Keresés

Részletes keresés

Hy Creative Commons License 2011.04.19 0 0 303

Féreértelmezés a vallásos hívőxokása?

Eddig is bárki -te is- szabadon járhattál templomba attól én még szabadon tölthettem időmet, ahogy nekem tetszett.

Ám, ha rákényszerítik az embereket egyféle vallás szabályainak betartására, hittana elsajátítására, az már a szabad vallásgyakorlás elleni terror.

/Vasárnapi zárvatartatás, kötelező hitoktatás az iskolákban, egyházi esküvőre kényszerítés, alkotmányban rögzített hittétel.../

Előzmény: Barisnya (301)
titkom Creative Commons License 2011.04.18 0 0 302

...talán olvasd el ismét, amit idéztél... már ha nem Hy mellett akarsz szólni...

Előzmény: Barisnya (301)
Barisnya Creative Commons License 2011.04.18 0 0 301

Itt:

Sajnos most gazságszolgáltatás van kisHUNunkban, és hitterror készülődik.

:o(

Előzmény: Hy (300)
Hy Creative Commons License 2011.04.17 0 0 300

Hun írtam olyat, hogy attól sérül az én jogom, hogy te templomba jársz?

Előzmény: Barisnya (298)
Nemhivő Creative Commons License 2011.04.17 0 0 299

Pld. jelen esetben az igazsághoz való jog. Nincs félmillió templomba járó.

Előzmény: Barisnya (298)
Barisnya Creative Commons License 2011.04.17 0 0 298

Attól, hogy én és családom, meg még vagy 500 ezer ember elmegy a templomába, meghallgatja a szent igéket, imádkozik istenéhez, neked és a hozzád hasonlóknak milyen joguk sérül? 

Előzmény: Hy (292)
uhuru1 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 297

Hát azért ennek fuss neki még egyszer. István idejében nem voltak törzstársak. 100 év alatt a magyar törzsekből állam lett, amelyet akkor fejedelemségnek hívtak. Még talán számon tartották a törzseket, de ennek már nem volt jelentősége. A hatalmat pedig az Árpádfiak folyamatosan örökölték már 100 éve.

Előzmény: titkom (296)
titkom Creative Commons License 2011.04.17 0 0 296

"Miért bántja m.Agyar a Magyart?" - mert szolgákat akar farargni, mint tette I. István a szabad magyar törzstársaival: már apja ráérzett az örökölhető hatalom ízére, így aztán királysággá vát az ország.. Rómának jól jött akkor is, most is egy szégaország...

Előzmény: Hy (294)
tu-154 Creative Commons License 2011.04.15 0 0 295

A válasz egyszerű a mindenek felett való állást . A rám nem vonatkozik a földi törvény egyetlen passzusa sem.Nézd meg milyen hatalmi harcot folytatott a 8 év alatt ez az ember,törvényeket keresztűl hágva --(( lásd kordon bontás ))--.És nem vették észre a zemberek hogy a fejlődés gátja minden megmozdulás ,elhitték a populista iredenta harsogást ,a göbbelszi propagandát . Lelkesek voltak hittek a vezírnek,a kijózanodás most kezdődik ,de már mintha egy kicsit késő lenne.A 2/3 rengeteg visszaélésre ad lehetőséget ,amivel él is a szintén megtévesztett fityesz .legalábbis a vezíre,mert ez az egy ember cezerómániás betegségének köszönhetjük ezt a mindent ,és mindenkit elsöprő törtetést a múltba !!

Előzmény: Hy (294)
Hy Creative Commons License 2011.04.15 0 0 294

Nem félek különösebben, de nagyon nem hiányzik egy valódi, véres éhséglázadás, nem olyan primitív műbalhé, mint a 2006-os fityisz cirkusz.

Történelmünk során annyit szenvedtünk már saját magunk elleni terrortól, hogy elég volt!

Kellene végre családi béke a sok verekedés helyett.

Miért bántja m.Agyar a Magyart?

Előzmény: tu-154 (293)
tu-154 Creative Commons License 2011.04.15 0 0 293

"""Még mielőtt nekem esnének:""

Nem esnek már neked ne félj ,egyre többen gondolják ugyan azt, amit te is megfogalmaztál.és láss csodát ""dereng már a határ"" úgy ahogy az egyik társunk domain neve ,is jelzi .

"""Lemondott alpolgármesteri tisztségéről Tóth László, Dunaújváros fideszes alpolgármestere - közölte csütörtökön a Dunaújvárosi Hírlap internetes kiadása.

A lap internetes oldalán olvasható az alpolgármesternek a képviselőtestülethez és a város fideszes polgármesteréhez írt levele.Többek között azt írja hogy a folyamatok nem jó irányba mennek ""    ,Hoppá töredezik a síkjég .Tudod elöszőr csak egy ,aztán még egy ,és utánnna meg már tíz - húsz ,és így tovább.

Aztán mit gondolsz mi lessz ebből ???""" A kormányfő iránymutatásként rögzítette: azt sem tartaná az ördögtől valónak, ha összesen három állami egyetem maradna, a többi oktatási intézmény fennmaradását, avagy bezárását pedig eldönthetné a piac."""Tessék három egyetem az egész országban ????,és ezt  szeptemberben  már tárgyalják .Na ez sem fog szó nélkül maradni !Sőt !!

Aztán mikor általános szinten nő az éhezés ,na attól mentse meg a sors az országot""Ebéd nélkül maradt összesen mintegy 260 gyermek egy iskolában és két óvodában ezen a héten Baranya megyében, mert a konyhát üzemeltető egyházasharaszti iskola már nem tudja kifizetni a beszállítókat. A település összesen 7,5 millió forinttal tartozik, és sem az önkormányzattól, sem a Nemzeti Erőforrás Minisztériumtól nem kapnak segítséget.""

A régi Rómaiaknál volt az a mondás "" hagyjuk had döljön a saját kardjába,ne szennyezzük vele a kezünket,és a lelkiismeretünket""

Előzmény: Hy (292)
Hy Creative Commons License 2011.04.15 0 0 292

Lehetetlent minek erőltetni?

A nacionalizmus mindenkor a prolitika eszköze volt, hogy elterelje saját disznóságairól, népnyúzó diktatúrájáról a nép figyelmét. Rngetegen vannak, akik tehetetlenek, másokban keresik sanyarú -vagy annak vélt, hitt- sorsukat, az ő manipulálásuk eszköze a bűnösök ezek-azok-amazok, miattuxenvedsz, nem mi nyúzunk!

Ez folyik most kisHUNunkban.

A "polgárok" jelentős része nélkülöz minden empátiát.

Éltem éveken át külföldön, rengeteget utazunk nejemmel.

Mindenkor büszkén voltam-vagyok MAGYAR külföldön.

Itthun nem játszom a bősz m.Agyart, Emberként élek.

Diktatúrába születtem /Ratkó-korszak/, korlátok között éltem, a tébolyult pusztítást is láttam, majd a féktelen "szabad demokráciát" is megéltem, amely már-már anarchiává fajult. Egyik sem tetszett, kivéve a '80-as évek "gulyáskommunizmusa: "Menj, ha akarsz!" hozzáállása. Mentünk is, jöttünk is.

A mai Viktatúra, népnyúzó rendszere legkevésbbé tetszik, oly mértékben hazug, aljas -és döbbenetes, hogy ezt sokan örömmel fogadják, boldogan hajtják fejüket rabigába, talán még élvezik is a rabszolga sorsot. Persze főként olyanok, akiket nem érint, vagy haszonélvezői mások rabszolgává válásának.

Egy hónapig tartott fogva egy férfit dóci tanyáján

Vagy 30 éve, egy munkaköri kötelességhez tartozó fejtágítón azt találtam mondani, kialakulóban van egy újtipusú rabszolgatartó társadalom, amit a technológia feljődése, az automatizálás hoz magával, egyre kevesebb munkáskézre lesz szükség, mind többen kényszerülnek a szolgáltató iparba.

Volt is alapos fölmordulás, balhé belőle! Anno még a nem vallásosok is hittek a jobb Világban.

:o)

Akkor még nem is álmodtunk ilyen óriási munkanélküliségről!

Mit tapasztalhatunk ma?

Elképesztő, és növekvő munkanélküliség, a -még- dolgozók úgy a magányszférában, mint az államiban teljesen kiszolgáltatottak, alul fizetettek, ingyen túlóráznak, és akik szólni mernek, rögvest az utcán találják magukat, vár rájuk a 90 napos segély, utána meg a semmi lehetősége!

Ezt tetézi a kilátásba helyezett vallási diktatúra!

Erre a típusú rabszolgaságra még én sem gondoltam.

27 százalékos óraemelés - a tanárok csak a túlórapénzt bukhatják vagy elbocsátások jönnek?

Még mielőtt nekem esnének:

Nem sírom vissza, kell a francnak!

De szeretnék végre egy becsületes, tisztességes, igazságos országban élni, ahol mindenki szbadságjoga addig tart, míg másokét nem sérti, a törvények általánosan elfogadottak, betartottak-betartatottak, és akik vétenek ellene, azokat keményen megbüntet iaz igazságszolgáltatás.

Sajnos most gazságszolgáltatás van kisHUNunkban, és hitterror készülődik.

Előzmény: tu-154 (291)
tu-154 Creative Commons License 2011.04.15 0 0 291

üdv Hy !!

""Vallásomnál meg azt mondtam: "Emberi".""   Nem rossz az irány ,,hogy meg értsd ,én még kiegészítem a Voltaren filozofikus mondásával.

"" Elsősorban embernek születtem ,és csak véletlenül lettem Francia ""

Nos ezért nem vallottam magam-Agyarnak.Mert most teszem fel,ha az Apám arébb megy kétszáz Km-t ,akkor most Labanc lennék,és a kétfejűcsászári lobogót imádnám ??Szerintem itt kellene egy kicsit rendet rakni a fejekben hogy a túlzott náció imádással,és zászló lengetéssel,  populista szövegekkel , ne lehessen érzelmeket korbácsolni ,és szerintem máris szebb lenne a világ .

Előzmény: Hy (290)
Hy Creative Commons License 2011.04.14 0 0 290

Én, bárhun jártam a világban, itthun is az eltelt 6 X-ben mindég vállaltam, hogy Magyar vagyok. Akkor is, ha mások miatt égett orcámon a bűr -sajna az enyém nem rinószattyán.

Vallásomnál meg azt mondtam: "Emberi".

A kérdező először kerexemekkel rámbambult, utána fapofával beírta a rubrikába.

Előzmény: tu-154 (289)
tu-154 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 289

Én a tíz évvel ezelőttin sem vallottam magam Agyarnak ,és szigorúan ateista.

Előzmény: Belhoni hontalan (288)
Belhoni hontalan Creative Commons License 2011.04.14 0 0 288

Bár fiatal gyerekkoromtól eltekintve sohasem voltam vallásos, de hajdanában tiszteltem azokat akik őszintén hittek és azt felvállalták a hitüket akkor, amikor ez enyhén szólva nem volt előnyös. . Mióta megváltozott a világ és egyre arogánsabbak lesznek a vallások képviselői, megszűnt ez a tisztelet.

Most már odáig jutottam, hogy a történelmi egyházak egyikét sem támogatom az 1%-al, egykulcsos viktor zsebében meg végképp nem hagyom.

Így azon gondolkodtam, hogy valamely muszlim szervezetre hagyam, netalán a krisnásokra vagy budhistákra. Végül az utóbbiak mellett tettem le a voksot. Az az igazság, hogy az 5 villágvallás közül ők a legszimpatikusabbak.

Toleránsak a hit kérdésében és még abba sem szólnak bele, hogy melyik bolt mikor legyen nyitva.

Bár imamalmot még nem szereztem be, s nem is fogok, de azt hiszem a legközelebbi népszámláláskor budhistának vallom magam.

(A nemzetiséghez meg a bozgort diktálom be, már ha elfogadják.)

Hy Creative Commons License 2011.04.14 0 0 287

Na, ja.

Azt írod:

Istenítsük az idiótákat, legyünk büszkék rájuk!

A diszgrafia -írásnehézség.

A doszlexia olvasási nehézség.

Nem betegség, még csak nem is fogyatékosság, nagyon sokakat érintő zavar, attól még bárkibő lehet bármi, ha az élet egyéb területén kiemelkedőt nyújt.

Ő megtette.

Azért egy Köztársasági Elnöknek nem kell ökörségeket mondania, van sleppje, aki vigyázhatna rá, ne járassa le magát és M. Agyarországot!

Előzmény: Törölt nick (282)
Hy Creative Commons License 2011.04.14 0 0 286

Ez komoly?

Julius J. Anus létezik?

Előzmény: tu-154 (281)
tu-154 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 285

Szeva Deres már a határ !!                     de nem búsúl már a vén betyár !

A Zemberek legyenek toleránsak egy ilyennel !!!!!!!!!!Hát igen mozgalmas a múltja,hisz mozgalmi ember volt világ életében !!

"""A Tescóban is lehet kapni kifordítós tavaszi kabátot......

Támogasd egy újabb polihisztor, újabb kinevezését!

Egy ember, akit közvetlenül soha semmire meg nem választottak.
Úgy hívják . Schmitt Pál.
A Magyar Köztársaság  új elnöke.

Egy politikus, aki egy Demszkyvel szemben is tudott bukni (2002, főpolgármesteri választás).

Egy sportdiplomata, aki minimum nem ellenezte egy nemzedéknyi magyar sportoló pályafutásának kettévágását és akkori szerepére azóta sem adott magyarázatot ('84 Los Angeles).

Egy szervezet vezetője, melynek lobbiereje és eredményessége 20 éve fokozatosan csökken (MOB, '89 óta elnöke).

(MOB = Magyar Olimpiai Bizottság. Ő az elnöke ezer éve)

Egy ember, akinek a vezetése alatt a magyar sport olimpiai eredményei

lassan a semmibe és az emlékekbe vesznek.

Aranyak száma: Barcelona 11, Athén 8, Peking 3

Érmek száma: 30, 17, 10

Helyezésünk az éremtáblázaton: 8., 13., 21.

Pontszám: 207, 144, 91

Ponttábla helyezés: 7., 14., 20.

Most elkötelezett jobboldali, aki Kádár alatt helyettes államtitkár,Horn alatt nagykövet volt.

Egy fantasztikus diplomata, aki bár kineveztette magát nagykövetnekMadridba (hogy közel legyen Samaranch-hoz), majd kineveztette magát Bernbe is (hogy közel legyen a NOB-hoz), 2001-ben a dicsőséges 4.helyet tudta megszerezni a NOB-elnöki választáson, miután ekkor már vagy 15 éve kevert a NOB különböző gittegyleteiben (asszem ennyien is indultak, de ez nem egészen biztos).

Egy válogatott elme, aki 4 év spanyolországi tartózkodás alatt középfokú szinten tanult meg spanyolul : ))) 

--(( szerintem mára már egy szót sem tud Spanyolul ,de az Angol is nyögve nyelős,hisz Magyarul is alig tud értelmesen megszólalni,írni ?? Azt meg jobb ha hagyjuk))

Egy elhivatott demokrata, aki 1976-tól szolgálta lelkesen és odaadóan a Kádár-rendszert (ekkortól az Astoria Szálló igazgatóhelyettese).

Egy férfi, aki  most a múlt rendszer harcos ellensége és mereven elutasítja az állás- és pozícióhalmozást, de ő maga 1983-ban például  egyszerre volt az

OTSH (Országos Testnevelési és Sport Hivatal) elnökhelyettese,

a MOB főtitkára és helyettes államtitkár. A rendszerváltást követően volt már

pártalelnök,

országgyűlési-i képviselő,

EU-képviselő,

OGY elnöke,   úgy hogy sportdiplomáciai tisztségeit folyamatosan megtartotta.

A doppingellenes harc elkötelezett katonája, aki úgy volt megzavarodva az Annus-Fazekas botrány kapcsán, mint Don Quijote a szélmalom-parkban, (kiutazás előtt váltig bizonygatta, hogy a magyar csapat tiszta, s a legkisebb doppingvétség esetén ő lemond a NOB vezetői tisztségéről).S lám még sem mondott le ,sőt az ellenne indult bizalmatlansági szavazást sem fogadta el,a döntetlent úgy értékelte hogy ő győzött !

Majd ugyanez a lovag végigasszisztálta (bár minden diplomáciai tekintélyét latba vetette, he-he-he), hogy a két fehérorosz kalapácsvető, akik Pekingben Pars Krisztián előtt végeztek, hiába adtak pozitív(!) doppingmintát, megtarthatták érmeiket és helyezésüket!

Egy ember aki  úgy lett olimpiai  bajnok, hogy csak a csapata volt bajnok, de  ő pástra sem állt, mert tartalék-vívóként ült ott.
Egy ember, aki "imádja" Magyarországot, de a gyerekei Amerikába jártak iskolába. Az egyik ott is maradt.

Egy ember aki kultúrájában és hellyességében is őrzi a magyar nyelvet,sőt legfőbb őrzője ! "Álamfője" egy "Álomáson" "áld" meg ó uram !

Köszönti a "Kurva Szerény Képességekkel a Csúcsra" Mozgalom!

Én még úgy tudom hogy a Tv tornába is ,-(( ahol kilógott a gatyájából a töke is ))--a felesége protezsálta be ! .............????????????? 

Előzmény: Törölt nick (282)
tu-154 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 284

Szia titkom !!!

Nem ez az egyetlen megjelent cíkk erről a mocsoknak a búcsúztatásáról !!

A pedofilok védőszentje

Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Előzmény: titkom (283)
titkom Creative Commons License 2011.04.14 0 0 283

"kiderült, hogy tevékenyen részt vett magyar papok szexuális és gazdasági bűncselekményeinek az eltussolásában."

...ha valós a hír, az vérlázító...

Előzmény: tu-154 (281)
tu-154 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 281

Nos kedves térdre rogyók Íme egy szégyentelejes dolog ami szintén most a napokban történt kb egy hete.

""Szerdán Schmitt Pál köztársasági elnök személyesen búcsúztatta el Juliusz Janusz volt apostoli nunciust, akit a pápa – mivel sajnos még nem érte el a mi toleranciaszintünket – Koszovóba száműzött.!!--(( Nocsak nocsak,mik ki nem derülnek ,csak hát a pápa is tusolni akarja az ügyet ))--  Janusznak azért kellett elhordani az irháját, mert kiderült, hogy tevékenyen részt vett magyar papok szexuális és gazdasági bűncselekményeinek az eltussolásában.--(( hogy a nyűvek rágják ki a testét a rohadéknak,és meguszta !!! Folytathatja Koszovóban a szemétségeit ,de remélem ott az Albánok majd elintézik ezt a pedofilt !! ))--

A nálunk civilizálatlanabb, intoleráns államokban az ilyesmiért kommandósok törnék rá az ajtót a bűnpártolóra (és a bűnösökre is), majd rabomobilba tuszkolnák puskatussal. Aprólékos házkutatás következne, a titkosszolgálati anyagok bemutatása, aztán látványos per, megszégyenülés és természetesen csillagászati kártérítés. Mi nem vagyunk ilyen barbárok, hanem keblünkre öleljük az eltévelyedettet. Nem kérjük a kiadatását, hanem sajnáljuk, hogy elutazik.

Juliusz Janusz néhány hete már részesült a toleráns, új Magyarország cvikipuszijában, amit Semijen Zsolt adott át egy köztársasági érdemkereszt kíséretében. Érdemes lenne bevezetni a kitüntetés jól bevált díszítését; ahogy volt a vaskereszt a lombokkal, kardokkal és a briliánsokkal, úgy ezekre a minősített esetekre járna a Középkereszt a Gyermekpopsikkal. Semjien zsoltika sem említette a sajnálatosan kiszivárgott bűnpártolást. Meg általában a tényt, hogy az egész Európát megrázó pedofilbotrány ezúttal - a Gripennel, a Strabaggal és a Siemensszel ellentétben - átjutott a Kárpátokon. Nem voltam ott, de ha említeni akarta volna, akkor nem érdemkeresztet visz, hanem miskárolóbicskát. 

Kit a szemináriumban, kit később ért utol a gyermeksegg csábítása, és van, aki egész életében nem tudott szabadulni tőle, sőt ebből csinált fényes karriert.

Az a minimum, hogy kiállnak egymásért ezek az ánuszfüggők.Hajrá m- agyarok , hajrá m- agyarország !!!!!

titkom Creative Commons License 2011.04.14 0 0 280

...igen, de feudális eszméket kíván bebetonozni...

Előzmény: Hy (279)
Hy Creative Commons License 2011.04.14 0 0 279

A metodikája azonos.

Előzmény: titkom (275)
titkom Creative Commons License 2011.04.13 0 0 278

"Vallásosak NEM voltak." - nem?

...akkor most Te tanulj:

Leon Degrelle

"Én voltam az első, akinek katolikus tábori lelkésze volt a Waffen SS-nél. Később minden felekezetnek volt tábori lelkésze. Az iszlám hadosztálynak saját mullahja volt és a franciáknak még püspökük is volt. Meg voltunk elégedve Hitlerrel, az európaiak egyenrangú szövetségesek voltak."

ANTONY BEEVOR

"A források közt szerepelnek hadműveleti naplók, tábori lelkészek jelentései, személyes beszámolók..."

tu-154 Creative Commons License 2011.04.13 0 0 277

Ezt a Magyar népet már nem lehet a temprongyokba hajtani,még korbácsokkal sem,sőt minnél jobban erőlteti annál hevesebb lesz az ellenállás,És a türése sem lesz a népnek oly hosszú, mint szeretné.

uhuru1 Creative Commons License 2011.04.13 0 0 276

Muszáj neki, ha fel akarja építeni az szent ágostoni társadalmat, az egyház és a trón szövetségét. Ez csak a Vatikánnal megy.

Előzmény: titkom (275)
titkom Creative Commons License 2011.04.13 0 0 275

...bocsi, ez nem a Rákosi rendszer, hanem a Vatián hosszú keze, ami alá befeküdt Viktor...

Előzmény: Hy (274)
Hy Creative Commons License 2011.04.13 0 0 274

Olvasgatom a híreket.

http://index.hu/belfold/2011/04/13/lecserelik_a_nenyi-t_a_preambulumra/

http://mandiner.blog.hu/2011/04/13/maganerdek_az_alkotmanyban_ilyen_orszag_pedig_nincs_cclxvii?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

Vissza tért a rákosi rendszer proletárdiktatúr.ája.

Ezt akarta a választók többsége?

És a magyar polgárok többsége mit akart?

Előzmény: tu-154 (273)
tu-154 Creative Commons License 2011.04.13 0 0 273

De az igazságszolgáltatás is hol van ?????????????????????

Más esetekben hajtóvadászatot indítanak a rohadékja ellen.Most tudják névvel címmel ,és kussolnak ,??? ,mert a másik gyanúsított a megyéspüspök hír tilalmat rendelt el ?? Na iszén ,ne ho má a pap legyen a törvény,és mondja meg kit mikor vessenek tömlöcbe a vármegyeházán ,mert akkor kutya egy világ jön  m agyarországra !!!

De itt a következő hír ""Tüntetés Orosházán az iskolaátadások miatt"" Egy olyan iskolát akarnak a genyládák kezébe adni ,ahova több mint 900 gyerek jár ,és most kapaszkodj meg ebből mindössze 8 szülő igényelte szeptemberben az iskola kezdéskor hogy hittanra járjon a gyermeke !!!Gondolom ezután a botrány után sikeres lesz a szülök megmozdulása a papság ellen .

Folyik az erőszakos népbutitás ,és az erőszakos hittérítés,akár I. István idejében,--((és csak merem remélni hogy az ország kétharmadát nem feszitik keresztre,és hányják kard élre ,mint anno tette I . István ))--,csak hogy ezzel pont az ellenkezőjét érik el,mert aki csak úgy egyszerűen megtürte,és csak nem vett róluk tudomást ezekről a szemét papopkról ,hát ezután már ők is útálni fogják az egész egyházat ,meg az evangéliumukat is .

Előzmény: Hy (271)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!