Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Látod én már többször nevén neveztem a Barugont és egy buszsofőr ismerőst is a sárgáról valamint egy idősebb urat aki mindig eljön az öt kerületből és megnézi, hogy mit vesz még meg és nem folytatom tovább mert ha a harmadik személyért viszont végleg kirúgnak akkor azon legfeljebb nagyon csodálkozom de nem tudom kivédeni! Én a nevemet mindig megadtam mert nincs vele semmi takargatni valóm. Bocs , de ez nálam így jön le. Heló
Gondolkodtam ezen de ezzel a variált dugattyúval nem adom el a puskát! Ez épp úgy működik mint a csőből hiányzó 11 cm. Igaz, hogy olyan vitte el évek után aki itt a sárgán keresett egy pont ilyet, de már van másik és ennek lesz a dugattyú cseréje. Heló...
Kedves János, én Önnel, veled szimpatizálok alapból, DE
a regisztrációval el kellett fogadnod alapvető játékszabályokat. Ezt nem én mondom - le vagyon írva: "1. Különösen tiltott
Bármely regisztrált természetes személy felhasználó valamint nem természetes személy felhasználó esetében a felhasználó regisztrációjával a Fórumot használó természetes személy ("nick") valós és személyes adatait ("IRL adatok") tartalmazó hozzászólás. IRL adatok különösen, de nem kizárólag, az alábbiak: név, lakhely, munkahely, beosztás, telefonszám, email cím. Kivételt képeznek azon esetek, amikor az érintett regisztrált felhasználó saját maga hozza nyilvánosságra valós személyére vonatkozó adatait, azonban más felhasználó ebben az esetben sem terjeszkedhet túl az eredeti közlés adattartamán.
"
Lefordítom: te nem nevezheted meg a topiktársad - ezt csak ő maga teheti meg.
Ha ő itt fennen hirdeti, akkor arra hivatkozhatsz.
Ha csak a dugattyú lesz átalakítva...minek az egész puskát elküldeni?
Én el sem küldeném az eredetit, hisz biztos van neki készre gyártott azt venném meg és legalább megmaradna az eredeti dugattyú. Ha később értékesíteni akarja a Slavia-t jól jön még az majd.
Tudod én szellemileg még eléggé egészségesnek tartom magam ahhoz, hogy ha kiírom egy közismerten fegyverekkel és ezen belül szláviákkal foglalkozó személy nevét, akkor azt nem mindenki fogja nehezményezni!!! Viszont ezt az eszmefuttatást én itt most be is fejeztem. Heló...
Nem akartam én a szavam feledni de hiába szerettem volna veled valami megoldást összehozni amikor azt kaptam ,hogy ki a külföldi. Ezt nem kellett volna meg az eurózást sem mert azt anélkül is tudom, hogy kioktatnál de ezt a legegyszerűbb megoldani az ismerősi körömben. Heló...
Tőle tudom, hogy szereti ha reklámozzák. Persze az nem világos, hogy miért Mekk mester mert énnekem még mindent kitűnően megoldott persze az ezred forduló óta ismerem és nyilván lehettek jobb esetek meg kevésbé jók de én összességében örülök, hogy megismertem és szivesen elmondom, leírom a tapasztalataimat. Nekem ő egy jó mesterember még akkor is ha ez másnak nem tetszik esetleg. Heló...
Ja, hogy ki a Szláviás Jóska, mert mindenki nem ismerheti, pláne az újak közül. Hazánk egyik legjobb szláva szakértőjéről beszélek aki BARUGON néven híresült el a sárgán és Müller Józsefnek hívják! Köszönöm a figyelmet, ennyi lett volna!
Ilyen kellett volna, de miután meguntam, hogy ilyen semmiségekre vadásszak több- kevesebb sikerrel rábíztam a Müller Úrra a kérdés megoldását! Ő átalakítja az ilyen dugattyúkat Gamo tipusúra és több gond nincs vele. Eddig se kellett volna senkihez sem fordulnom szlávia ügyben csak a közismert Szláviás Jóskához de macerás eljuttatni ekkora vasdarabokat hozzá és pláne ha nem érkezik meg mint ahogy egy-egy esetben voltak ilyen panaszok ezen a fórumon. Heló...
Tisztelt Révkomárom Úr! Sehol nem kapok a Szláviához fehér tömítést csak fekete gumit ami elég gyenge megoldás a rég bevált erős fehér műanyag helyett. Márpedig a kattanó hang a dugattyú elöregedett tömítése miatt van egyértelműen és amíg nincs egy jó tömítés hozzá addig ezzel a fekete gumival vagyok kénytelen lőni. Jó lenne ha tudnál segíteni ebben a kellemetlen helyzetben mert el nem tudom képzelni, hogy ki- vagy kiknek csípte a szemét az a jó erős fehér tömítés. Szerintem elég sok Szlávia lő még az országban és ez csak puszta rosszindulat kérdése lehet, hogy nem lehet a fehéret kapni. Légy szives segíts rajtam mert nem tudok sehol fehéret szerezni. Előre is köszönöm és Heló.