ehelyett nem csináltak az égvilágon semmit, aki pedig megpróbál tenni valamit, abszolút erőszakmentesen és a törvényi keretek között, az ellen törvényt hoznak, hogy ne tehesse. Ezzel szimbolikusan (meg a pletyka szerint nyíltan is) megüzenik a cigányoknak, hogy "ti csak nyugodtan lopjatok, raboljatok, gyilkoljatok tovább, mi megvédünk titeket". Ez szerinted hová vezet? Nem ebből lesz a polgárháború?

És közben nekem kellene rosszul éreznem magam, mert hogy rasszista vagyok.

Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.09 0 0 21

Az én reményem szárba szökkent a tavalyi választások után. Azt hittem, ez most itt tényleg jó lesz. A kormányzati kommunikáció szintjén nem létező, ám a valóságban annál húsbavágóbb megszorításokat betudtam annak, hogy áldozatot kell hozni. A furcsaságokra legyintettem, hogy "á, egyedi jelenség". De amikor a gyöngyöspatai események kapcsán a kormány színt vallott, és központilag megüzenték, hogy ők is a bűnözők pártján állnak, akkor a remény derékba tört. Most pedig, hogy kiderült: az egyetemekkel fogják eljátszani ugyanazt, amit a maszop csinált a kórházakkal, azt kell mondjam, kész, meghalt a remény. A fidesz is mélyen benne van a nemzetgyilkos globális nagytőke zsebében.

Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.09 0 0 18

Akármire is gondolt szegény házmester, a fidesz jó úton halad afelé, hogy az ablaktól a zsiráfig mindenkit összekovácsoljon maga ellen. Lassan ugyanolyan közutálatnak fog örvendeni, mint a maszop egy évvel ezelőtt.

Előzmény: pinabubus2 (-)
Nero Bianco Creative Commons License 2011.05.08 0 0 16

"a kormánnyal szembenállók ne egymást tekintsék ellenfélnek"

 

A jobbik nem nagyon áll a kormánnyal szembe.

Úgyhogy Mesterházy nem is gondolt a jobbikra.

 

Előzmény: pinabubus2 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.08 0 0 14

Mesterházy helyére Gyurcsány neve jobban illene, ha a pártvezetőkről beszélsz.

Előzmény: Törölt nick (13)
Nero Bianco Creative Commons License 2011.05.08 0 0 12

Szerintem tanulj meg olvasni.

 

Mesterházy a baloldal belső vitáiról szólt pár szót.

 

Előzmény: pinabubus2 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.08 0 0 11

Így van. Egyik sem ellenfél. A Jobbik ellenzék, az MSZP pedig ellenség.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!