Keresés

Részletes keresés

MayItBe Creative Commons License 2011.03.08 0 0 31

...és abban is biztos lehetsz, hogy rettentetesen szégyellné a fiát, ha ma látná.

(Ismertem.)

Előzmény: Zozi79 (5)
titkom Creative Commons License 2011.03.08 0 0 30

...köszönöm, szavaztam is... ám esélye sincs annak, amit én választottam, hiába volt most abból a legtöbb...

...nagyon sok embernek lesz hatalmas csalódás ez a parlamenti időszak... a legnagyobb baj az, hogy nincs a társadalom többségét garanciával képviselő erő...

Előzmény: Törölt nick (29)
titkom Creative Commons License 2011.03.06 0 0 27

"Ha majd a bõség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán!"

titkom Creative Commons License 2011.03.05 0 0 26

"ez is egy ballib topic" - nem cimbora, ez egy nem-pártos magyar állampolgár anonim faliújságja egy döbbenetesen primitív blogcikk kapcsán...

IRL-t emlegetsz szintén anonim-ként?

A Parlament elég IRL Neked?

Mennyit produkált pl. OVi, mikor nem osztahott ott észt abban a sokat emlegetett 8 évben?

Előzmény: meret99 (22)
Kannaváró Creative Commons License 2011.03.05 0 0 25

"Tán még az is bekerül az új alkotmányban, hogy tilos netezni"

Ez mindenesetre nagyban egyszerűsítené Szalacsi Annamária sorsát.

Előzmény: meret99 (24)
meret99 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 24

Tán még az is bekerül az új alkotmányban, hogy tilos netezni, főleg blogokat írni, pláne balliberális szájerízzel, sőt almaevés közben:DDD

Előzmény: Kannaváró (23)
Kannaváró Creative Commons License 2011.03.05 0 0 23

nem szereti a számítógépet, még kevésbé az internetet. Ezek ugyanis idegenek a magyar szellemtől

Majd lesznek ezek még kapitalista áltudomány is. Vagy bolsevista, mikor mi jön jól a Vezérnek.

Előzmény: Törölt nick (11)
meret99 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 22

Látom ez is egy ballib topic:D Legyen minél több pampogó hely, így résztvenni a politikában, mintsem IRL:DD

Előzmény: titkom (21)
titkom Creative Commons License 2011.03.05 0 0 21

...igen szomorú az, amit idézel, de hát kinek köszönhető, hogy most ilyen focista, gyermeteg lelkek ekkora hatalommal rendelkeznek? Meg se kellett dolgozniuk érte, azt megtette az elmúlt 8 évben a sok műbalos gazember :-((((((((((((((

"mondanivalója az jó lenne" - lenne, lehetne, de NAGYON NEM ÍGY, egy ingyenblogon...

Előzmény: Törölt nick (11)
titkom Creative Commons License 2011.03.05 0 0 20

"Felesküszik rá, majd később szarik rá." - no igen... hazug a képviselők jó része...

Előzmény: partra vetett hal (10)
titkom Creative Commons License 2011.03.05 0 0 19

"1. ki a jó isten kért titeket arra, hogy alkotmányozzatok

2. ha már, miért nem tartotok róla népszavazaást

3. az adófizetőknek hálálkodjál amiért tellik"

Felháborodásoddal egyetértek, s nem csak azért, mert SOHA nem voltam fideszes...

Előzmény: Törölt nick (9)
titkom Creative Commons License 2011.03.05 0 0 18

...a "balneológia", mint tudod is, egy egykori tanárember elszólása volt, nem Sz.J.-é...

Előzmény: Kannaváró (7)
titkom Creative Commons License 2011.03.05 0 0 17

"az új alkotmány világraszóló lesz." - félő, hogy nem csak ettől...

Előzmény: Kannaváró (6)
titkom Creative Commons License 2011.03.05 0 0 16

"Apukája balesetben meghalt, úgyhogy nem kellene vele jópofiskodnod." - nyugodjék békében... mindenkinek eljön az a vég... de talán nem tartunk még ott, hogy "pártunk" (már akinek) prominenseinek, s felmenőiknek életrajzát be kell magolni... no és attól függetlenül, hogy már nem él az apa, az említett mulasztás úgy néz ki megtörtént: nem beszélve, hanem kedvenc kütyüt tapizva... amire a minden bizonnyal gondos tanár apa nem gondolhatott, a fiának meg mintha nem sikerült volna magától kiterjesztenie: pedig mintha tudná... szóval a tapipad erősebb, mint az euképviselő... mert arra ugye nem gondolhat senki, hogy netán reklámíze (is) van a dolognak... no meg arra, hogy egy elszegényített országot képvisel, ahol nemilyen drága kütyüje van annak átlagembernek, akinek az adójából a képviselő úr (?) él...

titkom Creative Commons License 2011.03.05 0 0 15

"Micsoda egy barom vagy." - ...hmmm... no és te kedves fiatal, fideszes, fórumozó társam néztél már tükörbe?

Előzmény: Zozi79 (4)
titkom Creative Commons License 2011.03.05 0 0 14

...nem marháznám le, ez másról szól...

Előzmény: Törölt nick (1)
titkom Creative Commons License 2011.03.05 0 0 13

"evés közben nem beszél" - ...pl....

Előzmény: szemedbenagerenda (2)
titkom Creative Commons License 2011.03.05 0 0 12

"Nem tudom, EP képviselő miért szorul píár cikk írására." - nem tudom alma-piár-e ez a pár sor, de én úgy érzem, hogy méltánytalan egy nép alkotmányozásához, s ilyet olvasva valahogy olyan érzésem támad, hogy pl. Sz.J. vagy nem kellő komolysággal, nem a "helyén" kezeli ezt a rá kiosztott feladatatot - én pl. nem rohangálnék egy ennél kevesebb súlyú feledatnál sem -, vagy ennyire gyermeteg... egyik sem illik egy nép alkotmányához... szerintem...

Előzmény: Lois Chasse (3)
partra vetett hal Creative Commons License 2011.03.04 0 0 10

Valóban, milyen súlya lehet? Felesküszik rá, majd később szarik rá. ( tudom ez erős, de nincs jobb szó)

Előzmény: titkom (-)
Kannaváró Creative Commons License 2011.03.04 0 0 7

Ha már a tanárokról esik szó, vajon tudta-e Szájer papa (az Örökkévaló nyugosztalja!) hogy mi a különbség a balneológia és a bálnatenyésztés közt?

Ezt már sohasem fogjuk megtudni.

Kannaváró Creative Commons License 2011.03.04 0 0 6

Akkor már értem, mi a második oka annak, hogy az új alkotmány világraszóló lesz.

Zozi79 Creative Commons License 2011.03.04 0 0 5

Apukája balesetben meghalt, úgyhogy nem kellene vele jópofiskodnod. Amúgy tanárember volt, biztos lehetsz benne, hogy megtanította a gyermekeit. (Hozzáteszem, nem is beszélt SZJ.)

Előzmény: szemedbenagerenda (2)
Zozi79 Creative Commons License 2011.03.04 0 0 4

Micsoda egy barom vagy. Már elnézést.

Lois Chasse Creative Commons License 2011.03.04 0 0 3

Mondhatjuk, hogy egy huszonegyedik századi alkotmány, huszonegyedik századi eszközön. De, hogy ez nem csupán véletlenszerű, hadd mondjam el azt is, hogy a technológiai vívmányok hasznosítása, javaslatom szerint, valamilyen formában az Alkotmány szövegtervezetében is megjelenhet. A polgárokat szolgáló államról szóló részben a következő gondolatot javasoltam: Magyarország az állam működésének hatékonysága, a közszolgáltatások színvonalának emelése, a közügyek jobb átláthatósága és a polgárok esélyegyenlősége érdekében törekszik az új technológiai megoldások alkalmazására. Remélem, a kormánypártok, akiknek a felkérésére az új Alkotmány szövegezését végzem nem húzzák ki a tervezetből ezt a szívemhez olyan közel álló gondolatot!

Hát igen! Nézzük meg azokat az alkotmányokat, amiket nem iPadon írtak. Rossz rájuk nézni, olyan korszerűtlenek....

iPadot minden alkotmányozónak, hadd legyen a miénk a leghuszonegydik századibb alkotmány!

Régen azt mondták: a választók a drága francia konyak fogyasztásának a jogát választott képviselőiken keresztül gyakorolják. Most majd a konyakot átírjuk iPad-ra.

(Nem tudom, EP képviselő miért szorul píár cikk írására.)

szemedbenagerenda Creative Commons License 2011.03.04 0 0 2

"Kicsit udvariatlan dolog blogot írni vacsora közben..."

Apukája nem tanította meg neki, hogy magyar ember evés közben nem beszél.

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.04 0 0 1

Azt a büszke marháját!

titkom Creative Commons License 2011.03.04 0 0 topiknyitó

Az én index fórumom :-)

Milyen súlya van egy ilyen emberben az Alkotmánynak, ha egy blogcikkben említi kedves kütyüjével???

...min írja az Alkotmányt egy képviselőnk...

...ez igen...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!