...köszönöm, szavaztam is... ám esélye sincs annak, amit én választottam, hiába volt most abból a legtöbb...
...nagyon sok embernek lesz hatalmas csalódás ez a parlamenti időszak... a legnagyobb baj az, hogy nincs a társadalom többségét garanciával képviselő erő...
"Ha majd a bõség kosarából Mindenki egyaránt vehet, Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán!"
...igen szomorú az, amit idézel, de hát kinek köszönhető, hogy most ilyen focista, gyermeteg lelkek ekkora hatalommal rendelkeznek? Meg se kellett dolgozniuk érte, azt megtette az elmúlt 8 évben a sok műbalos gazember :-((((((((((((((
"mondanivalója az jó lenne" - lenne, lehetne, de NAGYON NEM ÍGY, egy ingyenblogon...
"Apukája balesetben meghalt, úgyhogy nem kellene vele jópofiskodnod." - nyugodjék békében... mindenkinek eljön az a vég... de talán nem tartunk még ott, hogy "pártunk" (már akinek) prominenseinek, s felmenőiknek életrajzát be kell magolni... no és attól függetlenül, hogy már nem él az apa, az említett mulasztás úgy néz ki megtörtént: nem beszélve, hanem kedvenc kütyüt tapizva... amire a minden bizonnyal gondos tanár apa nem gondolhatott, a fiának meg mintha nem sikerült volna magától kiterjesztenie: pedig mintha tudná... szóval a tapipad erősebb, mint az euképviselő... mert arra ugye nem gondolhat senki, hogy netán reklámíze (is) van a dolognak... no meg arra, hogy egy elszegényített országot képvisel, ahol nemilyen drága kütyüje van annak átlagembernek, akinek az adójából a képviselő úr (?) él...
"Nem tudom, EP képviselő miért szorul píár cikk írására." - nem tudom alma-piár-e ez a pár sor, de én úgy érzem, hogy méltánytalan egy nép alkotmányozásához, s ilyet olvasva valahogy olyan érzésem támad, hogy pl. Sz.J. vagy nem kellő komolysággal, nem a "helyén" kezeli ezt a rá kiosztott feladatatot - én pl. nem rohangálnék egy ennél kevesebb súlyú feledatnál sem -, vagy ennyire gyermeteg... egyik sem illik egy nép alkotmányához... szerintem...
Apukája balesetben meghalt, úgyhogy nem kellene vele jópofiskodnod. Amúgy tanárember volt, biztos lehetsz benne, hogy megtanította a gyermekeit. (Hozzáteszem, nem is beszélt SZJ.)
Mondhatjuk, hogy egy huszonegyedik századi alkotmány, huszonegyedik századi eszközön. De, hogy ez nem csupán véletlenszerű, hadd mondjam el azt is, hogy a technológiai vívmányok hasznosítása, javaslatom szerint, valamilyen formában az Alkotmány szövegtervezetében is megjelenhet. A polgárokat szolgáló államról szóló részben a következő gondolatot javasoltam: Magyarország az állam működésének hatékonysága, a közszolgáltatások színvonalának emelése, a közügyek jobb átláthatósága és a polgárok esélyegyenlősége érdekében törekszik az új technológiai megoldások alkalmazására. Remélem, a kormánypártok, akiknek a felkérésére az új Alkotmány szövegezését végzem nem húzzák ki a tervezetből ezt a szívemhez olyan közel álló gondolatot!
Hát igen! Nézzük meg azokat az alkotmányokat, amiket nem iPadon írtak. Rossz rájuk nézni, olyan korszerűtlenek....
iPadot minden alkotmányozónak, hadd legyen a miénk a leghuszonegydik századibb alkotmány!
Régen azt mondták: a választók a drága francia konyak fogyasztásának a jogát választott képviselőiken keresztül gyakorolják. Most majd a konyakot átírjuk iPad-ra.
(Nem tudom, EP képviselő miért szorul píár cikk írására.)