Meg tanulhatad vóna hogy az hogy ki mi ként vélekedik a dógokrul az nem számit egészen adig amedig a pétéká vagy a bétéká nem szabja meg. Hát nem eröl szól a politika az el mult pár évbe?
Akkó mostan hagyad aba a be irássaim óvasását mer ki fog gyorsan derülni hogy a leg töb dologba nem értünk 1et. Nem mondhatod hogy nem szótam néked elöre.
Köszönöm a megerősítést! Ezért is szoktam mondani, hogy ha nem házasodsz meg, csökkented a magyarországi válások számát. Ezen tud a kommuna segíteni.
Ezt a "gyerekek 30%-a mostohagyerek" dolgot nem értem. Ugyanezen gyerekek édesgyerekek is. Azaz 100% édesgyermek + 30% mostohagyermek, azaz magyarországon a gyerekek nem 100%-ben, hanem 130%-ban képviseltetik magukat. Lehet, hogy ezért figyeltek fel a gyermekes szavazókra a politikusok? :)
Tisztára ojan mint a baromfi udvar. Bár az is igaz, hogy otan van egy fő kokas akié a leg töb tik a másik kokas meg csak csipegeti a maradékot. Úgy köll neki. Levesbe vele én mondok.
A társadalom nem tűri a közös nevelést." A gyereknek családban a helye."
A család eleve legalább egy anyát, egy apá és egy gyreket jelent, így a közös nevelés társadalmilag elfogadott. Bár sokan úgy gondolják, hogy jó ez úgy is, ha egy szülő neveli a gyerek(ek)et.
"Mert "a gyerekek fejlődésére káros" szöveg következne."
Nem hiszem! Attól, hogy több gyereket több nő és több férfi nevel közösen és élnek egy közösségben, még - csak ettől! - még semmi káros nincs a gyermekre nézve.
Ha szerinted a kommuna = drogos biszex orgia, akkor az más.
Tehát ha az a néhány őshonos magyarországi román, aki még van és nem magyarosodott el, új községet akar alapítani, megteheti. Van rá törvényes mód. De nagyon komplikááált!!!
Ezt nem értem. Ha összeköltözik 5-8 ember, nők, férfiak vegyesen, közös koszton és közös szexen élnek, ehhez miért kell bíróság? Az alapszabályt ők maguk alkotják. Még írásba se kell foglalni.
Volt is egy ilyen film (Dogma sorozat), holland, dán vagy svéd. Szerintem ott sincs törvénybe iktatva, de azért lehet csinálni.
Példának az Alapszabály egy-két pontja:
1. Nem jelentjük föl a társunkat, hogy marijuanát szív.
2. Nem jelentjük föl a társunkat, hogy zárt kertben indiai kendert termeszt.
Furcsán néznének ki e szabálypontok a cégbírósági beadványon ---> továbbmegyek: lehet, hogy meg se rezdül az engedélyező bírák arcizma, nem érdekli őket a búncs. és kiadják/nem adják ki az engedélyt anélkül, hogy följelentést tennének a rendőrségen.
"Egyesületként bármit alapíthatsz. Beadod a bíróságra az alapszabályt, műk.szab.-ot, alakuló jk.-t aztán szabad az út."
Ezt nem értem. Ha összeköltözik 5-8 ember, nők, férfiak vegyesen, közös koszton és közös szexen élnek, ehhez miért kell bíróság? Az alapszabályt ők maguk alkotják. Még írásba se kell foglalni.
Az onokám aki tanút és okos fijú aztat monta a minap amikó épen beszélgetünk az ijen komunistákrul hogy régen vót nékik egy ijen nagy tánc házuk a meszi Amerikába egy Vuctok nevű hejen. Biztosan jó lehetet mer jó sokan mulatoztak otan.
Az ojan komunába élő komunisták azokat a nótákat nem ösmerik. Nékik maradnak a puli fejü danolászók meg azok a lábra rá szárat nadrágba meg roszab esetben férfi pöndölybe virgonckodó bazseválók. De az ijen zenétül még a mókus is ki szalad az erdőbül.
Érthetetlen a kérdés. Milyen törvény akadályozza, hogy többen közösen éljenek? Legfeljebb a bejegyzéshez kéne a törvény, de mi a bánatért akarnák bejegyeztetni magukat?
Lehet, hogy rosszul járna a csaj. Volt már úgy - kb.30 éve -, hogy randira mentem, azt belefeledkeztem közben egy régi haverral a borozásba. Jó pincéje meg bora volt a faterjának. Persze páros lábbal rúgott ki a csaj. Erre jó az őszinteség. :-))))
Azok a leg divatosab komunák amejek jó méjen ben vanak az erdő méjibe ahová a csősz se mén ki és ott a komunisták aztat teszik amihez kedvük szotyan. Ojan mint a cigány tábor vót régen.
Társadalmi szervezetek részletes adatai Szervezet neve KOMMUNA ORG. Kerékpáros Sport Club EgyesületSzervezet székhelye (irsz) 3300Szervezet székhelye (település) EgerSzervezet székhelye (utca, hsz) Bajcsy-Zsilinszky út
Mert azt sem tudjuk, mi az a kommuna. Én legalább is csak a hippi tanyákat láttam filmen, könyvben. De biztos, ennél több. Azt hittem te tudod, vagy akarsz alakítani.