Keresés

Részletes keresés

ghepard Creative Commons License 2011.04.26 0 0 29

Nem olyan intenzív az, mint amilyennek tűnik a leírás és az idézett topik alapján. Ha nem szólok és nem írok senki se vesz észre semmit. Én mindent úgy menet közben csinálok, tehát szinte sose megyek úgy a dolgoknak, hogy most leülök és meditálok magamnak 1 órát. Az asszony nem sokat tud róla, persze mondtam neki egypárszor ezt azt, de Őt nem érdekli a dolog, ha meg kint vagyok, úgy se tudja, hogy mit csinálok. Odabent meg nem szoktam hangoskodni, mert attól falhoz futna, meg a szomszédok is. De kint a természetben már más a helyzet, ahol senki sincs, csak a madarak, állatok - azoknak még tetszik is, mint vettem észre jó párszor....... De mostanában már igencsak keveset muzsikálok magamnak, mert szépen elvagyok és a testem is rendben van úgy néz ki. Persze nem tudom mit hoz a jövő, akár holnap fel is fordulhatok....... De a célom azt a kínait túlszárnyalni. Persze a 250 év lehetetlennek tűnik, de legalább látom, hogy milyen kicsi vagyok még, fejlődnöm kell.......

Előzmény: sanyibuddha (26)
sanyibuddha Creative Commons License 2011.04.21 0 0 28

Az élet egy folyamatos összefonódás, hatékony „gát” ezért nem létezik. Létezik viszont a teljes érzéketlenség állapota. Ezt nevezhetjük egónövelt létnek, vagy totális befelé fordulásnak. Az úton járás, a szeretet kiterjedésének megélése, ennek az ellentéte. A megoldás a tiszta érzékelés kifejlesztése, a sors rendelte Társ megtalálása, és a közös úton haladás. Ez az egyetlen védelem amit ismerek. Persze ehhez is kell a folyamatos éberség!

Előzmény: menroting (27)
menroting Creative Commons License 2011.04.21 0 0 27

Nem ismersz valamilyen gáttechnikát az összefonódás ellen ?

Előzmény: sanyibuddha (25)
sanyibuddha Creative Commons License 2011.04.21 0 0 26

qhepard érdekes a tapasztalati tanulmányod. A fogalmazásod alapján az érzékszervi hiányosság pótlása tiszteletreméltó számomra. A családod, hogy tolerálja az intenzív útkeresési és tapasztalási törekvéseidet?

Előzmény: ghepard (24)
sanyibuddha Creative Commons License 2011.04.21 0 0 25

Ha összekapcsolódunk valakivel az érzékelés nálam is működik. Persze nem mindenkivel kapcsolódom szívesen :) Sok esetben kifejezetten tiltakozom az aurális érzékeléstől. A saját tapasztalásom az, hogy 3 méteren belül azonnal megindul. a szálak összefonódási folyamata. A legdurvább az úgynevezett bevásárlóközpontokban való tartózkodás a számomra. Ilyenkor valóságos energetikai sokkot kapok az alacsony rezgéstől. Persze 15 méter nem egyszerű eset, de erős érzelmi irányultság esetén nagyobb távolság sem elképzelhetetlen :)

Előzmény: emod108 (23)
ghepard Creative Commons License 2011.04.21 0 0 24

Láthatalan szálakon össze vagyunk egymással kapcsolódva, és érzékenységi képességünktől függően érzékeljük is a másokban zajló folyamatokat,

 

Mondjuk én nem igen tudom érzékelni a másokban zajló folyamatokat. Persze, ha megérintem, tapogatom, sagolom, kóstolom, látom, hallom stb, akkor lehet sokkal többet ki tudnék bogozni. De például, ha valaki 15 méterre volna tőlem és be lennének csukva a szemeim  - akkor azt hiszem, nem sokat tudnék érzékelni. Még lehet azt se venném észre, ha elmenne és más jönne a helyére.....

Előzmény: emod108 (23)
emod108 Creative Commons License 2011.04.20 0 0 23

Amiről írtam valóban egy belső ösvényen járásnak a tapasztalatai. Nem ragaszkodom egyetlen egy módszerhez sem,  így "végzek" taoista és tantrikus gyakorlatot is, meg olyat is, aminek jelen életemben nem tudom a nevét, de használom, mára már önmaguktól működnek, nem szelektálom, hogy ez most ez, az meg az... Azért kapcsolódtam be a topikba, mert a címe gyógyító fehér fény, ami a tantrikus és taoista meditációs gyakorlatokban jelen van. Nem betegség miatt kezdtem el ezeket a gyakorlatokat, inkább azért, hogy megértsem mi és hogyan  működik bennem és rajtam keresztűl a környezetemben, és hogy a környezet milyen hatással van rám. Láthatalan szálakon össze vagyunk egymással kapcsolódva, és érzékenységi képességünktől függően érzékeljük is a másokban zajló folyamatokat, amelyek hatással vannak ránk is. Ha önmagamat gyógyítom, gyógytom a környezetemet is.

Előzmény: sanyibuddha (21)
ghepard Creative Commons License 2011.04.20 0 0 22

A kérés nem nekem szólt, de én szintén energetikai gyógyítással (is) foglalkozom, persze csak magamon. Ezek az energiák nagyok és mérhetők a hatásuk ellenőrizhető. Ha jól csináljuk, akkor használatuk nagyon előnyös - ha pedig rosszul, akkor könnyen baj is lehet. Az évek folyamán megtanultam jól használni úgy néz ki. Legalábbis eddig....... :)

 

Itt meg tudhatsz róla sok mindent, rászedtek, hogy írjak róla összefoglalót is, a link is ott van valahol arra az össszefolalóra.....

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9197399

Előzmény: sanyibuddha (19)
sanyibuddha Creative Commons License 2011.04.19 0 0 21

Ugyan leírtam, hogy mi alapján.......

A tapasztalatod amit megosztottál velünk, az olyan fejlődési ösvényen haladók sajátja, akik az önmagunkon munkálkodást képesek mások segítésére is alkalmazni. A technika egyfajta „energetikát” feltételez. Ezek többnyire, csak „természetgyógyászati” módszerekben hozzáférhetők szélesebb körben.

Előzmény: emod108 (20)
emod108 Creative Commons License 2011.04.19 0 0 20

Mi alapján feltételezed, hogy energetikai gyógyítással foglalkozom?

Előzmény: sanyibuddha (19)
sanyibuddha Creative Commons License 2011.04.14 0 0 19

Amit írsz, az alapján feltételezem, hogy valamilyen energetikai gyógyítással foglalkozol. Megosztod velem, milyen technikát alkalmazol?

Előzmény: emod108 (13)
sanyibuddha Creative Commons License 2011.04.12 0 0 18

Van saját tapasztalatod is?

Előzmény: .ZsL. (16)
sanyibuddha Creative Commons License 2011.04.12 0 0 17

A napi konfliktusok esetében tapasztalom az általad leírt tüneteket. Éber állapotban érzékelem én is az elengedést. Sokszor érzékelek negatív szándékú csatlakozási kísérletet. Az energia blokkok tapasztalatom szerint okozhatnak szervi károsodásokat is.

A fürdő, szerintem is igen hatékony stresszoldó lehet!

Előzmény: emod108 (13)
.ZsL. Creative Commons License 2011.04.12 0 0 16
Előzmény: sanyibuddha (15)
sanyibuddha Creative Commons License 2011.04.12 0 0 15

 

Ezt a témát kevésbé ismerem. Írnál róla valamit, hogy eldönthessem a hasonlóságot?

Előzmény: .ZsL. (12)
fokhagymabors Creative Commons License 2011.04.11 0 0 14

kezdjük ott, hogy ezeknek kb a fele bizniszmen. A hülyéknél meg alkalomadtán akad egy kis pénzecske.

Előzmény: Törölt nick (7)
emod108 Creative Commons License 2011.04.11 0 0 13

tapasztalatok a sérülésről: tk. egy-egy stresszes nap után tapasztalom...., este egy kád forró víz, ez már önmagában elvisz, kitisztít sok mindent. Hajnalban, ébredés után, abban az éber állapotban érzem, hogy mit engedtem el az éjszaka, és mit nem. Amit nem sikerült, azt akkor még ott az ágyban termőre fordítom, vagy elengedem. Sérülésnek érzem a szervekben felgyűlt (saját, vagy másoktól átvett) blokkoló energiákat, a meridiánokon, a pályákon, vagy nádikon öszegyűlt gátakat, görcsöket. Ezek mind kihatással vannak a szervek egészségére és ezen keresztül a mikrokozmikus pálya nyitottságára és tisztaságára.

 

Ti hogyan látjátok, vagy tapasztaljátok?

Előzmény: sanyibuddha (11)
.ZsL. Creative Commons License 2011.04.11 0 0 12

Van-e mindennek valami köze a Kirlián-fotókhoz, amelyeken az élőlények hiányzó részei is kirajzolódnak?

sanyibuddha Creative Commons License 2011.04.11 0 0 11

 

Ez egy jó alap. Nem az egyetlen, de használható.

Van tapasztalatod a sérülésekkel kapcsolatban?

Előzmény: emod108 (10)
emod108 Creative Commons License 2011.04.11 0 0 10

Mantak Chia  A Tao gyógyító fényének felébresztése

„A Föld Nap körüli keringése megfelel a makrokozmikus pálya körének. Minden élőlény a Föld Nap körüli fogásával összhangban veszi magához a három fő erőt. A Föld egy teljes kört 365,25 nap alatt tesz meg, ez a mozgás része az Egyetemes Erő Makrokozmikus Pályájának, amely a négy évszak váltakozását és más, a Föld energiáival kapcsolatos változásokat hoz létre.”

 

„A mesterek felismerték, hogy  az energiaközpontok (csakrák) összekapcsolódnak, létrehozva ezzel a mikrokozmikus pályát.”

„A mikrokozmikus pálya két fő vezetékből áll, a kormányzó és a befogadó vezetékből.A kormányzóvezeték a gáttól indul felfelé a gerinc mentén a fejtetőig, majd a szájpadláson végződik. A befogadó vezeték a test elülső részén halad a gáttól a nyelv hegyéig. Ha a nyelv megérinti a szájpadlást, a két vezetéket összekötöttük. A mikrokozmikus pálya olyan mint egy nagy chi-tartály, mely a test egészét ellátja tápláló energiával. „ 

 

Talán ez a meghatározás elfogadható számodra?

Előzmény: sanyibuddha (9)
sanyibuddha Creative Commons License 2011.04.11 0 0 9

 

Részemről rendben. Próbáljuk meg körbejárni a témát, ha lehet definíciókat is írhatunk.

Előzmény: .ZsL. (5)
.ZsL. Creative Commons License 2011.04.11 0 0 8

Voltak régebben is úton-útfélen, csak nem volt lehetőségük fórumozni, és kibírták nélküle.

Most bárki fölteheti ide legújabb világképét, elméletét, rigolyáját, félelmét vagy szellemi zöldségét, és ha esetleg odafigyel az ellenvéleményekre, akkor nem is a legreménytelenebb eset.

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.11 0 0 7

Vajon miért mentek ki a divatból az elmegyógyintézetek? Manapság nagyobb szükség volna rájuk, mint régebben bármikor.

 

Ennyi őrült még soha nem volt szabadlábon, mint napjainkban.

fokhagymabors Creative Commons License 2011.04.11 0 0 6

szerintem pakoltasd át a rejtélyes dolgok alfórumba, ott mozgolódnak a valóságtól menekülő, és a bulvárgagyi áltudományokban hívő személyek, velük frankón megtárgyalhatod ezeket az ezóenergiás dolgokat.

 

Amúgy a kozmikus sugárzástól nem gyógyulsz meg, max kinyiffansz, de gondolom te valami "könnyebben érthető" energiákra gondolsz, nem?

Előzmény: sanyibuddha (-)
.ZsL. Creative Commons License 2011.04.11 0 0 5

Ahhoz, hogy értelmes eszmecsere indulhasson, először definiálni kellene, hogy mi is a mikrokozmikus és a makrokozmikus energia fizikailag, milyen hatásai lehetnek az élő szervezetekre, a hatások milyen módszerekkel mutathatók ki egyértelműen, és milyen fizikai, biológiai, esetleg pszichikai technikával befolyásolhatók a hatások?

Előzmény: sanyibuddha (-)
sanyibuddha Creative Commons License 2011.04.10 0 0 4

Téged értelek, csak amit írsz az zavaros.

Előzmény: Géppuskaszájú Rapper (3)
Géppuskaszájú Rapper Creative Commons License 2011.04.10 0 0 3

Tudom.

Előzmény: sanyibuddha (2)
sanyibuddha Creative Commons License 2011.04.10 0 0 2

A láz dolgot nem értem.

Előzmény: Géppuskaszájú Rapper (1)
Géppuskaszájú Rapper Creative Commons License 2011.04.10 0 0 1

Sehogy, nem? Ilyesmi nincsen szerintem. Max a láz mint hőenergia.

Előzmény: sanyibuddha (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.10 0 0 0

f0galmam sincs

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!