Mo-on a Fidesz-KDNP-én kívül mindent Gyurcsány mozgat
Nem becsülöd túl? :P
(Ez kölcsönös jelenségnek tűnik, az előző ciklus alatt az akkori kormánypártiak voltak, akik kinézték Orbántól, hogy ellenzékből képes megakadályozni minden reformot)
"Mo-on a Fidesz-KDNP-én kívül mindent Gyurcsány mozgat, az pedig az európai eszmeáramlatokon kívül esik, de nagyon."
Sőt, egyre inkább úgy tűnik, hogy Európában is mindent Gyurcsány mozgat,
ami ezek szerint azt jelenti, hogy már Európa is kívül esik az európai eszmeáramlatokon ! :)
Van valami báj abban, hogy mindeközben épp a Kedves Vezír agyal azon, hogy Nyugati eszmeáramlatoknak befellegzett, és tekintetünket Kelet felé kell emelnünk... :)
Mo-on a Fidesz-KDNP-én kívül mindent Gyurcsány mozgat, az pedig az európai eszmeáramlatokon kívül esik, de nagyon. Az európai baloldal még nagyon megsínyli Gyurcsány következményeit.
Javaslom a határon túli honfitársaknak az index fórum olvasását, csakhogy lássák, hogyan válhatnak keblünkre ölelt nemzettestvérből bolsevik páriákká abban az esetben, ha mondjuk nem a DRÁGAÖRÖKÖSFÜLKEFORRADALMIMINISZTERELNÖKÚR szavazói bázisát erősítik - csak a miheztartás végett
"Idióta az, aki azt hiszi, aki nem a Fideszre vagy a Jobbikra szavaz, az komcsi."
Sőt, az igazi fideszes - azaz az egybiten gondolkodók - még a jobbikot is MSZP kreálmánynak tartja, tehát szemében a nem fideszes szavazó vagy komcsi, vagy komcsibérenc.