Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Mind a kettő említett típusnak a csöve egyanyagból készült nincs semmi betétcső bennük.
Hiába eltérő a két típusnál a hátsó irányzék de a felfogatása ugyan az. Szóval a 630 irányzékot fel lehet szerelni a 631-re és ugyan így fordítva. A 630-nak csavarhúzó vagy érme kell a magasság állító csavar állításához míg a 631-nél ezt már mindenféle segédeszköz nélkül simán kézzel a tárcsát tekerve tudjuk állítania.
Mindenben megegyezik a két típus csöve, annak hossza és cső tőkéje...így a csőfar kialakítása is.
Szakmai kérdésem lenne. Sok képet, infót találtam annak kapcsán, hogy mi a különbség a 630 és 631 típusok között. Úgy tudtam, hogy a csövük azonos. Viszont több 631-es csövön is azt láttam, mintha betétcső lenne belül, köpeny kívül (két anyagból / alkatrészből áll a cső). 630 esetén pedig egy egyszerűbb, hagyományos cső (egy anyagból gyártva). Meg tudja ezt valaki erősíteni vagy én néztem rosszul?
Illetve, mivel a hátsó irányzék a két típuson eltérő, emiatt a csőfar kialakítása is eltérő esetleg?
Tökéletes műszaki állapotban van. Barnítása kicsit fakó, de sehol nem rozsdás. Műszakilag átnézve, nincs rezonancia vagy a Slaviákra jellemző berregő rugóhang.
Képet továbbra sem tudok felrakni, emailban küldök.
Csak tanács nehogy valaki meg öljön :) A felhúzókar aljából ami a dugattyút tolja hátra felhúzáskor egy kicsit le kell csiszolni. Ez az orvosság a felhúzáskor keletkező rugós zajra is.
Persze kell hozzá érzék hogy mennyit. De ezek a rendellenességek inkább akkor alakulnak ki amikor cső vagy légtár csere van.
Igaz gyárilag stimmel,de sokszor a gyakorlat nem ezt igazolja.
Nincs sok tapasztalat, de azt látom, hogy a két részes felhúzókar előbb ráfekszik a légtárra és a főrugó erejétől föggőeh - főleg ha kenetlen - eszi a légtárat. A régebbi LP1-knél pl egy bemarás van a felhúzókar egyenes részében ahol felfekszik, és abban egy csusztató félkorong.
Trombitalemezből szabnék egy megfelelő hosszxszél téglalapot, azt a henger és a tusa közé tennémm csusztatónak. A felfogatócsavaroknál lévő lyukasztás segítségével tartaná a poziciót. Egy próbárt megér, akár sörösdoboz lemezéből megalkotva. Jó lehet posztó is, de az hamar cserés.
Sziasztok ! van egy Slavia 630 aminek a léghengerébe a felhuzó kar aluról szép mély barázdát vájt. Tusaban a laprugó a helyén van , Mi okozhatja , Hogyan lehet megszüntetni, hogy a továbbiakban nem vájjon árkot ?