Rengeteget olvashatunk a Véderő, Csendőrség és más Jobbikközeli szervezetek megfélelmítő akcióiról, de erőszakos bűncselekmények elkövetőiként mindig csak a megfélemlítettek szerepeltek. Ez így igazságtalan, legyenek listába szedve a Jobbikos szervezetek által elkövetett erőszakos bűncselekmények is!
Úgy vélekedtem, hogy BabaLaci gyanúja önmagában messze nem elegendő annak feltételezésére, hogy bármi másról van szó, mint öngyilkosságról. Nem szoktam összeesküvés-elméletekben hinni...
Tudod mit? Egyáltalán nem érdekel annyira egy életében tízszer (!) elítélt, per pillanat éppen adócsalás vádjával kihallgatott ember halála. Mivel várható volt, hogy némelyek rögtön megrendezett gyilkosságnak fogják tartani (és egyébként nyilván nem fogják elhinni, hogy nem, bármi is történt és történik), benéztem ide, és kifejtettem kételyeimet. Abba is hagyom, ennyit sem ér a dolog.
Akarja bizonyítani a csomorkányi sánta ördög, nem én. Alapvetően fordítva van, én minden további nélkül elfogadom, hogy felakasztotta magát, mások kezdték el, hogy nyilván eltették láb alól. Én úgy gondolom, hogy messze, nagyon messze nem volt annyira se fontos, se kiemelkedő, se tényező, se semmi hasonló, hogy ilyesmin kelljen töprengeni.
Nem olyan világot élünk, hogy jóhiszeműek legyünk.
Deh nem! Szerencsére a 2/3-os többség, az ügyészség polti éleslátása, a rendőrség pintéri szakmaisága a garancia arra, h minden napvilágra kerül, ami a közre tartozik.
Ami meg a lényeget illeti, még ha, teszem azt, háromszoros is lenne az arány, vagy akár tízszeres (nem annyi, persze), az akkor sem jelentené kapásból azt, hogy ez az egyed akkor nem is követhetett el öngyilkosságot.
Viszont bármilyen erőteljesen akarod bizonyítani az öngyilkosságra való hajlamot, a másik eshetőséget sem zárhatjuk ki. Útjában volt gyakorlatilag mindenkinek, hatóságnak is, kisebbségnek is. Nem olyan világot élünk, hogy jóhiszeműek legyünk.
Sümegh Józsi is gyorsan öngyilkos lett afdölötti örömében, hogy kincset talált, nem szólva a már itt említett "olajszőkítős" rendőrtisztekről, s akikről még csak nem is tudunk.
A kérdés egyébkénmt sohe nem lesz megválaszolva, mindenkinek az az érdeke, főleg a hatóságé, hogy öngyilkosság legyen. Nem hiányzik senkinek egy polgárháború, bár amilyen langy a magyar ....