Solymosi Dávid Ibolya feltétlen híve volt az elmúlt években, így felettébb visszás, h ezen nagyvonalúan átlépett, és most Orbán bizalmasaként reklámozza magát.
Ráadásul teszi mindezt a balmédiában. Van ennek értelme, már az exhibicionizmuson kívül?
Az már csupán hab a tortán, amit Derek írt róla. Én hiszek Dereknek, nem olyan embernek ismerem, aki hazudna.
"A fidesz csak addig hASZNAL VALAKIT AMIG HASZNOT REMEL BELOLUK UTANA MINDEN TEKETORIA NELKUL DOBJA OKET"
Drága Barátom!
(Ha megengeded!)
Tanusíthatom, hogy ezzel nincs egyedül a Fidesz. Saját bőrömön tapasztaltam meg az MDF és az SZDSZ "háláját". Hiába is mondanám az ún fan típusú embereknek, hogy ne tegyék, mert a politika nem hála kategória, úgysem hallgatnának rám. Én sem hallgattam - apámra.
Tudod, az ember azért azt hinné, hogy ilyen okos emberek, min a te volt kollégád nem sétálnak be hasonló csapdákba. Én azt mondom, ne hibáztasd őt, lehet, hogy igazat mondott, sőt biztos, csak eddig nem merte kimondani.
Nem ,azt nem mondom, egy tudos is ugyanugy politizalhat ,mint barki mas,nem is ezzel van bajom,nekem csak azzal ,hogy blamalta a kollaboralokat ,kozben elfelejti,hogy o is az volt. Amugy a politikaban balek volt es naiv azt hitte 98-ban,hogy majd a Fidesz meghalalja neki ,hogy a tudos tarsadalomban kampanyolt a fidesznek,nem anyagilag vagy ilyesmi,hanem hogy majd mint valami bolcsek tanacsara hallgatnak rajuk a fiuk akiknek csak a gyozelemhez kellettek utana le se tojtak a Batthyany Professzorok Koret ,egyszeruen a lenini elvek szerint csak hasznos idiotaknak tekintettek oket,de igy csinal a fidesz vezerkar mindenkivel csak meg kell erte fizetni a tanulopenzt.A fidesz csak addig hASZNAL VALAKIT AMIG HASZNOT REMEL BELOLUK UTANA MINDEN TEKETORIA NELKUL DOBJA OKET
Akkor most te személyi ellenszenvből nyitottál topicot egy másik emberről, csak azért, hogy a ballib köpködhesse? Ha megpróbnád kívülről nézni, ami kétlem, hogy sikerülne, akkor látnád, hogy ez a tény ugyanolyan szánalmas!
Tulajdonképpen nem értem, hogy mi a fene bajod is van, Derek. Megnézed a Göbbelsz-TV-n a műsort, az ország legokádékabb kádergyerekének az interjúját, és felháborodsz a moslékon amit eléd tálalnak.
Igen, fel vagyok. Kimondottam ruhellettem mindig szakmabeliek ekezeset ,mert politikai nezeteiktol fuggetlenul mindig erosebb volt bennem a szakmai szolidaritas ,mert SF azert jelentos tudos ,igaz tobbszaz kozlemenyebol egy se kerult gyakorlati megvalositasra,de hivjuk ezt alapkutatasnak:-)) Sok mas kutatonak se ,de ha nem is talaltak fel a spanyoviaszt azert oktattak,mint egyetemi oktatok es talan kineveltek par olyat akik valami hasznosat is csinaltak:-)0
Ok ,kicsit indulatbol irtam es nem korrigaltam az eluteseket,de nezd meg,en akkoriban naponta talalkoztam vele A Dom teri arkadok alatt,mert a mellettunk levo lepcsohazban volt a laborja.
Azért máskor higgadj le, lélegezz mélyeket és számolj tízig és ne indulatból írj, mert még engem is überolsz a félreütések számában amit százon teljesítesz most!:-)
Nezze meg akit erdekel Solymosit a Juszt interjubal,elkepeszto miket csusztat es hazudozik. Nem szoktam topicokat nyitni de ez az interju egyszeruen felhaboritott . Hazudik ,csusztat, pl o gyerekkora ota minnt midja keresztenydemorata neveltetesu, akkor mi a lofaxot keresett a vegyesz alapszervezet alapszervezeti ulesein csutortokonken amikor a taggyuleswek voltak. Ott volt a laborajtonk a nagyeloado ajtajaval szemben lattam elegszer.Ilyen ocsmany dumat ,mint amit levag egyszeruen arcpirito