Keresés

Részletes keresés

Kalózkodó Creative Commons License 6 napja 0 0 2378

Hello!

Egy ismerősöm ütközött problémába az androidos program regisztrációja során. (Régebbi telefonján működik, egy újra akarta átrakni.)

Elmegy a felhasználónév és jelszó párosig, az meg lesz adva és a kis óra soha nem tűnik el, nem lép tovább. (Ilyenkor kéne SMS-t küldenie.)

Ez nálam csak root és reklámblokkoló (https szűrés) miatt fordult elő, de nála egyik sincs, VPN-t se használ.

A legújabb 13-as verziót telepítette, sajnos én a korábbi verzióból nem őriztem meg a telepítőt, így nem tudom neki átküldeni, ami nálam még működik (12.3.0-s verzió).

Törölte az adatokat és a cache-t is, újra próbálta többször, semmi eredmény.

Mi lehet a probléma?

Passzív befektető Creative Commons License 2025.03.28 0 0 2377

A részvényekkel való kereskedés mennyibe kerül ennél a banknál?

SZI2000 Creative Commons License 2025.02.15 0 0 2374

költség mentes, mert az eladási spread-be építik be a jutalékot

olyan, mint a pénzváltó... az is költségmentes, csak éppen 5%-kal a középérték felett vált

Előzmény: csiriz (2354)
SZI2000 Creative Commons License 2025.02.15 0 0 2373

"cseppet sem digitális, amikor papír alapú nyomtatványokat kell visszaküldeni szkennelve., a belső szabályzataik is borzasztó elavultak és sokszor feleslegesek."

Ennek egy része nem a bank hibája, hanem jogszabályi kötelezettségek miatt van így.

DÁP azonosításhoz, digitállis aláírás elfogadása... ezeket lassan követi le a jogi környezet

Előzmény: nyman (2372)
nyman Creative Commons License 2025.02.14 0 0 2372

Amit írsz annak egy részét osztom: Pl. "cseppet sem digitális, amikor papír alapú nyomtatványokat kell visszaküldeni szkennelve., a belső szabályzataik is borzasztó elavultak és sokszor feleslegesek."

Még ki is egészíteném pár dologgal ami nem jól megy. Lentebb már írtam. 

"semmit nem lehet elintézni"
A CSOK-kal igen sokat b.szakodtam, funkcionális analfabéta volt az ügyintéző. A folyoszámlával minden ok. Más nem kell.

"Azon túl, hogy olcsó"
A folyószámla kb. betölti a funkcióját, pár korláttal. Olcsó is. Ez nekem ok. 

Előzmény: Timeline Covers (2364)
Csprmester Creative Commons License 2025.02.12 0 0 2370

Mit nem tudtál eddig elintézni? Nekem minden ügyet sikerült. Sosem voltam a fiókban, bár mindegyik mellett elmentem már. Szkennelés nem lenne gond, van itthon, de ha jó a telefonod, szerintem fényképet is elfogadnak.

Voltam több banknál is, nekem nagyon meglepő volt, a gyorsaság, a pozitív hozzáállás, több éve van már náluk számlám. Semmi gondom nem volt velük. Ha volt vmi intézni való, azt is nagyon korrektül megoldották. Ismerősnek, még hónapokkal később is jóváírták a számlanyitási bónuszt, ami a túl sok jelentkező miatt nem tudott befejezni, határidőre. Más bankoknál azt, halottam simán lerázták ilyenkor az ügyfeleket.

Előzmény: Timeline Covers (2364)
Csprmester Creative Commons License 2025.02.12 0 0 2369

videó bank is jó, lehet, ha valaki azt kedveli.

Előzmény: Csprmester (2368)
Csprmester Creative Commons License 2025.02.12 0 0 2368

Hívd fel őket telefonon :D Anno én sem találtam meg már a kódot, pedig megkaptam biztos. Adtak másikat.

Előzmény: Norbert35 (2363)
Csprmester Creative Commons License 2025.02.12 0 0 2367

Jó fényviszonyok mellett, éles képpel, egy okmánnyal, csillogás mentesen, kell mindenhol amit elfogadnak. Jelenleg, a hirdetmény alapján nem kötelező a szelfis nyitás. Ha bónuszok a célotok, akkor olvassátok el a hirdetményeket, számlanyitás, és ügyfél ajánlás. Ha kell valakinek ajánló kódot tud adni.

Előzmény: Norbert35 (2360)
Csprmester Creative Commons License 2025.02.12 0 0 2366

Én úgy tudom, nem számolnak, kérdeztem már. Ha valami hiba van a rendszerben (előző komment) akkor azt esetleg nekik is lehetne jelezni. A visszaváltás költsége, meg indokolatlan, nem reális annak egyik napról, másikra változtatása. Bank megtehetné, de azt sem tartom reálisnak.

Előzmény: csiriz (2354)
Csprmester Creative Commons License 2025.02.12 0 0 2365

Videóbankon is tudsz venni. Elég hozzá egy számítógép + webkamera vagy személyesen is megy. Ha nincs vagy nem szeretnél mobill appot. Ti mire használjátok a netbankot? kivonatokon, meg egyszeri ingyenes készpénz felvételi nyilatkozaton kívül, nem sokra használom...

Előzmény: csiriz (2342)
Timeline Covers Creative Commons License 2025.02.11 0 0 2364

Senkinek nem ajánlom. Azon túl, hogy olcsó semmit nem lehet elintézni. És cseppet sem digitális, amikor papír alapú nyomtatványokat kell visszaküldeni szkennelve...

Emellett rendkívül rugalmatlanok és a belső szabályzataik is borzasztó elavultak és sokszor feleslegesek.

Én most fogok váltani, már nagyon tele a hócipőm a dolgaikkal.

Norbert35 Creative Commons License 2025.02.11 0 0 2363

Örülök neki. :)

Én most ott tartok, hogy kitöröltem az sms-eket és kellene aktiválnom az ebankot vagy mit. De már nincs meg a kódom hozzá...

Most megy a fejtörés. :)

Előzmény: bazsib (2362)
bazsib Creative Commons License 2025.02.11 0 0 2362

8:18 Sikeres számlanyitás

Előzmény: bazsib (2361)
bazsib Creative Commons License 2025.02.11 0 0 2361

Köszönöm a tippet! :) 

Ma reggel újra kezdtem a folyamatot, megvilágítottam a kártyát minden oldalról is! :) És innentől már ment minden szépen tovább. Most már én is csak a visszajelzésükre várok. 

Előzmény: Norbert35 (2360)
Norbert35 Creative Commons License 2025.02.10 0 1 2360

Sikerült újra.

Szóval, adatok betöltése sikertelen. 

Megvilágítottam a személyi igazolványt oldalról... Hogy ne csillogjon és úgy fotóztam. Egyből jó lett.

Most már az ügyintézésre várok.

Remélem elfogadják.

Előzmény: Norbert35 (2359)
Norbert35 Creative Commons License 2025.02.10 0 0 2359

Szia!

Én is most szeretnék, de nekem is megállt. Először már a szerződés elfogasádánál, ott kidobott, most meg már a személyi után nem tölt be...

Neked lett azóta megoldás?

Illetve, ha videóbankkal nyitom meg, akkor is járnak a bónuszok vajon?

Elég gáz, hogy nem működik az alkalmazás normálisan.

Előzmény: bazsib (2358)
bazsib Creative Commons License 2025.02.10 0 0 2358

Sziasztok! Nyitott valaki mostanában számlát telefonos appon? Nekem szelfis számlanyitásnál az igazolvány fotók feltöltésénél elakad és hibát ír ki. Járt már valaki így? Mi lett a megoldás?

Passzív befektető Creative Commons License 2025.02.10 0 0 2357

A Gránitnál is ugyanannyi a máp visszaváltás?

nyman Creative Commons License 2025.02.09 0 0 2356

Az ilyen megerősít, hogy ne legyen náluk értékpapírszámlán. A webkincstáron nincs ilyen. Ugyan ritkán van szükség rá, hogy lejárat előtt eladjam, de bármikor lehet egy váratlan helyzet, amikor nem szerencsés ilyennel húzni az időt. OK, a webkincstárban hétvégén nem lehet eladni, mint bárhol máshol sem. 

Előzmény: Laslow (2353)
nyman Creative Commons License 2025.02.09 0 0 2355

Múlt héten jeleztem, most vizsgálják a "panaszt".

Előzmény: FOMA (2335)
csiriz Creative Commons License 2025.02.09 0 0 2354

A Gránit számol fel jutalékot állampapír eladáskor?

Mert például az Erste 1 százalékot levon az AKK 1 százalékán kívül, miközben azt írja, hogy költség mentes az eladás.

Előzmény: Laslow (2353)
Laslow Creative Commons License 2025.02.07 0 0 2353

Videobankon keresztül ma nem sikerült állampapírt eladnom, az ügyintéző szerint technikai hiba van, próbálkozzak hétfőn, vagy mobil appon keresztül. Ez elég ösztönzően hatott rám, hogy mobil appon keresztül még ma eladjam azokat az állampapírokat, attól tartva, hogy hétfőn már esetleg csak rosszabb kondíciókkal tehetem meg ezt (nincsenek ugye kőbe vésve a visszaváltási díjak, akármikor akármire megváltozhatnak egy PMÁP eladásnál).

És hogy miért nem eleve mobil appon adtam el őket? Mert eladáskor 2 beviteli mezőt jelenít meg: névérték, és összeg. Bármelyiket töltöm, a másik mező is automatikusan kitöltődik. Példaként ha van összesen 1000 Ft névértékű állampapírom, és beírom, hogy 1000 Ft névértékben akarok eladni, akkor kitöltődik, hogy az összegszerűen mondjuk 1200 Ft jóváírást jelent majd. Csakhogy az appban van egy ellenőrzés, és nem enged tovább addig, amíg bármelyik mezőbe írt összeg nagyobb a rendelkezésre álló névértéknél! Magyarul csak sok kis lépésben lehet eladni a teljes birtokolt állampapírt (először mondjuk 850Ft névértékű, aztán 80Ft névértékű, és így tovább, míg végül 1 Ft-tal a végére érek), és ezt próbáltam kiküszöbölni a Videobankkal, de végül 20 percen keresztül adogattam el az egyre kisebb és kisebb összegeket, utolsóként 1 Ft-nyi állampapírt... Most hogy hogy sikerült ezt a mobil appot így megcsinálniuk?! Egyébként nem lenne rossz, nekem ez az első rossz tapasztalatom vele.

csiriz Creative Commons License 2025.02.02 0 0 2352

Most már látom a jobb alsó sarokban a kék Betét lekötési gombot.

Lehet hogy azóta tették oda, mert én sem láttam akkor ott, meg az ügyintéző is azt mondta hogy nem lehet lekötni.

Előzmény: pgyafi (2347)
FOMA Creative Commons License 2025.01.20 0 0 2351

Vissza az egész, most így már látom a netbankon is. Mióta megváltoztatták, azóta nem használtam.

Előzmény: FOMA (2349)
FOMA Creative Commons License 2025.01.20 0 0 2350

Jesz, és tényleg. Amikor utoljára lekötöttem netbankon, akkor még a baloldalon volt.

Előzmény: pgyafi (2347)
FOMA Creative Commons License 2025.01.20 0 0 2349

Nekem meg csak mobilbankon, netbankon nem.

Előzmény: kano78 (2346)
pgyafi Creative Commons License 2025.01.20 0 0 2348

Betétlekötés az van benne. Állampapír vásárlás az nincs.

Előzmény: csiriz (2342)
pgyafi Creative Commons License 2025.01.20 0 0 2347

Sima betét lekötés a Számlainformációk menüben a Lekötött betétek alatt érhető el. Itt jelenik meg a "Betétlekötés" gomb jobb oldalon.
Illetve ugyanez érhető el a Megbízások - Betétek kezelése - Lekötött betétek menüpontban is.

Előzmény: FOMA (2344)
kano78 Creative Commons License 2025.01.19 0 0 2346

Nekem mobilbankban is működni látszik (nem vittem teljesen végig).

Mikor, mit ír ki?

Előzmény: FOMA (2345)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!