Egy hajszálon múlt S. József élete. A 20 éves fiatalember az egyetem folyosóján várakozott, amikor minden előzmény nélkül nyakon szúrta egy hallgató. O. Roland a gyilkossági kísérlet után egy kamion alá vetette magát
Jaja, a napokban is hír volt, hogy ámokfutó dohányos a megállókban agyonfüstölte az ott várakozókat, aztán végső 2ségbeesésében egy mekiben elszivott egy szivart
No ez az! Ha nem is fogyasztott drogot, akkor is a legszigorúbban kellene büntetni a drogozás minden fajtáját:) Az alkohol jövedéki adóját a csillagokba kellene felhúzni!:) Ja, a spángliét is!:)
"Sajnos, mivel baleset történt, így alaposan ki kell ilyenkor mindent vizsgálni, így sok még a tisztázatlan kérdés. Ami a sajtóban megjelent, arra nem szeretnék reagálni, de sok esetben valótlanságot állítanak."
erre gondolsz?
hát tényleg übergáz az a testvér, köpködésrevaló ezért a mondatáért.
Igen, nehéz, mert ezek itt éppen, hogy nem azok az érzések, amelyekre te hivatkozol - hogy empátira és tiszteletre tarthatnának igényt.
Számtalan ilyen (kettős) tragédia történik, de amelyekről hírt hallunk, ott az elkövető szülei/testvére/barátja stb. megnyilatkozásában ott van az áldozat megkövetése is.
Itt meg a sajtóra utalgatnak, úgy röhej, a kedves testvér, ahogy van.
ha a kislányok is elborult elmével lopnak, enyhítő körülménynek tekintem, valamint ha belahalnak az elborult elméjük következményeibe, akkor azonnal mérsékletre intem azokat, akik még bele is akarnak rugni a gyászoló családjukba vagy a holttestbe mégha virtuálisan is.
Egy meg azért nem, mert nem "jól" szúrták nyakon. Én mindkét srácot sajnálom... És, ha akármelyik is lenne a fiam, nem akarnám újra emlegetni azt, ami nem tehető meg nem történtté.