Keresés

Részletes keresés

atyus Creative Commons License 2011.04.01 0 0 25

Egy hajléktalan volt az elkövető. Elég kisember.

Előzmény: Törölt nick (10)
atyus Creative Commons License 2011.04.01 0 0 24

4,2-t. Súlyos testi sértés, minden egyéb minősítés nélkül. Agyam elesdézett, amikor olvastam az ítéletet.

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.01 0 0 23

annyira nem kell azért aggódni,

majd a legfelsőbb bíróság felfüggeszti, a kártérítési pénzeket meg zsebreteszi az ügyvéd...

Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.01 0 0 21

a zUSAban akkor is ezres nagyságrendű kártérítést követelnek $-ban ha a kutya körbeugatta Emmy nénit.

Ilyen esetekben 1-2 millió dollár jár azoknak akik korházba kerültek, néhány 100 ezer azoknak akik megsérültek.

Stohlnak nem kell börtönbe mennie, Fizessen mint a katonatiszt!!! Ha el kell adnia a házát hát úgy!

Ilyenkor túl egyszerű bocsánatot kérni!

renegade Creative Commons License 2011.04.01 0 0 20

Alighanem ugyanannyit kapnék, amennyit most Buci kapott. Tekintve az eset körülményeit (mind súlyosbító, egytől egyig), ez nem számít kiemelkedően kemény büntetésnek. Ha három év felett lenne, akkor talán, mert végső soron nem halt meg senki. De ez a 2 év 4 hónap teljesen a helyén van, akár egy celeb kapja, akár egy kisember.

NIL7 Creative Commons License 2011.04.01 0 0 19

Az usa több államában akkor veszik el végleg a jogosítványt, ha fegyverként használ valaki járművet - például szándékosan elüt valakit.

Előzmény: Gabiiiiii (18)
Gabiiiiii Creative Commons License 2011.04.01 0 0 18

mi ez a marhasag,mindenki meghulyult??????????? Mit kellene tennie,hogy VEGLEG elvegyek a jogositvanyat?????????????????? 5 evre...persze

Előzmény: Barisnya (12)
NIL7 Creative Commons License 2011.04.01 0 0 17

2 - abszolút letöltendően.

Előzmény: devereaux (-)
devereaux Creative Commons License 2011.04.01 0 0 16

Az meg nem lefutott dolog.

Előzmény: G.B.Bejja (15)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.01 0 0 15

Amennyit az írországi gázoló, ahol 2 kisgyerek halt meg: semennyit. 

horex Creative Commons License 2011.04.01 0 0 14

hanem szándékosság."

Ne hulyéskeggy má'!

Elindult haza és ugy gondolta hogy jó buli ha bedarálja az első szembejövőt, mi?

2-3 év letöltendő

by horex

devereaux Creative Commons License 2011.04.01 0 0 13

Igazabol azert nyilt a topic, mert meg voltam lepve, hogy amugy ertelmesnek tuno emberek milyen modon velelmezik azt, hogy SA tetteire az altaluk javasolt felfuggesztett lenne a megoldas, mikor kozismert, hogy masok eseteben (ha ilyesmit tesznek) egyfelol sokkal gyorsabban szuletik itelet, masfelol pedig sulyosbito korulmenykent veszik figyelembe az ismetlodest.

Barisnya Creative Commons License 2011.04.01 0 0 12

A kiszabható maximumot, semmiképpen sem felfüggesztve + jogosítvány elvonást mondjuk 5 évre. Ne feledjük, ismétlődésről volt szó. Ez nem felelőtlenség, hanem szándékosság. Tehát 5 év letöltendő. 

devereaux Creative Commons License 2011.04.01 0 0 11

A :-) az ironia jele.

Előzmény: atyus (8)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.01 0 0 10

Csak négy évet kapott? Bezzeg ha a kisember verné agyon a barátját vascsővel, biztos kapna vagy tizet.

Előzmény: atyus (8)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.01 0 0 9

Kiegészíteném:

A bucika által okozott balesetben további 4 személy megsérült.

Ezen kívül összetört három autó.

Ráadásul meglógott a helyszinről, azaz a rendőröket nem várta meg. A lakásáról állitották elő.

Mi több: kokaint is "fogyasztott" -és kiváncsi vagyok, hol van még olyan európai ország, ahol ez nem súlyosbító körülmény...itt megúszta a kábszer ügyet azzal, hogy megígérte: soha többet és részt vesz egy csoport-terápián.

Mellesleg ezt az első, ittas vezetést követő baleset után is megigérte. Ti., hogy soha többet.

Ezek után a 28 hónap szerintem nagyon is kedvező lenne a számára. Fellebezés esetén mint most, én súlyosbítanám, mert azt látnám ebben a nézetben, hogy valójában olyan figurát alakít a művész úr, aki méltatlan a kedvezményre és a bizalomra.

Felmentésért ÉS/VAGY  csökkentésért felebbezett az ügyvédje.

Én ezek után kiosztanám a három év letöltendö börtönt.

Előzmény: devereaux (5)
atyus Creative Commons License 2011.04.01 0 0 8

Részegen, vascsővel agyonverte részeg barátját (aki meghalt), a tanút is fejbe akarta vágni a csővel, de az lekushadt egy fal mögé, nem sikerült. No, egy ilyen fickó kapott 4 év 2 hónapot, előző tíz évben minden évben voltak lopással, verekedéssel kapcsolatos büntetései. 2/3-nál kijött, két hétre. Akkor rabolt pár ezer forintot, amiért kapott 4 év 8 hónapot és ketyeg neki a maradék odabent.

Honnan veszed, hogy 5-10 évvel a Stohl-féle bűncselekmény dömpingért én, büntetlen előélettel,  mázlista lennék? 

Előzmény: devereaux (7)
devereaux Creative Commons License 2011.04.01 0 0 7

Mazlista vagy. :-)

Előzmény: atyus (6)
atyus Creative Commons License 2011.04.01 0 0 6

Én iv). Baracskára, disznóólhoz beosztva munkára.

devereaux Creative Commons License 2011.04.01 0 0 5

Tehat nezzuk tetelesen.

i) Alkoholos es kabitoszereres befolyasoltsag alatt vezetett. Nem eloszor es mar ezert kapott korabban.

ii) Alkoholos es kabitoszereres befolyasoltsag alatt okozott balesetet.

iii) A balesetben maradando seruleseket okozott masnak.

iv) Megprobalta masra kenni a sajat bajat.

Ezert Jordan Tamas es Bodrogi Gyula (es persze meg sokan masok - de ok a mediaipar szennyesebb reszebol valok, ezert nem szamitanak) ugy veli, hogy a felfuggesztett lenne a megfelelo.

De mi van, ha ezt nem Stohl Buci teszi?

devereaux Creative Commons License 2011.04.01 0 0 4

Csak azert gondoltam megnyitni, mert olvastam, hogy Jordan Tamas es Bodrogi Gyula megmondtak, hogy szerintuk ennyiert hany ev jarna es milyen modon Stohl Bucinak.

Ha ok tudjak, masok is tudhatjak.

Vagy nem ugy veled?

Előzmény: WYW (1)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.01 0 0 3

A kisember bezzeg kapna vagy húsz évet, ha valakinek lefűrészelné a fejét, aztán meginná a vérét és megenné az agyvelejét, de a fejesek megússzák tizenöttel.

Kannaváró Creative Commons License 2011.04.01 0 0 2

Amennyit 0rbán j0'nak lát!

Előzmény: devereaux (0)
WYW Creative Commons License 2011.04.01 0 0 1

Na ez egy abszolút értelmetlen topic.

devereaux Creative Commons License 2011.04.01 0 0 0

A nulla nem opcio.

devereaux Creative Commons License 2011.04.01 0 0 topiknyitó

i) 1-5 ev, felfuggesztett

ii) 1-2 ev

iii) 2-5 ev

iv) 5-10 ev

v) 10+ ev

vi) Chibo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!