Keresés

Részletes keresés

T.Tanácsos Creative Commons License 2012.11.12 0 0 36
syrius Creative Commons License 2011.03.06 0 0 35

Jaja, a John Lennon lehet az, radikálisan liberális fickó volt, tuti, hogy beépítették a komcsik.

Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.06 0 0 34

Van egy John az szt listán is. Ilyen gyakori lenne a név?

Előzmény: sensei47 (16)
mos Creative Commons License 2011.03.06 0 0 32

Solymosi Dávid Ibolya feltétlen híve volt az elmúlt években, így felettébb visszás, h ezen nagyvonalúan átlépett, és most Orbán bizalmasaként reklámozza magát.

Ráadásul teszi mindezt a balmédiában. Van ennek értelme, már az exhibicionizmuson kívül?

Az már csupán hab a tortán, amit Derek írt róla. Én hiszek Dereknek, nem olyan embernek ismerem, aki hazudna.

Psycho Dad Creative Commons License 2011.03.06 0 0 31

Könnyű volt neki, az apja SZT tiszt volt.

Előzmény: sensei47 (16)
Derek Creative Commons License 2011.03.06 0 0 30

99 ota nytitottaM 32 topicot, nincs 3 evente

Előzmény: Törölt nick (29)
Derek Creative Commons License 2011.03.06 0 0 28

Nem sokat ,nagyon ritkan.

Előzmény: Törölt nick (23)
Derek Creative Commons License 2011.03.06 0 0 27

Nem talaltam az ATV archivumaban

Előzmény: Kagakusha (26)
Kagakusha Creative Commons License 2011.03.06 0 0 26

Elérhető a video valahol?

Előzmény: Derek (-)
Kagakusha Creative Commons License 2011.03.06 0 0 24

" le se tojtak a Batthyany Professzorok Koret ,egyszeruen a lenini elvek szerint csak hasznos idiotaknak tekintettek oket "

Hát igen.

Náray-Szabó Gábor is meg van sértve.

Legalább egy helyettes államtitkári államtitkári állás kijárt volna neki, ha már a traktorra is felmászott szónokolni annak idején ... :-)

Előzmény: Derek (21)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.05 0 0 22

"A fidesz csak addig hASZNAL VALAKIT AMIG HASZNOT REMEL BELOLUK UTANA MINDEN TEKETORIA NELKUL DOBJA OKET"

Drága Barátom!

(Ha megengeded!)

Tanusíthatom, hogy ezzel nincs egyedül a Fidesz. Saját bőrömön tapasztaltam meg az MDF és az SZDSZ "háláját". Hiába is mondanám az ún fan típusú embereknek, hogy ne tegyék, mert a politika nem hála kategória, úgysem hallgatnának rám. Én sem hallgattam - apámra.

Tudod, az ember azért azt hinné, hogy ilyen okos emberek, min a te volt kollégád nem sétálnak be hasonló csapdákba. Én azt mondom, ne hibáztasd őt, lehet, hogy igazat mondott, sőt biztos, csak eddig nem merte kimondani.

Előzmény: Derek (21)
Derek Creative Commons License 2011.03.05 0 0 21

Nem ,azt nem mondom, egy tudos is ugyanugy politizalhat ,mint barki mas,nem is ezzel van bajom,nekem csak azzal ,hogy blamalta a kollaboralokat ,kozben elfelejti,hogy o is az volt. Amugy a politikaban balek volt es naiv azt hitte 98-ban,hogy majd a Fidesz meghalalja neki ,hogy a tudos tarsadalomban kampanyolt a fidesznek,nem anyagilag vagy ilyesmi,hanem hogy majd mint valami bolcsek tanacsara hallgatnak rajuk a fiuk akiknek csak a gyozelemhez kellettek utana le se tojtak a Batthyany Professzorok Koret ,egyszeruen a lenini elvek szerint csak hasznos idiotaknak tekintettek oket,de igy csinal a fidesz vezerkar mindenkivel csak meg kell erte fizetni a tanulopenzt.A fidesz csak addig hASZNAL VALAKIT AMIG HASZNOT REMEL BELOLUK UTANA MINDEN TEKETORIA NELKUL DOBJA OKET

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.05 0 0 20

Derek!

Ez az egy baj legyen ezzel az emberrel! Talán neki, mint tudós embernek távol kellene magát tartania a politikától.

Rab(b)indranath Creative Commons License 2011.03.05 0 0 17

"Ott volt a laborajtonk a nagyeloado ajtajaval szemben lattam elegszer."

No látod! Ezért van szükség egy jó ajtótörvényre! :-)

sensei47 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 16

Göbbelsről nekem John Emese ugrik be, ugyanis diplomamunkájának címe: A Göbbels-i propagandagépezet

Előzmény: meret99 (14)
meret99 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 14

Őlég rosszul gondoltad ugyanis a Göbbels hírforrásoknak jó 8 éve befellegzett:))

Előzmény: syrius (13)
syrius Creative Commons License 2011.03.05 0 0 13

én csk a göbbels tv mijatt gondultam

Előzmény: meret99 (12)
meret99 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 12

ATV-n te!:DD Az echonál a kilincset sem foghassa meg:DD

Előzmény: syrius (11)
syrius Creative Commons License 2011.03.05 0 0 11

Mijaszösz, Juszt már az Echo-n nyomja?

Előzmény: mert mindig a hoki (9)
Psycho Dad Creative Commons License 2011.03.05 0 0 10

Akkor most te személyi ellenszenvből nyitottál topicot egy másik emberről, csak azért, hogy a ballib köpködhesse? Ha megpróbnád kívülről nézni, ami kétlem, hogy sikerülne, akkor látnád, hogy ez a tény ugyanolyan szánalmas!

Előzmény: Derek (2)
mert mindig a hoki Creative Commons License 2011.03.05 0 0 9

ATV... hmmm...

Tulajdonképpen nem értem, hogy mi a fene bajod is van, Derek. Megnézed a Göbbelsz-TV-n a műsort, az ország legokádékabb kádergyerekének az interjúját, és felháborodsz a moslékon amit eléd tálalnak.

sensei47 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 7

Solymosi Frigyes itt Heller Ágnesről is ejt néhány szót:

http://www.matud.iif.hu/2010/04/14.htm

Előzmény: Törölt nick (5)
sensei47 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 6

Nem árt Solymosi Frigyes akadémikus írásait elolvasni:

http://www.matud.iif.hu/2010/02/12.htm

Előzmény: Derek (4)
Derek Creative Commons License 2011.03.04 0 0 4

Igen, fel vagyok. Kimondottam ruhellettem mindig szakmabeliek ekezeset ,mert politikai nezeteiktol fuggetlenul mindig erosebb volt bennem a szakmai szolidaritas ,mert SF azert jelentos tudos ,igaz tobbszaz kozlemenyebol egy se kerult gyakorlati megvalositasra,de hivjuk ezt alapkutatasnak:-)) Sok mas kutatonak se ,de ha nem is talaltak fel a spanyoviaszt azert oktattak,mint egyetemi oktatok es talan kineveltek par olyat akik valami hasznosat is csinaltak:-)0

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.04 0 0 3

jólvanna, nem piszkálni akarlak, csak kétségtelenül elhiszem, hogy őszintén fel vagy háborodva:-)

Előzmény: Derek (2)
Derek Creative Commons License 2011.03.04 0 0 2

Ok ,kicsit indulatbol irtam es nem korrigaltam az eluteseket,de nezd meg,en akkoriban naponta talalkoztam vele A Dom teri arkadok alatt,mert a mellettunk levo lepcsohazban volt a laborja.

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.04 0 0 1

Azért máskor higgadj le, lélegezz mélyeket és számolj tízig és ne indulatból írj, mert még engem is überolsz a félreütések számában amit százon teljesítesz most!:-)

Derek Creative Commons License 2011.03.04 0 0 topiknyitó

Nezze meg akit erdekel Solymosit a Juszt interjubal,elkepeszto miket csusztat es hazudozik. Nem szoktam topicokat nyitni de ez az interju egyszeruen felhaboritott . Hazudik ,csusztat, pl o gyerekkora ota minnt midja keresztenydemorata neveltetesu, akkor mi a lofaxot keresett a vegyesz alapszervezet alapszervezeti ulesein csutortokonken amikor a taggyuleswek voltak. Ott volt a laborajtonk a nagyeloado ajtajaval szemben lattam elegszer.Ilyen ocsmany dumat ,mint amit levag egyszeruen arcpirito

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!