Keresés

Részletes keresés

JeeEm Creative Commons License 2025.08.25 0 0 2388

Akkor ezek szerint a legújabb csalási módszer, hogy nem utalják el egyből a számládról a pénzt, hanem csak későbbre adnak megbízást.

Trükkös, ügyes megoldás a csalók részéről. Főleg mivel értéknapi megbízás hajnalban teljesül. Sokan még alszanak olyankor.

Előzmény: nyman (2386)
FOMA Creative Commons License 2025.08.23 0 0 2387

Engem még július elején hívtak, közvetlenül egy nagyobb átutalás után, hogy valóban én voltam-e. (Másik bankos saját számlára ment, hogy ott meglegyen a díjmentességi feltétel.) Viszont mire tisztáztam, hogy valóban én voltam, addigra a célszámla már visszajelzett, hogy ott a pénz. Úgyhogy valszeg tényleg az olcsóbb verziót vették meg, mert ez is havi rendszerességű utalás volt.:-)

Előzmény: nyman (2386)
nyman Creative Commons License 2025.08.23 0 0 2386

A Gránit Banknál a hónap elején bevezettek egy új tranzakciókkal kapcsolatos risztás rendszert.

Tegnap este raktam össze a szeptemberi cashflow terv egy részét. Az egyik hitelkártyámnak szeptember 5 a fizetési határideje és beállítottam egy értéknapos utalást 950 ezerre. Egy olyan számlára, ahova havonta is, meg az elmúlt x évben is rendszeresen többször is utaltam. Este 10 után, pár percel a rögzítés után már hívtak, hogy én voltam az? :)  Beállították a számlát manuálisan biztonságosra. Csak gondoltam jelzem, hogy ne lepődjön meg senki egy késői híváson egy ilyen után. A pár nappal korábbra állított 50 és 150 ezres tranzakció "normális" volt. Az egyik ugyanarra a számlaszámra. 

Egyik oldalról pozitív. De biztosan az olcsóbb ajánlatot fogadták el, ami nem gyűjtötte ki azokat a számlaszámokat, ahová korábban is volt nagyobb összegű utalás. :)

Freeman99 Creative Commons License 2025.08.02 0 0 2385

Elnézést kérek, kiderült h a szarvashibáért kizárólag a Raiffeisen mint letétkezelő volt a felelős!!!!!!!!!

Előzmény: Passzív befektető (2383)
Csprmester Creative Commons License 2025.07.26 0 3 2384

Ezt miért kell leírni több topikba is? spam?

Előzmény: Passzív befektető (2383)
Passzív befektető Creative Commons License 2025.06.20 -3 0 2383

Tudom nem ide tartozik viszont a befektetési szolgáltatások kapcsán az Interactive Brokerst senkinek sem ajánlom, semmilyen tájékoztatás nem adnak ha jelentősen késik az osztalék, egyes ügyfeleknek szinte azonnal megérkezik míg másoknak akár 3-4 hét múlva, közben semmilyen biztató választ nem adnak, a hazai részvények esetén a lehető legrosszabb szolgáltatást nyújtják, nem a Kelernél vannak a részvények hanem ismeretlen letétkezelőknél, egyre több az ügyfélpanasz az Interactive Brokersre a magyar részvények kapcsán!!!!!!!!

Csprmester Creative Commons License 2025.06.12 0 0 2382

Alap esetben akkro van "el nem tűnő" homokóra, ha rosszul írja be a felhasználónév+ jelszó párost. Simán be kell zárni az appot és helyesen kell beírni. Ha több probálkozásra sem sikeres, akkro viszont telefonálni kell mert több hibás próba után kitilt a rendszer.

Esetleg próbálja ki a netbank belépést, ott van rendes hiba üzenet, elvileg.

Előzmény: Kalózkodó (2378)
FOMA Creative Commons License 2025.05.27 0 0 2381

Igen.

Előzmény: Passzív befektető (2380)
Passzív befektető Creative Commons License 2025.05.22 0 0 2380

Ingyenes az értékpapír számlanyitás és számlavezetés?

mse1218 Creative Commons License 2025.05.06 0 0 2379

Szia!

Megoldódott esetleg azóta a probléma? Nálam is ugyanez áll fent.

Előzmény: Kalózkodó (2378)
Kalózkodó Creative Commons License 2025.04.22 0 0 2378

Hello!

Egy ismerősöm ütközött problémába az androidos program regisztrációja során. (Régebbi telefonján működik, egy újra akarta átrakni.)

Elmegy a felhasználónév és jelszó párosig, az meg lesz adva és a kis óra soha nem tűnik el, nem lép tovább. (Ilyenkor kéne SMS-t küldenie.)

Ez nálam csak root és reklámblokkoló (https szűrés) miatt fordult elő, de nála egyik sincs, VPN-t se használ.

A legújabb 13-as verziót telepítette, sajnos én a korábbi verzióból nem őriztem meg a telepítőt, így nem tudom neki átküldeni, ami nálam még működik (12.3.0-s verzió).

Törölte az adatokat és a cache-t is, újra próbálta többször, semmi eredmény.

Mi lehet a probléma?

Passzív befektető Creative Commons License 2025.03.28 0 0 2377

A részvényekkel való kereskedés mennyibe kerül ennél a banknál?

SZI2000 Creative Commons License 2025.02.15 0 0 2374

költség mentes, mert az eladási spread-be építik be a jutalékot

olyan, mint a pénzváltó... az is költségmentes, csak éppen 5%-kal a középérték felett vált

Előzmény: csiriz (2354)
SZI2000 Creative Commons License 2025.02.15 0 0 2373

"cseppet sem digitális, amikor papír alapú nyomtatványokat kell visszaküldeni szkennelve., a belső szabályzataik is borzasztó elavultak és sokszor feleslegesek."

Ennek egy része nem a bank hibája, hanem jogszabályi kötelezettségek miatt van így.

DÁP azonosításhoz, digitállis aláírás elfogadása... ezeket lassan követi le a jogi környezet

Előzmény: nyman (2372)
nyman Creative Commons License 2025.02.14 0 0 2372

Amit írsz annak egy részét osztom: Pl. "cseppet sem digitális, amikor papír alapú nyomtatványokat kell visszaküldeni szkennelve., a belső szabályzataik is borzasztó elavultak és sokszor feleslegesek."

Még ki is egészíteném pár dologgal ami nem jól megy. Lentebb már írtam. 

"semmit nem lehet elintézni"
A CSOK-kal igen sokat b.szakodtam, funkcionális analfabéta volt az ügyintéző. A folyoszámlával minden ok. Más nem kell.

"Azon túl, hogy olcsó"
A folyószámla kb. betölti a funkcióját, pár korláttal. Olcsó is. Ez nekem ok. 

Előzmény: Timeline Covers (2364)
Csprmester Creative Commons License 2025.02.12 0 0 2370

Mit nem tudtál eddig elintézni? Nekem minden ügyet sikerült. Sosem voltam a fiókban, bár mindegyik mellett elmentem már. Szkennelés nem lenne gond, van itthon, de ha jó a telefonod, szerintem fényképet is elfogadnak.

Voltam több banknál is, nekem nagyon meglepő volt, a gyorsaság, a pozitív hozzáállás, több éve van már náluk számlám. Semmi gondom nem volt velük. Ha volt vmi intézni való, azt is nagyon korrektül megoldották. Ismerősnek, még hónapokkal később is jóváírták a számlanyitási bónuszt, ami a túl sok jelentkező miatt nem tudott befejezni, határidőre. Más bankoknál azt, halottam simán lerázták ilyenkor az ügyfeleket.

Előzmény: Timeline Covers (2364)
Csprmester Creative Commons License 2025.02.12 0 0 2369

videó bank is jó, lehet, ha valaki azt kedveli.

Előzmény: Csprmester (2368)
Csprmester Creative Commons License 2025.02.12 0 0 2368

Hívd fel őket telefonon :D Anno én sem találtam meg már a kódot, pedig megkaptam biztos. Adtak másikat.

Előzmény: Norbert35 (2363)
Csprmester Creative Commons License 2025.02.12 0 0 2367

Jó fényviszonyok mellett, éles képpel, egy okmánnyal, csillogás mentesen, kell mindenhol amit elfogadnak. Jelenleg, a hirdetmény alapján nem kötelező a szelfis nyitás. Ha bónuszok a célotok, akkor olvassátok el a hirdetményeket, számlanyitás, és ügyfél ajánlás. Ha kell valakinek ajánló kódot tud adni.

Előzmény: Norbert35 (2360)
Csprmester Creative Commons License 2025.02.12 0 0 2366

Én úgy tudom, nem számolnak, kérdeztem már. Ha valami hiba van a rendszerben (előző komment) akkor azt esetleg nekik is lehetne jelezni. A visszaváltás költsége, meg indokolatlan, nem reális annak egyik napról, másikra változtatása. Bank megtehetné, de azt sem tartom reálisnak.

Előzmény: csiriz (2354)
Csprmester Creative Commons License 2025.02.12 0 0 2365

Videóbankon is tudsz venni. Elég hozzá egy számítógép + webkamera vagy személyesen is megy. Ha nincs vagy nem szeretnél mobill appot. Ti mire használjátok a netbankot? kivonatokon, meg egyszeri ingyenes készpénz felvételi nyilatkozaton kívül, nem sokra használom...

Előzmény: csiriz (2342)
Timeline Covers Creative Commons License 2025.02.11 0 0 2364

Senkinek nem ajánlom. Azon túl, hogy olcsó semmit nem lehet elintézni. És cseppet sem digitális, amikor papír alapú nyomtatványokat kell visszaküldeni szkennelve...

Emellett rendkívül rugalmatlanok és a belső szabályzataik is borzasztó elavultak és sokszor feleslegesek.

Én most fogok váltani, már nagyon tele a hócipőm a dolgaikkal.

Norbert35 Creative Commons License 2025.02.11 0 0 2363

Örülök neki. :)

Én most ott tartok, hogy kitöröltem az sms-eket és kellene aktiválnom az ebankot vagy mit. De már nincs meg a kódom hozzá...

Most megy a fejtörés. :)

Előzmény: bazsib (2362)
bazsib Creative Commons License 2025.02.11 0 0 2362

8:18 Sikeres számlanyitás

Előzmény: bazsib (2361)
bazsib Creative Commons License 2025.02.11 0 0 2361

Köszönöm a tippet! :) 

Ma reggel újra kezdtem a folyamatot, megvilágítottam a kártyát minden oldalról is! :) És innentől már ment minden szépen tovább. Most már én is csak a visszajelzésükre várok. 

Előzmény: Norbert35 (2360)
Norbert35 Creative Commons License 2025.02.10 0 1 2360

Sikerült újra.

Szóval, adatok betöltése sikertelen. 

Megvilágítottam a személyi igazolványt oldalról... Hogy ne csillogjon és úgy fotóztam. Egyből jó lett.

Most már az ügyintézésre várok.

Remélem elfogadják.

Előzmény: Norbert35 (2359)
Norbert35 Creative Commons License 2025.02.10 0 0 2359

Szia!

Én is most szeretnék, de nekem is megállt. Először már a szerződés elfogasádánál, ott kidobott, most meg már a személyi után nem tölt be...

Neked lett azóta megoldás?

Illetve, ha videóbankkal nyitom meg, akkor is járnak a bónuszok vajon?

Elég gáz, hogy nem működik az alkalmazás normálisan.

Előzmény: bazsib (2358)
bazsib Creative Commons License 2025.02.10 0 0 2358

Sziasztok! Nyitott valaki mostanában számlát telefonos appon? Nekem szelfis számlanyitásnál az igazolvány fotók feltöltésénél elakad és hibát ír ki. Járt már valaki így? Mi lett a megoldás?

Passzív befektető Creative Commons License 2025.02.10 0 0 2357

A Gránitnál is ugyanannyi a máp visszaváltás?

nyman Creative Commons License 2025.02.09 0 0 2356

Az ilyen megerősít, hogy ne legyen náluk értékpapírszámlán. A webkincstáron nincs ilyen. Ugyan ritkán van szükség rá, hogy lejárat előtt eladjam, de bármikor lehet egy váratlan helyzet, amikor nem szerencsés ilyennel húzni az időt. OK, a webkincstárban hétvégén nem lehet eladni, mint bárhol máshol sem. 

Előzmény: Laslow (2353)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!