Keresés

Részletes keresés

Paleokrites Creative Commons License 2011.04.14 0 0 21

Nos, a biblia elején, a teremtésnél kimondja Isten, sokasodjatok és szaporodjatok, hajtsátok uralmatok alá a földet!

A szex szabad volt, semmiféle házassági intézmény nem létezett anno, a gyermeknemzéshez egy nő/re és egy férfi/re, volt kiírva a tender, több férfi is lehetett egy nővel, anno nem volt DNS beazonosítás, kinek az apukája is az utód!!

Majd jött a második teremtéstörténet Éva és Ádám esete...., hiába nudiztak, szexről nem olvasunk az Édenben...., hanem majd akkor, amikor megnyilatkoznak a szemeik, elméik és mirigyeik a gyümölcstől, éppen azért nincs helyük a paradájszban, így ki kellett menniük, hogy rendes bilológiai életett éljenek, na ezután jött a szex-gyermeknemző aktussorozatok!

104 körül "Szent"(?????) Evarisztosz papocska bevezette a házasság intézményét, örökké tartó egyesülésben...., holott Isten a többnejűséget a válásokat sem tartotta bűnnek, rossznak!

A kereszténység első Istentagadása az álerkölcsi intézmény hulladékfilozófiai alapjainak lerakása volt!

Na ezért is kellett megírnio a jezusi dialógusokat és a szentem lelkem apostoli levélkékett...., a az új vallás alapjainak...

Ez már messze eltávolodott a bibliai erkölcstől és közekledett a hellenista pogányvallás átértelmezéséhez!

Visszatekintve a múltba az aberráció és a pedofilia, no meg a gátlástalan szabados szadó-mazó kielégülés is némely embernél már kevés, miért is ennyire kielégítetlenek az emberek, a keresztény házasság feleinek a 89%-a kielégítetlen és bűntudattal teli!

Nem lehet elmenni ama tény mellett, hogy részei vagyunk egy sokkalta nagyobb bolygórendszernek..., és ez egy a töméntelen univerzumok közül!

Sajnos a teremtésmitoszok ködösítik az ember agyát és gátolják egyesek a tömegeket, egyes felelős tudósokat, kutatókat, gondolkodókat abban, hogy feltárják a valóság tényeit, mindenben inkább a  deus ex machina pszichózist sugallják!

Előzmény: ufóleány (-)
Pagátuhu Creative Commons License 2011.04.14 0 0 20

Jó ez, csak valahogy kimaratt magának az Istennek, meg a zangyaloknak a szerepe. Mer a zangyalok ugye vidáman nemzettek óriásokat a zemberek leányaival, meg azé Istennek is volt legalább egy kalandja. Lehet, hogy a világegyetem tágulása a zŐ azóta visszafolytott libidójukkal van kapcsolatban?

Előzmény: gyere a papához (15)
Hy Creative Commons License 2011.04.14 0 0 19

Miért?

És ha tényleg szétqrjuk a zUniverzumot?

:o)

Előzmény: gyors vonat (17)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.13 0 0 18

Tyű legalábbis jól be voltál sörzveborzva, vagy még más is vót arcba, mikor írtad? De jó lett...

8)

A topik felvetéséhez: a válasz, a megoldás: a szeretet.

Az erotika az eros szóból származik, mely a szeretet legalsó szintjét, az erosz-fília-agapé hármasság első lépcsőjét jelenti. Tehát szeretetet.

Sok misztikus mondja egybehangzóan hogy a szeretet a minden, minden a szeretet, tehát az univezum a mndenség is maga a szeretet, a táguló és egyre növekvő szeretet. Jézus, a Biblia leredukálható a szeretet tanra, valójban ennyit tanít, semmi több mondandója nincs, ha minden fölösleges és irreleváns sallangot és maszlagot letisztítunk, hogy szeretet; s már is meglátjuk az összefüggés mellett a megoldást is. A szeretet. Ennyi.

Tömény vagy rikta, tágul vagy szűkül, a szeretet, pláne a legmagasabb szintű - agapé - szeretet, minden kiegyenlít, megold, bevégez, tökéletessé tesz.

Így hát ahogy a primitív erosztól tágul a szeretet a fílián át az agapé felé, minden probléma megoldódik, minden kérdésre válasz adódik, s elérjük a végtelen tökéletességet...

Előzmény: gyere a papához (15)
gyors vonat Creative Commons License 2011.03.07 0 0 17

ez a totyik tömény baromság,,,

gyere a papához Creative Commons License 2011.03.05 0 0 15

Bizonyos holisztikus elképzelések szerint minden mindennel öszefügg. A fene se tudja hogy ez igaz-e. Illetve... a fene nem tudja. Én meg tudom hogy ez marhaság. Vagyis a két dolog (erotika, és univerzum) között vajmi kevés a kapcsolódási pont. Ezzel jól el is lennénk, no de közbejön ugye a Biblia. Mi az a Biblia? A Biblia az egy olyan könyv, amely kapcsolódásokat talál a lehetetlen, a téves, a hazug, a fantazmagória, és a lehetséges, az igaz, a valóságos között. Mégpedig olyan módon teszi ezt, hogy egy huszárvágással (szemrebbenés nélkül) megfelelteti egyiket a másiknak. Azt mondja, hogy így van, és kész. Nincs apelláta.

Na most, mit mond a Biblia a tömény erotika, és a táguló univerzum kapcsolatáról? Úgy első közelítésben, azt hiszem, hogy semmit nem mond erről. De nem azért ám, mert azok az ókori tudós emberek, akik a Bibliát írták, azok nem ismerték ezt az öszefüggést, ó nem. Hanem azért, mert minden csipcsup kis üggyel nem értek rá foglalkozni. Az Úr megteremtette az univerzumot, benne tömény erotikát is, majd az egyiket tágítani kezdte, lehet hogy azért, hogy ettől a másik is híguljon. No, ez teljesen plauzibilis magyarázatnak látszik, nem? Mindenesetre nekem más megoldás most így hirtelenjében nem jut asz eszembe. No most, gondolatkísérlet következik. Én vagyok az egyik tudós, aki a Bibliát írta. Mit látok? Illetve... mit sugall az Úr nekem? Hát azt sugallja, hogy az univerzum tágul. Ennek örülök, ugyanis semmi nincs az Úr akarata nélkül, és az ő akarata jó. Vagyis minden jó, ami a világban történik, ha tágul, akkor annak úgy kell lennie és kész. Na, az erotika meg tömény. Ennek különösen örülök -lám az Úr mennyire jó hozzánk, hogy erre is gondolt, és nem valami híg erotikát csinált ide nekünk- hát mit kezdenénk a híg erotikával? Jó-e a híg erotika, vagy minél töményebb, annál jobb? Az Úr ezt is jobban tudta nálunk, ezért csinálta töményre. Na most akkor én ezt megírtam volna a Bibliában, hogy ugye az egyik tágul, a másik meg tömény. Eddig rendben. Na és akkor innentől a mi vallásunk (amely egy, igaz, és egyedül igaz), új elemekkel bővült volna. Egyrészt lepipáltuk volna a kozmológiát (mikor is jöttek rá azok a csillagász balfékek erre a tágulás-izére?), másrészt meg komoly szexológiai kutatások kiundulópontja is lettünk volna (a vallásunk). Egy legyet két csapásra, igaz? 

No de: Az Úr semmit nem tesz ok nélkül, hiszen ő nem egy balfasz hülyegyerek, aki összevissza beszél, és cselekszik. Ő a mindenség ura, és teremtője. Így oka volt rá, hogy nem engem teremtett a Biblia egyik írójául. Ugyanis előre tudta, hogy én egy szexista disznó leszek, akinek a kozmológia mellett a tömény erotika lesz a másik hobbija. És egy ilyen egyveleg veszélyes lehet. Hogy pontosan mi a veszélye, azt még nem tudom, de elgondolkodom róla. Üres óráimban, amikor nem a kozmológiáról gondolkodom, és nem szexelek. Huhhhh...

Apropó, topicnyitó kishölgy! Úgy hallottam (kozmológiából), hogy az entrópia fokozódik ha magárahagyják. A rendezetlenség, tudod... Na most ha úgy vesszük (vegyük úgy, oké?) akkor az erotika hígulása az entrópia fokozódásának egyik szegmense. Vagyis minél hígabb az erotika, annál nagyobb az entrópia. Az pedig helytelen, az Úr sem akarja azt. Szerintem csökkentsük az entrópiát. Mi ketten...

Hy Creative Commons License 2011.03.03 0 0 14

Most mi van?

Szétqrjuk a Mindenséget?

Előzmény: ufóleány (13)
ufóleány Creative Commons License 2011.02.28 0 0 13

Bámulatos éleslátásod e kérdés koholtságában., pedig a tudomány és az istenhit mellett, valószínüleg te is fejlődtél, mégsem látod be, hogy bármi felvethet bármilyen kérdést (problémát).

Előzmény: CiniKuss (12)
CiniKuss Creative Commons License 2011.02.25 0 0 12

Nem értem! A tömény erotikának problémája van? És a táguló világegyetemnek is? És mindkettő szólt neked, hogy oldjad meg? És miért pont a bibliára akarod áthárítani a megoldást? Miért nem az I. századbeli tudományos ismeretekre?

És tényleg: Hogyan oldaná meg a Krisztus korabeli tudomány pl. a kvantummechanika problémáit? Mert ahogy téged, úgy engem sem érdekel, hogy azóta a tudomány, illetve az istenhit is fejlődött. Na persze nem egyenes iramban, hiszen voltak a tudománynak is zsákutcaszerű eltévelyedései. Pl. régebben az a fránya flogiszton elmélet. Nemrég meg még az éter feltételezése, az elektromágneses hullámok hordozójaként. Az orvostudományt most nem is említem...

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.25 0 0 11

Folyamatos bibliai? :

"És valának néki (Salamonnak) feleségei, hétszáz királynéasszony és háromszáz ágyas; és az ő feleségei elhajták az ő szívét."

Királyok I. könyve:11:3 

Nyilván túlzás, de maga a felvetés!! Az tömény...

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.25 0 0 9

A Biblia leárnyékolja a modern tudást és ókori világképet vetít köréd.

Nem látni a Biblia alól, hogy mi van az Univerzumban körülöttünk, pedig tudjuk.

Sem azt, hogy mi volt előttünk a földtörténeti korokban. Az írás nem engedi azt felfogni.

Előzmény: ufóleány (6)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.25 0 0 8

:))

A nevem: nick. Creative Commons License 2011.02.25 0 0 7

A Biblia örökérvényű ? Soha nem volt az. Már egyiptomban és keleten fejlett civilizáció volt, amikor ez a fekete mesekönyv sehol nem volt még. Száz - kétszáz év mulva már csak történelmi ereklye lesz.

Természetesen 2000 éves poros könyv nem ad választ  a MA kérdésére. Hogyan is tudna? Mi lenne, ha az orvosk 2000 éves ódszerekkel dolgoznának?:))

Az én válaszom:

Az univerzum tágul, Te pedig élvezd büntudat nélkül a tömény erotikát.

ufóleány Creative Commons License 2011.02.25 0 0 6

Azt hittem, hogy a Biblia örökérvényű, és mint ilyen a hülyékre és a bulvárra is van válasza.

Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.02.25 0 0 5

Ha  a Biblia írás idejében is divat lett volna a bulvár, meglenne benne a válasz.

ámbátor Creative Commons License 2011.02.25 0 0 3

Az univerzum tágulásával arányosan higul a tömény erotika. Ez hétszentség.

Na itt a bibliai kapcsolat.

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.25 0 0 0

A Biblai nem elég hatékony könyv. Semmilyen megoldást nem kínál a nyulak és rókák közti népességingadozásra, pedig egy szimpla diff. egyenlet megoldja ezt.

ufóleány Creative Commons License 2011.02.25 0 0 topiknyitó

Nincs ötletem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!