Mondjátok el, beszéljétek meg milyen szabályok és keretek között szeretnétek használni a fórum titeket érintő részét, hogy ezek alapján készülhessen el az új szabályzat.
Nagyon ismeretlen vizekre eveztem, lehet hogy nem is jó helyen jáok. A segítségetekre lenne szükségem. Mégpedig az ügyben, hogy az általam keszitett kepeket (tajképek, csendélet, csoport képek, stb.) hogyan és hova tölthetem fel? Állítolag 3 napig megőrzesre kerül az éteren es utána törlődnek. De előfordulhat, hogy rossz vizeken járok. Ha váloban igy lenne, de tudaz segiteni, úgy kérlek, ne fogd vissza magad! Hisz masokon segíteni nemes feladat.
Függetlenül attól, hogy a gyári szám megjelentetése egy hirdetésben mennyire szükséges és elhagyhatatlan dolog, az lehet vita tárgya. De hogy ha véletlenül lemaradt, mert előbb nyomtál egy entert, és nem voltál elég figyelmes azért egy hetes kitiltás jár, az kissé viccesnek tűnik.
Lemaradt, bocs ....pótolnám, de nem lehet.... nem elég, hogy újra rakd fel a hirdetést, hanem egy hét bünti van, bizonyám....
Szerintem az adok-veszek topic bevezetőjéből vegyétek ki a lopásra vonatkozó szöveget. Egyszerűen csak az sn kötelező megadására hívjátok fel a figyelmet.
Ha a tolvaj elolvassa az ellene irányuló intézkedést, akkor nem itt fog hirdetni. Márpedig a legkönnyebb az ilyen helyeken utolérni az enyveskezű férgeket.
Ha az IRL Venyeriné lenne a szerver, bizonyára te is használnál ilyen ablakot, melyben minden felhasználódat tájékoztatod a neked evidens dolgokról. Kiemelten akkor, ha a sokadik hatósági megkeresést, valamint a tartalomszolgáltatóknak szóló kérést és ajánlást olvasod.
Mivel jó pár kedves felhasználó nem érezte át társaik finom figyelmeztetéseit, már azokat, melyben udvariasan figyelmeztették őket a normál betűkkel írt hirdetések azonos hatékonyságára, az ő, csicsás, sőt, túlcsicsázott-giccses, ordibáló, netikett-ellenes és ezáltal szabálysértő hányadékukkal szemben, ezért kénytelenek vagyunk az ingát saját irányunkba azonos nagyságban kihúzni egy időre, hogy utána lecsillapodva középen újra megálljon. Sajnálatos, hogy a törléskor küldött, normál betűs figyelmeztetés falra hányt borsó volt.Tehát nem lehet szavazni, zéró tolerancia egy időre, majd ha azt látjuk, hogy mindenki megértette és elfogadta a kérést, és megfelelően használja a szerkesztési lehetőségeket, majd akkor eltávolítjuk az erőszakos, undorító ám ezáltal példaadó figyelmeztetést.
Szeretném, ha a Nikon adok-veszek fórumon a terméknevek kiemelése félkövérrel újra megengedett lenne. Sokkal könnyebb volna tallózni az ajánlatokat. Nem vagyok híve a különböző színű és méretű hirdetésformázásnak én sem, de ez a szigorítás nehezíti a fórumozók életét.
Tisztelt Cég ! Hogyan lehet személyes készítésű fotómat a motoromról felhelyezni a fórum oldalára? Kétszer már próbálkoztam,különböző módszerekkel...eredmény:0.(a kép 300 kb-os,cca.
Az "Archívum" topikcsoport léte nyelvtani finomság, teleológikus tévedés. "A nem használt topikok raktára." ;-)
Tartalmát szét lehetne dobni a meglévő topikcsoportokba: nagyrésze analóg téma (erre is utaltam lentebb a 263-ban), másrésze "tanácsadós", és így tovább.
megszeretném kérdezni, hogy hátizsákoknak és egyéb nem NIKON adok- veszek -nek mégis mi köze van a Nikon adok-veszek topikhoz? Ezt az észrevételt már többen is megtették rajtam kívül. Ha kérhetném a nem oda való bejegyzések törlését, azt nagyon megköszönném.
Pedig valamit tenni kell, mert lopják a gépeket és így minden kockázat nélkül lehet a lopott gépeket is hirdetgetni.
És legalább a volt tulajok tudnák figyelni a fórumokat .
Arra meg kitalálok majd valamit, hogy ne legyen fake bejelentés. Illetve, lehessen szűrni valahogyan. Pld valahogy igazolja, hogy tényleg a tulajdona volt a gép. Persze akkor csak a tulajdonos jelentheti be.
Különben nekem minden cuccnak megvan a doboza, tehát hiába jelentik be az én gépemnek a serialszámát azért a doboz és a tartozékok igazolnák, hogy nem lopott.
Szerintem alaposan át fogod gondolni még ezt az ötletet, amikor valaki tréfából bejelenti az általad árult gépet, vagy obit lopottként. No nem pont a rendőrségen, hanem a neten, valamelyik lopttcucc keresős oldalon.
A "Technika használata"-ban hónapok óta változatlanul 6százvalahány topik van, közülük jócskán akad, amelyik 8-10 éve áll, azóta nem született újabb hozzászólás. Ezekből simán lehetne törölni azokat a topikokat -vagy ha nem túl sok munka összevonni-, amelyekben 15 (vagy 10) hozzászólás sincs. Olyan topikból, ahol a fenti 2 feltétel teljesül simán van 30-40 és csak az utolsó 200ba néztem bele.
Azt sem tudom, hogy az illetékes topikrendezgető gyakorló fotós, avagy sem. Utóbbi esetben könnyebben tán még a topiklakók is segíthetnek. Mert ha fotós, akkor értenie kell hozzá, mink meg minek strapáljuk magunkat...